Maikki84

Kuka / ketkä kaasona? II

526 viestiä aiheessa

Paras ja vanhin ystäväni toimii kaasonani. Tästä on puhuttu jo teinivuosista asti, ja ihanaa että näin on ystävyys kestänyt ja päätös pitänyt. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minulla on yksi kaaso sekä yksi ihminen taka"piruna". Eli kaaso on minun hyvä ystäväni kamalan monen vuoden takaa jolle olin itse kaasona joitakin vuosia sitten. Minulle rakas ja tärkeä ihminen, elämän vuoristorataa kuljettu ja eletty aika tiiviisti yhdessä. Ystäväni on naimisissa minun mieheni veljen kanssa. =)

 

Sitten tämä taka"piru" on ihminen, kenet olen tuntenut melkein koko ikäni ja hän on minulle rakas. Hän on tukenut minua ylä-ja alamäissä, ollut siellä aina kun olen tarvinnut ja erittäin rakas ihminen minulle. Molemmat ollaan ainoita lapsia ja olemme aina olleet kuin siskokset.

 

Näiden kahden ihanan naisen kanssa saan varmasti minun ja mieheni päivästä meille ikimuistoisen ja rakkaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minulle tulee yksi kaaso (häihin vielä aikka, joten voi muuttua) ja miehelle kaksi bestmania, joista toinen toimii enemmänkin seremoniamestarin virassa.

Ensin ajattelin kahta kaasoa, mutta haluan tehdä paljon itse ja varmasti saan muilta ystäviltä apua mikäli sitä tarvitsen. Ja valitsemani kaaso, on minulle tällä hetkellä lähinnä sydäntä oleva ystävä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kaasoksi valitsin henkilön, joka on ystävistäni kanssani samanhenkisin ja joka on seurannut minun ja sulhoni taivalta aivan alusta saakka. Pyysimme hänet myös seremoniamestariksemme. Meillä on pienet häät, joten useampi kaaso olisi tuntunut liioittelulle. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Oli vähän pään vaivaa tuosta päätöksestä. Ihminen jota olin ensin ajatellut hommaan ilmaisi suoraan ettei ikinä alkaisi moiseen, en ollu ehtinyt edes kysyä asiaa onneksi. 

 

Nyt on kuitenkin se yksi ja ainoa kaaso kysytty ja tyytyväisempi en vois olla. Ollaan aika tuoreita tuttuja, vajaa vuosi yhteistä taivalta takana, mutta silti mä jo tiedän et tein sen ainoan ja oikean ratkaisun kuitenkin. :) 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

2 kaasoa:

"Pääkaaso" on ystäväni, jonka olen tuntenut aina. Ihminen, jolle voin puhua aina ja kaikesta. ihminen, jonka kanssa emme ole koskaan tapelleet. Ystävä, jollaisen toivoisin jokaisella olevan.

2. kaaso on myös ystäväni, jonka olen tuntenut aina.Vaikka emme ole joka viikko taikka kuukausi tekemisissä, tiedän voivani luottaa häneen tilanteessa kuin tilanteessa.

 

Kummatkin asuvat Helsingissä, itse olen Turusta. Tämä toimii ihan hyvin, sillä en odota kaasoiltani mitään askartelunäpertelyä tms. Pääkaason toivon osallistuvan siviilivihkimiseen lukemalla runon ja kummankin kaason sitten auttavan juhlapäivän sujuvuutta toimimalla seremoniamestareina DJ:n kanssa.

Muokattu: , käyttäjä: nilmelwen

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tällä hetkellä 1 kokonainen kaaso ja yksi "piilokaaso"  :lol:

 

1. kaasona toimii tulevan mieheni veljen avokki ja tämä piilokaaso on hyvä ystäväni, mutta ei vielä lupautunut ihan kokonaiseksi, kiireinen kun on  :D Ajatuksena kuitenkin että olisi kaksi ihan kokonaista naista kaasoina  ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minulla on kolme kaasoa ja kaikki hyviä ystäviäni. Kaksi kaasoista olen tuntenut pidemmän aikaa ja kolmannen kaasoista muutaman vuoden. Kaikki kaasoni ovat huipputyyppejä, joihin voin aina luottaa ja kertoa vaikka jos mitä. Ja mikä parasta jokainen heistä tuntee minut niin hyvin, että tietävät jo ajatuksissaan minulta kysymättä millaiset juhlat haluan ja mistä erityisesti tykkään. Sellaisia ihanat ystävät ovat :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulle tulee kaksi kaasoa. Mulla on selkeästi kaksi eri ystäväpiitriä: lukioaikaiset ja sitten AMK-opiskeluaikaiset, ja valitsin parhaan ystävän molemmista. Ovat jonkin verran olleet aiemminkin tekemisissä, mutta eivät paljoa, ensimmäisen kaasotapaamisen perusteella hyvin tulevat juttuun.

Mä halusin mm. siksi edustuksen molemmista kaveripiireistä, että esimerkiksi polttareissa molemmat porukat kokee olevansa yhtä lailla "asian ytimessä", eikä toisilla tule jollain tavalla ulkopuolisempi olo. Mulla ei ole hirveän selkeästi vain yhtä tai kahta parasta ystävää, kun oon niin onnekas, että on monta läheistä ystävää ympärillä. Nyt piti tavallaan ottaa kantaa kaasovalinnan kautta, mutta luulenpa että kenellekään ei ole asiasta tullut ongelmaa.

Lisäksi olen pyytänyt erikseen seremoniamestariksi itse juhlapaikalle kolmatta ystävääni, joka on erinomainen esiintyjä (työkseen radiotoimittaja) ja tulee hyvin juttuun ihmisten kanssa. Ajattelin että kaasot on puuhannu tarpeeksi jo ennen häitä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minulla kaasona rakas ja aina rinnallani kulkenut pikkusiskoni.  :-X

Sisareni on avoin, reipas ja hauska, mutta myös auttavainen ja sydämellinen eli käsitteeksi kaaso ja sisko paikallaan. Valinta oli selkeä myös siksi, että kaasoni on kihloissa tulevan mieheni veljen eli bestmanin kanssa. :give_heart:

Olin aikeissa pyytää tähän tehtävään kaveriksi ja toiseksi kaasoksi myös parasta ystävääni, mutta hän ilmoitti muuttavansa 200km päähän kuukauden päästä ja häät ovat siis ensi vuonna, joten eipä taida kannattaa hänen osaltaan kaasoilu. Tiedän, että hän olisi varmasti nauttinut siitä pestistä, kun olemme tästä jo aiemmin puhuneet, mutta opiskelut tottakai ykkössijalle kaverin häiden sijaan ja sen ymmärrän hyvin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minulla myös kaasona pikkusiskoni (varmistettu) ja haluaisin myös mieheni siskon tähän tärkeään tehtävään! :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulla myös kaasona pikkusisko, miehen sisko ja sitten vielä paras ystävä (tai näin ainakin toivon, en ole vielä pyytänyt, toivottavasti kaikki suostuu!)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulle tulee kaksi kaasoa. Nämä henkilöt ovat pitkäaikaisimpia ja parhaimpia ystäviäni. Meillä on tavallaan kaasorinki, sillä ollaan kaikki menossa aika lailla samaan syssyyn naimisiin (ensimmäisen häitä vietetään vuoden päästä kesällä, olen vuorossa viimeisenä). Saa vaan nähdä miten homma toimii, sillä toinen heistä asuu Enlgannissa eikä tämä Suomessa asuvakaan asu sillä paikkakunnalla, missä häitä tulemme viettämään. Hyvin se varmaan menee. :)

 

Olin ensin miettinyt siskoani yhdeksi kaasoista, olin hänen kaasonaan muutama vuosi sitten. Itsestä tuntuu, että kolme kaasoa on liikaa. Veikkaan myös, että hän on hyvillään, ettei hänen tarvitse olla kaasona. Hänellä on varmasti kädet täynnä kahden pienen lapsensa kanssa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minulle tulee yksi, hyvä lapsuuden ystäväni... <3

Olen siis jo varoittanut sitä aiheesta, ei ainakaan tyrmännyt ajatusta :)

Uskon että pärjään yhdellä, kun kerran on niin hyvä :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minulla on kaksi kaasoa ja miehellä kaksi bestmania. Kaasojani ovat siskoni ja paras ystäväni.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minulla on vain yksi kaaso, nuorin isosiskoni. Kaasous oli hänelle kunnia-asia - etenkin se, että on ainoa. :) Sulhasella kaksi bestmania. Mikäli silta tuntuu, saatan pyytää yhtä morsiustyttöä tai morsiusneitoa, jotta olisi tasapainossa, mutta enpä sitten tiedä. Tätä ehtii vuoden vielä pohtia. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minulla kolme kaasoa, vaikka aluksi tuntui että se on hirveän paljon - sitten totesin että eipä se kai kenekään muun asia ole kuin omani, ja en noista ketään haluaisi tiputtaa pois listalta. Kyseessä on siskoni ja kaksi serkkuani. Kaikki minulle hyvin tärkeitä ihmisiä ja parhaita ystäviä, ja lisäksi keskellä maaseutua naapuruksina eläneinä ollaan nelistään, yhdessä kasvettu aikuisiksi. Koska aika paljon kaikkea muutakin on tässä elämän varrella koettu yhdessä, olisi tosi outoa mennä naimisiin ilman että mun tärkeet olisi rinnalla!

 

Siskolle (joka ei oo mitenkään askarteluhenkinen tai kauhean innostunut häistä noin yleensäkään) lupasin, että hänen ei tarvitse tehdä muuta kuin seistä siellä alttarilla lähettyvillä ja ottaa koppi, jos pyörryn :) Nuorempi serkku alkoi pulputa ideoita heti kun olin häntä pyytänyt ja myös tuo toinen serkku on aika innoissaan. En malta odottaa!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minulla on kaasona isosisko ja hyvä ystäväni, jonka vuoksi lähes sanan täydessä merkityksessä olen elossa :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minulla on yksi kaaso, yksi parhaista ystävistäni, jonka olen häiden ajankohtaan mennessä tuntenut lähes kaksikymmentä vuotta. Kukaan muu nykyisistä ystävistäni ei siis ole tuntenut minua niin kauan, eikä minulla kenenkään muun ihmisen kanssa ole yhtä pitkää, yhtäjaksoista ystävyyssuhdetta. Välillä olemme olleet vähemmän tekemisissä ja nykyäänkin asumme eri kaupungeissa emmekä usein näe, mutta joka ikinen kerta tavatessamme muistan, miksi juuri hän on rakas ystäväni. Itse myös olin hänen kaasonaan aikoinaan.

 

 

 

 

 

 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minulla myös kaasona rakas ystävä, jonka kanssa ollaan tunnettu toisemme n. 20 vuotta. Hän tietää tasan tarkkaan minkälainen ihminen olen, joten voin luottaa häneen täysin polttari- ja hääjärjestelyissä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulla on kaasoina 9 vuotta vanhempi isosiskoni ja läheisin ystäväni jo vuosien takaa. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä en tiedä kuuluuko tää just tähän ketjuun, mutta kokeillaan ;)

Miten aikaisin olette pyytäneet kaasojanne kaason tehtäviin?

 

Mulla on sellainen ongelma etten osaa päättää! Mulla on paljon kavereita, mutta ei valitettavasti yhtään sellaista TOSI läheistä ystävää.

Tai no veljen vaimo on yksi, mutta se asuu toisella puolella Suomea. Ei kai kovin reilua sille. Mulla on myös ystävä ihan hiekkalaatikkoiästä, mutta se asuu kanssa siellä toisella puolella Suomea. Ei siinä vain ole järkeä tuon välimatkan takia. Olen muuttanut paljon vuosien varrella niin opiskelujen perässä kuin miehenikin mukana. Olen vasta parin viime vuoden aikana alkanut saamaan uusia ystäviä täältä meidän paikkakunnalta, mutta kukaan ei tunnu niin läheiseltä, että voisin kuvitella heitä kaasoikseni. Surullista :( ..tosin pari päivää sitten tapasin naisen, jonka kanssa on tuntunut natsaavan ihan sikahyvin. On vaan sellainen olo, että noinkohan viitsin häntä pyytää kaasoksi. Ollaan just tavattu. Ja toisekseen mietin, että toivonko mä salaa, että meistä tulis tosi hyvät ystävät tän kaasoilun myötä. Että onko vähän riskaabelia?? Mun ajatukset sekottaa mua niin paljon. Mä niin toivoisin saavani jonkun tosi hyvän ystävän auttamaan mua mun tärkeässä päivässä, mutta oon ihan hukassa. Oisko kellään mitään päivänpelastaja-ajatuksia? ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Miksei kaaso voisi olla kauempaakin? Onhan puhelimet ja internet keksitty :)

Minun kaasoni asuu reilun 500km päässä. Mutta en kaipaa häntä askartelemaan tai tulemaan viikoittain iltateelle häälehtien lukemisen merkeissä. Haluan että JUURI hän on se jolle puran kaiken ja joka viettää kanssani (sulhasen lisäksi) sen ihanan päivän kaiken suunnittelun ja mukana elämisen päälle :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Pitääkö kaasolle/kaasoille maksaa matkat ja yöpymiset, jos tulevat kauempaa koko viikonlopuksi?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minulla kaasoina kaksi noin 300 km päästä tulevaa (majoittuvat vanhemmilleen, koska ovat täältä kotoisin) ja yksi kaaso myöskin noin 300 km päässä asuva. Tämä yksi kaaso majoittunee meille (me tod.näk. menemme hotelliin hääyöksi). Kuten joku sanoikin, minä en kaipaa askarteluapua yms. vaan tukea ja vaateapua suurena päiväni ja ohjelman "juontajia". Facebookissa ja whatsupissa höpötellään sitten muutoin yleistä hääshaibaa :)

 

Mielestäni kaason mahdollista majoitusta EI tarvitse maksaa, varsinkaan, jos hän olisi muutenkin kutsuvieraslistalla, vaikka ei kaaso olisikaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään