tatjana

Meikki ja kampaus saman katon alta Helsingistä - suosituksia?

39 viestiä aiheessa

Villi Vaniljan Mareena tekee mun häätukan ja Mareenan puoliso, Make-up forever -kouluttaja Julius meikin! Löytyy Kaisaniemestä. Vakkaripaikka, saman katon alta saa kynnet, kasvohoidot, sokeroinnit, ripsienpidennykset, you name it! Ystävällinen, superhyvä ja taidokas palvelu, suosittelen tsekkaamaan :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nyt on meikki ja kampaus varattu Tähtisilmästä, puhelimessa ainakin kuulosti hyvältä. :D Oikeastaan pitkälti teidän suositusten mukaan tämän valinnan tein ja menen nyt muutaman viikon päästä sinne hiustenleikkaukeen näin aluksi. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

En lukenut, onko tätä mainittu aiemmin, mutta kaverin työporukalle oli Cime tehnyt iltajuhlan meikit ja kampaukset, olivat tyytyväisiä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hiussali Peilistä (Fredrikinkatu 29) saa sekä kampauksen että meikin samasta paikasta. Hanne ja Tynius tekivät upeat hääkampaukset minulle ja kolmelle kaasolleni. Meikkejä emme tosin sieltä ottaneet, joten niitä en voi kommentoida, mutta se mahdollisuus olisi ollut. :) Kampausten osalta ainakin suosittelen lämpimästi!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Te jotka olette käyttäneet Olet Ihana-tyttöjen palveluja häämeikin ja kampauksen suhteen, tekeekö toinen heistä siis kampauksen ja toinen meikin? Eli jos toinen meikaa morsianta niin toinen voi tehdä kampausta kaasolle, ja sitten vaihto?? Tämähän olisi ihan superjuttu, menisi aikaa paljon vähemmän hääpäivän aamuna kun kaason ei tarvitsisi odotella että morsian meikataan ja kammataan valmiiksi ennen hänen vuoroaan... :spruce_up:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

kyselin Vanhankirkon lähellä olevia paikkoja, ainakin Stockmannilta, Salon Titti Haapalasta ja Ihanasta (Annankadulla) saa sekä kampauksen että meikin, vähän erilaisilla diileillä. Kokeilematta vielä toistaiseksi ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei,

 

haluan tuoda esille oman kokemuksenjota en suosittele. Jokunen täällä on kehunut Olet Ihana-kampaamoa. 

Itselläni on aivan erilainen kokemus, enkä suosittele kyseistä kampaamoa kenellekään. Petyin todella toimintaan, jota sain kokea. Varasin ajan noin puoli vuotta aiemmin ja olin ensimmäinen "morsiusvaraus" kyseiselle päivälle. MUTTA, näin kävi:

- sain koekampausajan vasta samalle viikolle kuin oli häät

- itse Suvianne ja Jessica eivät "päässeet" hoitamaan hääpäivääni kun oli "vähän liikaa buukattu töitä" vaan minulle oli tilattu erillinen freelancer, josta minulle EI kerrottu etukäteen vaan sain tietää sen koekampauksessa. Ja mikä erikoisinta.. olin siis ensimmäinen joka päivälle ajan varasi...

- tämän kys. freelancerin hinnasto oli paljon paljon korkeampi kuin mitä oli sovittu firman omistajien kanssa

- koemeikki oli karsea, kampausta suunniteltiin "sinnepäin" enkä saanut siitä mitään kuvaa

 

Onneksi sain uuden meikkaajan ja kampaajan vielä muutamien päivien varoitusajalla. Jos on olemassa jokin kampaamoliitto tms. ni hyvin voisin antaa sinnekin palautetta millaista asiakaspalvelua voikaan olla olemassa. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

morovaan,

onpa jännää... mulle kävi tuolla Ihanassa aivan samoin... paitsi mulle ne yritti soittaa ja viestittää ett asia voitais korjata mut se on kyl vähä myöhästä ku p*skat on jo housussa. siis ett jos hääpäivä on about samalla viikolla ni ei siinä ole aikaa enää keskustella kampaajan kanssa sen mokista... Joten tiedän tunteen supermimmi.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä olen menossa Hiusgalleriaan Tarjan hoiviin. Tarja teki aikanaan mun Wanhojen kampauksen  ja oon siitä asti käyttänyt heidän palvelujaan ja aina lähtenyt pois tyytyväisenä. Tilat ovat kivat, ja siellä onnistuu sekä kampaus että meikki. Onhan se vähän matkan päässä, kun asutaan pohjois-Helsingissä ja häät on Vantaan puolella, mutta tästä en tingi. Siellä on myös tilaa ja henkilökuntaa, jos kaasot haluaa omat kampauksensa ja äiti taisi ilmottaa, että hänelle myös. Haluan mennä paikkaan, johon voin luottaa 100%, ettei just käy tollasia viimehetken mokia, niinku SuperMimmille tai Pirille.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Suosittelen Hiushuone Decoria osoitteessa Malminrinne 2, ihan Kampin kupeessa. Ina taikoi hiuksiini mielettömän nutturan ja meikki oli kaunis ja koko päivän kestävä. Settiin kuului myös koeversiot.:)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei

Haluaisin vähän tuoreempia suosituksia Helsingissä sijaitsevista kampaamoista, joissa saisi hyvällä jäljellä tehdyn hääkampauksen sekä -meikin. Tietysti olisi kiva ettei olisi se kaikkein kallein paikka. Kampaamon pitäisi olla sen verran suuri, että tekijöitä löytyisi morsiamen kampauksen ja meikin lisäksi kolmelle kaasolle (pelkät kampaukset). Mitä paikkoja suosittelette?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään