Jump to content
Naimisiin.info

Teemana romanttisuus/vintage/muu hempeily


FridaM

Recommended Posts

  • Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 6 months later...

Meillä on kans vintageteema! Löysin kirppikseltä ihanat, vanhat pitsiverhot joista teetän itselleni pohjemittaisen, olkaimettoman puvun. Pöytiin meille tulee Karhulan ja Riihelän vanhoja 3l lasipurkkeja, joihin tulee kellukynttilöitä ja pinnan alle kukkia. Tai sitten vaihtoehtoisesti purkkeihin tulee risuja, joihin teen semmoisia "hyrriä" ja pistän kellukynttilät ja kukat pienempiiin maljakoihin. Ja suunnitelmissa on myös vanhoista pulloista kaikenlaista kivaa.. Pääsisipä jo toteuttamaan :D

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Meillä myös tähän teemaan menevät häät tulossa ensi vuonna! Puuterimaisia sävyjä ja vähän italian maaseudun/toscanan romantiikkaa väreissä ja tunnelmassa. Shamppanjaa, vaaleanpunaista, valkoista... juhlatilassa vaaleat tiiliholvit. Haluaisin tällähetkellä ainakin pitsisen puvun, joten en tiedä jatkaisinko pitsiteemaa myös sitten juhlatilassa ja jopa korteissa. Haluaisin leikata korttien reunaan pitsireunan, mutta en ole vielä selvittänyt mistä sellaisia kuvioleikkureita saa? Muuten pidän kyllä somistuksen aika simppelinä ja toivottavasti saadaan paljon kukkia koristamaan salia. Kuohuviiniä haluan, että on sinkkisissä ämpäreissä kaikissa pöydissä ja nyt ajattelin kun minulla on niin paljon hajonneita helmikoruja niin askarrella niistä servettirenkaat. Mitenhän kannattaisi tehdä? Rautalankaan vaan yksi helmi vai kaksi kuvastamaan meitä? Vai helmien väliin jokin värillinen helmi... Antakaa vinkkejä jos tulee inspis!

Kakkukoriste on jo hankittu: lintupari pesässä. Yksinkertaista :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Oijoijoij! Ihania kuvia :)

Meillä häät helmikuussa 2012, Tampereella. Juhlapaikka on vuonna 1897 rakennettu uusrenesanssipalatsia muistuttava palatsi (kuuluu Finlaysonin alueelle). Juhlapaikka on kertakaikkisen ihana sisältä vanhoine rokokoo kalusteineen ja kultaisine koristeineen :) Pakkohan se on loputkin häistä järjestää juhlapaikkaan sopiviksi!

Ja aion toteuttaa tuon "wedding tree" -idean, siis aivan huippu! Kukaan ei ikinä jaksa kirjoitella sen kummempia vieraskirjoihin, ja tuon voi vaikka kehystää tauluksi ja näin ollen ihana muisto lopun ikää :)

Link to comment
Share on other sites

Hei sain idean ja pitäähän se jakaa ;)

Elikkäs jos kutsujen, menujen yms. tekstit kirjottaisi kirjoituskoneella?

Vintagea. :)

Mikähän fontti vois vastata kirjotuskoneen jälkeä?

Simppeli Times New Roman. Vaikka kyllähän fontit tais erota toisistaan eri koneissa. Toinen vois olla Courier.

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Meillä teemana myös vintage. Ostin maanantaina aivan superkauniin 50-luvun henkisen pohkeisiin asti ulottuvan häämekon. Tänään kävin sitten parilla kirpparilla. Toiselta kirpparilta ostin vanhan roosan eri sävysiä satiininauhoja, aivan ihania. Aattelin koristella niillä ainakin saippuakuplapullot. Ja sitten toisella kirpparilla joku myi pitsinauhaa hintaan 5m/1€. Ostin sitten het 50metriä pitsinauhaa. Riittää ainakin kutsukortteihin ja paikkakortteihin hyvin. Suosittelen kyllä käymään kirppareilla ettimässä hääjuttuja jos vaan on aikaa ja kärsivällisyyttä. :) Sieltä ainakin usein löytää vintagea ja pääsee vähän edullisemmin.

Link to comment
Share on other sites

Guest Printsessa

Ihania kuvia! Meillä ei ehkä ole ihan näin vahva vintage-teema, vaikka värit kyllä ovat hentoja, eteerisiä sävyjä, ja meillä on paljon kukkia ja pitsiä, myös pöytäliinat ovat pitsiä (keino- tosin). Suosittelen ehdottomasti kuten maikkuliisa käyttämään aikaa ja kiertelemään kirppareita, olipa teema sitten mikä tahansa! Paljon säästää rahaa, vaikkei ehkä aikaa ja vaivaa. Itselleni kuitenkin suunnittelu on osa prosessia ja nautintoa. Tähän vintage-teemaan löytyy ihan hurjasti tavaraa, jos vain jaksaa kierrellä ja etsiä sopivaa. Sitten voi vaikka niihin kukkiin laittaa enemmän rahaa :) Tulipa tässä myös mieleeni, että olisiko vintage-teemassa myöskään haitaksi, jos maljakot olisivat kaikki vähän erilaisia, ei ainakaan tarvitsisi laittaa kaikkiin täysin samanlaista asetelmaa, vaan voisi valita monta mieleistään! Ja kirpparilta löytyisi maljakoita ihan pilkkahintaan. Mitä olette mieltä?

Link to comment
Share on other sites

Meillä myös vintagea tulossa, vaniljan-kuparin/kullan sävyissä, oranssein tehostein :girl_in_love: !

Vieras_Printsessa_*, ajattelin itsekin hommata erilaisia kirkkaita ja ruskean sävyisiä maljakoita ja lasipulloja, joihin laitan kukat! Liittäisin kivan kuvan jonka löysin, vaan selain kaatuu aina kun yritän...vaan tässä kuitenkin linkkivinkki http://lindseyjoy.net/index.php/2011/10/justin-liz-sneak-peek-rustic-texas-ranch-wedding/

Lisäksi valkeiden pöytäliinojen päälle pieniä pitsiliinoja ryhmiksi. Sopivat tuikkukupit on hakusessa, saiskohan Ikean kupeista tuunaamalla tarpeeksi "aidot"...?

Link to comment
Share on other sites

Meillä myös vintage-henkisyyttä tulossa koristeluun. Törmäsin sattumalta netissä kakkupapereiden käyttöön koristelussa ja ihastuin. Esimerkkejä esim: http://www.elizabethannedesigns.com/blog/2011/02/28/unique-wedding-ideas-doiles/ ja http://blog.celebration.co.za/decor/all-doilied-up/. Sopii minusta hienosti vintage-teemaan, eikä todellakaan ole kallista!

Link to comment
Share on other sites

Guest Printsessa

Yhdellä tuttavalla oli viime kesänä käytössä juuri kakkupapereita, ja pääsin kuvia katsomaan, olivat todella tyylikkäitä. Silkki, ihania sivuja ja niin paljon ihania ideoita!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...