Guest Vieras_Pingviini_*

Kahvitilaisuuden koristelu?

7 posts in this topic

Millainen koristelu sopii mielestäne kahvitilaisuuteen? Tuntuu hassulta, kun yhdessä pöydässä on paljon kaikkea (suolaiset, makeat, astiat ja jotain koristetta), joten olen miettinyt, voisiko juomat laittaa kuppeineen ja laseineen eri pöytään? Entä miten voisi koristella pöydät, etteivät ne ihan tyhjiä olisi, kun astioista ei ole koristelua täydentämään? Tällä hetkellä pohdin, josko laittaisin tummanpunaiset kaitaliinat, niille merestä koottuja kiviä ja äitini tekemiä pajuveneitä? Veneissä sitten sydänsuklaita tummanpunaisessa paperissa hääkarkeiksi. Miltä kuulostaa, onko kellään ollut vastaavaa (kuvia?)? Aikomus on siis myös koristella edullisesti... :rolleyes: kakku- ja juomapöytiin toki sitten kukkakoristettakin on lupeissa, tosin ihan vain asetelma per pöytä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Me käytiin just pitopalvelun kanssa keskustelua tästä. Meille tulee eri pöytiin juomat ja syötävät. Katselin kuvia heidän tekemistä kattauksista, niin päädyin itse siihen että 1 asetelma/pöytä keskelle riittää, kunhan se on riittävän korkea että erottuu sieltä. Sitten sekaan kynttilöitä tms. Meille tulee pöytiin kaitaliinoille todennäköisesti appelsiineja ja jotain muuta kivaa. Ei kukkia kuitenkaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eikö kenelläkään ole kahvitilaisuutta nykyisin??? :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kahvitilaisuudet ovat varmaan aika harvinaisia nykyisin. Mielestäni kannattaa kysyä juhlapaikalta ideoita myös. Ovathan he varmaan järjestäneet juhlia ennenkin. Myös naikkareiden hääpaikan somistuksista saa vinkkejä. Eihän ruokailu ja kahvitilaisuus niin kamalasti eroa somistuksen suhteen.

Suunnitelmasi kuulostavat mielestäni tosi kivoilta ja ovat varmasti teidän näköisiä. Pöydissä ei tarvitse olla paljon koristeita, asetelmatkin voivat olla kivoja! Eikä raha ratkaise.

Oli kyse ruokailusta tai kahvittelusta, niin pöydässä voinee olla vesilasi, kakkuhaarukka ja -lusikka (jos sellaisia käytetään), tarvittaessa paikkakortti ja koristeet.

Itse pyrimme myös tekemään kattauksesta yksinkertaisen. vähän lasikiviä, hopeisia tai 2lumisia" käpyjä, tuikkuja ja niiden kippoihin vähän värillistä hiekkaa.

Tsemppiä, hyvät juhlat teillä tulee olemaan! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minuakin kiinnostaa kahvitilaisuuden somistus. Olisiko kellään kuvia?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä on tammikuussa 2010 kahvitilaisuua. Vieraiden pöytiin tulee paikan puolesta luonnonvalkoiset liinat, servetit ja takorautaiset kynttilänjalat+kynttilät. Me laitetaan vieraiden pöytiin punaisia ruusunterälehtiä ja kristallikiviä. Hääparin pöytään on tulossa leveä kukka-asetelma (oikeat kukat); muusta ei tietoa/ideaa. Lahjapöydän somistus alkutekijöissä. Ajattelin ruusuköynnöstä roikkumaan pöydän eteen ja joku kukka-asetelma/kynttilöitä. Tarjoilupöytään kukka-asetelma ja muusta ei tietoa. Pitäisi käydä tutustumassa paikan päälle, niin saisi paremmin kuvaa tilasta. Ja testisomistus tehdään ajankohtaa lähempänä.

Jotain tämän tyylisiä kukka-asetelmia ajattelin tarjoilupöytään (tai miksei kaikkiin kukka-asetelmapöytiin).

Samoin tuossa toisessa kuvassa olisi kiva kukka-asetelma hääparin pöytään. Ja sitten on tuo tyylikäs ruususomistus (laitan seuraavaan viestiin).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tässe se tyylikäs ruususomistus. Sori, ei voikaan laittaa. On liian iso. :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now