Meikki ja kampaus saman katon alta Helsingistä - suosituksia?


tatjana

Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...

Hiussali Peilistä (Fredrikinkatu 29) saa sekä kampauksen että meikin samasta paikasta. Hanne ja Tynius tekivät upeat hääkampaukset minulle ja kolmelle kaasolleni. Meikkejä emme tosin sieltä ottaneet, joten niitä en voi kommentoida, mutta se mahdollisuus olisi ollut. :) Kampausten osalta ainakin suosittelen lämpimästi!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Te jotka olette käyttäneet Olet Ihana-tyttöjen palveluja häämeikin ja kampauksen suhteen, tekeekö toinen heistä siis kampauksen ja toinen meikin? Eli jos toinen meikaa morsianta niin toinen voi tehdä kampausta kaasolle, ja sitten vaihto?? Tämähän olisi ihan superjuttu, menisi aikaa paljon vähemmän hääpäivän aamuna kun kaason ei tarvitsisi odotella että morsian meikataan ja kammataan valmiiksi ennen hänen vuoroaan... :spruce_up:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...

Hei,

 

haluan tuoda esille oman kokemuksenjota en suosittele. Jokunen täällä on kehunut Olet Ihana-kampaamoa. 

Itselläni on aivan erilainen kokemus, enkä suosittele kyseistä kampaamoa kenellekään. Petyin todella toimintaan, jota sain kokea. Varasin ajan noin puoli vuotta aiemmin ja olin ensimmäinen "morsiusvaraus" kyseiselle päivälle. MUTTA, näin kävi:

- sain koekampausajan vasta samalle viikolle kuin oli häät

- itse Suvianne ja Jessica eivät "päässeet" hoitamaan hääpäivääni kun oli "vähän liikaa buukattu töitä" vaan minulle oli tilattu erillinen freelancer, josta minulle EI kerrottu etukäteen vaan sain tietää sen koekampauksessa. Ja mikä erikoisinta.. olin siis ensimmäinen joka päivälle ajan varasi...

- tämän kys. freelancerin hinnasto oli paljon paljon korkeampi kuin mitä oli sovittu firman omistajien kanssa

- koemeikki oli karsea, kampausta suunniteltiin "sinnepäin" enkä saanut siitä mitään kuvaa

 

Onneksi sain uuden meikkaajan ja kampaajan vielä muutamien päivien varoitusajalla. Jos on olemassa jokin kampaamoliitto tms. ni hyvin voisin antaa sinnekin palautetta millaista asiakaspalvelua voikaan olla olemassa. 

Link to comment
Share on other sites

morovaan,

onpa jännää... mulle kävi tuolla Ihanassa aivan samoin... paitsi mulle ne yritti soittaa ja viestittää ett asia voitais korjata mut se on kyl vähä myöhästä ku p*skat on jo housussa. siis ett jos hääpäivä on about samalla viikolla ni ei siinä ole aikaa enää keskustella kampaajan kanssa sen mokista... Joten tiedän tunteen supermimmi.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Mä olen menossa Hiusgalleriaan Tarjan hoiviin. Tarja teki aikanaan mun Wanhojen kampauksen  ja oon siitä asti käyttänyt heidän palvelujaan ja aina lähtenyt pois tyytyväisenä. Tilat ovat kivat, ja siellä onnistuu sekä kampaus että meikki. Onhan se vähän matkan päässä, kun asutaan pohjois-Helsingissä ja häät on Vantaan puolella, mutta tästä en tingi. Siellä on myös tilaa ja henkilökuntaa, jos kaasot haluaa omat kampauksensa ja äiti taisi ilmottaa, että hänelle myös. Haluan mennä paikkaan, johon voin luottaa 100%, ettei just käy tollasia viimehetken mokia, niinku SuperMimmille tai Pirille.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 10 months later...
  • 6 months later...

Hei

Haluaisin vähän tuoreempia suosituksia Helsingissä sijaitsevista kampaamoista, joissa saisi hyvällä jäljellä tehdyn hääkampauksen sekä -meikin. Tietysti olisi kiva ettei olisi se kaikkein kallein paikka. Kampaamon pitäisi olla sen verran suuri, että tekijöitä löytyisi morsiamen kampauksen ja meikin lisäksi kolmelle kaasolle (pelkät kampaukset). Mitä paikkoja suosittelette?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...