Jump to content
Naimisiin.info

Cookinsaaret?


fQ

Recommended Posts

Joutessani kun tuo juniori tuolla vaunuissa makaa läksin kattelemaan onko Timtam vieläkään ilmottautunut! Jäitkö kokonaan sinne Cookille? :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ai oonkin ihan unohtanut raportoida tänne! Olisin kyllä erittäin mielelläni jäänyt sinne kokonaan :girl_haha: !

Eli meillä oli aivan mahtava reissu. Saavuttiin sillä 2.30 am lennolla Uudesta seelannista, ja oltiin loppuyö Aquarius-hostellissa lentokentän lähellä. Aamulla lennettiin Aitutakille, lentokentällä oli meidän lisäksi myös mm. kanaperhe... Mua vähän pelotti se pikkukone etukäteen, mutta tosi tasainen lento oli.

Etu Moanassa olimme siis villa 4:ssä koko kahdeksan päivää. Siellä oli rannalla häät meidän saapumispäivänä, joten katselimme vihkimistä muiden asukkaiden kanssa hiukan kauempaa (naimisiin muuten meni ruotsalainen nainen australialaisen miehen kanssa...), ja kilistimme parille sitten sen jälkeen. Tämä olikin oikein kiva tapa tavata muita "etumoanalaisia", monet heistä opimmekin tuntemaan ihan hyvin.

Meille tuo 8 päivää oli oikein sopiva aika Aitutakilla. Snorklailimme ja meloimme resortin edustalla, kävimme pyöräilemässä kylällä, vuokrasimme skootterin parina päivänä ja ajelimme ympäri saarta (ja pientareilla olevien rapujen lisäksi jouduimme nokakkain valtavan ravun kanssa keskellä tietä, ja se uhkaavasti kohotti saksensa ja valmistautui hyökkäykseen...) , kävimme sunnuntaina kirkossa kuuntelemassa uskomatonta laulua, kävimme Tamanu Beachin island nightissa, kiipesimme näköaloja katsomaan saaren "vuorelle", teimme oman retken laguunille kanooteilla ja tietysti teimme myös laguuniristeilyn. One foot island oli ehkä koko matkan kohokohta! Kävelimme siellä sille yhdelle hiekkadyynille veden poikki, ja olimme ryhmästämme ensimmäisiä jota tämän hoksasivat tehdä...joten saimme koko dyynin itsellemme hetkeksi :girl_haha: !

Muutenkin koko saari oli ihan oikeasti aivan out of this world - emme kumpikaan olleet ennen kokeneet missään tällaista paikkaa, vaikka aikalailla olemmekin reissanneet. Se oli vain se kokonaisuus - uskomattoman turkoosi laguuni, valkoinen hiekka, trooppinen ilmasto, ylitsevuotavan ystävälliset ihmiset, Etu Moanan ainutlaatuisuus... sekä ihanat ihanat kissat joita oli kaikkialla!

Oli jännä vaihteeksi totuttautua siihen, että kaikkeen kannattaa kysyä suosituksia henkilökunnalta. Me ollaan totuttu aika omatoimiseen matkailuun, ja tuolla selkeästi kannatti luottaa paikallisten mielipiteisiin esimerkiksi illallispaikkojen suhteen. Tosin me kyllä taidettiin koluta miltei ne kaikki läpi kun ei niitä nyt niin montaa ollut!

Rarokin oli oikein hieno paikka, mutta jotenkin mielestämme kuitenkin tavanomaisempi (sikäli mikäli noita Etelämeren saaria voi tavanomaiseksi sanoa!). Olimme siellä kolme päivää, joista yhdellä osallistuimme maastoautosafarille (saimme tämän ja muita häämatkakokemuksia lahjaksi ystäväporukalta). Valitettavasti tuo päivä oli ainut täysin sateinen päivä, joten olimme aika märkiä kokemuksen päätteeksi! Vuokrasimme pienen avoauton Rarolla, ja sillä oli hauska ajella ympäri saarta. Rarolla emme viettäneet aikaa rannalla oikeastaan enää ollenkaan, lukuunottamatta viimeisen illan auringonlaskupiknikkiä pari tuntia ennen lentomme lähtöä :-X . Kävimme myös viimeisenä päivänämme lauantaimarkkinoilla, ja totesimme että olisi kannattanut säästää kaikki tuliaisshoppailut sinne - siellä oli nimittäin koko saaren (ja varmaan saariryhmän) kauppiaat edustettuina!

Ruoka oli hyvää molemmilla saarilla, mutta Rarolla hiukan vielä parempaa.

Jatkoimme Cookilta matkaa San Franciscoon, jossa saimmekin sitten totutella takaisin suurkaupunkielämään :girl_smile: .

Ihan mieletön paikka tuo kyllä oli, ja erityisesti Aitutaki. Saa nähdä, tuleekohan sinne joskus lähdettyä uudelleen :girl_sigh:. Sen huomasimme, että tuo on kyllä todellinen parisuhdeparatiisi - Aitutakilla tapasimme yhden henkilön joka oli reissussa yksin, muutoin ihan kaikki olivat pariskuntia joko häämatkalla, kihlamatkalla, hääpäivää viettämässä tms. Ja sekin toi oman lisänsä ilmapiiriin :-X .

Link to comment
Share on other sites

One foot island oli ehkä koko matkan kohokohta! Kävelimme siellä sille yhdelle hiekkadyynille veden poikki, ja olimme ryhmästämme ensimmäisiä jota tämän hoksasivat tehdä...joten saimme koko dyynin itsellemme hetkeksi :girl_haha: !

(Ja tuolla saarella olimme sen kolme päivää kaksin... aamiaiselle kävelimme sille samaiselle hiekkadyynille ja nautimme elämästä, kaksin) Hihiiii.... Eli jos joku on menossa, niin kannatan todella tuota mökin vuokraamista pariksi päiväksi :) Linkki olikin jo tuolla ylempänä.

Ihanaa Timtam, että nautitte noin reissustanne! Hauskaa, kun joku täällä on ollut samoissa paikoissa kuin itsekin. Ja kun saaren kokoa miettii, niin ihan kirjaimellisesti siellä on tallattu samoja teitä, samassa kirkossa käyty... :)

Link to comment
Share on other sites

^ Joo siis todellakin siellä One Footilla olis voinut viettää paljon pidempään! Miten te hoiditte syömisen siellä? Otitteko itse ruokatarvikkeita sinne ja laitoitte siellä ruokaa vai mitä teillä oli mukana? Aamiainen hiekkadyynillä :-X !

Se oli ihan käsittämättömän upea se kaareva hiekkaranta siellä, jonka yli kaartui muutama palmu...oih. Meillä on kaikki häämatkakuvat digitaalisessa valokuvankehyksessä pyörimässä, joten näitä maisemia katsellaan päivittäin (juuri tällä hetkellä on kuva joka on otettu sieltä laguuniristeilypaatista ). Annoin miehelleni huomenlahjaksi digijärkkärin, joten me otettiin vaatimattomat 2000+ kuvaa häämatkalta :girl_haha: ! No ei ainakaan kyllästy katselemaan samoja kuvia!

Meidän desert island experience oli sillä meidän kanoottimatkalla laguunissa, melottiin siis kahdelle motulle (ne kaksi jotka olivat lähimpänä Rarotonga Island resort&spa:ta). Siellä mun mies laittoi vastaopitut taidot käytäntöön ja rikkoi kookospähkinän "sharp stick" metodilla! Tämän siis opimme Etu moanan puutarhurilta Davidiltä. Nam nam, maistuipa hyvälle siellä omalla saarella :girl_smile: !

Tää on kyllä tosi hauskaa jutella näistä sellaisille jotka ovat itsekin siellä olleet. Mä en ole tavannut ketään muuta kuin teidät täällä joka olisi siellä käynyt!

Link to comment
Share on other sites

No hienoa että oli ihana kokemus! :-X Kyllä sitä näiden hankien keskellä on muutamaan kertaan lämmöllä ajateltu sitäkin reissua! Me nyt sitten keskitytään lähitulevaisuudessa noihin Muumimaailmoihin ja muihin mutta ihania matkoja ja retkiä kaikille Cookille ja muualle maailmaan!

Link to comment
Share on other sites

Joo me otettiin ruokatarvikkeet mukaan. Sit ku päivittäin siellä kävi niitä "turisteja" (itse olimme alkuperäisväestöä, huom :D ) niin meidät kuljettaneen botskin kapu toi esim. vettä jne. Hyvin homma pelitti :)

Meilläkin oli ihan älyttömästi kuvia, mies osti ennen reissua uuden kameran ja siihen sen kuoren, että voi vedessä kuvata. Aika paljon on siis myös vedenalaiskuvia ja kaikkea kivaa.

Harmi, ettei olla enää yhdessä, niin pieni varjo tuolle reissulle on laskeutunut, kun ei huvittaisi niitä hyviä aikoja kovin muistella. Mut se nyt on sellasta, elämää.

Link to comment
Share on other sites

Vedenalaiset kuvat ovat varmasti hienoja! Meillä ei ollut mahdollisuutta sellaisia ottaa, ja pinnalta kuvattuna korallit ei näytä yhtä hienolta...ja vedenpinnan väreily myös hankaloitti kuvien ottoa.

Lueskelin tässä muuten siitä Chilen maanjäristyksestä ja sen aiheuttamasta tsunamivaroituksesta, ja satuin löytämään Tripadvisorista tiedon, että Aitutakilla on pari viikkoa sitten ollut todella paha pyörremyrsky (Cyclone Pat). Ilmeisesti se on ollut rajuin miesmuistiin, ja 80% rakennuksista on vauroittunut :girl_sad: . Ihmiset ovat kuitenkin ilmeisesti selvinneet. Jälleenrakennustyöt oli aloitettu heti myrskyn laannuttua. Löysin myös linkin youtuben cook island kanavalle, ja siellä oli paljon videoita hävityksestä...näytti kyllä aika tuhoisalle. Tämä on se paratiisin kääntöpuoli :girl_sad: . Mutta onneksi sikäläiset ihmiset ovat niin positiivisia että pystyvät rakentamaan elämänsä uudelleen eivätkä jää murehtimaan.

Ja jos tämän nyt joku lukee joka harkitsee sinne matkustamista, niin saarelaiset pyytävät turisteja tulemaan edelleen - turismi on kuitenkin saaren pääelinkeino. Tällä hetkellä NZ:sta on ale-lentoja Aitutakille hintaan 419 NZD, sillä ehdolla että osallistuu loman aikana auttamaan jälleenrakennuksessa :girl_smile: . Tuollaisella trooppisella saarella luonto uusiutuu nopeaa, ja varmaan muutaman kuukauden kuluttua jälkiä ei juuri enää huomaakaan muuta kuin uusien rakennusten määrästä ja versovista kookospähkinöistä.

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Kiitoksia kivoista matkakertomuksistanne. Yritamme paasta lahtemaan Cookin saarille ja Aitutakille parin viikon paasta, matka on tosin viela varaamatta, kun meidan perheen nuorimmaiselta puuttuu viela viisumi. Toivottavasti sen ensi viikolla saisimme, jotta paaissimme bookailemaan. Pacific resortti olisi tavoitteissa. Menemme hivenen hairikoimaan haamatakalaisten paratiisia kolmen muksun kera :girl_haha: Tuo mokki Foot Islandilla kuulostaa kylla tosi mahtavalta ja muksut olisivat siita varmasti aivan haltioissaan, mutta taitaa olla nelikuisen vauvan kanssa kuitenkin liian haasteellinen (sikali mikali sinne edes voi muksujen kanssa majoittua - taytyy ihan huvin vuoksi tsekata)

Muokattu: , käyttäjä: miiru
Link to comment
Share on other sites

Oli mulla kysymyskin: voiko Cook Islandille vieda mennessaan ruoka-aineita? Mietin sita, etta jos jotain naposteltavaa (myslipatukoita yms.) ottaisi mukaan muksuille.

Link to comment
Share on other sites

Meillä oli Cookin saarten "tullissa" ongelmia hedelmien ja vihannesten kanssa. Uudessa-Seelannissa sanottiin, että sieltä ostetutr tuoretuotteet voi viedä Cookin saarille. Kuitenkin tullissa ne alkoi vaatia niiden luovuttamista. Ilmeisesti ne olis pitänyt ilmoittaa jo Uudesta-Seelannista lähdettäessä ja täyttää jotain kaavakkeita yms. Lopulta meidän salaattitarpeet jäi virkailijoiden hoiviin... Muuten kyllä voi käsittääkseni viedä ruokaa, mutta ei tuoreuksia.

Link to comment
Share on other sites

Kiitti tiedosta pikkukaasot. Tuoretuotteiden vieminen ei varmastikaan onnistu, ihme etta sellaista Uudessa-Seelannissa sanoivat. Me lahdemme reissuun tanaa :girl_dance: Reissusta tuli melkoinen akkilahto: mies paatti eilen, etta voi olla toista pois ja varasi lennot ja hotellin eilen (reissaamme siis taalta Australiasta kasin). Menemme ensin Aitutakille Pacific Resortiin viikoksi ja sen jalkeen kolmeksi paivaksi Rarotongalle, sita hotellia emme ole viela varanneet. Turha sanoa, miten mahtava fiilis on lahtea. Toivottavasti saat suosivat, hivenen nayttaisi ennusteet epavakaista.

Link to comment
Share on other sites

Voi ihan pikkuisen kyllä käy miirua kateeksi! Tule sitten kertomaan tänne teidän kokemuksista!

Mielenkiintoista kuulla millaisin silmin katselette saaria lapsiperheenä - musta tuntuu että silloin kun me oltiin Aitutakilla niin ei nähty reilun viikon aikana kuin yksi turistiperhe... oltiin laguuniretkellä, ja tämä perhe oli toisella veneellä samaisella retkellä. Paikallisia lapsia kyllä näkyi.

Olispa ihanaa päästä sinne uudelleen :girl_sigh:!

Link to comment
Share on other sites

Meilla oli uskomattoman mahtava reissu! Kuten Timatam kertoili, ei Aitutakin kaltaiseen paikkaan kylla olla mekaan tormatty, vaikka jonkin verran on reissattu. Seychellit ovat jossain maarin samanoloinen paikka, meinaan lahinna valkoinen hiekka ja mustakivi yhdistelma plus uskomattoman vehmas ja kaunis kasvusto. Mutta laguuni oli jotain aivan uskomatonta. Meilla oli kylla hivenen huonoa tuuria saan suhteen: taysin sateettomia paivia ei tainnut 10 paivan reissulla olla kuin pari ja parina paivana satoi melkein kaatamalla koko ajan. Mutta tasta huolimatta loma oli yksi parhaista ikina. Majoituimme siis Pacific Resortissa Aitutakilla 7 yota (ja Rarotongalla) ja se oli kylla todella ihana paikka (Rarotongalla taas ihan tavanomainen) joka suhteessa. Palvelu oli tosi hyvaa, resortti oli tosi kaunis ja bungalowit todella ihanasti sisustettuja ja ihana luksus plussa oli Bvlgarin pesuaineet ja lotion. Ruoka oli maittavaa ja lapsille oli menussa myos muitakin vaihtoehtoja kuin nuggets and chips. Me majoitumme beach front suitessa, jonka rannalla oli kaksi riippukeinua. Aamuisin metsastimme rannalta erakkorapuja ja nautimme ihana aamupalan samalla kun katselimme valaita, jotka nousivat pintaan atollin reunalla. Ma en koko viikkona poistunut resortin alueelta meidan nelikuisen vauvan kanssa, mutta en kokenut, etta olisin jaanyt jostain paitsi. Taydellinen rentoutuminen taydellisessa paikassa; uskomatonta, etta niin voi tapahtua reissatessa kolmen lapsen kanssa :girl_wink: Mies kavi kahden vanhemman muksun kera laguuniristeilylla, jossa kavivat mm. one foot islandilla ja pitivat siita kovasti. Itse snorklailin laguunilla sen minka rentoutumiseltani ja valokuvaamiselta ehdin. On varma, etta menemme Aitutakille joku kerta uudelleen ja silloin aion tutustua saareen enemman. Sunnuntaina kirkkoon menoa mietin hetken toisten ollessa risteilylla, mutta paatin sen sijaan makoilla riippukeinussa (sateen tautottua :girl_wink:) vauvan nukkuessa paikkareita.

Rarotonga ei tehnyt meihin minkaanlaista vaikutusta. Se on selvasti paikka, johon suurin osa saarille matkustavista jaa ja meno on aika turistimaista. Itse asiassa harmitti, etta emme ensin olleet Rarolla ja sitten menneet Aitutakille, mutta jarkevien lentoaikojen vuoksi teimme reissun toisin pain. Vuokrasimme auton ja kiersimme saaren pariin otteeseen ympari. Kavimme vesiputouksella ja shoppailimme paakaupungissa. Jos matkassa ei olisi ollut vauvaa, olisimme tehneet luultavasti pienen vaelluksen, mutta talla kertaa se sai jaada ja hirmuisen hyttysmaaran vuoksi se ei varmasti olisi kovinkaan kiva kokemus ollut muutenkaan. Yksi reissun upeimmista kokemuksista oli meloa kanootilla atollin reunalle ja katsella kuinka massiiviset aallot rikkoutuivat atollin reunaan. Siina tunsi itsena hyvin pieneksi, kun viela mietti, miten pienen pienella saarella suuren valtameren keskella onkaan.

Lapsiperheena matkustaminen oli mukavaa, silla siella selvasti pidettiin lapsista. Resortissa oli koko ajan joku ottamassa vauvaa syliin ja siten saatoimme syoda yhta aikaa niina kertoina, kun vauva ei joko nukkunut taikka viihtynyt rattaissa. Pacific resortissa Aitutakilla oli meidan lisaksi muutama lapsiperhe ja Rarotongalla sitten ei tainnut juuri muita ollakaan. :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Hei Cookinsaarten-kävijät, osaisitteko kertoa vähän paikan hintatasosta? Esim. millaisia hintoja olette maksaneet noista retkistä (One Foot Island, snorklausretket yms.) ja missä hinnoissa ruuat ja juomat ovat? Haarukoidaan tässä sopivaa saarta Aussien ja Uuden-Seelannin seuraksi, kun kerta nurkilla ollaan, mutta valinta tuottaa tuskaa. Matkat ja majoitukset kun sillä suunnalla ovat jo sen verran hintavia, ettei viitsisi kauhean kalliiseen paikkaan itseään tyrkätä. Tahiti on tästä syystä karsiutunut jo pois, kun olisi ihan kiva, jos häämatkalla raaskisi syödäkin (ja ehkä satunnaiset olusen siemaista). Kiitos jo etukäteen! :)

Link to comment
Share on other sites

Hei Cookinsaarten-kävijät, osaisitteko kertoa vähän paikan hintatasosta? Esim. millaisia hintoja olette maksaneet noista retkistä (One Foot Island, snorklausretket yms.) ja missä hinnoissa ruuat ja juomat ovat? Haarukoidaan tässä sopivaa saarta Aussien ja Uuden-Seelannin seuraksi, kun kerta nurkilla ollaan, mutta valinta tuottaa tuskaa. Matkat ja majoitukset kun sillä suunnalla ovat jo sen verran hintavia, ettei viitsisi kauhean kalliiseen paikkaan itseään tyrkätä. Tahiti on tästä syystä karsiutunut jo pois, kun olisi ihan kiva, jos häämatkalla raaskisi syödäkin (ja ehkä satunnaiset olusen siemaista). Kiitos jo etukäteen! :)

Syöminen ei ollut mitenkään kallista, suurinpiirtein samanlainen hintataso kuin Australiassa. Pikaisella googletuksella löysin tällaisen sivuston http://www.cookislandsatoz.com/e.html

Sieltä ainakin pääsi klikkailemalla Cafe Tupunan menuun käsiksi. Tupuna on siis Aitutakin ns "paras" ravintola, tosin siellä on ihan hiekkalattia eli mistään valkoiset pöytäliinat -paikasta ei todellakaan ole kyse :girl_haha:. Muissakin Aitutakin ravintoloissa hinta oli suurinpiirtein samaa tasoa, tai hiukan halvempaa. Voi olla, että Pacific resortissa on kalliimpaa - me ei syöty siellä joten en siis ole tästä varma.

Rarolta löytyi sitten enenmmän valikoimaa ruokapaikoissa, mutta hinnat ei sielläkään olleet paljoa korkeammat. Ns. hienoimpia ravintoloita oli Windjammer, se oli hiukan kalliimpi kuin Cafe Tupuna.

Hinnat ovat siis Uuden Seelannin dollareissa. En tiedä mikä kurssi on nyt, silloin kun me oltiin siellä 1 NZ$ vastasi noin 50 senttiä (eli puolittamalla hinnat sai eurohinnan).

Laguuniretken hintaa en muista tarkkaan, mutta olisikohan ollut jotain 50-70 NZ$/hlö...tämä oli siis koko päivän laguuniretki, jossa pysähdyttiin snorklaamaan parissa paikassa ja syötiin "miehistön" laittama lounas One Foot Islandilla.

Kokonaisuudessaan hintataso oli meille aika edullinen, muttei mikään superhalpa. Tripadvisorin foorumeista voisi löytyä lisää hintoja...

Link to comment
Share on other sites

Kiitos, timtam! Alamme tosissaan kääntyä Cookinsaarten puoleen, ihanalta kuulostavat (ja näyttävät)! Jos jollakulla on suositella jotain himpun verran halvempaa majoitusta kuin nuo täällä mainostetut (ja kieltämättä houkuttelevat) Etu Moanat sun muut isomman rahan paikat, ottaisin mielelläni vinkkejä vastaan! Siis en etsi mitään hostellityyppistä majoitusta (häämatka nyt sentään), mutta olemme tyyliltämme enemmän reppureissaaja-ihmisiä ja ajatus viiden tähden hotellista - ja etenkin viiden tähden hinnoista - tuntuu hieman vieraalta. Vaikka kaipa sitä nyt kerran elämässään voisi poikkeuksen tietysti tehdä kun sinne asti kerta lähtee...:)

Link to comment
Share on other sites

Aitutakilla ei ihan määrättömästi majoitusvaihtoehtoja ole, mutta täältä löytyy lista jossa mun mielestä on melkein kaikki (hintoineen): http://www.ck/aituthot.htm

Mä siis ehdottomasti suosittelen, että vietätte suurimman osan ajasta Aitutakilla. Rarokin on tosi kiva, mutta Aitutaki on ihan omaa luokkaansa.

Muistaakseni siellä oli muutamia yksittäisiä "lomamökkejä" joita saattoi vuokrata edullisemmalla hinnalla. Sitten siinä Etu Moanan vieressä oli ainakin Tamanu Beach, joka voisi olla keskitasoa hinnaltaan.

Etu Moana ei sinänsä tunnu sellaiselta "ylitsepursuavan" luksukselta, vaan ennemminkin siltä, että siellä on jokainen yksityiskohta mietitty tarkasti ja tehty vieraalle miellyttäväksi. Mutta siitä tosiaan kyllä saa sitten maksaakin :girl_smile:.

Olisi kiva kuulla mitkä vaihtoehdot teillä nousee suosikeiksi :girl_smile:!

Link to comment
Share on other sites

Tässäpä onkin toinen juttu, jota olen miettinyt: mistä niissä hienoissa hotelleissa oikeastaan maksetaan? Ja saako rahoilleen ihan oikeasti vastinetta? En ole koskaan eläissäni ollut niin kalliissa hotellissa kuin vaikkapa tämä uskomattoman hyviä arvioita saanut Etu Moana, mutta jotenkin pelkään, että jos hassaan yli 250 euroa päivässä pelkkään asumiseen, tunnen heittäväni rahaa roskikseen. Hintaanhan ei siis sisälly muita ruokia kuin aamiainen? Tiedän, että tätä on turha verrata Kaakkois-Aasian hintoihin, mutta esim. Mauritiuksellakin pääsimme neljän tähden boutique-hotelliin 100 eurolla per yö, ja hintaan sisältyi huonepalveluaamiaisen lisäksi kolmen ruokalajin illallinen joka toinen ilta. Siihen verrattuna tuo Etu Moana tuntuu syntisen kalliilta.

Eli olisin periaatteessa valmis kerran elämässäni kokeilemaan viiden tähden kallista majoitusta (ja eipä taida häämatkaa parempaa ajankohtaa sille löytyä), mutta olen hieman skeptinen sen suhteen, voiko se tosiaan olla sen rahan arvoista. Semminkin kun olipa kuinka häämatka hyvänsä, en usko, että tulemme viettämään kovin paljon aikaa huoneessa ja sellainen uima-altaalla makoilukaan ei ihan hirveästi nappaa. Onnistuuko joku ylipuhumaan mut? :) Eli siis esim. Etu Moanassa käyneet, kertokaapa miten se erosi muista hotelleista, joissa olette käyneet!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Halipatsuippa: kokeilemalla vain voit tietää. Ihmiset kokevat asiat niin eri tavalla. Me olimme Paficic Aitutaki Resortissa, jossa yöpymishinta oli melkoisen hurja, mutta meistä kokemus oli ehdottomasti sen arvoinen. Mutta en voi sanoa, kokisitteko te sen samoin.

Link to comment
Share on other sites

Noh, meillä on nyt varattuna Etu Moanan Villa 5 viideksi yöksi marraskuussa, joten sittenhän sen näkee! En jotenkin jaksa uskoa, että se millään muotoa voisi olla pettymys. :) :) Ollaan lisäksi mennen tullen yksi yö Rarotongalla, olisiko kellään sieltä hyvää majoitusvinkkiä? Siellä kelpaisi joku halvempi ja vaatimattomampikin vaihtoehto, sijainti mielellään kätevän yhteyden päässä lentokentältä.

Ja ihan pakko päästä vielä hehkuttamaan: ostettiin viime viikolla lennot maailman ympäri ja marraskuussa startataan siis viiden ja puolen viikon reissulle, jossa Cookinsaaret vain yksi kohde. Jee. :-D

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Heissan,

Ollaan tulevan mieheni kanssa nyt tässä vakavasti miettineet häämatkaksi sellaista yhdistelmää kuin NY-Rarotonga-Los Angeles. Cookin saaret vaikuttaisivat juuri sellaiselta paratiisisaarelta jota häämatkalta odotan :)

Onko mielestänne hölmöä olla koko aika Rarotongalla? Aitutaki ilmeisesti on näkemisen arvoinen. Mutta sinne tehdään jonkilaisia retkiäkin...?

Olemme suunnitelleet tätä matkaa marraskuulle, onkohan silloin kovin sateista? Tiedän kyllä sen että tuolla päin joka päivä saattaa sataa vähän.

Onko tuolla mitään ostettavaa?

Kiitos jo etukäteen vastauksista.!

Häämatkaa odotellessa.

Link to comment
Share on other sites

Mä sanoisin, että olisi hölmöä jäädä vain Rarotongalle, jos sinne asti lähtee. Toki sielläkin on ihania rantoja ja mukavaa fiilistä, mutta kyllä Aitutaki oli monen monta kertaa upeampi paikka JOS haluaa täydellisen irtioton hulinasta. Rarotonga on kuitenkin aika busy turistipaikka. Aitutakilla laguuni ja autiot rannat ovat ihan mielettömiä.

Mä ostin mustia helmiä, sormuksen ja kaulakorun. Ovat mielestäni ihana muisto Cookin saarilta. Shoppailuun taitaa Rarotonga olla ainoa järkevä paikka Cookilla.

Link to comment
Share on other sites

Nyt pähkäillään vielä noiden majoitusten välillä. Onko kellään tietoa näistä: Sea Change villas tai Te Manava Luxory Villas and spa?

Vaikeeta päättää mihin sitä majoituisi :)

Link to comment
Share on other sites

Nyt matka on varattu!! :)

Kohteena ensin New York, sieltä lennämme Cookille. Cookilla oleilemme sea change villassa. Toivottavasti on ihana. Luultavasti on. Cookilla makoilun jälkeen lennämme vielä ihmettelemään Los Angelesin menoa. Aikamoinen häämatka siis tiedossa.

Ihanaa kevättä kaikille!

Link to comment
Share on other sites

Ihanaa Cookinsaarten matkaa! Me oltiin Sea Changessa Rarolla, tosin vain muutamia päiviä kun vietimme pääosan ajasta Aitutakilla. Onko teillä ranta- vai puutarhavilla? Meillä oli puutarhavilla, se oli tosi kiva ja yksityinen uima-allas oli tosi ihana! Muutenkin villa on tosi tilava, siellä on täydellinen keittiö ja kaunis katossänky.

Kannattaa ehdottomasti tehdä retki Aitutakille, meille Aitutaki (ja Etu Moana) oli SE paikka... :-X

Nauttikaa :girl_smile: !

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...