Jump to content
Naimisiin.info

Muita naimisiin meneviä pareja joilla suuri ikäero?


Jamelia

Recommended Posts

No niin taidampa siis räjäyttää "potin" ja aiheuttaa hiukan lisää kärkkäitä mielipiteitä kertomalla että meillä ikäeroa on 31 vuotta.

 

Ei kai tuon tarvitse kirvoittaa kärkkäitä mielipiteitä (ainakaan vielä ei ole kirvoittanut). Ainoa, mikä on tähän mennessä kirvoittanut, oli 14-v vs. 32-v. Et tosin kertonut omaa ikääsi, mutta kaipa ihmiset olettavat, että olet aikuinen ihminen ja sillonhan saa tehdä mitä haluaa.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Meillä on reilu viikko vajaa 9 vuotta ikäeroa. Kukaan ei ole tehnyt siitä numeroa, äitiäni epäilytti ennen kun tapasi kihlattuni, mutta isälleni hän oli tuttu ja äitinikin sitten tykästyi valintaani. Päällepäin ikäeroa ei huomaa oikeastaan ollenkaan, kihlattuni on niin nuoren näköinen ettei voi käydä saunaolutta ostamassa kaupasta ilman ajokortin mukana oloa, ja on sentään päälle 30 jo. 

Link to comment
Share on other sites

Meillä on 14 vuotta ikäeroa, mutta koska olemme molemmat jo aika aikuisia (minä 31, mies 45), niin ikäero ei näy arjessa mitenkään. Nuorempana ikäero olisi ollut minulle ongelma, tai siis olin itse niin villi ja menevä tapaus, että mikä tahansa suhde oli silloin ongelma. :D Nyt on maailmat kierretty ja itset etsitty, molemmilla samanlainen elämäntilanne ja samanlaiset tulevaisuuden toiveet.

Menimme kihloihin viiden kuukauden seurustelun jälkeen, ja nopeasta toiminnasta huolimatta lähipiirillä ei ole ollut mitään negatiivista sanottavaa. Alkuun jännitin, jos hänen ystävänsä suhtautuvat minuun jonain typeränä nuorena trophy girlfriendinä, mutta ei todellakaan, hyvin ollaan tultu juttuun. 

Mieheni on todella urheilullinen ja myös kasvoiltaan nuoren näköinen, joten ikäeromme ei pomppaa silmille jos ei tiedä. Ihanaa, että tällainen upea rakkaus osui kohdalle, ikäerosta viis, kunhan saamme jakaa elämämme toistemme kanssa. :wub:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Mulla ja mun tulevalla miehellä on 8 vuotta ikäeroa, mikä on aika pieni ero moniin muihin tässä keskustelussa mukana olleisiin pareihin verrattuna. Silti ikäero oli mulle itselleni aluksi miettimistä aiheuttanut asia.Olin aina ajatellut, että "ideaalimieheni" olisi 0-5 vuotta vanhempi. Vanhemmillani on 9 vuotta ikäeroa, ja olen huomannut, että liitto ei ole juuri tuon ikäeron tuoman erilaisen kokemustaustan ja ajattelutapojen vuoksi ollut kaikkein onnellisin. Siksi olen ehkä myös alitajuisesti halunnut löytää ikäiseni miehen. Kuitenkin tajusin onnekseni, että en voi valita miestä vain iän perusteella, muuten olisin päästänyt kultakimpaleen käsistäni! 

Kaverit eivät ole ihmetelleet ikäeroa juuri lainkaan, eikä sitä ulkoisen olemuksen tai käytöksen perusteella edes huomaa (itse asiassa minä käyttäydyn joskus paljon aikuismaisemmin :P). Vanhempani eivät myöskään suoraan kritisoineet miesvalintaani, mutta rivien välistä saattoi lukea, että heitä mietitytti vähän suhteen toimivuus. Kun he tapasivat poikaystäväni, he tulivat kuitenkin hyvin juttuun, eikä nykyään kukaan muistele, minkä ikäisiä me ollaan. Mieheni vanhemmat ja ystävät ovat olleet jopa osin ilahtuneita siitä, että olen 8 vuotta nuorempi, koska heidän (intialaisessa) kulttuurissaan mieheni ikäisen miehen on vaikea löytää kumppania (hän ei ole siis edes vanha, vähän yli 30).

 Mun mielestä suhde voi olla hyvin toimiva tai myös huono, olivat puolisot sitten saman ikäisiä tai 20 vuoden ikäeron omaavia. Jos ihminen on täysi-ikäinen, jokainen saa olla yhdessä kenen kanssa tahansa. Jos ikäero on jollekulle ulkopuoliselle ongelma, yleensä ongelma on kyseisen henkilön pään sisällä, ei parin suhteessa :) 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...