Jump to content
Naimisiin.info

Bahama, Nassau


BrideChilla

Recommended Posts

Ollaan ensi kesänä menossa Bahaman saarille viikoksi. Saimme/saamme matkan häälahjaksi minun vanhemmilta.

Meille on varattu oma pikku villa Cable Beachiltä. Nyt kun malttaisi vielä odotella sinne asti!! Lennotkin varasin jo eilen kun sai halvalla näin etukäteen. :girl_dance:

Onko kukaan muu suuntamassa Bahamalle tai ollut siellä jo häämatkalla??

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 month later...

No niin, jos saisi vaikka aikaiseksi kirjoittaa meidan hiljattaisesta Bahaman reissusta :) Olimme siella pari viikkoa sitten mutta omasta flunssasta ja lapsemme sairastumisen myota emme kerinnetkaan tekemaan ja nakemaan niin paljon kuin oli aikomus. Tassa kuitenkin jotain!

Me majoituimme The Atlantis, www.atlantis.com hotelliin joka sijaitsee Paradise Islandilla, ihan siina New Providence saaren kupeessa. Sielta paasee 5-10 taksilla Nassauhin tai paikallisella paatilla vetta myoten. Me menimme paatilla ja kaupan paallisiksi saimme oppaan (halusimme tai emme) joka kertoi ymparoivien huviloiden omistajista jne. Itse Nassau oli vahan rupsahtanut mutta kaikki designer-liikkeet sielta loytyi :D Kavimme myos paljon mainostetussa Straw Marketilla, ihan siina Bay Streetin paassa, ja tyhmana luulin etta siella myydaan paikallisia kasitoita ja muuta sellaista. No olihan siella jotain olkitoita mutta lahinna se oli taynna feikki vuittoneita ja gucceja.

Itse Atlantis oli upea paikka, vaikka me sairasteltiinkin eika paljoa keritty rannalle tai altaille niin siella oli silti kiva kavella ja ihailla trooppisia kala-akvaarioita, haikaloja, kilpikonnia jne. Delfiinien kanssakin olisi paassyt uimaan mutta sinne me ei sitten koskaan kerettykaan. Mun mielesta The Atlantikseen kannattaa ehdottomasti ostaa paivapassi, jollei muuten kuin etta voi sanoa liukuneensa haialtaan lapi :D

Paljon hyvaa kaytannon infoa loytyy Bahaman saarten omilta sivuilta www.bahamas.com, ovat selkeat ja helppo lukea.

Tassa joitain kuvia, olkaahan hyva B)

Maanalaisesta akvaariosta:

med_gallery_9965_418_140921.jpg

med_gallery_9965_418_29276.jpg

Tassa nakyy osa putkesta paalta pain katsottuna:

med_gallery_9965_418_168702.jpg

Yksi lukuisista lounaspaikoista:

med_gallery_9965_418_91277.jpg

Nakyma hotellille. Tuo keskella oleva silta on 10 huoneen huoneisto joka muistaakseni maksaa ¢25000 per yo ja minimi varaus on vahintaan nelja yota. Nice.

med_gallery_9965_418_84001.jpg

Taas akvaariokuvia:

med_gallery_9965_418_3278.jpg

med_gallery_9965_418_29513.jpg

Yksi monista vesiliukumaista - en uskaltanut, ihan liian jyrkka B)

med_gallery_9965_418_56652.jpg

Allekirjoittanut vilkuttaa haialtaan keskelta (mutta turvallisesti putken sisalta :P )

med_gallery_9965_418_125042.jpg

Muokattu: , käyttäjä: Helsbels
Link to comment
Share on other sites

Vastataas nyt tänne. Eli Helsbels kiitos kuvista!! Toi hotellialue kyllä näyttää ihan luksukselta. Täällähän pyöri telkkarissa (itse asiassa uusinta tuli just tällä viikolla) 15 min ohjelma kun viimeisin bb-voittaja Anniina oli Bahamlla pokeriturnauksessa ja majoittui juuri Atlantiksessa. Vaikkei tuo pokeri/Anniina niin kiinnostanutkaan niin tuosta ohjelmasta sai myös kivaa videopätkää Bahamasta (lähinnä siis Atlantiksen muodossa).

Olet tuosta päiväpassista maininnut niin osaatko yhtään sanoa, minkä hintainen se on? Atlantiksen sivuilta kun en ko. tietoa löytänyt (tai en osannut etsiä.. :girl_sigh: )

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

^ Se kasino oli ihan kiva, makin voitin kivan summan hedelmapeleissa :P The Atlantis oli muuten myos Friendsien Monican ja Chandlerin honeymoon-kohde ;):D

En minakaan loytanyt paivapassi-infoa heidan sivuiltaan mutta olen ihan varma etta sellaisia myydaan. Pitaa ehka soittaa suoraan hotellille?

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Bahama kuulostaisi ihanalta häämatkakohteelta ja olisi helpohko yhdistää New Yorkiinkin (minne on pakko päästä!!) :) Mutta mitä kautta te Bahamassa käyneet olette matkanne hankkineet, omatoimisesti vai matkatoimiston kautta? Sinne ei tunnu kovin moni matkatoimisto ainakaan suoraan ilmoittavansa matkoja.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Olen törmännyt ihan samaan ongelmaan Bahaman kanssa, todella huonosti löytyy ainakin Suomesta matkanjärjestäjiä. Omatoimisesti ollaan katseltu lentolippuja, mutta hotellin haku tuottaa ongelmia, varsinkin kun ei osaa ajatella mistä se kannattaisi ottaa, ettei hotellin ja lentokentän välin kulkeminen ole liian hankalaa... Helpommalla varmasti pääsisi kun saisi matkanjärjestäjän kautta, mutta silloin hinta varmaan vielä korkeampi.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...