Mocca

Kukkien kestävyys (yhdistetty)

31 viestiä aiheessa

Mitä, jos laittaisit kukille jotkut pikkuiset tuikkukupit maljakoiksi? Ostin IKEAsta noita pieniä Glimma-tuikkukuppeja, ainakin tavallisen kokoiset pienet ruusut peittävät kupin lähes kokonaan. Laitoin tuikkukupin pohjalle ihan vähän vettä ja katkoin kukista varret pois. Hyvin kestivät ainakin 2 päivää olohuoneen pöydällä, eli varmastikin myös hääjuhlan ajan. Korkeutta noilla on noin 2cm, eli jos hankkii vähänkin isompia kukkia, peittävät todennäköisesti koko tuikkukupin alleen.

Ei ehkä maailman kaunein ratkaisu, mutta helppo ja melko edullinen ^_^

glimma-lampokynttilakuppi__74063_PE190825_S4.jpg

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Neilikka ja Kymbidium-orkidea voisi olla kestävyydeltään parhaita. Mutta ehkä asia mitä mä lähtisin epäilemään tuossa koristelussa on se lasin "höyrystyminen". Onko se sitten esteettisesti kaunista kun lasin sisäpinta on ihan huurussa ja märkä? Ja sitten ongelmana tulee se että koristelu tarvisi jättää ihan viime tunneille, ellei minuuteille että onko siihen sitten aikaa? Ideana ei yhtään hullumpi, mutta ei ehkä elävälle kukalle kaikkein parhain ratkaisu. Mutta silkkikukille voisi toimia tosi nätisti!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kyllä mäkin lähtisin tuota silkkikukilla toteuttamaan. Itsellä on ainakin sellainen kokemus, varsinkin ruusuista, että ne nuupahtaa hyvin nopeasti ilman vettä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos paljon kaikille asiaa pohtineille. Seuraavaksi siis vaan suuntaan kukkakauppaan ostan valikoiman erilaisia ja treenaan tässä keittiönpöydällä asiaa ja sen versioita. Jos jotakuta sama somistusidea kiinnostaa niin voin muistaessani tulla tänne taas kertomaan miten kävi.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Lilja kesti helteisenä heinäkuun päivänä kimpussa ihan hyvänä, freesia hiuskukkana sen sijaan nuupahti jo alkuillasta,

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olen ajatellut tilata morsiuskimpun täältä Tampereelta, mutta häitä juhlitaan noin 50 km päässä. Kuinkahan kimppu kestää tällaisen matkan? Vai pitäisiköhän yrittää löytää hyvä kukkakauppa lähempää? 

 

Kimpussa käytetään varmaan liljoja, ruusuja ja neilikoita, nuo ovat ainakin lempikukkani.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään