Jump to content
Naimisiin.info

Oliko kosinta yllätys vai sovitteko kihlauksesta yhdessä?


nellen

Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Olimme keskustelleet asiasta sen verran, etta molemmat tiesimme haluavamme menna naimisiin. Mies kuitenkin teki aina selvaksi vihjailuillaan, etta haluaa tehda perinteiset, eli kosia minua yllatyksena. Ja niinhan siina kavi, etta mies paasi yllattaman ja ihanan romanttisesti viela:) Tosin oli mulla pieni aavistus siina vahan ennen kosintaa, etta sielta saattaa sellanen olla tulossa- mies parka kun oli sen verran hermona, etta tahattomasti antoi pari vihjetta siihen suuntaan. :grin::-X

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Me oltiin puhuttu kyllä kihlauksesta ja naimisiinmenosta jo useita kertoja. Jotenkin kosinta tuli kuitenkin hirmuisena yllätyksenä. Olin luullut, että saisin kosintaa odotella vielä pitkäänkin. Kyllähän siinä tilanteessa meni jalat alta ja tuli ihan epätodellinen oloa. Hassua sinänsä, kun kuitenkin asiasta oli puhuttu ja sitä jo kovasti toivoinkin :)

Link to comment
Share on other sites

Sekä että :girl_wink:.

Me sovittiin kihlapäivä ja etsittiin sormukset yhdessä. Silloin oli juhannusaatto ja olimme ystäviemme kanssa vaunuilemassa. Pelasimme korttia ja käkätettiin kavereiden kanssa koko yö. Kun kello oli jo yli puolen yön niin mies pyysi minut kanssaan kävelemään rannalle. Mies oli ottanut salaa sormukset mukaan vaunusta (alunperin ne piti laittaa yhdessä aamulla sormiin). Siinä sitten rannalla mies yhtäkkiä polvistui ja kysyi virallisesti, tulisinko hänen vaimokseen :gihlat:

Yllätti ryökäle minut täysin :wub:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Täytenä yllätyksenä, ainakin se ajankohta. Kahvipöydässä (olin leiponut täytekakun ihan muusta syystä) kysyttiin että "mennäänkö naimisiin?" :girl_smile: Naimisiinmeno oli tosin ollut silloin tällöin puheenaiheena, mutta en osannut odottaa kosintaa pitkään aikaan, koska sulhoni oli jokin aika aiemmin sanonut ettei tänä vuonna mennä naimisiin eikä kihloihinkaan. No, mentiin kuitenkin :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

Tuli yllätyksenä :girl_smile: Oltiin ystävien kanssa puistossa illalla. Oli tosi kiva ilta ja kesäaurinko paistoi vielä vähän ja sitten yhtäkkiä se polvistui mun eteen ja kysyi haluanko mennä kihloon hänen kanssa. Tietysti! :wub: ja olikin paljon ystäviä ympärillä, joka onnitellivat. Laitetiin kuintenkin vasta kotona sormuksen kun mies oli unohdanut niitä kotiin :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...