Jump to content
Naimisiin.info

Kuka / ketkä kaasona? II


Maikki84

Recommended Posts

Kaasonani paras ystäväni, todellinen sydänystävä, jonka kanssa tunnettu 5-vuotiaasta. Oli helppo valinta, kun ystävä vielä on oikein tomera ja näppärä sekä omaa silmää somistukseen ym. ja tietää jo valmiiksi mistä pidän.

Kysyin kaasoksi heti kihlausilmoituksen yhteydessä. :) Ystäväni oli aidosti otettu valinnastaan ja olikin seuraavaan tapaamiskertaamme mennessä jo tykönään miettinyt ehdotuksia ja ideoita häiden suhteen, joten saatiin heti hääsuunnittelut hyvin käyntiin. :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

Me sovittiin mun parhaan lapsuuskaverin kanssa kauan sitten, että ollaan kaasoja toisillemme, mutta nyt tilanne on se, että kaverini on päättänyt inhota sulhastani niin, ettei pidä oikein yhteyttäkään enää. Niin paljon kuin tahtoisinkin, että kaikki ois niin kuin ennen, niin on varmaan luovuttava ajatuksesta ja pyydettävä jotain toista.

Link to comment
Share on other sites

Mulla on 3 "kaasoa". Häämme eivät tule olemaan kovin isot eivätkä mitenkään perinteiset, joten kaasouskin ehkä on hieman erilaista kuin "normaalisti".

Kaasoista yksi on aika uusi ystävä, olemme tunteneet vasta muutaman vuoden, mutta hän on työkseen ravintola-alalla ja saan häneltä apua pitopalvelun valinnassa ja voin antaa hänen vastuulleen esim. yöpalan huolehtimisesta juhlissa jne. Lisäksi hän asuu varmasti samalla paikkakunnalla häihin saakka (omistusasunnon vasta ostanut), joten on samassa kaupungissa, kun tarvitsen tukea :)

Kaksi muuta kaasoani asuvat toisessa kaupungissa; toinen heistä tuntui luontevalta valinnalta siksi, että hän oli aikanaan ensimmäisiä, joille suhteestamme kerroin ja hän myös tuntee hyvin sekä minut, että sulhasen. Toinen kaasoni taas on paras opiskeluvuosieni ystävä ja hän taas on näistä kaasoistani varmaan eniten innostunut ylipäätään hääasioista. Tuntui vaan jotenkin luontevalta valita mukaan myös joku niiltä vuosilta :)

Link to comment
Share on other sites

Mulla on toisena kaasona pikkusiskoni, toisena hyvä nuoruuden ystäväni. Miehen bestmanina toimii hänen pikkuveljensä. Lisäksi meille tulee ns. "morsiusystävättäriksi" kolme meille molemmille läheistä tyttökaveria. Lähes kolmikymppiset morsiusneidot olisivat kuulostanut hassulta ja tähän ystävätär-juttuun sisältyy inside-vitsi, siitä nimitys :P

Link to comment
Share on other sites

Valitsin kaasoikseni maailman isosiskoni, sekä parhaan kaverin! Mielestäni on hyvä idea pyytää kaksi kaasoa, sillä järjestely on helpompaa kun kaasot saavat toisistaan ideointi ym. apua. Aioin itse osallistua järjestelyihin todella paljon ja stressata mahdollisimman vähän rakkaita kaasojani. Silti olen onnellinen, että minulla on niin ihanat kaksi ystävää tukena tärkeänä ja jännittävänä päivänä :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

Mulla valinta oli selvä, isosisko ja paras ystävä :-X näiden kanssa voi olla ihan aina oma itsensä (se kaunistelematon versio ;) ) Molemmat oli tosi otettuja, sisko tietty oli arvellutkin tulevansa valituksi mutta paras kaveri ei ollut uskaltanut tästä kunniasta haaveilla kun tiesi että sisko luultavimmin on kaaso. Mut molempi parempi

Sulkilla vaan yks BM, nakitan niille sit jotain mieshommia ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Mun kaasoksi tulee paras ystäväni, jota olen itseasiassa pyytänyt kaasoksi jo vuosi sitten, juuri kun olimme menneet kihloihin ja päättäneet että häät ovat sitten kun on varaa. Viime viikolla soitin vain ja ilmoitin päivämäärän ja ystäväni oli ihan innoissaan :)

En olisi osannut ajatellakkaan tehtävään ketään muuta, tosin pohdin kyllä hetken pitäisikö vanhempaa pikkusiskoani pyytää toiseksi kaasoksi mutta en ainakaan vielä ole pyytänyt.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Guest pampulakorva

Luulin jo vastanneeni tähän ketjuun, mutta en näköjään?!

Minulla kaasona kaksi erittäin hyvää ystävääni :D

Jo aikoinaan ollaan siskon kanssa päätetty, jotta toisiamme ei pyydetä kummeiksi eikä kaasoiksi kun muutenkin ollaan niin läheisesti tekemisissä kokoajan ja aina apuna jokatapauksessa, oli titteli mikä tahansa :girl_haha:

Ja mies pähkäilee ja pähkäilee, mutta tuskin haluaa bestmäniä lainkaan...

Link to comment
Share on other sites

Miä pyysin kaasoikseni kaksi erittäin rakasta ystävääni. Toisen olen tuntenut jo 4-vuotiaasta asti ja ollaan oltu aina todella läheisissä väleissä. Myös hänen perheensä on minulle kuin toinen perhe. Toinen kaaso on taasen ollut sydänystäväni yläasteelta asti, ja paljon onkin tullut koettua yhdessä. Nämä kaksi kaasoa, ovat toisilleen vain tuttuja, eli niin sanotusti eri kaveripiireistä, mutta en usko sen olevan ongelma. Kaasot ovat hyvin erilaisia, ja ajattelenkin, että toinen on enemmän minun tuki ja turva ja toinen sitten sellainen esiintyvää ja puuhastelevaa tyyppiä oleva.

Pitkään mietin, olisiko minun pitänyt pyytää siskoani kaasokseni, koska itse olin toinen hänen kaasoistaan joitakin vuosia sitten, mutta päädyin sitten toiseen ratkaisuun. Luulen, että ratkaisuni oli aivan oikea, koska siskoni odottaa juuri kolmatta lastaan, eikä ehkä ehtisi/jaksaisi olla ihan täysillä kaikessa mukana muutenkaan... Tai no toisaalta, niin on toinen kaasoistanikin saamassa kolmannen lapsensa, mutta en tiennyt sitä vielä kaasoksi pyytäessäni. Ei sillä että se haittaisi.. kun ei ole raskaana enää häiden aikaan ;) Pääsee juhlimaan kaasokin!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...