maijaK

Pahiten epäonnistuneet leikit

76 viestiä aiheessa

Vielä yksi kommentti.. 8)

Näin todella mukavan 12kk leikin variaation viime häissä. Pari oli kutsunut paljon ystäväpariskuntia ja nämä pariskunnat pyydettiin lavalle. Tehtävät (kaikkea perinteistä, kuten glögi-ilta joulukuussa jne.) arvottiin ja sitten alettiin haastekilpailu hääpari vastaan ystäväpariskunta. Tavoitteena oli heittää esim. lasten muovirenkaita sellaseen tötsään (kaikki on varmaan pienenä omistaneet tällaisen lelun) tai selittää sanoja. Haasteet liittyivät aina jotenkin kuukauden tehtävään. Jujuna oli se, että jos hääpari voitti, ystäväpariskunta tarjosi heille esim juuri sen glögi-illan. MUTTA: jos ystäväpariskunta voitti, joutuikin tarjoajaksi hääpari.  ;D

Jos kilpailevat parit ovat ystäväpariskuntia, tästä ei aiheudu kenellekään ylimääräistä päänvaivaa, sillä ystäviä nyt kutsuttaisiin muutenkin glögiä siemailemaan jne. Tarkoitus onkin vaan, että kontakti ystäviin säilyy ja  vieraat nauttivat ohjelmanumerosta. (kaikki todellakin nauttivat siitä)  ;)

Oman mielikuvituksen käyttäminen ei ole kiellettyä ohjelmia mietittäessä. Variaatioita vanhoista leikeistä on paljon helpompi keksiä, kuin yrittää keksiä kokonaan uusi leikki. Ja ainakin, jos variaatio on täysin itse suunniteltu, on takuuvarmaa, ettei kukaan yleisöstä ole sitä ennen nähnyt.

Ja jos ohjelmaa ei tunnu syntyvän, ei siitäkään mielestäni tarvitse kantaa huolta. Parempi sitten olla ilman kun väen vängällä yrittää keksiä jotain "muka hauskaa"..  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
JA kannattaa muistaa leikkejä valitessa, että raskaus ei välttämättä ole leikin asia... ikävä olisi 9kk:n päästä saada vaippapaketti jos vaikka ei yrityksistä huolimatta onnistuisikaan lisääntymään :'(

AIVAN! Mekin menemme toukokuussa naimisiin ja ollaan yritetty lasta kolmisen vuotta, ja se on aika raskasta, joten suuttuisin todella jos joku raahaisi meille vaippapakettia, tai että muutenkin vauvajutuista tehdään itsestään selvyyksiä kun ne ei sitä ole!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
kuluneimmat:

2: tuolileikki

ja silti kummasti tämä työpaikan pippaloissa vajaa kuukausi takaperin sai hillittömän suosion ja nauru raikasi. mutta sehän on jo niin kulunut.... ::)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tuossa on lueteltu ne kuluneimmat, mutta itse haluaisin häihimme tuon 12kk jutun joillain tosi kivoilla tehtävillä  :)

PupuPP: onneksi meillä oikeastaan kaikki tietää, että minä en voi saada lapsia  :( Voi auta sitä hölmöä, joka jotain lapsiin viittaavaa keksii...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

1. Kaikki tunnistusleikit ( tunnista morsian pohkeesta jne.) :P

2.Se lakananveto-juttu eli hääparille annetaan lakana ja heidän pitää laskostaa se silmät kiinni ja kaikki mitä he sanovat laskostaessaan kuvaa heidän hääyötään :P

Miten voi olla mahdollista , että noita ei keksitä uusia, vaan kaikki pyörittää niitä kirjaston kirjoista bongattuja boring boring-leikkejä! Niin, että eikun keksimään vaan , vai.... ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Tuossa on lueteltu ne kuluneimmat, mutta itse haluaisin häihimme tuon 12kk jutun joillain tosi kivoilla tehtävillä  :)

Niin minäkin!! Ja toi juttu mitä Hanna81 kertoi oli hyvä, eli että välillä myös hääpari "joutuisi" tekemään tehtävän, esim tarjota glögit tai muuta.

Onko jotain muuta ideaa miten hääpari/kaveri pariskunta voisi kilpailla, kun se että heittää renkaat "tötsään".

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

- tuttu juttu

- tuolileikki (12kk - mielestäni vieraiden ahdistelua...)

- kenkäleikki (eli se kun naiset riisuvat yhden kengän ja kaikki kengät laitetaan säkkiin jne...)

- kaikki mahdolliset "kokeile ja tunnista" -leikit

- jne jne...

Mutta toisaalta - itse en pidäkään mistään hääleikeistä - joko ne tuntuvat noloilta tai sitten ahdistavilta...  :(

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Se "viro"-suomi hääpuhe on niiiiiiin kypsä! Eipä jaksa tekoviro enää naurattaa kun kymmenensissä häissä kuulee saman ohjelman...

Tästä olen kyllä samaa mieltä!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kyllä mun mielestä myös morsiammen/sulhasen ryöstöt kuuluvat kategoriaan "kuluneet hääleikit", vaikkei ne varsinaisia leikkejä olekaan. Aina sama juttu: sulhanen tai morsian ryöstetään ja toinen joutuu laulamaan, runoilemaan, kehumaan, tanssimaan, leipomaan jne. ??? Ei kiitos!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä olen ollut aika useissa häissä enkä ole vielä koskaan kuullut tuota suomi-viro-puhetta! Avain-leikinkin olen nähnyt vain kerran. Ei ne kuluneimmatkaan kaikille ole kuluneita, vaikka tavanomaisia olisivatkin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

;D

Nyt alkoi kiinnostamaan tuo Suomi-Viro-puhe....

En ole itse koskaan kuullut sitä vaikka aika monissa häissä olenkin ollut!  ;D   ;D  

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Joo ihan outo on mullekkin suomi-viro puhe... en ole etes koskaan kuullut moista ::)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Omiin häihin ei ikipäivänä tuttu juttu -leikkiä, eikä mitään tunnistus leikkejä. Mahdollisimman vähän järjestettyä ohjelmaa niin kaikilla on mukavaa! 12 -kuukautta leikkiä olen ajatellut muokata hiukkasen: leikkiin valitaan 6 tuttava paria (huom. erittäin tuttua, että tehtävät eivät jää tekemättä) sitten on 6 kpl kirjekuoria joissa on ei mahdottomia -tehtäviä. Sitten parit vuorotellen valitsevat yhden kuoren ja saavat tehtävän... Lisä ohjelmana on morsiamen/sulhasen tai jonkun ryöstö sekä hääparin valokuvaus. Ne riittää.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Toi viro-suomi-puhe pääsee munkin äklötyslistalle. Kuten myös -seksi -puhe  >:( Tylsääkin tylsempää!

12kk-leikki on mun mielestä ihan ok. Olen nähnyt toteutettavan useammallakin tavalla... ehkä paras mielestäni on, että valitaan etukäteen henkilöitä joiden halutaan osallistuvan. Sitten nämä "vapaaehtoiset" seisovat ringissä ja musiikin soidessa laittavat morsiamen kenkää/morsiuskimppuja eteenpäin. Musiikin loppuessa se jolla on kenkä kädessään saa tehtävän tietylle kuukaudelle. Häissä joissa olen ollut tehtävät ovat olleet esim. viekää hääpari avantouinnille tammikuussa, viekää hääpari jääkiekkomatsiin helmikuussa ym.

Mun mielestä kivoja juttuja, joita tekisi muutenkin ystävien kanssa.

Äklötyslistalleni kuuluvat myös tunnistamisleikit, avain-leikki ja kaikki rahastusjutut.

Morsiamenryöstö taas kuuluu asiaan!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kaikki sellaiset leikit, missä morsiamen silmät sidotaan on ehdoton EIH! Siinä menee kampaus ja meikit, tosi kenkkua tuollainen.

Tuon viropuheen olen lukenut täältä naikkareista, mutta oikeasti häissä en ole sitä koskaan kuullut. 12kk ei ole koskaan toiminut, koska oikeastaan kukaan ei ole voinut tehdä tehtäviä kun porukka asuu niin ympäri suomea/maailmaa. Pitäisi olla sellaisia tehtäviä että ne voi hoitaa ilman että on itse paikalla...

Yhdyn aikaisempien puheisiin tunnistuskopelointileikeistä ja kaikesta missä rahastetaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mielestäni hyvä pääsääntö voisi olla, että jos leikkiä on leikitty/ voisi kuvitella leikittävän ala-asteikäisten tilaisuuksissa tai rippileirillä, on kyseessä kulunut ja tunnelmaa vaivaannuttava leikki.  Tämä sääntö jättäisi mm. tuolileikin ja ilmapallonkuljetustehtävän pois.  Tämäntyyppiset leikit voivat varmaan olla hauskojakin nuorempana tai bileissä, mutta isoissa hääjuhlissa alkuillasta ne eivät kertakaikkiaan toimi.  Varsinkin kun sata ihmisistä joutuu yleisön joukosta katsomaan tällaista tekohauskanpitoa.  Aikuisten juhliin siis aikuisten leikit tai ei ollenkaan leikkejä.

Kaikki tunnistusleikit, avaintentuonnit ja ryöstöt väkinäisine tehtävineen ovat myös kuluneita, vaikken ole kovin monissa häissä vielä ollutkaan. 12kk perinteisessä muodossaan ei sytytä, mutta ehkä jos morsiuspari joutuukin toteuttamaan tehtävät tai niistä pidetään haastekilpailu morsiusparin ja vierasparin kesken, on leikki jo huomattavasti siedettävämpi.

Myös kaikenlainen rahankeruu on mielestäni tökeröä. Jos haluaa kuitenkin hääjuhliin leikkejä, kannatan jo edellä mainittua ideaa valikoida osallistujat etukäteen tekemällä heille esim. eriväriset paikkakortit. Näin ei tule sitä kiusallista hetkeä kun yritetään etsiä vielä viimeistä vapaaehtoista.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

::) Riippuu kyllä ihan hääparista ja tietenkin vieraista mikä leikki/ohjelmanumero on tyhmä ja mikä ei. Toisille nimenomaan sopii sulhasen tunnistaminen pyllyä kopeloimalla, 12 kk on hauska jos siinä on hyvät tehtävät ja se suoritetaan muutoin kuin tutulla penkkisysteemillä,... Tietysti melkein kaikki leikit on jollekin ainakin tuttuja, mutta niihän ne häät muutenkin on, menee AINA tietyn kaavan mukaan. Ehkä kannattaa seuraavan kerran kutsun kolahdettua luukusta ilmoittaa ettei pääse tulemaan kun siellä kuitenkin on niin tylsää ohjelmaa! (Jos siis siellä AINA on samat leikit yms...)  ;)

Lisäänpä vielä kun tuolla toista ketjua lukiessa tuli mieleen: ... Eli kun moni nykyään haluaa juhlat ilman mitään leikkejä. Sitten keksitään yhteislauluja tms. tai ei ole mitään ohjelmaa! Jo olisi tylsyyden huippu! Mäkään en itse halunnut mitään hirveää määrää leikkejä omiin häihin, mutta vieraana ollessa kuolisin tylsyyteen jos ei mitään olisi. Ja kaikki ei naura tekonaurua kuunnellessa ja katsellessa leikkejä  ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

-12 kuukautta (sen variaatiot)

-suomi-viro hääpuhe  

-tuolileikki  

-avainleikki  

-tunnista puolisosi (eri ruuminosa)

-tuttu-juttu-visa

Ehdottomasti ihan liian kuluneita :P

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Lisäänpä vielä kun tuolla toista ketjua lukiessa tuli mieleen: ... Eli kun moni nykyään haluaa juhlat ilman mitään leikkejä. Sitten keksitään yhteislauluja tms. tai ei ole mitään ohjelmaa! Jo olisi tylsyyden huippu!

Mun mielestä häissä yleensä on paljonkin ohjelmaa: syöminen, valokuvien otto, puheita, musiikkiesityksiä ja/tai diaesityksiä, hääkakun leikkaus, mahdollinen häätanssi ja yleensä tanssia, sukulaisten ja ystävien tapaaminen ja heidän kanssaan seurustelu jne... ;) Kuten joku muu naikkari osuvasti on todennut, häät eivät (mun mielestä) ole ohjelmalliset iltamat. Mutta kukin tavallaan, kyllä hääleikeistä saa tykätä jos niin tahtoo  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Vielä yksi kommentti.. 8)

Näin todella mukavan 12kk leikin variaation viime häissä. Pari oli kutsunut paljon ystäväpariskuntia ja nämä pariskunnat pyydettiin lavalle. Tehtävät (kaikkea perinteistä, kuten glögi-ilta joulukuussa jne.) arvottiin ja sitten alettiin haastekilpailu hääpari vastaan ystäväpariskunta. Tavoitteena oli heittää esim. lasten muovirenkaita sellaseen tötsään (kaikki on varmaan pienenä omistaneet tällaisen lelun) tai selittää sanoja. Haasteet liittyivät aina jotenkin kuukauden tehtävään. Jujuna oli se, että jos hääpari voitti, ystäväpariskunta tarjosi heille esim juuri sen glögi-illan. MUTTA: jos ystäväpariskunta voitti, joutuikin tarjoajaksi hääpari.  ;D

Jos kilpailevat parit ovat ystäväpariskuntia, tästä ei aiheudu kenellekään ylimääräistä päänvaivaa, sillä ystäviä nyt kutsuttaisiin muutenkin glögiä siemailemaan jne. Tarkoitus onkin vaan, että kontakti ystäviin säilyy ja  vieraat nauttivat ohjelmanumerosta. (kaikki todellakin nauttivat siitä)  ;)

Oman mielikuvituksen käyttäminen ei ole kiellettyä ohjelmia mietittäessä. Variaatioita vanhoista leikeistä on paljon helpompi keksiä, kuin yrittää keksiä kokonaan uusi leikki. Ja ainakin, jos variaatio on täysin itse suunniteltu, on takuuvarmaa, ettei kukaan yleisöstä ole sitä ennen nähnyt.

Ja jos ohjelmaa ei tunnu syntyvän, ei siitäkään mielestäni tarvitse kantaa huolta. Parempi sitten olla ilman kun väen vängällä yrittää keksiä jotain "muka hauskaa"..  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Siis mikä tää viro-suomi-puhe oikein on?! En ole ikinä kuullut ja olis kiva tietää mikä se on, kun niin moni sitä inhoaa ;D. En kylläkään halua mitään sellaista omiin häihini, kunhan olen utelias  ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kuluneimmat? Hmm, mun mielestä kaikki kaulin-tossu-kaapinpaikka-leikit on kuluneita & vastenmielisiä. Meillä ei ollut leikkejä & ei tosiaan polkaistu kakkua leikatessa. En kokenut tarvetta leikkiä minkäänlaisia kenellä-on-valta-leikkejä.

  Terv. tylsimys. :P

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

oh no, itse olin kaasona pari vuotta sitten kaasona ja me pidettin se viro puhe, se kyllä uppos kuin kuuma veitsi voihin tai sitten kaikki teeskenteli :-[ :-/ meillä oli myös tuttu juttu tapanen leikki, mutta se oli tosi loppuillasta ja siksi hieman härski ja oli todella hauskaa kaikilla. Mielestäni voi kokeilla muuttaa hieman noita "vanhoja helmiä" ja niistä saa kyllä hääparille sopivan ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään