Guest Vieras

Juomapöytä - minne lasit?

6 viestiä aiheessa

Tarkoitus on että laitamme noutopöydän lisäksi juomapöydän jossa on hanaviinit, maitoa ja kotikaljaa. Minne juomalasit on järkevintä laittaa :girl_impossible: Pöytiin? Vai juomapöydän yhteyteen? Entä vesikannut, pöytiin vai juomapöytään :girl_mad:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Katetaanko häissänne lautaset yms valmiiksi pöytiin vai onko lautaset sijoitettu esim.noutopöydän yhteyteen? Mielestäni voisitte pysyä "teemassa" sekä lautasten että juomalasien suhteen eli jos katatte muutkin astiat pöytiin niin silloin myös lasit katetaan. Jos taas lautasetkin ovat esim.noutopöydän yhteydessä niin silloin myös lasit voisi laittaa juomapöydän yhteyteen. Vesikannut voisi laittaa pöytiin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

vesikannut on kiva olla pöydissä, jos tilaa on. MEillä ei tila riitä, joten jokaiselle on valmiiksi kaadettu lasillinen vettä ja lisäksi paikalla tyhjä viinilasi. Eka viininkaato tulee pöytiin, loput haetaan itse juomapöydästä kuten muutkin juomat. Sinne laitetaan lisäksi puhtaita laseja niitä tarvitseville

Jos pöytiin katetaan ruokailuvälineet ja servetit, niin kattaus on vähän tyhjännäköinen ilman laseja.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli noutopöydän yhteydessä lautaset ja ruokailuvälineet ja erillisellä juomapöydällä lasit juomien vieressä. Eli emme olleet kattaneet pöytiin valmiiksi. Meillä toimi näin hyvin.

Vesikannut voisi tietenkin laittaa pöytiin, jos tilaa on.

Eli komppailen täysin aikaisempia kirjoittajia. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ammattilaisena sanon että lasit juomien viereen (vesikannut pöytiin) ja vielä se että jos katatte aterimet pöytiin niin ihmisten on helpompi ottaa ruokaa ja kuljeskella sen lautasen kanssa ilman aterimia :girl_wink:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli juomapöydässä kaikki juomat (vesi, mehu, alkoholit). Vieraiden pöytiin laitettiin yhdet juomalasit, mutta sitten toiset lasit (esim. viiniä varten) juomapöydän viereiseen pöytään.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään