-Wilmiina

Nettisivut omille häille

85 viestiä aiheessa

Saako sivuille lisättyä kuvia vai pitääkö kuvat olla erillisessä paikassa? Saako noista siis kotisivutilaa myös?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei kaikki,

Haluaisin mieluusti tehdä meillekkin hääsivut tuohon www.weddingpath.co.uk osoitteeseen, mutta se herjaa, että jonkun jo siellä olevan pitäisi ensin kutsua sinne, joten jos mitenkään joku teistä jo jotka olette sinne omat sivunne luoneet kutsuisitte minut :) s-posti osoitteeni on [email protected] olisin todella kiitollinen avustanne :)

Nim.Häät 2012

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mekin tehtiin omat hääsivumme. Käytettiin http://www.ewedding.com palvelinta. Aluksi tuntui helppokäyttöiseltä yms. Tänään kun kirjauduin taas sinne sisälle, muokatakseni sivuja, huomasin yllätyksekseni että osa tiedoista oli kadonnut! Esim. lahjalista, tietoa juhlapaikasta yms. oli poistettu ja niiden paikalle oli tullut ilmoitus "Tiedot ovat tallella. Mikäli tahdot kattavammat sivut, voit valita jonkun seuraavista summista:" !?!! Eka sivut mainosti että saa vuoden käyttää ilmatteeks ja sit tekee tollei! Pitää tehdä sivut itte.. Onneks html-koodit on hanskas. Toi ois ollu vaa nopeempaa ja helpompaa :girl_to_take_umbrage2:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä tein ensin sivut tolla ilmaisella kotisivukoneen/iltasanomien tahdomme.fi-palvelulla, musta palvelu oli tosi hyvä, pohjat ihan ok-näköiset jne. Mutta sitten alkoi ärsyttää se hirveä mainosmäärä, mikä mun mielestä tekee sivuista vähän halvan näköiset. Koitin tilalle Weddingchannelia, GettingMarried.co.uk:ta, eWeddingiä, WeddingWindowta ym mutta kaikissa oli ongelmana se etten saanut ilmoittautumislomaketta järkeväksi lahjalistasta puhumattakaan, tai sitten ääkköset eivät toimineet. Päädyin lopulta tekemään sivut ilmaisella Weebly.comilla, ja lahjalistaa varten laitoin sivuilta linkin Naimakaupat.comiin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Vastaanpä vielä näin jälkijunassa... Meillä tosiaan oli miehen itse koodaamat hääsivut. Olivat paljon kätevämmät kuin osasin aavistaakaan. Ulkoasusta sai JUURI sellaisen kuin itse halusimme. Hääsivut olivat (ja ovat edelleen) salasanan takana. Jokaisella vieraalla/perhekunnalla oli oma käyttäjätunnuksensa ja salasanansa. Yksilöidyt tunnukset mahdollistivat sen, että pystyimme luomaan sivuille sisäänkirjautumisen jälkeen näkyväksi jokaiselle personoidun tervehdyksen. Lisäksi kunkin tunnuksilla oli ilmoittautumissivulla listattu ihmiset, joita kyseinen kutsu koski ja siitä oli sitten mahdollisuus rasti ruutuun meiningillä ilmoittaa tulijat. Ilmoittautuminen haluttiin toteuttaa näin siksi, että halusimme pitää vieraslistan juuri sellaisena kuin olimme sen luoneet, joten näin mahdollisten bonusavecien ilmoittaminen oli mahdotonta. Tiedän, nipoa. ;) Ilmoittautumisen yhteydessä oli lisäksi "avoin laatikko", johon toivottiin erityisruokavaliot (ja aika paljon iloisia terveisiäkin hääparille läheteltiin tämän laatikon kautta :D). Minun ja miehen omilla tunnuksilla kirjauduttuamme, näimme ilmoittautumissivuilla vieraslistan, jossa nimet näkyivät punaisina tai vihreinä sen mukaan ketkä olivat vahvistaneet tulonsa ja ketkä eivät. Lisäksi nimien yhteydessä näimme mainitut erityisruokavaliot ja muut terveiset. Tämä oli ihan loistavan kätevää! Lisäksi sivuilla oli lahjalista, josta vieraiden oli mahdollista varata lahjoja tai poistaa varauksiaan. Vieraat näkivät ainoastaan, oliko listan lahjat varattu vai ei, mutta me itse näimme kuka minkäkin lahjan oli varannut. Tämä osoittautui erityisen käteväksi häiden jälkeen siinä vaiheessa kun availimme lahjoja, joista kortit oli jo aiemmin kerätty parempaan talteen. Lisäksi pieninä yksityiskohtina sivuillamme oli muunmuassa laskuri, joka kertoi sekunnilleen paljonko vihkitoimituksen alkuun oli aikaa. Nykyään tuo samainen laskuri laskee avioliittopäiviä. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tein ensin Hääsivukoneelle, mutta kun se on vain vuoden voimassa, niin päätin siirtää sen Bloggeriin :)

Hääsivukone on yksinkertainen käyttää, mutta ulkonäöllisesti Bloggerista saa paremman :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Törmäsin tälläiseen uuteen suomalaiseen verkkopalveluun www.myweddium.com, joka on avautumassa tänä kesänä. Sen kautta voi tehdä hääsivut, lahjalistan yms. Omat hääsivut saa myös salasanan taakse, mikä on iso plussa. Tilasin heidän uutiskirjeen, niin pääsee heti testaaman ku sivut ovat auki. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kirjauduin useammalle eri sivulle ja tuo jonkun täällä mainostama weebly.com vaikuttaa tosi hyvältä. Voi tasan itse värkätä haluamansa sorttiset, kun on jo kutsuihin pohdittuna visuaalisia elementtejä, joita haluaisi käyttää myös sivuilla. Pitää vaan testata tuon ilmoittautumistoiminnon toimivuus etukäteen ;).

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Suosittelen kans weeblyä... Tosi yksinkertanen ja helppo. Ite otin ton pron puoleksi vuodeksi kun hallusin salasanan mutta muuten lmanki pärjää. Ehottomasti jos tulevaisuudessa haluan jonku blogin tai nettisivut tehä ni Weeblyn kautta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on myös suunnitelmissa pystyttää hääsivusto helpottamaan ulkomailta saapuvien vieraiden suunnittelua ja jakaa paremmin kaikki info häävieraille. Siten ei tarvitse toivottavasti laittaa kutsuihin liian paljon ylimääräistä infoa.

 

Poikaystäväni eräs kaveripariskunta oli käyttänyt zankyou.com palvelua. Heillä oli sivuilla infoa parista, häistä, lahjalista ja lista hotelleista, joihin oli sovittu erikoishinnat häävieraille. Lahjalista oli musta tosi kiva; siellä ei ollut perinteisiä lahjoja, mutta lähinnä lista elämyksistä tms joita toivoivat häämatkalleen. Esim. hääillallinen rannalla, hieronta, elämysmatka jonnekin jne. En muista tarkalleen miten se onnistui, mutta ilmeisesti sivuston kautta pystyi suoraan ns ostamaan lahjan ja korvamerkitsemään sen ostetuksi. Näin kaikki vieraat pystyivät ostamaan jonkun erikoisen elämyksen sen sijaan että olisivat siirtäneet tilille rahaa.

Muokattu: , käyttäjä: MrsIndia

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me aiomme tehdä hääsivut, käytämme weddingwindow.com palvelua.  Sivuille tulee tietoa häistä ja hääjuhlasta, infoa majoituksesta, hääparin tarina, häälahjatoivelista, kuvia meistä. Ehkäpä myös kaasojen ja bestmanien lyhyet esittelyt. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä oon alkanut rakentaa mywedding.comin kautta. Kattelin pitkään myös Knotia ja Martha Stewartia. Pitää nyt katsoa. Mywedding on aika helppo mun mielestä ja sieltä löi sopiva ulkoasu.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Te, jotka päädyitte weeblyyn, otitteko käyttöön sieltä sen lomakeominaisuuden, jolla voi ilmoittautua häihin? Itse otin sen ja kun testasin sitä, se toimi. Mietin tässä, että uskaltaisinko ottaa sen lomakkeen ainoaksi ilmoittautumistavaksi..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Riippuu vähän että ketä ootte kuttumassa ku kaikki ei niin tykkää netistä. Meille tuli muutamia ilmottautumisia nettisivujen kautta. Kutsussa oli myös puhelinnumerot ja s-postit. Kukaan ei soittanu. :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

toimi hyvin ku siihen saa ite muokattua että mitä tietoja haluaa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olen tässä nyt kokeillut weeblyn lisäksi myweddingiä ja weddingchanneliä. Kaikki muut sivustot ovat tiltanneet paitsi weebly :D Weebly on muuten ok, mutta ulkoasu ei vastaa häiden teemaa, enkä jaksa ruveta muokaamaan koodia. Weeblyssä on hyvänä puolena myös tuo ilmoittautumislomake, eli jos se sinulla emmma on toiminut niin uskon :D Voisin tehdä siis jollekin kotimaiselle kotisivukoneelle ne varsinaiset hääsivut ja laittaa vain linkin tuonne weeblyn sivujen ilmoittautumislomakkeeseen.. ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Miten mywedding tilttasi? Mulla on tähän asti toiminut, mutta alkoi nyt arveluttaa...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Miten mywedding tilttasi? Mulla on tähän asti toiminut, mutta alkoi nyt arveluttaa...

"Sivua ei voi näyttää" ja jotakin muutakin, en nyt muista enää. Joka tapauksessa en jaksanut ruveta tappelemaan koneen kanssa. Vaikkei minulla toiminut alkuunkaan niin ei se tarkoita sitä että muiden täytyisi huolestua omista sivuista :) jos sinulla on tähän asti toiminut niin luultavasti toimii edelleen :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me luotiin lopulta hääsivusto weddingwindow:n kautta. Vertailtiin muutamaa eri vaihtoehtoa, mutta päädyttiin weddingwindow:hin koska se oli mielestämme monipuolisin ja siinä oli eniten muokkausmahdollisuuksia. Vertailin kahta finaalivaihtoehtoa WeddingWindow ja My Wedding -sivustoja blogissani. Sieltä voi siis kurkata meidän kokemuksia. http://springshaadi.blogspot.fi/2013/09/wedsites.html

Zankyou:sta vielä sen verran, että ne ottaa välistä provikan, joten vieraiden lahjoittamaa summa ei saa kokonaan vaan palvelu ottaa (muistaakseni) 5% provikan. Todettiin, että haluamme rahat kokonaisuudessaan eli laitamme lahjalistaan vain tilinumeron.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^

Hyvä vertailu. Mä oon muuten tykännyt MyWeddingissä siitä, että voi itse päättää, onko sivu päällä vai ei. Ja sivun nimien muuttaminenkin onnistuu, jos ymmärsin oikein mitä tarkoitit.

Pitää vilkaista vielä tuo Wedding Window.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ovatko wedding window ja mywedding siis maksullisia ainakin jossain vaiheessa?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

No nyt paloi mullakin käämit MyWeddingin kanssa. Muuten siis kaikki hyvin, eikä mikään tilttaa. MUTTA! En vaan saa/osaa luoda sillä lahjalistaa.

 

Ärsytys on iso. Olin saanut kaiken muun jo tosi nätisti, mutta toi tökkii.

 

Osaako joku auttaa?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Valitettavasti en osaa sinua auttaa iiinez... Toivottavasti olet saanut sivut jotenkin pystyyn :)

Muokattu: , käyttäjä: tiria

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään