Jump to content
Naimisiin.info

Kuka / ketkä kaasona? II


Maikki84

Recommended Posts

Mulla on jopa 4 kaasoa! :)

Kaikki kaasot on meidän isosta tyttöporukasta, joka on pitäny yhtä yläasteelta asti, eli 11 vuotta. Yksi kaasoistani on vanhin kaverini, päiväkoti-ajoilta asti. Mulla oli lähinnä vaikeus siinä, että meillä tosiaan on niin iso (ja rakas) kaveriporukka, että miten pystyy päättämään ne kaasot (kun oisin voinu ottaa kaikki! Mutta kyllä noi 4 sitten valikoitu aika itsestään selvästi :)

Link to comment
Share on other sites

Mulle tulee kaksi kaasoa. En ole enää kenenkään lapsuudenkaverin tai vanhojen koulukavereiden kanssa niin paljon tekemisissä, joten valitsin kaasoikseni vähän uudemmat ystävät. Toinen on vanha naapurini opiskelija ajoilta ja toinen ex-poikaystäväni sisko. Kuulostaa hieman erikoiselta, mutta tämä ystävä oli todella onnellinen kun pyysin häntä ja asia on exällenikin ok. Voi jopa olla, että toisen kaason mies on bestmaninä, kun on sulhasen hyvä kaveri.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Mulla on yksi kaaso (rakas siskoni :-X ), mutta olen miettinyt että pyytäisin vielä kahta lähintä ystävääni. Tämä siksi, että siskolleni ei jäisi yksin vastuu polttareistani ja muista jutuista. En kylläkään aio vaatia kaasoiltani lähes mitään muuta kuin noiden polttareiden järkkäämisen sekä pari muuta pientä juttua, mutta silti ajattelin että ehkä siskoni kaipaisi hieman apua :). Jos pyydän muita, niin minun on pyydettävä nuo molemmat ystäväni, sillä he ovat molemmat niin hyviä ystäviäni etten osaisi valita heistä jompaa kumpaa.

Link to comment
Share on other sites

Minulla tulee toivottavasti 3 kaasoa. Kaikki kolme tyttö ovat hyviä ystäviäni ja luotan tehtävän niiden käsiin 110%. Vielä en ole heitä kysynyt tehtävään, sillä hääpäivää ei olla lyöty lukkoon. Haluan tehdä ensin sen ennen muita valmisteluja.

Yksi kaasoista on vanha työkaverini ja kummityttöni äiti, yksi vanha koulukaveri ja yksi nykyinen työkaverini. Toivottavasti kaikki kolme suostuvat!

Myös miehelle tulee 3 Bestmaniä

Link to comment
Share on other sites

Minulle tulee 2 kaasoa ja valintaa ei tarvinnut miettiä! Isosisko :-X jolle olin myös itse kaasona! Toisena hyvä ystäväni ja asiasta on sovittu jo ennen kuin puolisoni tapasin :girl_haha: Molempiin luotan täysin tässä asiassa ja tietysti muutenkin!

Morsiustytöiksi tulee siskon kaksi tyttöä joista vanhemman kummi minä ole :-X

Myös BM tulee kaksi.

Link to comment
Share on other sites

Itselläni on aika hankalaa päättää ketä pyytäisi kaasoiksi. Monikossa siksi, että haluan useampia. Mulla ei ole siskoa, siskopuoli kyllä, mutta hän on liian nuori eikä kovin läheinen. Ei yhtä parasta ystävää, vaan useita yhtä tärkeitä. Mietin ensin, että kysynkö vapaaehtoista kaveriporukasta. :D Mutta aattelin kuitenkin kysyä toiseksi kaasoksi serkkuani, jonka olen pisimpään (25v.) tuntenut. Toiseksi kaasoksi ajattelin pyytää kaveriporukasta häntä, joka tykkää järjestelyhommista ja jonka tiedän osaavan järjestää mun näköiset polttarit. Ja no, valintaa helpottaa sekin, että nämä henkilöt ovat hyvin samankokoisia ja tyylisiä ja tahdon heille yhteneväiset puvut. :girl_wink:

Mutta vähän jännittää, mitä muut kaverit sanovat, kun yhtä pyydetään... Ja mitä jos pyytämäni henkilöt kieltäytyvät? Pyydänkö sitten vaan toisia kavereita ja miltä heistä tuntuu olla ns. kakkosvaihtoehtoja? :girl_impossible:

Link to comment
Share on other sites

"kaasona" mulla toimii tällei toisella kierroksella poikani kummisetä, joka on mun äärimmäisen hyvä ystävä.

Tulee todistajaksi, ja siinä ne "kaason" hommat sitten olikin. Ehkä sanoo sanan tai kaksi juhlissa.

Minulla on parhaana ystävänä miespuolinen henkilö, mutta kuinka rumasti se olisi tehty, jos hänet valitsisin? Varmasti suvun vanhimmat puhuisivat siitä ratkaisusta pitkään. Mieheni on ok asian kanssa, ja ajattelimme että miksei hänelläkin voisi olla joku naispuolinen "bestman".:D Vaikea valinta, koska mieluiten valitsisin kaasoksi nimenomaan sen parhaan ystävän. Minulla ei ole siskoja ja serkkujen kanssa en ole pitänyt yhteyttä :(

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

mun kaaso on minun lapsuudenystävä.. :) ollaan tunnettu kolmannelta luokalta asti, ikäeroa yksi päivä :lol: nähdään harmi kyllä tosi harvoin ku asutaan eripuolilla suomea, mut sillon kun nähdään tuntuu kun ei oltais erossa oltukaan! viimeksikin kun mentiin kahville pitkästä aikaa juteltiin semmoinen kevyt 5 tuntia putkeen.. :)

toiseksi kaasoksi olen ajatellut lukioaikaista ystävääni..tosin, juhlaan haluan virallisesti vain yhden kaason, mutta ajattelin kysyä tätä toista "käytännön kaasoksi", josko hän lähtisi metsästämään pukua ja auttaisi askarteluissa ja muissa käytännön jutuissa kun asutaan samalla paikkakunnalla. koen kuitenkin että pitkäaikainen ystävyys oikeuttaa 'virallisen' kaason hommaan.. :) pitää miettiä miten muotoilen kysymykseni :)

Link to comment
Share on other sites

Mulle tulee myös lapsuudenaikainen ystävä, ollaan tunnettu 4-vuotiaista asti ja sanoin hänelle jo monta vuotta sitten että jos menen naimisiin niin sinä olet kaaso :girl_smile: Ja kun sitten pyysin häntä kihlauksen jälkeen, hän sanoi "eikös me niin joskus jo sovittukin :girl_wink: "

Ihanampaa kaasoa en voisi saada, hän on kovasti jo suunnittelemassa, en meinaa perässä pysyä! Mietin myös, josko olisin toisenkin kaason valinnut, mutta luulen kuitenkin yhden kaason riittävän oikein hyvin.

Link to comment
Share on other sites

Ihanaa lukea että muillakin täällä (ainakin muutamalla :D ) on neljä kaasoa! Itse en mitenkään voinut päättää neljän parhaan ystäväni väliltä kun ovat niin rakkaita ja läheisiä, joten otin kaikki :D ensin mietin että onkohan tää nyt ihan naurettavaa ja suuruudenhullua, mutta kai sitä voi tehdä miltä itsestä tuntuu.. :)

Link to comment
Share on other sites

Ajattelin aluksi, että pärjään yhdellä kaasolla, pikkusiskoni.

Tulin kuitenkin pian tulokseen, että hän on niin ujo, ettei hän "selviä" esim. hääleikkien vetämisestä, joten valitsin myös toisen kaason.

Kaason nro 2. olen tuntenut lähes 20 vuotta (toisin sanoen aivan vauvasta asti), hän on pikkuserkkuni ja myös parhain ystäväni monen vuoden takaa, ja hän on ehdottomasti paras ns. ohjelmavastaava :)

Pikkusiskoni tulee kuitenkin olemaan "päävastuussa" avustamisessani.

Link to comment
Share on other sites

Minulla on kaasona tulevan mieheni isosisko ja minun paras kaveri :)

Ehdottomasti nuo olivat minun valintani :)

Olisin isosiskoni valinnut myös kaasoksi mutta kun hän asuu Porvoossa niin olisi vähän vaikea yhdessä suunnitella muiden kaasojeni kanssa kun isosiskoni ei pääse noin vain aina kun on meillä tarve ja pikkusiskoni kävi kans mielessä mutta ei hänkään jouda olemaan koko ajan meidän suunnitelmissa mukana kun hänelle tulee vauva huhtikuun alussa ja muutenkin esiintyy kirkossa meidän häissä nii ei hän joka paikkaan kerkiä joten pidän nuo kaksi kaasoa mitä minulla nyt on ja tyytyväinen valintaani :)

Link to comment
Share on other sites

Itsellä on myös kaasoina kaksi rakkainta ystävää. Toisen kanssa ollaan oltu yhdessä ala-asteikäisistä, toinen tuli kuvioihin parinkympin hujakoilla eli melkein 10 vuotta sitten.

Molemmat tuntevat minut ja makuni, ovat äärettömän ulospäinsuuntautuneita ja positiivisia ja lisäksi voin luottaa heihin täysin. Uskon, että he omalta osaltaan tekevät polttareistani ja hääpäivästäni parhaan mahdollisen.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...