Admin

"Satuhäät" vai "Meidän häät", kumpi parempi hääohjelma?


826 viestiä aiheessa

Olihan tuo Martinan ja Eskon sekoilu aika tuskallista katsottavaa, mutta siltikin kannatan yhä "Meidän häitä". Mieluummin 15 minuuuttia viininmaistelua kuin morsiamen äiti, joka istuu jossain grillikatoksen nurkassa mököttömässä - ja morsian, joka näyttää siltä, että pakko tässä kai on mennä naimisiin, vaikka ei paljon huvittaisi!

Kyllähän "Satuhäitä" voi katsoa hupiohjelmana - ellei myötähäpeä vie voittoa :girl_sad:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Satuhäät on parempi, aidompi. Siinä kuvataan hääpäivää laajemmin, kun Meidän häät -ohjelmassa keskitytään muutamaan yksityiskohtaan mielestäni liikaa (aina yllätysnumero). Muutenkin Meidän häät on liian tekemällä tehty, kun taas Satuhäissä kaikki ei aina menekään täysin putkeen (vaikka sitä en tietenkään kenellekään toivo).

Vaikka Satuhäitä katsoessa kokee usein myötähäpeää, niin sitä katsoessa ainakin oppii mitä haluaa tehdä omissa häissään toisin!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Äänestin Satuhäitä vaikken nyt näiden kahden ohjelman paremmuudesta ole niin varma...

Mielestäni aiemmat Satuhäät ovat olleet ehkä hivenen parempia, itse kaipaisin ohjelmaan enemmän juuri käytännön asioita, suunnittelua, toteutusta, järjestelyjä yms. yms. Tämän vuoden Satuhäissä on keskitytty liikaan draamaan ja ohjelma on jotenkin epäselvä ja itse hää-asioihin ei kiinnitetä niinkään paljon huomiota kuin morsiammen ja sulhasen sukujen välisiin erimielisyyksia tai morsmaikuin alkkis menneisyyteen. Ja miksi se viimevuoden (?) jakso jossa morsian nautti aamupalaksi salmaripullon piti uusia??

Meidän häistä mielekkäin jakso oli nämä Kiinalais/Suomalais-häät, josta irtosi ihan hyviä vinkkejäkin. Martinan ja Hunks-Eskon kertova jakso oli taas niin :girl_impossible: eipä siinä oikeen ehditty mitään muuta esittelemäänkään kuin molempien tanssiryhmät jne... ja naimisiin/ero/naimisiin tragedia jossa nyt ei tainnu olla päätä eikä häntää, parasta vielä oli kuin Lola tenttasi pariskuntaa tästä erosta ja sitten haastattelu muka loppui ja kamera kuvasi kuitenkin "salaa" lattiaa ja Martina sanoi jotain tyyliin " Miks ihmiset pitää tätä jotain v*tun media tapahtumana" tms... johon Lola " Siis mut kylhän sä tiiät et tavalliset ihmiset uskoo kaiken mitä lehdistä lukee" just joo, hei haloo...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Satuhäät on hauska. Sopivan ankea, niinkuin hääohjelmat aina ovat olleet.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän häät on jotenkin vähän tylsä ja yksitoikkonen. Samaa ei voi sanoa Satuhäistä :girl_haha:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itse pidän enemmän Satuhäistä. Niissä näytetään perinteisempiä häitä joista itse pidän.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tämän päivän jaksot olivat taas niin ihanat vähään aikaan! Melkein jo kallistuin meidän häät puolelle, mutta kyllä se satuhäät on vaan niin ihana x)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mielestäni molemmissa voisi keskittyä enemmän suunnitteluun ja itse hääjuhlaan. Tuntuu, että molemmissa on liikaa sitä yleistä höpinää. Tämän viikon jaksoissa taidettiin häistä näyttää noin viisi minuuttia, loput oli jotain muuta draamaa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

En ole aikaisempina vuosina katsonut satuhäitä joten ei ole vertauskohtaa , mutta molemmat, siis ylen ja subin ohjelmat on kyllä aikas pettymyksiä...odotin todellakin enemmän vinkkejä häiden järjestämiseen mutta niitä ei kyllä kummassakaan ohjelmassa paljoa ole.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mielestäni satuhäät ovat paremmat kuin meidän häät. Satuhäissä kerrotaan itse ihmisistä enemmän ja muutenkin toteutus on parempi. Meidän häissä painotetaan vaan yhtä asiaa..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tykkään Satuhäistä enemmän, vaikka Meidän Häissäkin on pari ihan mukavaa jaksoa ollut. Ärsytti se Meidän Häiden ensimmäinen jakso jostain syystä enkä oikein ole osannut sen jälkeen muistakaan tykätä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ehdottomasti Satuhäät enempi minun makuuni :girl_smile: , mutta kyllä mä ne molemmat joka torstai katson :girl_wink: .

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tulin taas muuttamaan mieltäni. Nyt on aika tasoissa Meidän häät ja Satuhäät, vaikka tähän mennessä ollut Satuhäät johdossa. Edelleen haluaisin enemmän häävalmisteluja, eli kumpikaan ei ole täysin minun makuuni. Edelleen Meidän häiden kaupallisuus ärsyttää, mutta toisaalta niin ärsyttää Satuhäiden kotikutoisuus. Turha draama on myös ärsyttävää.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Liian draaman rakentelu tosiaan ärsyttää. Satuhäissä selostaja-ukko maalailee ensin koko jakson piruja seinille tyyliin "Pirkko saa lopulta hääpukunsa ompelijalta, mutta pahin on vasta tulossa!" Ja lopussa aina sama loppukaneetti: "Viimein kaikki on hyvin". Miten niin viimein kaikki on hyvin? Morsian saa tanssia häävalssin sateessa samalla, kun äiti mököttää hapannaamana puskassa? :o (Viittaus edeltävään jaksoon)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^ Aivan. Vähän ihmetyttää Satuhäiden kehuminen niin ylenpalttisen aidoksi, kun ohjelman tekijät vääntävät hillittömän feikkiä draamaa joka jaksossa jostakin. Minusta sarjasta ei riitä tekemään aitoa se, että hääparit ovat tavallista tuulipukukansaa.

Muokattu: , käyttäjä: Kartio

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Viime kertaisissa meidän häissä oli kyllä poikkeuksellisen fiksun ja tasapanoisen oloinen hyvin nuori hääpari,

oli hienoa nähdä välillä noinkin "normaaleja" pareja.. satuhäiden pariskunta oli myös parempi edellisiin verrattuna, mutta kyllä se juontajan dramatiikan haku ärsyttää todella..

Muokattu: , käyttäjä: martsu80

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Molempian seuraan, mutta pidän enemmän satuhäistä, vaikkakin molemmissa on ollut tosi hyviä ja liikuttavia jaksoja! Minunkin mielestä Satuhäät on jotenkin aidompi, mutta siinä ärsyttää juuri se, että hääpäivää näytetään jo aluksi, jolloin se ei olekaan enää mikään huipennus. Myös se ärsyttää, kun ainakin yhdessä satuhäiden jaksossa näytettiin todella monta kertaa samoja juttuja ja sanomisia, uudestaan ja uudestaan. Meidän häät puolestaan välillä tylsistyttää, kun jotain juttua kuten juuri niitä juomien valintaa ja maistelua jäädän miettimään ja kuvaamaan aivan liian pitkäksi aikaa. Nimeltämainitsemattoman julkkisparin jakso Meidän häissä oli kyllä todella pettymys. Miksi oli menty kuvaamaan skandaalinhakuista pariskuntaa? Mielestäni siitä jaksosta ei ainakaan rakkaus välittynyt millään muotoa. Satuhäissä pidän siitä, mistä osa ei ole tykännyt, että hääparin rakkaustarinasta kerrotaan pidemmältä ajalta. Meidän häät jää useissa jaksoissa siis vähän kylmäksi ja tylsäksi mielestäni, mutta molempien jaksoja katsoessani olen kyllä saanut pillittää! :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Molemmat tulee katsottua, ja Satuhäät vetää himpun verran pitemmän korren. Minuakin ärsyttää molemmissa se, että käytännön vinkkejä ei juurikaan saa. Lisäksi Satuhäissä keskitytään liian vähän itse hääpäivään, kun jauhetaan vaan morsiamen ja sulhasen suhteen vaiheista. Meidän häissä ei nappaa ne yllätykset/erikoisuudet, joita joka jaksossa pitää järkätä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olen jäänyt totaalisen koukkuun molempiin sarjoihin, mutta mielestäni Satuhäät vie voiton. Varsinkin tämä uusin kausi, jossa ei ole varsinaista juontajaa, on mielestäni mukava. Sarjana Satuhäät on mielestäni lämminhenkisempi ja arjen askareita ja suunnitteluakin on kuvattu enemään kuin Meidän häissä. Meidän häissä jotenkin häiritsee se, että kaikki pariskunnat ovat jotenkin "erityisen erikoisia" (älkää nyt ymmärtäkö tätä väärin missään negatiivisessa mielessä), Satuhäissä pariskunnat ovat jotenkin enemmän taviksen oloisia, joten heihin samaistuminenkin käy itseltä helpommin. Mukavia sarjoja silti molemmat. Ja hyvä että ovat eri tyylisiä, turhahan sitä olisi samanlaisia sarjoja telkussa pyörittää kahden kanavan täydeltä. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Aika moni täällä valitsee sen perusteella, millasia pareja on ollut ja miten he käyttäytyvät tms. Eihän se ohjelmaformaatti voi siihen vaikuttaa. Parit he ovat kyllä itse valinneet mutta ei muuta.

Moni on kuitenkin valinnut myös sen perusteella, MITEN se ohjelma on tehty ja toteutettu. Itse äänestin Satuhäitä juurikin tuon normaaliuden ja luonnollisuuden takia. Ja kyllä minua ainakin kiinnostaa tai on mukava kuulla, miten tapasivat ynnä muuta.

Molemmissa toki voisi olla hiukan enemmän valmistelujen näyttämistä ja muuta sellaista.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jos formaatista keskustellaan, Satuhäiden formaatti on menossa omituiseen suuntaan. Ideaalitilanteessa (mielestäni) jakso noudattaa tiettyä selkeää kronologista kaavaa. Eilinen jakso oli erittäin eksoottinen, "kirkosta pihalle, Ikeaan, pukua teettämään, joo me tavattiin, sisustetaan ja pakataan rojuja, naimisiinkin ehdittiin, nyt sammu auto". Loppu oli suoraan sanoen kamala valinta. Oliko tuolla "onnettomalla lopulla" jotain uutisarvoa?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Satuhäissä pariskunnat ovat jotenkin enemmän taviksen oloisia, joten heihin samaistuminenkin käy itseltä helpommin. Mukavia sarjoja silti molemmat. Ja hyvä että ovat eri tyylisiä, turhahan sitä olisi samanlaisia sarjoja telkussa pyörittää kahden kanavan täydeltä. :)

Samaa mieltä :)

Ennakko-odotukseni oli, että saisin, tolkuttomasti vinkkejä joka jaksosta (siis molemmista sarjoista). Olen kuitenkin nyt asennoitunut siten, että yksi vinkki/jakso on jo hyvin. Kevään mittaan luulisi montakin juttua sitten irtoavan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jos formaatista puhutaan, niin en pidä siitä Satuhäiden yltiödramaattisesta kasvottomasta mieskertojasta. Enkä pidä siitä, että häitä näytetään etukäteen - haluaisin nähdä ne loppuhuipennuksena. Koko juttu menee sillisalaatiksi, kun kaikkea mahdollista näytetään pieninä pätkinä sikin sokin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään