Jump to content
Naimisiin.info

Teemana Pariisi


Guest pariisi

Recommended Posts

Pidämme pienet häät. Vihkimisen jälkeen tarjoamme ruokailun ravintolassa ja sitten minä ja mieheni poistumme häämatkalle Pariisiin.

Millä tavalla voisi tätä Pariisi/Ranska teemaa hyödyntää juhlissa sekä kutsuissa ym. vieraille näkyvissä asioissa, jolloin saisimme nämä pienet ja intiimit juhlat mukavasti teeman ympärille toteutettua?

Ravintolalla itsellään ei ole kummempia ehdotuksia tai mahdollisuuksia teemaan osallistua, mutta omia koristeita tms. voi käyttää.

Vieraita n.30

Kiitos jos joku ideanikkari saisi tuulta purjeisiin ja pääsisin taas sunnittelussa uuteen vauhtiin! :D

Link to comment
Share on other sites

Oivallisin Ranska-aiheinen asia olisi ranskalainen ruoka ja juomat, mutta jos ravintola ei voi osallistua, nämä taitavat olla mahdottomia. No, meille ainakin tulee ranskalaiset hääkarkit eli kauniisti pakattuja sokerimanteleita - ja muita helposti toteutettavia asioita voisivat olla ranskalainen taustamusiikki ja Pariisiin liittyvä kuva-aihe kutsuissa/menuissa/kiitoskorteissa. Myös viiniköynnökset tai viinipullonetiketit ovat mahdollinen teema sekä koristeluissa että em. painotuotteissa, vaikka eivät varsinaisesti viittaakaan Pariisiin vaan ylipäätään Ranskaan.

Link to comment
Share on other sites

Googlettamalla löytyi Pariisissa asuvan hääsuunnittelijan pitämä blogi http://www.parisianevents.com/parisianparty/ Siellä oli esim. idea että minikokoiset Eiffel-tornit voisivat olla paikkakorttien pidikkeenä. Ja jollain sivulla oli upean näköisiä Eiffel-tornin mallisia lahjarasioita joita voi tilata jostain..

Ideoita joita mulla tulee mieleen näin äkkiseltään: voisko hääkakun koriste olla jotain ranskaan liittyvää (Eiffel-torni ja hääpari tms), kutsuissa ja kiitoskorteissa jotain ranskalaista symboliikkaa

paris-200.jpgparis_las_vegas_invitation_01.jpgEiffelTower-1.jpg,

hääkarkin tilalla lahja vieraille esim ranskalainen saippua:

soap_large.jpg .

Muokattu: , käyttäjä: PiPö
Link to comment
Share on other sites

Kiitoksia todella paljon teille jotka olette jo vastanneet ja auttaneet minua. Sain paljon ideoita. Vielä kuitenkin kaipaisin lisää vastauksia ja varsinkin jos joku tietäisi mistä löytäisin pariisiin/eiffel torniin/ranskaan liittyviä asioita ja koristeita ym.

Esim. tuo edellisessä vastauksessa ollut kirjekuori oli aivan upea! Sellaisen kun löytäis...

Joten jos jollakulla tiedossa kauppoja tai nettikauppoja joista voisi jotain löytyä niin kiitos jo etukäteen!!!!

ap

Link to comment
Share on other sites

Googlettamalla löytyy esim. tälläisiä nettikauppoja joissa Eiffel-torni -paikkakorttitelineitä. En vaan tiedä että minkä suuruisiksi tulee postikulut Suomeen ja kauanko toimitus kestää ylipäätänsä. Miten pian teillä on häät?

http://www.dinendecor.com/servlet/the-625/...-HOLDERS/Detail

http://www.kristengrace.com/eiffel_tower_p...rd_holders.html

4S059G.jpg

Eiffel Tower Confetti. Add some to invitations or sprinkle it on tables.

http://www.shindigz.com/catalog.cfm?caid=751229

4S059F.jpg

http://www.shindigz.com/catalog.cfm?pgp=4S059F

Jos teiltä tai joltain tuttavalta löytyy PhotoShop tai muu kuvankäsittelyohjelma, niin kutsun voi tehdä itse ja viedä painatettavaksi painotaloon tai sitten itsekin voi printata. Kirjapainoon jos sen vie niin kunhan muistaa tallentaa sen pdf-muodossa niin se on tärkeintä.

Mm. tällaisia kutsuja löytyy nettikaupoista jos haluatte tilata valmiit tai ottaa näistä inspiraatiota omiin :)

http://www.invitationconsultants.com/invit...paign=SHOPZILLA

Tää on UPEA! paris.jpg

Tää on kanssa ihana:

http://www.finestationery.com/product.cfm?..._id=2&cat=2

Ihan Googlen kuvahakuun kun kirjoittaa hakusanaksi "paris invitations" niin löytyi mm. nuo.

Tälläisen kuvan muuten löysin netistä, tässäkin yksi idea paikkakorttien pidikkeiksi ja varsinkin jos on raskalaisista viinipulloista korkit niin sopii hyvin :)

wine_cork_place_card_holders.jpg

Niitä myydään täällä: http://www.beau-coup.com/wine-cork-place-c...tm?SSAID=180039

Miten ois sit sellainen somistamisidea, että jos etsisi netistä ihania kuvia Pariisista ja teettäisi niistä valokuvia ja laittaisi kehystettyinä pöydille niitä.

Esim:

EU09_DBN0045_M~Obelisque-Place-de-la-Concorde-Eiffel-Tower-Paris-France-Posters.jpg

G665~Eiffel-Tower-from-the-Trocadero-Posters.jpg

Muokattu: , käyttäjä: PiPö
Link to comment
Share on other sites

Ihana idea sulla!

Tuli vaan mieleen, että onko Pariisiin liittyvän teeman välttämättä sisällytettävä mini eiffeleitä sun muuta vastaavaa? Itse ehkä lähtisin paremminkin hakemaan tunnelmaa: ranskalaisella musiikilla, pienillä valoilla, ruoalla jne. Itselle se juuri on se tärkein Pariisissa.

Link to comment
Share on other sites

Guest Vieras_vieras_*

Hyvää Pariisi -fiilistä saa kun ostaa Edith Piaffin kokoelma -cdn. Siinä on pitkäksi aikaa hyvää taustamusaa tyyliin 'vanha Pariisi'. Mä pitäisin värimaailman ja sisustuksen tyylikkäänä ja klassisena. Värimaailma simppeli, esim valkoinen ja vanha roosa.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Pariisilaisteemaa voisi tuoda esille pöytänumerokylteissä: nimeäisi pöydät (tavallisten) tunnettujen pariisilaisten monumenttien valokuvilla: Eiffel, Riemukaari, Sacre Coeur, Notre Dame, Uusi Riemukaari, Seinen sillat, koristeellinen metrokyltti, Moulin Rougen myllyn kuva. Vielä jos osaisi tyylitellä jokaisesta monumentista mustavalkoisen tussipiirroksen...

Googlettamalla "Montmartre" löytyy paljon tunnelmallisia kuvia Pariisista, jos niistä on mitään apua. Usein pariisilaistunnelmalla haetaan nimenomaan tuon kaupunginosan tunnelmaa. Esim. Amelie -elokuvan tapahtumapaikat ovat Montmartren ympäristöstä.

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

Pariisi-teemaa lähtisin kyllä ensisijaisesti hakemaan ruoan ja juoman kautta - niin olennainen osa ranskalaisuutta ja pariisilaista elämänmenoa hyvä ruoka ja viini kuitenkin on. Eli mahdollisuuksien mukaan alkuun shampanjaa/ranskalaista kuohuviiniä pienien cocktailpalojen kera. Ruoka ranskalaistyyppistä (esim. ankkaa, lammasta tms), ranskalaisen viinin kanssa tarjoiltuna, aterian päätteeksi ranskalaisia juustoja ja makeaksi esim. macarons-leivonnaisia. Taustalla jo aiemmin mainittu Edith Piaf tai Mireille Matthieu tai sitten perinteisiä ranskalaisia chansoneja, pariisilaista "haitarimusiikkia" (Amélien tyyliin)... Toki pienillä koristeluilla saa myös haettua tunnelmaa, kutsukorteista lähtien, mutta kärjistetysti ilmaistuna ei ehkä kannata koristella Eiffel-torneilla suomalaista pitopöytää, jos siis ravintolalla ei mahdollisuuksia ranskalaistyyppiseen tarjoiluun. :girl_wink:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...