"Satuhäät" vai "Meidän häät", kumpi parempi hääohjelma?


Admin

Recommended Posts

  • Replies 825
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Te, jotka eilen katsoitte Meidän häät-ohjelman!

Muistatteko, mitä timanttia ekologinen morsian käyttää? (en muista, käytettiinkö siinä juuri tuota ekologinen-nimitystä)

Tämä siis ilmeni, kun ohjelmassa ollut pari meni sen kultasepän luo tekemään mallit sormuksista. Kuvaruudun alareunaan tuli teksti: "***** morsian käyttää **** timanttia" tai jotain sinne päin.

Ei yhtään tule mieleen nyt se, vaikka sen niin painoin muka mieleen eilen.

Kiitos, jos joku muistaa!

SELVISI jo. Eli katoin nopeesti sen kohdan uusiks netti-tv:ssä ja se olikin synteettinen timantti. Vois tulla aika kalliiks tommonen. Sori OT!

Muokattu: , käyttäjä: SininenHetki
Link to comment
Share on other sites

Eilinen Meidän häät -ohjelman pariskunta oli ihan paras ikinä. Ja se hääjuhla - siitä mallia ihmiset - pitääkö itseään ottaa niin vakavasti? Ei tavoiteltu erikoisuutta, vaan juhlittiin aidosti ja täydellä sydämellä. Ei se vieraiden viihtyminen niitä hääkarkkeja katso.

Oi jospa oisin voinut olla mukana! :)

Link to comment
Share on other sites

eilinen satuhäät-ohjelma oli jotain niin kammottavaa, että huhhuh... muutenkin olen samaa mieltä niiden kanssa, joiden mielestä meidän häät on parempi ohjelmana. satuhäiden kertoja tosiaan on se sama kadonneet-sarjan kertoja, enkä ymmärrä minkä takia kaiken pitää olla aina niin dramaattista! pelkän kertojan äänen perusteella voisi kuvitella, että jokaisen jakson lopussa joku vähintään kuolee ja häät epäonnistuvat täysin.

Link to comment
Share on other sites

^ :girl_impossible: Samantien voidaan kieltää liikuntavammaiset, näkövammaiset ja miksei kaikki muutenkin epätäydelliset yksilöt.

Unohtamatta rumia ihmisiä! :D

Rumien, puhevikaisten tai muuten vaan tyhmien tai poikkeavien pitäisi kyllä ymmärtää paikkansa yhteiskunnassa eikä pyrkiä kaiken kansan kummasteltavaksi televiisioruutuihin.

Link to comment
Share on other sites

Musta taas satuhäiden ongelma on se, että se ei keskity oikein kunnolla mihinkään. Mun mielestä olisi kiva aina nähdä se vihkiminen, mutta monesti se on ohitettu hyvin nopeasti, kun aikaa on mennyt kaikenlaisten draamojen puimiseen. No, viime jaksossa sentään näytettiin koko vihkiminen.

Mutta mä kyllä tykkään meidän häistä enemmän. Siinä on joku runko ja Lola on ihan symppis juontaja.

Link to comment
Share on other sites

Kahdesta pahasta täytyy valita Meidän häät, joka on mielestäni viihdearvoltaan kuitenkin hippasen suurempi kuin Satuhäät (ja edelleen Satuhäitä katsoessa mieleen tulvahtaa ne ikihirveät horoskooppiosiot:/).

Molempiin ohjelmiin toivoisin kuitenkin enemmän konkreettista häävalmistelua, vinkkejä jne. ennemmin kuin puolen tunnin tarinoita siitä miten ihmiset ovat tavanneet.

Link to comment
Share on other sites

Meidän häät on pikkaisen parempi mielestäni. Tykkään siitä, että siinä esitetyt häät eroavat enemmän toisistaan kuin Satuhäissä. Jotenkin tuo Meidän häät tuntuu myös vähän tuoreemmalta, nuorekkaammalta. Satuhäissä minua tökkii erityisesti ne musiikit jotka on kuultu jo tuhanteen kertaan, arvaan aina mikä biisi seuraavaksi lähtee soimaan taustalle. :D

Link to comment
Share on other sites

No näistä kahdesta pakko sanoa, että Satuhäät. En kestä sitä ärrävikaista lolaa meidän häissä!

mun on pakko ikäväkseni sanoa samaa... :girl_sad: mua häiritsee suunnattomasti se Lolan ärrävika juontaessa... muuten ei Lolaa vastaan oo mitään eikä ketään jolla on ärrä tai ässävikoja... (mun perheessäkin on näitä samoja) mutta ohjelman tunnetta latistaa tässä tapauksessa juuri juontaja... varsinkin kun hääparillakin on yleensä se ärrä siellä nimessä :girl_sigh:

Mutta kuten moni muukin on sanonut, käytännön vinkkejä ohjelmista ei juurikaan saa ja kummassakaan ei taida olla mitään budjettipohdintaa saati sitä mitä kyseiset häät ovat tulleet maksamaan, tuo subin ohjelma tuntuu olevan joku ihme ökyporho ohjelma kun kaikki maksaa niin kamalasti (viime jaksossakin joku puvun teetätys muka 4000€ :girl_impossible: )

Muokattu: , käyttäjä: Lap-81
Link to comment
Share on other sites

^ joo, itseäkin häiritsee, että kummassakaan näistä ohjelmista ei esitellä häiden kokonaisbudjettia. Taisi olla siinä ekassa satuhäiden jaksossa, missä morsian totesi ohimennen häihin menneen rahaa 10 000 €. Siinäkin tosin arvailun varaan jäi, että mitä kaikkea tuolla 10 000 €:lla oli häihin kustannettu.

Silti nämä molemmat ohjelmat on joka viikko katsottava, vaikka joka kerta mietinkin, että miksi ihmeessä katson näitä :D

Link to comment
Share on other sites

Meidän häät miellyttää minua enemmän. Lola on mielestäni symppis juontaja, eikä hänen puhevikansa ärsytä yhtään. Pidän myös ohjelman selkeistä vinkeistä, minusta on kiva, että joka jaksossa on keskitytty johonkin tiettyyn asiaan hääparista riippuen. Hiukan ärsyttää se, että ns. täysin tavallisia pareja ei ole juurikaan ollut(vai onko ollut yhtään?), aina täytyy olla jotakin poikkeuksellista, vaikka suurin osa katsojista on todennäköisesti "perinteisempää" porukkaa. Ei sillä, olisi sekin tylsää, jos kaikki jaksot kertoisivat taviksista.. ^_^

Satuhäitä olen katsonut vähemmän, mutta lähes aina olen tuntenut jonkinlaista myötähäpeää pareja kohtaan, olen varmaan katsonut juuri pahimmat jaksot...Mutta viime jakso oli sentään ihan kiva! :) (paitsi se kamala loppu)

Link to comment
Share on other sites

Mikä on täysin tavallinen pari? Kuinka moni meistä menee siihen täysin tavallisen parin kaavaan? Musta taas on kiva, että näytetään erilaisia vaihtoehtoja, ettei kaikki ole niitä "kirkkohäät ja juhlat nuorisoseurantalolla", jota ilmeisesti sitten pidetään jotenkin normaalina ja tavallisena. Ehkä on ihan hyvä, että ihmisille näytetään, että on muitakin tapoja, ei tarvitse kangistua kaavoihin ;)

Link to comment
Share on other sites

Nuo molemmat ohjelmat aiheuttavat sellaista myötähäpeää ja inhoa koko häätouhua kohtaan, että taitaa omalta kohdalta häät jäädä järjestämättä. Ukon kanssa yhdessä katsottiin molemmista muutama jakso ja mietityttää mitä näiden parien mielessä on pyörinyt, kun ovat tuollaisiin sarjoihin mukaan lähteneet.

Link to comment
Share on other sites

Munkin mielestä Satuhäät juurikin sen takia, että siinä seurataan enemmän sellaisia perusvalmisteluja (ja myös niitä kommelluksia), joita häihin liittyy. Satuhäissä kyllä ärsyttää suunnattomasti se palasiksi leikkely eli alkuun pätkä hääjuhlasta ja sitten hypätään siihen, kuinka ne tapas. Meidän häissä hommat sujuu aina epäilyttävän sujuvasti plus siinä näytetään liikaa jotain yllätysohjelman harjoittelua/viinien valitsemista/häävalssin opettelua. Niin ja Lolan juonnot on jotenkin niin turhia.

Link to comment
Share on other sites

Katsoin juuri satuhäät ja tuosta tykkäsin kovasti. Sattuko kukaan muu katsomaan ja tietäiskö kukaan,että mikä kappale se oli mikä soi,kun morsian käveli alttarille päin? Oli meinaan jotenkin niin kaunis,että olisi kiva tietää.

Meidän sulhanen ihasteli ihan samaa! Olisi kiva tosiaan tietää mikä biisi tuo oli.

Tällä viikolla kyllä Satuhäät veti metrin verran pidemmän korren. Aivan ihana pariskunta ja ihanat häät englantilaisessa kylässä!

Meidän häät hmm... Kääntyi kanava ennen ekaa mainoskatkoa. Boring!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...