siristiina

Miten valita kaaso(t) (yhdistetty ketjuja)

254 viestiä aiheessa

Toinen kaasoistani sydänystävä lapsuuden ajoilta asti.. jo vanhempamme ovat olleet ystäviä. Ja toinen kaasoista on aika tuore tuttavuus, mutta joka tuntuu jo läheiseltä ja tutulta. Mielestäni kaasoni ovat sopevasti samantyylisiä, mutta kuitenkin erilaisia ja odotan heiltä vähän eri asioita. Toinen on räväkämpi, joka voisi huolehtia "äksönistä" ja huumorista, toinen taas rauhallisempi ja tykkää kovasti suunnitella ja askarrella!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Helppo valinta: isosisko, joka vuosia sitten ilmaissut halukkuutensa kyseiseen tehtävään kun aika koittaa.

Itse hääpäivänä avustaa myös 2 pikkukaasoa, molemmat hyviä ystäviäni. He ovat myös juontajina, ja sopivat tehtävään täydellisesti.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Valitsin kaksi ystävääni. Heitä yhdistää piirre, että molemmat ovat minulle rakkaita :D Ainakin toinen kaasoistani on todella ansioitunut juhlanjärjestäjä...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ovat mulle suuresti rakkaita ystäviä, joihin luotan ihan täydet sata.  :-*

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mun oli helppo valita kaasoni;hän on paras ystäväni ja hänellä samanlainen elämäntilanne kuin mullakin.Muutenkin ollaan samanlaisia ihmisiä ja on aina ollut sellanen tuki ja turva mulla :)Ollaan tunnettu ihan pikkukakaroista asti. Olishan mulla kolme ihanaa siskoa mutta he taas toimivat morsiusneitoina tyttäreni kanssa.Ja kun kaaso auttelee aika paljon kaikessa niin ei tulis siskojen kanssa onnistumaan kun asuvat ympäri suomea ja yksi ulkomailla.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

valitsin sillä perusteella kuka on mulle läheinen,erittäin luotettava ja kenen kanssa tulen erittäin hyvin toimeen ;D Sen minusta pitää olla sellainen henkilö jonka käsiin voi luottaa tärkeitä asioita! Kenelle voi purkaa tunteitansa,mitkä painaa :-X

Ketä on  rakas ja läheinen ihminen :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hän on PARAS ystäväni! Ajattelemme monesta asiasta samalla lailla. Harrastamme samaa koirarotuakin. Hän on ollut jakamassa kanssani niin ilot ja surut. Hän on potkinut minua eteenpäin kun on olut vaikeaa.

Hän on ennenkaikkea TOSI YSTÄVÄ, joka on YLITSE MUIDEN!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Pyysin kaasokseni kahta vanhinta ystävääni, jotka ovat vuosien varrella pysyneet vierelläni.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kaason valinta oli minulle helppoa, oikeastaan itsestäänselvää oli se, että erään ystäväni haluaisin kaasokseni. Hän on sellainen ystävä, jonka kanssa olemme pitäneet yhteyttä pitkistäkin välimatkoista huolimatta ja toisen kanssa puhuttavaa riittää aina. Nyt asumme samalla paikkakunnalla ja näemme tosi usein. Jos pitäisi valita, niin kyllä minä häntä pidän parhaana ystävänäni.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Valitsin kaasoikseni kaksi tärkeintä ystävääni. Toinen asuu samalla paikkakunnalla ja toinen naapurikaupungissa. Olin alunperinkin ajatellut heitä tehtävään ja luotin siihen, etteivät he kieltäytyisi, kuten eivät tehneetkään.  :)

Nyt on vaan käynyt niin, että ystäväni, jonka luulin tuntevani, ilmoitti luopuvansa kaason tehtävästä. Hänestä vaadin kaasoilta liikaa. Surullista sinänsä, etten todellakaan vaadi kaasoiltani yhtään mitään muuta, kuin tukea hääpäiväksi ja osallistumista juhlapaikan koristeluun... Oloni on pettynyt ja loukkaantunut. Ei ole minun vikani, että ystävälläni on liian paljon tehtävää samalle keväälle! Hän myös tiesi kiireistään jo kysyessäni häntä kaasoksi, joten rehellisyys olisi ollut paikallaan jo tuolloin...  :(

Mutta jatkan nyt sitten yhden kaasoni kanssa. Vaikka hän asuukin toisella paikkakunnalla ja on myös kiireinen, niin intoa hänellä onneksi riittää. Emmeköhän pärjää ihan kaksistaankin!  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Valitsin parhaan ystävän. Päätös oli helppo ja ainakin tähän asti olen ollut tyytyväinen (saa nähdä polttareiden jälkeen kannattiko ;) )..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kaasoksi aion valita ehdottomasti kaksi parasta ystävääni. Se on ollut ihan selvä homma jo ennen kuin miehenkään löysin itselleni  ;D

Heihin voin luottaa täysin ja he ovat minulle todella tärkeitä ihmisiä elämässäni.

Ja en ole heitä vielä virallisesti pyytänyt, mutta he ovat sanoneet, että aikoovat auttaa järjestelyissä todella paljon, vaikka tarkoitus ei todellakaan ole heiltä vaatia muuta kuin että ovat rinnallani hääpäivänä  :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä olen kovasti kanssa miettinyt tätä kaaso asiaa.... Minulla on pari rakasta ystävää teiniajoilta, jotka asuvat myös pääkaupunkiseudulla (häät eivät ole täällä, koska olen itä-suomesta kotoisin), mutta en tiedä olisivatko he parhaita valintoja kaasoiksi... En usko, että heillä oisi tarpeeksi aikaa minulle ja minun häähulluudelleni. Voihan se olla, että aikaa löytyisi sitten kaasoksi pyytämisen jälkeen, mutta pelottaa, että en sitten saisikaan heiltä tarpeeksi apua niin henkisesti kuin muutenkin. Tutulleni kävi niin, että paras ystävä oli kaaso ja loppujen lopuksi tuttuni ei ollut edes varma ilmaantuuko kaaso häihin, koska hän ei ollut kuullut eikä nähnyt ystäväänsä viikkoihin.  :-/

Noh isosiskoni on minulle tietysti rakas, mutta asuu kotipaikkakunnallani eli kaaaauuukana.. Hän kyllä rakastaa kaikkea näpertelyä ja tekemistä (ompelee myös pukuni).

Hmmm... Ehkä valitsen kaikki kolme! Tietääkseni saa olla kolmekin kaasoa..  :-?

Onneksi minulla on vielä aikaa miettiä, mutta tiedän kyllä, että nämä kolme henkilöä kaikki haluaisivat olla kaasojani ja tulisivat pettymään jos eivät pääsisi.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minulla tietyt avustajat olivat itsestäänselvyys: Kaaso on vanhin pikkusiskoistani (21v.), morsiusneitoina toimivat kaksi nuorempaa pikkusiskoani (13 ja 14v.). Morsiustyttöinä on oma tytär (häiden ainaan kuukautta vaille 2v.) ja mieheni ja minun kummityttö, vanhimman pikkusiskoni tytär (3½v.) Sormuspoikana mieheni veljen poika, ja kummipoika (4½v). Ja mieheni valinnat bestmaniksi ja sulhas"pojiksi" oli mielestäni myös itsestäänselvyys: Hänen isoveli (29v) on bestman, pikkuveli (23v) ja hyvä ystävä (en tiedä ikää, n. 30v.) sulhas"poikia".

(Avustajien iät mainitsin ihan muuten vaan... Saavat lukijat "paremman käsityksen" miten meillä mennään... ;D)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tämä on oikeasti aika vaikea kysymys  ;D Ehkä mun perusteena sitten oli, että kyseiset henkilöt tuntuivat itsestäänselvyyksiltä mun kaasoiksi. Toisen olen tuntenut lapsesta saakka, toisen olen tuntenut hieman yli vuoden. Kummatkin ovat sellaisia, joille puran iloni ja suruni ja jotka haluan olevan paikalla mun tähän mennessä tärkeimpänä päivänä.

edit: Aluksi tosin ajattelin, että en halua/tarvitse kaasoja, mutta olen ainakin vielä onnellinen että vaihdoin mielipiteeni  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Valintani oli ihan selvä, serkkuni, joka on ollut minulle kuin sisko on ainoa valinta kaasokseni.  :D

Ihan sama täällä!  :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minulle kaason valinta oli myös helppo, kaasoni on pitkäaikaisin ja läheisin ystäväni, siskoja minulla ei ole ja serkutkin ovat kaukaisia.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tein juuri päätöksen kaasostani. Halusin kaasokseni henkilön, joka on minulle tällä hetkellä läheisin ystävä, jonka kanssa voin keskustella asiasta kuin asiasta, ja johon voin luottaa täysin rinnoin. Hän oli iloisesti yllättynyt asiasta, ja olikin jo lähdössä kanssani Sinooperiin katselemaan kutsukorttimalleja :D. Ihanaa saada kultainen ihminen tukemaan tärkeänä päivänä!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

kaason valintaa tässä olen miettinyt ja päätös on varmaankin eri kuin olin alunperin ajatellut... haluan, että pystyn luottamaan kaasooni täysin. varmaankin siskoni sekä pitkäaikainen ystäväni hoitavat (toivottavasti) homman. en jotenkin osaa valita vaan toista heistä. siskoni on todella läheinen ja asuu lähellä, ystäväni on myös todella läheinen, mutta hän asuu kaukana, joten siksi olen nyt päätymässä tähän ratkaisuun. kaasojani aijon hommaan pyytää tässä kevään kuluessa/alku kesästä. muutama hyvä ystävä jää "kaasoilun" ulkopuolelle, mutta pakko joku päätös tehdä ja toivottavasti he ymmärtävät...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Rakkaimmat ja läheisimmät henkilöt, jotka samalla sattuu olemaan erittäin toimeliaita ja idearikkaita ihmisiä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Toisen kaason valinta oli hyvinkin selvää minulle, on ollut aina sieltä ala-aste iästä. Hän on ollut aina ystävä siitä saakka kuin eka tapasimme ja en parempaa ystävää voisi toivoa. Toisen kaason valitseminen olikin hankalempaa, ottaakko ystävä joka asuu pitkän matkan päässä ja yhteyttä pidetään nykyisin harvoin, mutta silti hän on lähellä sydäntäni, vaikko ottaa uudempi ystävä joka ehkä parhaiten tuntee nykyisyyden. Päädyin tähän joka tuntee nykyisyyden ja jonka kanssa olen paljon tekemisissä. Hän on myös sosiaalinen ihminen ja se vaikutti oleellisesti asiaan sillä toinen kaaso ei tykkää esiintyä, mutta on minulle tärkeä ja en voisi häntä missään nimessä poiskaan jättää kaason tehtävistä. Ovathan tehtävät muutakin kuin puheiden pitoa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

hyvä ystäväni, jonka kanssa voi puhua ihan mistä vaan! Sulhasenkin mielestä paras vaihtoehto :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kaason tai mun tapauksessa kaasojen valinta oli helppo. Lapsuudesta asti erittäin hyvä ystäväni ja siskoni. Molemmat mulle tärkeitä ihmisiä, joihin luotan ja uskon. Ollaan vietetty yhdessä monia hyviä hetkiä niin miksi ei myös tätä  :D Kaksi ihmistä, joilla erilainen elämäntilanne ja ajatukset, joten saadaan hyviä näkemyksiä kaikkeen.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Pyysin kaasoksi rakasta ystävääni. Kaaso on samanlailla tunneihminen kuin minäkin ja se olikin tärkeimpiä valintaperusteita. Kaaso on ihminen, joka osaa myötäelää toisen ihmisen iloissa ja murheissa. Kaasoon voi luottaa paremmin kuin muihin. Bonuksena kaasossa se, että hän meni itse naimisiin viime kesänä, joten käytännön kokemusta löytyy.  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä olen äitini kaaso  :) äiti valitsi minut ainoan tyttärensä kaasokseen ja tietysti suostuin siihen.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään