Jump to content
Naimisiin.info

Kahvitilaisuuden koristelu?


Guest Vieras_Pingviini_*

Recommended Posts

Guest Vieras_Pingviini_*

Millainen koristelu sopii mielestäne kahvitilaisuuteen? Tuntuu hassulta, kun yhdessä pöydässä on paljon kaikkea (suolaiset, makeat, astiat ja jotain koristetta), joten olen miettinyt, voisiko juomat laittaa kuppeineen ja laseineen eri pöytään? Entä miten voisi koristella pöydät, etteivät ne ihan tyhjiä olisi, kun astioista ei ole koristelua täydentämään? Tällä hetkellä pohdin, josko laittaisin tummanpunaiset kaitaliinat, niille merestä koottuja kiviä ja äitini tekemiä pajuveneitä? Veneissä sitten sydänsuklaita tummanpunaisessa paperissa hääkarkeiksi. Miltä kuulostaa, onko kellään ollut vastaavaa (kuvia?)? Aikomus on siis myös koristella edullisesti... :rolleyes: kakku- ja juomapöytiin toki sitten kukkakoristettakin on lupeissa, tosin ihan vain asetelma per pöytä.

Link to comment
Share on other sites

Me käytiin just pitopalvelun kanssa keskustelua tästä. Meille tulee eri pöytiin juomat ja syötävät. Katselin kuvia heidän tekemistä kattauksista, niin päädyin itse siihen että 1 asetelma/pöytä keskelle riittää, kunhan se on riittävän korkea että erottuu sieltä. Sitten sekaan kynttilöitä tms. Meille tulee pöytiin kaitaliinoille todennäköisesti appelsiineja ja jotain muuta kivaa. Ei kukkia kuitenkaan.

Link to comment
Share on other sites

Kahvitilaisuudet ovat varmaan aika harvinaisia nykyisin. Mielestäni kannattaa kysyä juhlapaikalta ideoita myös. Ovathan he varmaan järjestäneet juhlia ennenkin. Myös naikkareiden hääpaikan somistuksista saa vinkkejä. Eihän ruokailu ja kahvitilaisuus niin kamalasti eroa somistuksen suhteen.

Suunnitelmasi kuulostavat mielestäni tosi kivoilta ja ovat varmasti teidän näköisiä. Pöydissä ei tarvitse olla paljon koristeita, asetelmatkin voivat olla kivoja! Eikä raha ratkaise.

Oli kyse ruokailusta tai kahvittelusta, niin pöydässä voinee olla vesilasi, kakkuhaarukka ja -lusikka (jos sellaisia käytetään), tarvittaessa paikkakortti ja koristeet.

Itse pyrimme myös tekemään kattauksesta yksinkertaisen. vähän lasikiviä, hopeisia tai 2lumisia" käpyjä, tuikkuja ja niiden kippoihin vähän värillistä hiekkaa.

Tsemppiä, hyvät juhlat teillä tulee olemaan! :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 months later...

Meillä on tammikuussa 2010 kahvitilaisuua. Vieraiden pöytiin tulee paikan puolesta luonnonvalkoiset liinat, servetit ja takorautaiset kynttilänjalat+kynttilät. Me laitetaan vieraiden pöytiin punaisia ruusunterälehtiä ja kristallikiviä. Hääparin pöytään on tulossa leveä kukka-asetelma (oikeat kukat); muusta ei tietoa/ideaa. Lahjapöydän somistus alkutekijöissä. Ajattelin ruusuköynnöstä roikkumaan pöydän eteen ja joku kukka-asetelma/kynttilöitä. Tarjoilupöytään kukka-asetelma ja muusta ei tietoa. Pitäisi käydä tutustumassa paikan päälle, niin saisi paremmin kuvaa tilasta. Ja testisomistus tehdään ajankohtaa lähempänä.

Jotain tämän tyylisiä kukka-asetelmia ajattelin tarjoilupöytään (tai miksei kaikkiin kukka-asetelmapöytiin).

Samoin tuossa toisessa kuvassa olisi kiva kukka-asetelma hääparin pöytään. Ja sitten on tuo tyylikäs ruususomistus (laitan seuraavaan viestiin).

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...