Jump to content
Naimisiin.info

Bridezillas-verkkokauppa


suvi09

Recommended Posts

Hääpuku joka tuli 8viikon ja 2kuukauden odottelun jälkeen, niin ei ollut yhtään niin kuin kuvassa. Olivat "_jostain kumman syystä" Unohtaneet paketista tilaamani vannehameen. Pikkutytön juhlapuku oli aivan muuta, kuin tilasin.

HääPukua sovittaessa se sopi täydellisesti. Jossain vaiheessa, kun odottelin pakettia, niin he kirjoittivat että puku on ompelijalla..

Huntua ei tullut puvun mukana, vaikka se minulle luvattiin ilmaiseksi.

Kirjoitin heille hunnusta ja vannehameesta. Lupasivat lähettää. Kyselin myös perään hyvityksestä. Rahana en uskaltanut ottaa, kun te muut ette ole rahojanne nähneet. Noh, tilasin kengät, sormustyynyn ja sukkanauhan.

Paketti on laitettu postiin 21.4 ja saas nähä, onko se huntu yhtään sellanen ko siinä kuvassa.. Jos ei ole, niin ostan täältä oikeasta liikkeesta juuri sellaisen kun haluan. Makso, mitä makso.

Puku oli kyllä kaunis, vaikka laahusta siinä ei ollut, vaikka piti. Meneehän tuo.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 366
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

No voi sun v..... Tilannetietoa toisesta tilauksesta. Laitettu 19 sähköpostiviestiä ja niistä viimeisimmät menivät suunnilleen näin,

sain postin seurantakoodin joka ei taaskaan toiminut. Seuraavaksi kerrottiin että tilauksessa oleva korsetti on juminut tulliin. Sen jälkeen kerrottiin että korsetti on saatu tullista ja lähetetään seuraavana päivänä, no eipä näkynyt. Viime maanantaina pyysivät tilinumeroa, palauttavat rahat koska eivät saa tilausta lähtemään yhteinäisenä. Rahat luvattu huomiseksi. No niinpä niin. Onneksi tilasin tarvikkeita toisesta liikkeestä. Olen totaalisen kypsä tuohon liikeeseen. Uskomatonta touhua. Mutta niin kauan kuin heillä on tilaajia niin kauan he jatkavat tätä touhua.

Link to comment
Share on other sites

Minä aion katsoa vielä, mitä tapahtuu...vielä ei ole maksimi-aika mennyt umpeen, eli 8 viikkoa ois se pisin aika, jota pukua joutuisin odottelemaan verkkokaupan mukaan, nyt on mennyt vajaa 6 viikkoa ja heiltä tuli sähköpostia, että puku saapuu heille ensi viikolla...katsellaan siis, mitä tapahtuu. Jännitysnäytelmää kerrakseen.

Lisäksi ilmeisesti saa jännittää, onko puku edes sellainen, kuin kuvassa...huhhuh.

Link to comment
Share on other sites

Huomasin tän ketjun kans liian myöhään.. tuli tilattua tavaraa 3.4 ja nyt saapuivat! Muuten ihan kiva, mutta yks tuote puuttui kokonaan ja sit tilaamani satiininauha oli väärän levyistä. Ja sit hääkarkkien kappalemäärät eivät täsmänneet.. Nyt odottelen vastausta mitä he aikovata tehdä asialle..saanko rahat takasin vai tuleeko puuttuvat tuotteet..Voi p***rse! Jos ei mitään kuulu, taidanpas ottaa kuluttaja-asiamieheen yhteyttä.

MIETTIKÄÄ TARKOIN,JOS OLETTE KO. FIRMASTA JOTAIN TILAAMASSA!!

Link to comment
Share on other sites

Mä maksoin mun ostokset (250e) 4.4, eikä vieläkään kuulu eikä näy :(

Ne oli varastotuotteita, joissa piti mennä 1-2 viikkoa. Nyt on mennyt jo 6,5viikkoa!

Oon lähettäny sinne sähköpostia ainaki 5 kertaa. Noin 3viikkoa sitten kirjoitin että niillä alkaa olla jo kiire, koska osa tuotteista on tulossa kutsuihin (satiininauhat!). Sieltä vastattiin et osa tilaamistani tuotteista ei oo vielä niillä, mut ne lähettää pikimmiten ne mitä niillä on! Ja loput tavarat niitten piti saada keskiviikkona (tästä on siis n.3 viikkoa!!!) et sit ne lähettäis loput. No, ei oo näkyny.

Lähetin 1,5viikkoa sitten perjantaina viestin että eiköhön ne pikkuhiljaa pitöis olla jo mulla, kun ne piti lähettää pikimmiten, eli heti. Vastaus tuli, että tarkistaa lähetystilanteen ja ottaa yhteyttä maanantaina. Ei taaskaan kuulu eikä näy.

Lähetin uudestaan viestin, että nyt niillä on tosi kiire, että kutsut on saatava postiin!! Sieltä tuli viime keskiviikkona vastaus että lähetys on annettu kuljetukseen. Voiko postissa mennä muka viikko??

Äsken lähetin vohasen mailin että jos ne ei tällä viikolla oo saapunu mulle, ni otan yhteyttä poliisiin tai kuluttajasuojavirastoon, mikä lie onkaan. Olis parasta tulla!

Kutsuihin jouduin ostamaan nauhat muualta, kun ne piti saada lähetettyä..

Nyt taas kerran odotetaan postia/vastausta.

Blaah. Mutta oli kyllä viiminen kerta kun tuolta tilaan yhtään mitään!!

Link to comment
Share on other sites

Uujea. Vihaiseen viestiini vastattiin jopa näin:

Hei,

osa paketista on laitettu kuljetukseen,

tuo alla oleva viesti on päivitysviesti kun tilauksia otetaan pois tilauskannasta.

Ensinnäkin noin kolme viikkoa sitten piti olla kaikkien tavaroiden tullu niille. Niin miksi vain osa on laitettu kuljetukseen?? Milloin loput tulee?? ARGH!!

Nyt muakin alkaa suututtaa kunnolla. :girl_sad::girl_mad::girl_cray::skilletgirl:

Link to comment
Share on other sites

Mäkin jaan nyt kokemukseni. Tilasin tavarat, toimitusaika 2 viikkoa.Sanottiin että tulee iso erä siinä ajassa heille. No ei kuulunut, 9 viestiä, epämääräisiä vastauksia. Lopulta sanottiin että tuotteita puuttuukin vielä, vaikka edellisissä viesteissä oli luvattu toimittaa tällä viikolla, maanantaina yms. Tänään sain tavarat. Oikea määrä oli juu, mutta väärä tuote. Tai periaatteessa sama tuote, mutta ihan eri näkönen. Onneks kuitenkin saman hintanen. Laitoin asiasta sähköpostia, mutta en tod. ala vaihtamaan koska häät ensi viikolla ja oikeanlaisen tuotteen saamiseen menis varmaan toiset 4 viikkoa.

Eihän siinä mitään jos on toimitusvaikeuksia, mutta miksi antaa vastauksia jotka ei pidä paikkaansa?

Link to comment
Share on other sites

Mulle vastattiin sieltä että osa tavaroista on tulossa nyt, ne on lähteny siis 1,5viikkoa sitten mulle päin!! :o tuskimpa vaa. Ja loput tulee ens viikolla! Ja että niillä on ollu vähän vaikeuksia varastotuotteiden saamisen kanssa.

Nyt annoin niille aikaa ens viikon perjantaihin asti! Jos tavarat ei oo silloin mulla, niin laitan postia kuluttajasuojhavirastoon..

:skilletgirl:

Link to comment
Share on other sites

Okei siis..sain kun sainkin tosi nopeen jälkitoimituksen niille puuttuville hääkarkeille. Sain myös alusasusetin..Muuten hyvä, mut se setti ON JOTAIN AIVAN MUUTA MITÄ TILASIN!! Nyt taas odottelemaan mitä seuraavaksi tapahtuu. Jonkun muun päällä toi possunpunainen babydoll-asu on tosi kiva, mut ei mun. Palauttaakaan en aio ennen kun kuulen mitä he aikovat tehdä asialle.. Eli taas saa odotella..kaupasta sain onneksi satiininauhaa..Ny mulla tosin on sellaset 90metriä ylimääräistä 2,5cm leveetä mustaa satiininauhaa, enkä tiedä minne sen laitan..

Link to comment
Share on other sites

Meillä myös negatiivisia kokemuksia ko liikkeestä, vaikkakin loppu hyvin, kaikki hyvin. Tilasin hääjuhlapaikkaamme somisteita tuolta (= kaikki juhlapaikan koristeet), tilaukseni jätin hyvissä ajoi ja ilmoitin erikseen, että tarvitsen tuotteet päivään x mennessä. Tilaus ja ilmoittamani viimeinen toimituspäivä vahvistettiin.

Tavaroita ei ruvennut luvatun toimitusajan (kaksi viikkoa) puitteissa näkymään, rupesin melko pian kyselemään perään, sain vastaukseksi kaikki samat luritukset, mitä muillekin on tarjoiltu. Muutama hieman kipakampi viesti ja lopputulos onneksi oli se, että tilaamani tavarat tulivat minulle häitä edeltävänä iltana klo 17. Jossain vaiheessa meinasi olla hermo huonossa kunnossa....

En voi suositella ko liikettä.

Link to comment
Share on other sites

Huh huh!

T-bird kuinka uskalsit luottaa siihen että tavarat tulevat ennen häitä, jos edeltävällä viikolla ei tavaroita vielä ollut!?

Kuten kirjoitin, välillä meinasi olla hermo huonossa kunnossa :D Ehkä mua hämäsi se kuitenkin semisti hyvä asiakaspalvelu, nopeat, vakuuttavat vastaukset mun kyselyihin yms, joten luotin, että saan tavarat kyllä. En olisi ko puodista mitään tilannut, jos olisin tämän ketjun aikaisemmin lukenut. Jos somisteet olisi jääneet tulematta, niin ei se mikään maailmanloppu olisi ollut, sitten olisi menty ilman terälehtiä, köynnöksiä yms.
Link to comment
Share on other sites

Osa mun tavaroista tuli eilen! Ja toissapäivänä kerkesin tehdä niistä jo rikosiloituksen.

Loputkin ne lupas tälle viikolle, saa nähä tuleeko tänään!

Ja siis vaan osa tuli, vaikka aikoja sitten sanottiin että kaikki on :hysteric:

Muokattu: , käyttäjä: iiida-
Link to comment
Share on other sites

Meillä meni näin:

Maaliskuun loppupuolella laitoin reilun 80 euron edestä tilauksen.

Huhtikuun loppupuolella aloin kysellä tilaukseni perään, tilauksessa oli mukana mm. kutsukorttitarpeet ja kortit piti saada jo postiin! Mainitsinkin asiasta sähköpostissani. Sain heti seuraavana päivänä vastauksen, että paketti olisi vielä sen viikon aikana menossa postiin.

Mitään ei 10 päivään (yllätys, yllätys! :girl_mad: ) näkynyt eikä kuulunut, joten taas laitoin sähköpostia. Sain vastauksen, että paketin pitäisi olla jo perillä, mutta että hän ei juuri nyt pääse tarkastamaan lähetystunnusta. (Oli perjantai, tunnus luvattiin tarkistaa maanantaina)

Maanantaina sainkin lähetystunnuksen sitä erikseen pyydettyäni, vaan eipä toiminut tunnus. Lisäksi sähköpostissa sanottiin, että lähetys olisi laitettu kahdessa osassa, toinen osa maksikirjeenä, jonka pitäisi olla jo perillä. Tekaistun tunnuksen saamisen jälkeen alkoi jo kyllästyttää ja laitoin sähköpostiin liitteeksi Kuluttajaviraston Valituslomakkeen.

Sain heti vastaukseksi, että toista osaa ei ehditä vaatimissani kolmessa päivässä lähettää ja että sieltä laitetaan rahat puuttuvista tuotteista takaisin.

Mitään tuotteita sieltä ei ole missään vaiheessa kuulunut, mutta rahani sain yllätyksekseni viime viikolla! Ja hyvä näin, kutsukorttitarpeet ehdin nimittäin jo ostaa muualta ja kutsutkin on jo lähetetty.

Tätä kauppaa kuitenkaan en ehdottomasti suosittele kenellekään! :skilletgirl:

Ja tuo kuluttajaviraston valituslomake tuntui toimivan, vaikkakin vähän viiveellä, eli suosittelen teille, joilla sieltä jotain on vielä saamatta! :girl_impossible: Kuluttajaviraston sivuilta löytyy.

Link to comment
Share on other sites

Juu ei täälläkään näy vielä tavaroita. Sanoivat kans tuota että sesonkiaikana on pidemmät toimitusajat ja arvioivat että jos saavat maanantaina pistettyä postiin niin tavaroitten olisi pitänyt eilen olla perillä.. Eipä ole näkynyt. :hysteric: Pistin nyt asteen verran vihaisempaa viestiä takaisin että jos ei pakettia ala kuulumaan niin ei kyllä tarvitse lähettää ollenkaan, eli rahat takaisin kiitos. Pari päivää tässä aikaa, eli tuskimpa saan ajoissa. :girl_sad:

Link to comment
Share on other sites

Puljulla ei taida olla mitään hävittävää tossa hommassa. Kohtapuoliin varmaan vähin äänin sulkeutuu ja uusi kauppa avautuu eri nimellä mutta samalla tarjonnalla :D

Pelkkää spekulointia tämä on mutta uskon homman menevän näin. Takana on tasan yksi ihminen, ehkä jopa kaksi. Ei ole mitään varastoa tms. Yksi heppu ottaa vastaan tilauksia ja tekee ne eteenpäin halvemmille kiinalaislle tms. firmoille joista tavara tulee kun tulee. Koska maksu vaaditan heti on voitot henkilöllä samantien joten motivaatiokin on no vähän sitä sun tätä... Usein paketit jää tulliin joten aika venyy taas. Kaverilla on todennäkösesti päivätyökin. Tuskinpa tällä hommalla itsensä elättää. Postiin pääseminen onkin sitten satunnaista. Ensimmäisten busines-kuukausien jälkeen alkuinnostus laski kuin lehmän häntä ja pakettien "maahantuojalta" tilaaminen, pakkaaminen ja postiin kiikuttaminen on alkanu maistua puulta joten sekin tapahtuu vähän millon huvittaa.

Suosittelen tilaamaan esim. ebayn kautta suoraan kiinasta ilman välikäsiä, sieltä ne kamat kuitenkin tulee. Maksu AINA paypalilla tai luottokortilla jolloin kaupanteko on aina turvallista. Säästät rahaakin, etkä maksa jollekkin huijarille välistä.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...