Kuka / ketkä kaasona? II


Maikki84

Recommended Posts

Minulle tulee vain yksi kaaso, hän on rakas ystäväni viime vuosien ajalta. Olen toiminut hänen kaasonaan muutama vuosi sitten ja olen hänen lapsena kummitäti. Hän tuntee minut tällä hetkellä ystävistäni parhaiten ja tietää mitä tahdon. En halua rasittaa häntä suotta suurella määrällä askarteluita ym. vaan ennemminkin tarvitsen häntä tueksi suurena päivänä ja jakamaan kokemuksen kanssani. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Itse olen päättänyt että aijon pyytää pikkusiskoani kaasoksi. Selkeä valinta siinä mielessä että siskoni on rempseä, reipas, humoristinen ja mikä kaikkein tärkeintä : siskolta saa aina suoran vastauksen mitä tahansa kysyykään. Ystävät saattavat joskus kainostella vastausten kanssa - tai ainakin omani mutta sisko kyllä läväyttää suoraan jos joku mekko ei sovi, tai kampaus näyttää kamalalta. Siskolle uskaltaa puhua ja hän uskaltaa myös arvostella :) 

 

Mietin vielä pyydänkö yhtä hyvää ystävääni, mutta toisaalta luulen että pikkusisko riittää ihan hyvin.  :blush:

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Yhden kaason tai bestmanin sijaan lähden kokoamaan kavereista vähän laajempaa häätiimiä. En usko että tarvii kenellekään asettaa sen suuerempia velvollisuuksia, riittää että aina silloin tällöin joku tulee mukaan häämessuille jne  :girl_cleanglasses: Toki pitää vielä pohtia kuka saa kunnian tarjota rohkaisuryypyt vihkimistä varten 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 4 months later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...

Pitkäaikaisin ystävä ja serkku ovat kaasoina. Mulla on näiden lisäksi vielä läjä muitakin ystäviä, mutta ollaan jotenkin niin samoista piireistä, että näiden valinta ei voi aiheuttaa kenessäkään pahaa verta. Toki valinta olisi muutenkin osunut näihin kahteen ihan muistakin syistä. Ystävä tuntee mut läpikotaisin ja meillä on jonkinasteinen sisaruus ja ollaan sellainen paketti. Serkun kanssa ollaan viime vuosina lähennytty ihan eri tavalla kuin aiemmin ja toki serkku on nähnyt mun koko matkan. Mielettömiä mimmejä.

Link to comment
Share on other sites

Isosiskon olisin halunnut mutta hän ilmoitti suoraan että hän ei ole kaasoni.   (Olin hänen häissä kaasona) 

Ja sitten lapsuudenystävää en halunnut varsinaiseksi kaasoksi vaan vieraaksi mutta jos haluaa jotain tehdä niin toki saa.

Joten kaasona on sitten ns.pikkusiskoni.  ystävä jonka tuntenut pari vuotta mutta kaikki osuu niin yhteen meillä ja tuntuu että oltaisiin tunnettu aina. Ja kun on nuorempi kuin minä niin siitä kutsumus ns.pikkusisko.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Halusin vain yhden kaason, eikä sen valitseminen ollut vaikeaa. Olen tuntenut hänet seitsemän vuoden ajan ja näihin vuosiin mahtuu monia ikimuistoisia hetkiä. Lisäksi kaasoni on ollut todistamassa minun ja sulhon välistä rakkaustarinaa ensitapaamisesta lähtien. Hän on ollut ensimmäinen, kelle olen raportoinut suhteen merkkipaaluista: ensitreffeistä, ensisuudelmasta ja kosinnasta. Siksi onkin loogista, että hän on myös maistraatissa todistamassa vihkimistä. :girl_sigh:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 2 months later...

Miehellä bestmanit veli, läheinen miespuolinen ja läheinen naispuolinen ystävä. Mulla kaksi miespuolista ja kaksi naispuolista kaveria, kaikki opiskeluajoilta elämään mukaan tarttuneet mutta kahdesta eri yhteydestä. Tulee olemaan hauskaa kun nämä neljä tekevät yhteistyötä, koska molemmat kaksikot tuntevat toisensa mutta eivät toista kaksikkoa.

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...
  • 2 months later...
  • 3 months later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 5 weeks later...
  • 2 years later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...