Monelta meikki + kampaus?


SnowWolf

Recommended Posts

Mulla on kampaus 9:00 ja meikki 11:00 samassa paikassa, vihkiminen on kello 15:00.

En vielä tiedä kuvauksesta, mutta on tuossa ainakin aikaa pukemisen ja vihkimisen välillä. Jos vaikka ottais kuvat kirkolla ennen vihkimistä. :)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 136
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Sinänsä menee vähän ohi aiheen, mutta mulle tehtiin yo-juhliin kampaus, joka oli suhteellisen yksinkertainen. Siihen meni aikaa puolitoista tuntia. Eli vähintään puolitoista tuntia pitää varata jo kampauksen laittoon. Mullekin laitettiin vain ranskanletti etuhiuksiin ja loput kiharalle. :) Meikkauksen kestosta ammattilaisella en tiedä, koska en ole koskaan käyttänyt kyseistä palvelua :)

Link to comment
Share on other sites

Minulla kampaaja klo.11-13, sitä ennen olen tehnyt itselleni pohjameikin valmiiksi. Sitten vanhemmille tekemään meikki valmiiksi, yleistä jännittämistä ja pukeutuminen. Vihkiminen klo.15.

Minulle ei tulee sinänsä mitään kampausta, mutta hiukseni leikataan juurikin vasta tuolloin siihen muotoonsa, mikä tulee olemaan ja sitten niitä vain vähän laitetaan mm. tupeeraamalla jne. viimeistelemällä tiaran kanssa hyvännäköiseksi. ;) Vähän erilaista, sanoisinko. :)

Link to comment
Share on other sites

Minun "tiukahko" aikatauluni näyttää tässä vaiheessa tältä:

7:00-9:00 Juhlapaikan laittamista (päästään laittamaan pöytiä yms. vasta hääaamuna)

10:00-11:30 Kampaaja

11:30-11:40 Juoksujalkaa kampaajalta kotiin meikattavaksi (matkaa noin 500 metriä)

11:40-13:10 Meikki

13:10-13:30 Puku päälle ja jotain suuhun

13:30 Kohti kirkkoa (taksilla, matkaa noin 6 kilometriä)

14:00 Vihkiminen

Mitä mieltä olette? Onko mitään toivoa onnistua?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Soitin eilen kampaajalleni ja kysäisin sattuuko tuntemaan ketään meikkaajaa joka voisi tulla kampaamoon meikkaamaan minut. Meikkaus on nyt sitten klo 8 ja kampaus 9 (vihkiminen klo 15). Siirtymiseen menee aikaa 30-45min, joten aikaa on enemmän kuin tarpeeksi. Olen varmaan jo ihan kuoharihöyryissä kun ruvetaan vihkimään :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

No vielähän ei ole mitään tuollaisia tietenkään varattu, mutta ajatuksen tasolla ajattelin kampausta klo:11.00 aikaan ( kaveri tekee niin ehtii itsekin valmistautumaan ) meikki siihen perään noin klo:13, siinä on yleensä mennyt tunti.

Sitten 14 jälkeen pukeutumaan, vihkiminen klo:16.00

Pukeutumiseen haluan varata vähintäänkin tunnin,kokemuksesta tiedän että tunnissakin saattaa tulla kiire!

Jotain jos pystyy syömään niin syön aamupäivällä kun lämpörullat on päässä kampauksenteko vaiheessa..

Link to comment
Share on other sites

ohmy.gif

Sanokaa please että teillä on pitkät tukat ja tooosi monimutkainen kampaus! Ei herranjestas, ei mun viittä vaille polkkatukkaan voi kyllä mitenkään mennä tuntia! Ja meikkaus tunnin, en voi ymmärtää? Maalaako se kokonaan uuden naaman?! Olin ajatellut mielessäni, että saan kummatkin helposti tunnissa, korkeintaan puolessatoista alta pois. o___O (niin mulla on siis lyhyehkö tukka joka ei edes yllä kiinni eikä ole aikomuskaan mitään kummoisia kiharoita tähän väännätyttää)

Luojan kiitos valokuvausta ei ole vielä varattu, että ehdin vielä säätämään tuon kampaus-meikkausajan kanssa. Mutta järkytys. Ymmärrän kyllä että huolellahan nuo on tehtävä, mutta miten ihmeessä meikkaukseen saa menemään tunnin??

Meikissä olen käynyt useinkin ja kyllä siihen se tunti menee jos ei nyt vain ripsiväriä ja kajal kynää halua meikissä käytettävän :)

Ensin tehdään kunnon pohjustus, on meikkivoidetta, valovoidetta, punaisuutta poistetaan yhdellä ja tummia silmänalusia toisella jne..

Samoten kuin hiustenlaitossa tunti on varmaan aika minimi aika..

Usein lyhyeenkin hiukseen käyttävät esim rullia / kohottavat muotoilevat muutenkin vaikkei varsinaista kiharaa tulisikaan..

Käy kyselemässä kampaamoista vähän osviittaa?

Muokattu: , käyttäjä: elo2013
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Kampaus ja meikki 9:00, kuvaus suunniteltu klo 13:30 ja vihkiminen klo 15. Ennen kuvausta pitäis ehtiä pukeutua, ja siirtymiseen kampaamosta kotiin pitää varata n. 30 min. Mutta kampaus pitäis olla suht nopee juttu ja suunnitelman mukaan kampaus ja meikki olis valmis klo 11:30 ja 12 välillä. Autossa tai viimeistään kotona ennen pukeutumista sitten jotain ei-sottaavaa napaan ennen kuvausta... Onneksi kaaso kuskaa!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Mä stressaan jo valmiiksi tuota hääpäivän aikataulua, syystä että meillä on juhlapaikalle matkaa n. 3h, lautasta ei saa missään nimessä myöhästyä kun vieraat tulee sitten seuraavalla.. 8.30 pitäisi lähteä kotoa ajamaan, eli kamalan aikaisin pitäisi kampauksen teko aloittaa. Ja mulla piti olla meikkaus siinä samalla, mutta mietin että onko mitään järkeä tehdä meikkiä valmiiksi, kärsiikö se miten paljon matkasta? Samaa kyllä mietin kampauksenkin suhteen. :girl_cray2: Harmi että kampaaja-maskeeraaja kaveriani en saa paikan päälle, olisi ollut niin paljon helpompaa. :girl_sad: Meikin ehtisin tehdä hyvin kyllä sitten perilläkin, mutta tuleeko siitä sitten tarpeeksi hyvä....

Link to comment
Share on other sites

^ Kuulostaa stressaavalta :( Jos meikin tekeminen onnistuisi juhlapaikalle, se voisi helpottaa huomattavasti tuota aikatauluongelmaa.. Saisitko tilattua juhlapaikalle vielä meikkaajan? Jos päädyt ottamaan meikin jo kotona, uskon sen kyllä ammattilaisen tekemänä kestävän myös matkan ajan ^_^ Tsemppiä!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Kestääkö häämeikki kuinka hyvin?

Tukkajuttuja löysinkin jo että voi aamullakin vielä näyttää melkein samalta kuin nukkumaan mennessään..

Mutta ihan käytännön osuudelta en tunne systeemiä, eli kuinka monta tuntia ennen vihkimistä hiukset ja meikit on laitettu? Tukka vai meikki ensin? Yhdessä vai eri paikoissa? Ja mitä niiden laiton jälkeen on touhuttu vielä? Eli ovatko joutuneet kokemaan yhtä ja toista rasitetta ennen kuin on täytynyt olla ihmisten edessä "täydellisenä"? :)

Ylipäänsä kaikki näistä käytännöistä ja kokemuksista kiinnostaa..

Minun järjelläni kun kampaamosta ja meikistä poistuu niin pitäisi jo olla heti vihkipaikalla ja/tai kuvattavana. En siis todellakaan ole kovin kokenut kampaamoissa ja kosmetologeilla kävijä. Tai edes laittautuja tyyppiä, joten tämä hääpäivä tulee kääntämään monta asiaa nurinniskoin.

Link to comment
Share on other sites

Minun kampaukseni ainakin pysyi tosi hyvin koko päivän muuten, paitsi kiharat vähän suoristuivat. Jos haluat kampauksen, joka on kokonaan kiinni, uskon sen kestävän koko päivän hyvänä.

Ammattilaisen käyttämät meikit kestävät paremmin kuin kaupasta saatavat. Itse en pessyt meikkejä pois hääyönä :girl_prepare_fish: migreenin takia, ja meikki silti näytti aamulla samalta kuin edellisenä päivänä :D

Itselleni laitettiin ensin meikki, koska meikkaajalle ei sopinut myöhempi aika. Hiukset laitettiin heti sen jälkeen. Kampaaja sanoi, että hänelle on ihan sama, onko meikki tehty ennen kapausta vai ei. Kuulemma helpompaa meikkaajan osalta on silloin, jos meikki tehdään ensin siinä tapauksessa, että otsalle tulee hiusta. Näin hiukset eivät mene meikkiin.

Link to comment
Share on other sites

Nyt alkaa meidänkin hääpäivän aikataulu jo hieman hahmottua. :) Varasin juuri tänään meikin, joka tulee olemaan klo 9, kampaus on klo 10-12, vihkiminen on klo 16.15 ja sitä ennen on tarkoitus ottaa valokuvat.

 

Edit. Meikkaaja ja kampaaja on mulla vaihtunut (ja nyt on onneksi tutut ja turvalliset tekijät :girl_dance: ), mutta silti aamu alkaisi siis kello 9 kampauksella, sitten klo 11 on meikkaus ja ko 13 --> pukeminen. Kahden aikoihin olisi varmaankin valokuvaaminen tosiaan ennen vihkimistä.

Muokattu: , käyttäjä: maywa
Link to comment
Share on other sites

Näin jälkeenpäin pakko tulla kommentoimaan, että turhaan stressasin. :) Hyvin pysyi kampaus koko pitkän päivän, lautalla piti vain pysytellä autossa kun muuten tuuli olisi tuivertanut kaiken pilalle. Hääpäivä oli todella kuuma, joten tärkeimmät pelastavat tekijät olivat ehdottomasti torstaina ottamani ripsipidennys, sekä puuteripaperi - ilman niitä meikki tuskin olisi ollut koko päivää niin hyvä. Mulla oli varmasti ennätyksellisen nopea kampaaja/meikkaaja, kun kampauksessa meni ehkä 40 minuttia ja meikissä puolisen tuntia. :D Tosin molemmat toteutettiin mahdollisimman luonnollisen näköisiksi, ei tullut mitään monimutkaista kampausta tms, vähän kiharaa ja helmikoriste hiuksiin vaan.

Link to comment
Share on other sites

Mulle ilmaantui meikkaaja vähän arvaamatta, mutta saatiin ajaksi sovittua klo 8.00 (mun piti ensin meikata itse mutta käy se näinkin). Mulle tehdään ihan vaan kunnon pohjustus, en oikein haluaisi kovinkaan erikoista meikkiä, kun en muutenkaan käytä. Ripsienpidennykset tehdään ennen hääpäivää, joten se antaa jo mukavasti ilmettä. Kampaajalle virallinen aika on klo 9.00, mutta saan mennä aiemminkin ja aloitellaan heti kun pystyy. Kampaukseen on varattu aikaa 1,5 tuntia, saas nyt nähdä, tiistaina kokeillaan että onnistuuko siinä ajassa. Kaaso on mun jälkeen jonossa, ja hän kihartaa itse hiuksensa eikä hänen kampaukseen nyt kovin kummosia kikkoja tarvita. Hänelläkin on se 1,5 tuntia varattu aikaa, mut kampaaja epäili että hänelle riittää vähempikin aika jos mun kampaus venähtää. Mullakin on melko yksinkertainen kampaus ja oma hius puolipitkää, mutta lisäkkeitä olis tarkoitus käyttää, näemme tiistaina tarvitaanko.

Muutoin olisi laukattava kuvaukseen puolilta päivin, ja siunaus alkaa klo 15. Että eiköhän kaikki ehditä ihan hyvin.

Link to comment
Share on other sites

Mulle on tärkeää saada nukkua kunnolla, joten ajattelin laittaa herätyskellon klo 9 soimaan. Kampaaja tulee kotiin tekemään kampauksen klo 10 (edellisenä iltana pesen ja föönaan sekä laitan rullat). Meikkiin menen n. klo 13, niin ehdin välissä syödä kunnon lounaan. Meikistä sitten suoraan juhlapaikalle, jossa vaihdan hääpuvun ylle. Vihkiminen on klo 17, joten meillä on mukavan väljä aikataulu hääpäiväksi tulossa. Ja mikä tärkeintä, ehtii syödä ja nukkua. =)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...