Maikki84

Kuka / ketkä kaasona? II

526 viestiä aiheessa

Miulla kaason valinta oli tosi hankalaa, joten otin kaikki. :D Miulla on siis 4 kaasoa, lapsuudenystäväni, kaksi muuta hyvää ystävää ja mieheni sisko. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Pyysin kaasokseni läheistä pikkuserkkuani ja parasta ystävääni :) Toinen parempi järjestelemään ja kova askartelemaan ja toinen sitten henkiseksi tueksi minulle :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Miulla kaason valinta oli tosi hankalaa, joten otin kaikki. :D

Sama täällä :D Mulla on kaasoina 4 lähintä ystävääni. Yksinkertaisesti mahdoton jättää ketään pois.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Oli kyllä vaikea päättää kaasot, mutta päädyin pitkäaikaiseen hyvään ystävääni (ex työkaveri, isoisämme olivat myös hyvät ystävykset aikoinaan) ja uudempaan ystävään jolle kaason titteli sopii kun nenä päähän :D Haluaisin pyytää myös kummityttöni äitiä kaasoksi, mutta meillä on välimatka niin pitkä ettei se oikein onnistu :(

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulla kaason valinta oli ihan simppeli, parhaista parhain ystäväni. On kova järkkäämään, organisoimaan ja innostumaan. Olin hänen kaasonaan, joten nyt on aika maksaa kalavelat, puolin ja toisin ;).

No joo, oikeasti en toivo kaasolta kuin kädestäpitämistä kun jännittää. Ja naamalle läpsäisyä jos bridezilla meinaa herätä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Noh me jo päätimme lukiossa että olemme sitten toistemme kaasot. Tosin nyt kun välimatkaa on se 250km ja kaasoni rakentaa taloa ja yrittävät perheen lisäystä, päädyin että parempi ottaa toinen kaaso läheltä eli hyvä ystäväni myös. Ensimmäinen kaaso toimii henkisenä tukena ja facebookissa saa tiedon ja kuvat ym. Eiköhän hän tule myös jossain vaiheessa viikonlopuksi tai pariksi auttelemaan askarteluissa. Toinen kaasoni saa sitten olla enemmän läsnä ja konkreettisen apuna.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Pyysin kaasoksi siskoni. Ystävistä valitseminen tuntui liian vaikealta, eikä heitä kaikkia voi pyytää. Loppujen lopuksi siskoni tuntee minut parhaiten ja uskaltaa antaa suoraa palautetta, jos ja kun keksin muka-hirveän-hyviä ideoita. :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minun kaasonani on siskoni. Hän tuntee minut parhaiten ja voin luottaa häneen sataprosenttisesti kaikissa asioissa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^ oispa muakin siunattu siskolla, mutta vanhemmat on saanu pojan ja tytön, ja olleet siihen kuulemma ihan tyytyväisiä :ph34r: mä oisin hyvin voinu ottaa vielä pikkusiskon tai pikkuveljen ^_^

Siis syystä että mulla ei oo siskoa/siskoja, päätin pyytää kaasoiksi kahta mun parasta kaveria :wub:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulla kaasona rakas isosiskoni sekä paras ystäväni. Molempien kaasona oon myös itse aikaisemmin ollut. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Koen kaason valinnan todella hankalaksi. Ystäväpiirissäni on monta naista, jotka toivovat ja osa jopa olettaa pääsevänsä kaasoksi. Yksikään heistä ei kuitenkaan mielestäni ole sopiva tehtävään. Kaikki ovat voimakastahtoisia naisia ja osaavat organisoida, suunnitella ja järjestää vaikka mitä, mutta ovat mielestäni aika huonoja kuuntelemaan toisten toiveita ja mielipiteitä, mikä tässä tilanteessa tarkoittaa sitä, että tulisin jyrätyksi tai välimme menisivät poikki, kun vaatisinkin jotain tiettyä asiaa. Muutamat ovat jo suunnitelleet polttarini läpikotaisin ja äkäilevät toisilleen siitä, että kaikki haluaisivat päättää miten asiat menevät. Etenkin kun olen toki itsekin sanellut millaisia polttareita en ehdottomasti halua. Kaikki kyllä tietävät mitä toivon, mutta he haluaisivat hirveästi työntää niihinkin juhliin kaikkea sitä, mitä en halua, koska heistä nämä jutut ovat hauskoja. Yritäpä näistä sitten miettiä kaasoa. Olen myös miettinyt, että laittaisin heidät ryhmänä toimimaan kaasoina, mutta epäilen, että saavat vain sotkettua asiat :( Luultavasti päädyn valitsemaan jonkun yllättävän henkilön, jonka kanssa tiedän varmasti tulevani toimeen häästressin iskiessä. Sitä henkilöä odotellessa... :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulla on kaksi hyvää ystävää. Toisen olen tuntenut ala-asteelta saakka, ja hän tutustutti minut ja miehen. Toinen on hyvä ystävä myös pitkän ajan takaa, ja tuntui luonnolliselta vaihtoehdolta kaasoksi, tykkää häistä :)

Monta muutakin vaihtoehtoa olisi ollut, mutta nämä kaksi tuntuivat heti alkuun parhaimmilta vaihtoehdoilta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Pakko osallistua myös tähän kaasokeskusteluun...

Minulla on vähän pöljä tilanne kaasojen kanssa.

Mieheni kosia minua vajaa vuosi sitten päivänä, jolloin järjestimme myös tupaantuliaiset ystävillemme. Eli oli todella aihetta juhlaan, tuparit ja yllättävä kihlautuminen. Illan kuluessa tuli nautiskeltua tietysti juhlajuomaa jonkin verran, ja eräs ystäväni kysyi minulta muutaman muun läheisen ystäväni ollessa vieressä, että "jokos olet päättäny kaasot" ja sen kummempia miettimättä sanoin siinä kaikille neljälle, että haluatteko te olla.

No halusihan ne.

Ja tuon illan seuraavasta päivästä lähtien on säännöllisesti ketuttanu, että kaasoasia meni näin. En haluaisi, että kaasoja on neljä. Kaksikin riittäisi...

Ja nyt olen miettinyt, että kehtaanko sanoa kahdelle, että en haluakaan että he ovat kaasojani.

Varsinkin kun ovat kyselleet asiasta, eli asia ei ole unohtunut tuohon iltaan. Kaasoiksi haluaisin heistä neljästä siis isosiskoni ja parhaan ystäväni. Kolmas "kaaso" on pitkäaikainen ystäväni, mutta ei enää kuitenkaan ihan niin läheinen (hän juuri kysyi tuon typerän kysymyksen) ja neljäs kaaso on ollut joitain vuosia myös ystäväni mutta ei myöskään niin superläheinen. Kukaan heistä ei myöskään asu kanssani samalla paikkakunnalla, joten sekään ei "auta" asiaa.

 

Mitäs sanotte? Olen kääntänyt ja vääntänyt asiaa, että mitä sille voisi tehdä vai pitäisikö vain antaa olla. Se kyllä toisaalta kaivelee todella usein...

Ideoita ja ehdotuksia otetaan vastaan. :)

 

Terv. Liian monta kaasoa

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^ Onko tässä ongelmana se, että

- et halua kahdella ystävälläsi olevan kaason titteliä / isosiskon ja ystävän tärkeys vaikuttaa vähemmältä tms.

- et halua näitä kahta osallistumaan hääjärjestelyihin

- et halua "liian monta lusikkaa sopassa" (lue: naisten väliset ongelmat) tapahtuvaksi esim. polttarisuunnitteluissa tai hääjuhlan ohjelmassa

- mielestäsi kaksi siis neljä on vain liikaa, koska joku niin sanoi

- joku muu, mikä?

 

Minusta sinänsä aika sama millä tittelillä kukakin menee, voithan esim. sanoa, että et kaipaa kaasoilta paljoa apua (esim. haluat askarrella sulhon kanssa). Yleensä kuulee valitettavan, että joku lataa liikaa tekemistä yhden kaason harteille ;) Itse tekisin niin, että valitsisin kaasojen kanssa yhdessä kaikille mieluisat tekemiset, toisten kanssa sitten ehkä enemmän kuin toisten ;) Mielestäni aiheuttaisi turhaa pahaa mieltä lähteä sanomaan ettet olekaan tarpeeksi tärkeä kaasoksi.

Muokattu: , käyttäjä: Tipzilla

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

M&m´s: Mikäli neljä kaasoa ei ole mahdottomuus, niin itse en menisi perumaan. Jos kaikki ovat kuitenkin suostuneet ja tietävät muut kaasot, niin luutavasti harmittaisi melkoisesti niitä, jotka eivät saisikaan olla kaasoja.

 

Menin joskus aikanaan lohkaisemaan ystävälleni, joka suurella vaivalla ja paneutumisella suunnitteli toisen kaverinsa häitä, että "saat sitten olla mullekin kaasona, kun haldaat sen noin hyvin". Hän muistaa tämän, joten en harkitsekaan perumista vaan pyydän lisäksi kahta muuta: toinen on ystäväni kouluajoista lähtien ja toinen erityisesti viimeisiltä opiskeluvuosilta. En halua, että kukaan stressaa liikaa, siksi kolme ei mielestäni ole liikaa. Siskojeni kanssa olen valitettavasti etäinen, vaikkei ikäeroa monia vuosia olekaan - sen sijaan hankalia muistoja hajonneesta perheestä.

 

En ole vielä pyytänyt ketään, mutta uskon kaikkien suostuvan. Kaikki olisivat myös aivan mainioita ja heidän makuunsa voi taatusti luottaa, kaikki tuntevat myös minusta vähän eri puolia. Kunhan hääpäivä on tiedossa, niin alan kyselemään. Ainoa mitä pelkään on se, että he ottavat hommasta liikaa vastuuta. Haluan, että me hääparina pitelemme lankoja, ja että kaasotkin (sekä bestmanit) osaavat olla juhlissa rennosti.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Muoks. Ei olekaan kuin yksi kaaso, paras ystäväni. :)

Muokattu: , käyttäjä: HeiHei

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Pyysin kaasoiksi kaksi hyvää ystävääni. :) Ei ollut edes kovin vaikea valinta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kaaso on ihana ystäväni ja mahdollisesti pyydän myös siskonikin samoihin hommiin :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tiesin jo 13 vuotta sitten kun tapasin parhaan ystäväni että hänestä tulee joku päivä kaasoni, eikä mieleni ole muuttunut :)

Hänen lisäkseen minulla on myös 2 varakaasoa sillä hän itse asuu aika kaukana, eikä pysty olemaan aina paikalla kun apua tarvitsen...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Serkku & paras ystävä. Serkku enempi meiningeissä mukana, mennyt ite naimisiin melko pikaisella aikataululla joten suunnittelee nyt sielunsa kyllyydestä ;)

Paras ystävä sen sijaan nautiskelee enemmän kunniakaason tittelistä, ja hän saa täyden vastuun polttarien järjestämisestä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minulle kaason valinta ei tuottanut vaikeuksia; pitkäaikaisin ja lähin ystävätär sekä miehen sisko. Tyytyväinen olen :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itsellä kaasona kaksi hyvää ystävää, jotka vielä keskenäänkin ovat ystäviä... Tässä vain kokoajan pähkäilen, kun miehen siskon kanssa välit ovat mitä loistavimmat, olisiko häntäkin pitänyt pyytää... Mutta sitten ajattelin että heillä perhearki niin kiireistä ettei viitsisi vaivata.. :girl_mad: Toisaalta taas jos antaisi hänelle vähemmän tehtävää... Miten te muut olette tehneet, mikäli vastaava tilanne ollut?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^Minulla myös kaksi ihanaa ystävääni kaasoina, ja myös he ovat keskenään ystäviä. Helpottaa kummasti  ^_^

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään