Kuka / ketkä kaasona? II


Maikki84

Recommended Posts

  • 2 weeks later...

Kuinka olette saaneet päätettyä kenestä tulee kaasonne? Itsellä suuri ongelma kaaso kysymyksen kanssa, koska omaan liian monta, tärkeää ystävää, sekä minulle ne erittäin läheiset serkkuni, joiden kanssa on aina jaettu ja koettu kaikki. Nyt lähinnä pähkäilenkin, että kaksi hyvää ystävää vai kaksi rakasta serkkua? Serkkujen kanssa ollana tietysti läheisiö muutenkin, mutta jotenkin tunne siitä, että he jakaisivat kaiken "härdellin" joka hetken kanssani tuntuu mukavalta. Toisaalta taas en haluaisi myöskään jättää "noteeraamatta" erittäin hyvinä ystäviäni, jotka ovat seisseet rinnalla myös niinä vaikeina hetkinä... mielettömän hankala päätös...

Link to comment
Share on other sites

Kaasona on kenties paras ystäväni 7 vuoden ajalta. Jo edellisen suhteeni aikana heitin hänelle, että susta tulee minun kaaso, jos naimisiin mennään, ja tästä on pidetty kiinni vaikka mies vaihtuikin. Nyt valinta tuntuu vielä luonnollisemmalta, koska juuri tämä ystäväni oli se, joka minulle "löysi" nykyisen mieheni. :)

Link to comment
Share on other sites

Helou!

Minulla oli helppo valinta, kaasoksi otin parhaan ystäväni jonka olen tuntenut viisivuotiaasta asti. Olemme myös joskus "nuoruusvuosina tehneet sopimuksen että olemme toisillemme kaasoja kun se aika tulee. Olen harkinnut myös toisen kaason ottamista mutta en ole vielä varma. Suunnitteilla olisi että veljeni avopuoliso toimisi kakkos kaasona.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Olin aina ajatellut pyytää kaasoksi lapsuudenystävääni, jonka olen tuntenut 2 vuotiaasta saakka, mutta.. koska hän on raskaana, järjestämässä omia häitään ensi kesäksi ja asuu 400km päässä, päädyin pyytämään kaasokseni läheisintä opiskeluaikaista kaveriani. Tärkeimpänä kriteerinä se, että kyseessä on ihminen jonka järjestelykykyyn, apuun ja makuun voin luottaa 100%. Tämän lapsuudenkaverini kanssa puhuttiin muuten kaasoiluista ja hän oli tullut samaan tulokseen pyytää jotakuta muuta melkeinpä samoista syistä. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Miulla tulee olemaan kolme kaasoa: pikkusisareni sekä kaksi ystävääni. Kaikkien heidän kanssa suhteemme on enemmän tai vähemmän sisarellinen ja ystävyytemmekin on sitä parhainta mahdollista. Toivottavasti asiaa pysyy näin vielä hääsuunnittelujen jälkeenkin, hih :P

Link to comment
Share on other sites

Mun kaasona on pikkusisko, joka kyllä asuu 400km päässä. Tosin mulla toinen vaihtoehto kaasoksi oli Paras Ystäväni, joka asuu yli 800km päässä.. Päädyin siskoon, koska se on himoaskartelija ja todella luova tyyppi niin saa paljon hyviä ideoita eikä tarvii yksinään väkertää kutsuja yms. Ja sit vastavuorosesti pääsen siskon kaasoksi, kun hänellä hääpäivä koittaa :)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Mulla on sama ku Maikilla, kolme kaasoa. Veljentyttöni, joka on vaan neljä vuotta minua nuorempi, on minulle kuin pikkusisko. Samalla myös paras ystävä. Lisäksi kaksi muuta parasta ystävääni, toisen kanssa oltiin jo sovittu aikaa sitten, että ollaan toistemme kaasoja. En siis osannut päättää myöskään :)

Link to comment
Share on other sites

Olen pyytänyt kaasokseni parasta ystävääni jo vuosia sitten, mutta en tiedä muistaako hän tuota juttua enää ollenkaan. Elämäntilanteetkin ovat nyt muuttuneet niin, että asumme ihan eri puolilla Suomea, mutta haittaakohan tuo? Suunnittelin nimittäin sitten vielä sellaista, että apukaasoksi pyytäisin lähempänä asuvan pikkusiskoni, joka on näppärä käsistään ja hyvä ideoimaan kaikenlaista :) Eikös siinä olisi sitten ihan toimiva yhdistelmä.

Jaha, vai sellaista? No ei tullut pikkusiskosta apukaasoa, kun ei pyyntöä sittenkään kuulunut. Mutta en kanna kaunaa. :D

Itselläni on neljä kaasoa. Yksi kaasoista on pysynyt ystävänäni 6-vuotiaasta asti eli 15 vuotta, muut kolme olen tuntenut alle vuoden, tutustuimme ammattikorkeakoulussa. Silti nämä kolme ovat paljon läheisempiä kuin monet kauemmin tuntemani ihmiset, plus he ovat sopivasti romantiikkahöpsöjä! :D Yksi kaasoista kaiken lisäksi laulutaitoinen ja haluaa laulaa häissämme. :) (Ei sillä etteivätkö kaksi muutakin osaisi laulaa ;))

Link to comment
Share on other sites

Kaasoni valinta oli itsestään selvyys. Serkkuni/Paras ystäväni on muutaman kuukauden vanhempi ja olemme koko elämämme viettäneet yhdessä. Joten ei tarvinnut kuin vihajasta, että olisi kaason paikka vapaana, niin serkkuni aloitti jo kyselemään violetteja vai fuksian värisiä kukkia? :girl_haha:

Miehelläni on kaksi bm:ää, mutta aikoo kuulemma vielä kolmannenkin pyytää.. :D Voin kyllä ylpeydellä sanoa, että kaasoni on varmasti tehokkaampi ja paljon enemmän avuksi kuin mieheni bm:t yhteensä... :girl_haha: :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

Mullakin on kolme kaasoa, koska ei tullut edes mieleen että valitsisin niistä kolmesta :-X

Isosiskoni, pikkusiskoni ja paras ystäväni jonka olen tuntenut 17 vuotta, tokaluokalta lähtien :-X

Pikkusiskoni ja ystäväni ovat ihan innoissaan (niinkuin minäkin) vaikka häihin on yli vuosi aikaa.. Ystäväni kertoi suunnitelleensa jo puheenkin jonka aikoo pitää häissä :girl_haha:

Nytkin ollaan sovittu että tulevat ylihuomenna auttamaan hääpaikan valitsemisessa..

Link to comment
Share on other sites

Minulla on kaksi kaasoa ja yksi bestman: halusin myös yhden miesnäkökulman asioihin. Kaasoina ovat lapsuudenystäväni, jotka edelleenkin ovat parhaat ystäväni. Bestman luokkakaverini jo opiskeluajalta ja edelleenkin ystäväni ja kollegani. Eikä mustasukkaisuuttakaan tarvitse pelätä, kun bestmanini on taas mieheni yhtiökumppani eli heillä on keskinäinen luottamus. Nämä valinnat tulivat ihan takaraivosta: tuntuivat vain oikeilta. En miettinyt vaihtoehtoja, vaan kysyin heti, kun minua oli kosittu.

Ja keskinäinen sopimus nelistään on tehty, että ystävyys on tärkeämpää kuin häät (vain yksi päivä). Eli jos alan olemaan v-mäinen morsian, niin kolmikko palauttaa maan pinnalle. Ja, että kukin osallistuu voimavarojensa mukaan: ei burn outeja häittemme takia. Jos ei ehdipystyjaksa, niin ilmoittaa.

Link to comment
Share on other sites

Kaasokseni on lupautunut vanhin ystäväni, jonka olen tuntenut hiekkalaatikko-iästä asti. Olin hänen häissään kaasona ja hän oli itsestäänselvä valinta minun kaasokseni.

Alunperin tarkoitus oli että varsinaiseen vihkimiseen olisi kutsuttu ainoastaan minun ja sulhasen vanhemmat ja sisarukset ja muut vieraat juhlimaan illalla.

Tässäkin tapauksessa halusin tämän ystäväni mukaan tuekseni ja avukseni valmisteluihin ja kirkkoon.

Nyt me kuitenkin päädyimme siihen ratkaisuun, että kaikki vieraat kutsutaan myös kirkkoon ja homma on vähän paisunut alkuperäisestä suunnitelmasta. Armas kaasoni ei vielä tiedä tästä mitään, hän saa kuulla iloisen uutisen lauantaina kun pidämme miitingin :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

Kaasojen valinta ei tuottanut oikeastaan vaikeuksia. Kummankin kaason kanssa ollaan oltu ystäviä jo monia vuosia, aina teini vuosista lähtien. Ilot ja surut on yhdessä jaettu. Toinen kaasoni asuu 200km päässä joka hieman vaikeuttaa asioita mutta toinen asuu onneksi vain 20km päässä nii saa olla mukana järjestelyissä.. :) <3

Kaason valinnassa minulle oli tärkeää, että ihminen on tärkeä ja läheinen minulle. Halusin myös, että kaasoni ovat perillä elämästäni niin menneisyydestä kuin nykyisyydestäkin.. :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...