Oliko kosinta yllätys vai sovitteko kihlauksesta yhdessä?


nellen

Recommended Posts

Täysi yllätys. Ei oltu katseltu sormuksia tms, ja edellinen keskustelu aiheesta naimisiin meno-kihlautuminen päättyi siihen, että mies totesi (tosissaan) ettei ole vielä valmis. Mä tietysti ensin tuohduin, kun kuitenkin on ollut valmis yhteisen talon ostoon jne, mutta sitten rauhotuin ja päätin vaan antaa aikaa. 4 kk siinä valmiiksi tulemisessa sitten kesti :D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Kihlaus oli yllätys. Tottakai olimme puhuneet että sitten joskus olisi ihana mennä naimisiin jne. Mies oli vuoden melkein etsinyt tilaisuutta kosia, ja ystäväni avustuksella hän löysikin ihanan ajan ja paikan. :girl_pinkglassesf:     Heti kun mies oli kosinut niin rekisteröidyin tänne... :girl_haha: Hääpäivä päätettiin kosinnan jälkeisenä päivänä. Melkein vuoden päähän.. Sitten alkoikin kova järjestely ja tohina. :girl_in_love:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

24.12.2011 pistin sormuksen tyttöystävän nimettömään, sain suukon ja tyttöystävä jatkoi unia. Kuten toisessa ketjussa jo mainitsin, niin muija on laihtunut niistä ajoista ja sormus on väljä (vaikkei mikään hirveän lihava silloinkaan ollut) niin ei enää pidä sormusta, itse pidän. Kulahtanuthan tämä on kyllä kun 20e halpis-hopeasormus kyseessä. :D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Kosinta ja ajankohta sinänsä tulivat yllätyksenä, mutta aihe oli ollut jo jonkin aikaa ilmassa. Seurustelun alusta asti tuntui kummastakin selvältä, että tässä ollaan tosissaan. Niinpä tuntui luontevalta myös päättää hääpäivä nopeasti ja melko lyhyen ajan päähän: meille tulee noin puolen vuoden pituinen kihlaus.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Pääpiirteittäin oli yllätys. Olimme siis tietenkin puhuneet yhteisestä tulevaisuudesta ja avioliitosta ja tiesin, että mies haluaa ehdottomasti kosia itse ja sen täytyy olla minulle yllätys. Mutta näistä keskusteluista kerkesi kulua rutkasti aikaa. Ihan täytenä yllätyksenä itse kosinta ei tullut, sillä mies käyttäytyi suht omituisesti edellisenä ja ko päivänä ja viimeistään "kosintapaikalla" (pyysi "katsomaan yhtä juttua") uumoilin, että se taitaa olla menoa nyt.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Melkeimpä heti seurustelun alkutaipaleella mies jo kertoi, että tiedoksi että "susta tulee vielä mun vaimo".

Oli ollut puhetta etukäteen. Oltiin molemmat samalla kannalla sen kanssa, että lähiaikoina vois mennä kihloihin, ainakin tämän vuoden aikana.

 

Mutta itse kosinta tuli täytenä yllärinä, yhtäkkiä kotona...Tultiin ravintola-illalliselta kotiin keskiviikkona, suudeltiin ja halattiin varmaan 5 minuuttia pitkään jostain syystä ja yhtäkkiä mies halauksen lopukssa näytti siltä että ois vedet silmissä,  nappasi kädestä, sanoi että tule tänne ja laita silmät kiinni....kun avasin ne niin siinä se oli polvillaan hienon sormuksen kanssa ja kysyi tulenko vaimoksi. Aloin vollaamaan ihan huolella, tulen, tulen!! :girl_haha:  :girl_pinkglassesf: Ja illallisen jälkeen oli sopivasti iltapukukin päällä ja miehellä puku..Olen niin onnellinen! :girl_in_love:

Link to comment
Share on other sites

Mie kysyin/kosin miestäni suihkussa sanomalla "no joko me mennään kihloihin vai vieläkö pittää oottaa!?!" vastaus oli "joo <3" ison ja ihanan hymyn kera <3 :gihlat:  välillä mietin,että olisko pitäny olla kärsivällisempi ja oottaa,että mies kosasis,mutta nooooh...seuraavassa elämässä sitte  :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

Asiasta oltiin joskus ohimennen puhuttu, mutta itse kosinta tuli yllätyksenä. Oltiin hieman aikaisemmin oltu ensimmäisellä yhteisellä ulkomaanmatkalla, ja mulla oli sellainen tunne, että siellä se kosinta tulisi (myös anoppi oli ollut kuulemma varma, että tullaan sormukset nimettömissä sieltä takaisin). No, ei tullut kosintaa reissussa, ja unohdin asian täysin. Kosinta tulikin eräänä ihan tavallisena iltana kotona, täysin yllätyksenä siis. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meillä oli niin paljon siitä jo puhuttu, että sanoin että tästä on nyt yllätyksellisyys mennyt. Ehdotin samalla, että eiköhän mennä huomenna katselemaan sormuksia. Ja niin me sitten mentiin. :D Mulle tämmöinen sopi kyllä hyvin, enkä olisi mitään kosintaspektaakkelia halunnutkaan. En oikein muutenkaan välitä olla huomion keskipisteenä, joten joku julkinen kosaisu olisi ollut pahin.

Link to comment
Share on other sites

Meillä oli toki keskusteltu yhdessä siitä, että halutaan tulevaisuudessa naimisiin, ja että ihan kovin montaa vuotta asiaa ei voi lykätä. Lisäksi tiesin, että miehellä on pari juttua, joiden haluaa täyttyvän ennekuin virallistetaan se, että suunnitellaan häitä oikeasti tosissamme. Keväällä nuo jutut oli hoidettu, joten vähän jo odottelin, että aikooko kosia. Mutta onnistui yllättämään kuitenkin :) Oli etsinyt sormuksen, joka sopii teemaltaan keräilemääni aiheeseen ja kosi yhtenä iltana sen kanssa <3 :girl_in_love:  Sanoi, että sormessa pidettävää sormusta käydään katselemassa sitten yhdessä lähiviikkoina kun tuo minkä kanssa kosi oli sen verran iso ettei sitä pysty käyttämään päivittäisesti.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Oltiin puhuttu aiheesta jo seurustelun alusta. Mies ilmoitti kuitenkin haluavansa kosia, ja vasta valmistumisen jälkeen. Mies valmistui 19.12 vuosi sitten, ja eilen kihlauduimme. Tässä välissä on mennyt melko vastoinkäymisiä täynnä ollut vuosi, mutta tähän on ihana päättää tämä kalenterivuosi ja aloittaa uusi. Olin odotellut että mies kosisi vasta vuoden vaihteen jälkeen, eli siinä mielessä kyllä yllätyin.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...