Kuka / ketkä kaasona? II


Maikki84

Recommended Posts

  • 2 weeks later...

Kaasona läheisin ystäväni, ja jottei hänellä olisi häistä pelkkää stressiä pyysin toiseksi kaasoksi hyvän lapsuudenystäväni jonka kanssa ollaan oltu tasaisesti yhteydessä (oltaisiin enemmänkin mutta hän asuu ulkomailla). Pidän tärkeänä että kaaso soveltuu järjestelijän hommaan sekä on luotettava. Onneksi valinta oli aika helppo.

Link to comment
Share on other sites

Mun kaasoksi tulee lapsuudenystäväni, jonka kanssa ollaan tunnettu aivan pienestä lähtien. Aluksi vähän ajattelin, että ehkä meidän pieniin häihin ei välttämättä tarvittaisi kaasoa, mutta sitten tajusin, että haluan jakaa häävalmisteluja erityisesti juuri tämän ystäväni kanssa ja että kunniatehtävä on hänelle todella tärkeä. :)

Link to comment
Share on other sites

Olin pähkäillyt isosiskoni ja neljän läheisimmän ystäväni välillä jo monta viikkoa, osaamatta päättää parasta kaasoehdokasta.

Nyt kuitenkin eilen rohkaistuin, ja pyysin rakasta siskoani kaasoksi :) Oli todella otettu ja alkoi nyt jo miettimään hääjuttuja :)

Siskon valitessani varmistin myös sen, ettei kukaan noista neljästä kaverista loukkaannu.

Link to comment
Share on other sites

Päätin pyytää kaasokseni kahta siskoani ja kahta ystävää -heitä on siis kaikkiaan neljä (tämän inspiroimana mieheni pyytää vastaavasti neljä bestmania). En kertakaikkiaan näistä tärkeistä ihmisistä voinut jättää ketään pois ja kukapa sen sanoo, montako on "oikea" määrä. =) Meillä tulee varmasti olemaan hauskaa yhdessä, kun suunnittelemme häitä ja kaasoilla taas kivaa ideoida keskenään polttareita. Mihinkään työhön (tarjoilu/siivous tms) tai muihin ikäviin hommiin en kaasojani laittaisi, nämäkin suunnitteluihin liittyvät vähät hommat kun jakaa usean kaason kesken, ei kukaan rasitu ja näin mahdollistamme häiden suunnittelusta kaikille iloisen projektin. :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

Minulla on kolme tehtävään ilolla suostunutta kaasoa. Yhden olen tuntenut koko elämäni, toisen puolet elämästäni ja kolmannenkin jo vuosia. Tehtävään kysyttävät selkiytyivät kunnolla vasta kun asia tuli ajankohtaiseksi, vaikka toki olin aiemminkin hieman pohtinut mahdollisia kaasovalintojani. Kolme erilaista persoonaa, joista koostuu loistava tiimi ja jotka onnekseni tulevat hyvin juttuun keskenäänkin. Hyvin tyytyväinen olen valintaani ja siihen, kuinka innostuneita tytöt ovat, vaikken koe heitä älyttömästi kuormittavani, ainakaan muuten kuin jutuillani. :girl_wink:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Mulla on 3 avustajaa, varsinaisia kaasoja ei siis ole eikä tule. Avustajina ovat isosisko, pikkusisko sekä paras ystäväni. "Tehtävät" ovat kuitenkin niitä perinteisiä kaason juttuja, joihin tarvitsen apua. (pukeutuminen, polttarit, alttarilla kukkien otto, tekstin luku jne.) Lisäksi pikkusiskoni lupautui häihimme seremoniamestariksi, joka hoitaa ohjelmanumeroiden kuuluttamiset jne. Hän lupasi myös vastaanottaa ilmoittautumiset häihimme. Korostan, että ketään näistä kolmesta ei ole tarkoitus kuormittaa, vaan yritän tehdä itse mahdollisimman paljon omien juhlieni eteen.

Tämä nuorimmainen vaan tuntuu olevan juhlista kovin innoissaan... ;)

Link to comment
Share on other sites

Minulla kaasoja on kaksi, kummatkin lukiosta tutuiksi tulleita tyttöjä, jotka ovat jakaneet kanssani syvimmätkin ajatukset ja kaikki ilot ja surut:) Toisella heistä on häiden aikaan n. 1 vuotias tytär ja toinen asuu päälle 500km päässä itsestäni, joten työt ovat jakautuneet niin, että toinen hoitaa asioita joihin vauva "ei vaikuta" eli auttaa päätöksissä/ on makutuomarina ja hääpäivänä jotain helppoja ja nopeita hommia ja toiselle kaasolle jää sitten ns. seremoniamestarin hommat hääpäivälle ja hän on mukanani aamusta alkaen, ja kyllähän hänenkin mielipidettään moneen asiaan kysyn:)

Link to comment
Share on other sites

Minullakin on kolme kaasoa. Kaksi heistä on ollut ystäviäni ala-asteelta asti ja kolmanteen olen tutustunut yläasteen jälkeen, mutta on yksi parhaista ystävistäni :) He muodostavat hyvän kaasotiimin. Kaikki ovat aika erilaisia niin tulee paljon erilaisia näkemyksiä ja ideoita ilmoille!

Link to comment
Share on other sites

Mulla olisi 3 sellaista ystävää jotka haluaisin.. Tai itseasiassa haluaisin 2kpl mutta noista en osaa päättää että ketkä ne sitten olisi jos en kaikkia pyytäisi!

2 heistä on pitkäaikaisia ystäviä jo lapsuudesta saakka. kolmas on "uudempi tuttavuus" , ihana naapurini jonka kaasona minulla oli kunnia olla 2v sitten..

Toisaalta kun se aika tulee että heitä pyytäisin, luulen että yksi juuri noista vanhoista ystävistäni kieltäytyy ja aionkin kyllä antaa sen mahdollisuuden ilman mitään omantunnon tuskia!

Hän on nimittäin tänä kesänä kaasona veljeni häissä, luulen että hän ei ehkä innosta hihkuen ensi kesänä jälleen hommaan alkaisi...

Muokattu: , käyttäjä: elo2013
Link to comment
Share on other sites

Minulla on kolme kaasoa, pikkusiskoni, lapsuuden ystäväni ja toinen läheinen ystäväni. Sekä siskoni että lapsuuden ystäväni asuvat muualla Suomessa, joten koin tarpeelliseksi pyytää vielä samalla paikkakunnalla tällä hetkellä kanssani asuvaa toista ystävääni kaasoksi. On sitten ainakin yksi makutuomari mukana, kun pukua aikanaan täytyy sovitella :girl_smile: . Muuten tehtävät varmastikin tulevat jakautumaan heidän kesken jokaisen kiinnostuksen ja osaamisen yms. mukaan. :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Minulle kaason valinta oli helppo. Kaason toimeen oli yksinoikeus parhaalla ystävälläni, jonka kanssa olemme jakaneet ilot ja surut viimeiset yhdesän vuotta, aina siitä asti kun tutustuimme. <3

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...