"Satuhäät" vai "Meidän häät", kumpi parempi hääohjelma?


Admin

Recommended Posts

  • Replies 825
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Satuhäät on minusta ollut parempi ohjelma...

Jonkin verran ärsyttää tuo tämän illan ohjelman hääjärjestelyistä vastaava morsiamen sisko... Ai jestas!

Ja mikä parasta, morsian mietti vihkisormusta valitessa että olisko se äiteelle mieleinen! Huh huh :girl_impossible:

Muokattu: , käyttäjä: wendajola
Link to comment
Share on other sites

Välillä oli varmaan 20 minuuttia ettei hääparia näytetty ollenkaan kun sisko otti hommat haltuun :girl_haha:

Kukas sitä nyt jaksais omia häitä järjestellä, pääasia että tulee paikalle..

Sanoin sulholle, että onneks mulla ei oo tollasta siskoo. Sulho siihen; Ei, mutta sun siskolla on :girl_haha:

No ei nyt sentään.

Link to comment
Share on other sites

^ Mua ei jostain syystä ärsyttänyt se sisko. Ettekö kuulleet sitä, kun kerrottiin, että heidän perheessä on perinne, jonka mukaan kokeneemmat siskot järjestää aina naimisiin menevän siskon häät? Kyse ei siis käsittääkseni ollut laiskuudesta tms. etteikö hääpari olisi viitsinyt osallistua järjestelyihin.

Mutta siis mun mielestä se isosisko oli ihan sympaattinen touhutäti.

Link to comment
Share on other sites

Mua kanssa huvitti se morsiamen sisko, eli joka oli suunnilleen koko juhlan takana ! Hellyyttävän positiivinen ja oikeastaan koko ohjelman ainoa valopilkku tänään! Eniten kuitenkin ärsytti itse morsian, joka vaikutti niiiiin kyllästyneeltä kokoajan! Eipä paljoa lempeyttä katseesta kajastanu, vaan enemmänki et olis jo ohi koko setti. Tiedän, että hän oli kuumeessa juhlan aikana, mutta kyllä onnellisuus silloinkin näkyy jos sellaista on. Niin ja se, että kelpaako sormus nyt äidille... Ei terve!!! :girl_impossible: Eipä tulis mieleenkään kysellä äidin mielipidettä sormuspäätöksissä, muuten kyllä!

Link to comment
Share on other sites

Eniten kuitenkin ärsytti itse morsian, joka vaikutti niiiiin kyllästyneeltä kokoajan! Eipä paljoa lempeyttä katseesta kajastanu, vaan enemmänki et olis jo ohi koko setti. Tiedän, että hän oli kuumeessa juhlan aikana, mutta kyllä onnellisuus silloinkin näkyy jos sellaista on. Niin ja se, että kelpaako sormus nyt äidille... Ei terve!!! :girl_impossible: Eipä tulis mieleenkään kysellä äidin mielipidettä sormuspäätöksissä, muuten kyllä!

Wuff, ihan sama juttu! :girl_impossible: Oli sekin vähän ikävää, että kun poika kertoi, miten oli kosinut ja nähnyt vaivaa, niin morsian sanoi, että "ei se sulhanen oikeestaan kosinu, anto vaan sen sormuksen". :/

Link to comment
Share on other sites

Pitää vielä lisätä, että alttarillakin se sulho oli ihan purskahtamaisillaan onnen kyyneliin ni morsian vaan tuijotti kyllästyneenä... mahtoikohan edes haluta naimisiin? Mun mielestä tärkeintä kosinnassa on se, että se tapahtuu.. sama se miten. Varmasti kaunista jokaisella omalla kohdallaan! Jokainen kosinta on omaa laatuaan ja kosija tekee sen omalla tavallaan. Jos mies on muutenkin ujo niin miksi kosisi esittääkseen muuta kuin on.. eiköhän se pointti tullut selväksi. Hassua se korostaminen, että ei silloinkaan saanut sanaa suustaan.. Toinen oli varmasti silloin niin herkkiksenä ettei vaan pystynyt!

Link to comment
Share on other sites

Ja morsian selvästi vitsaili siitä että äiti valitsee vaatteet ja sormukset:D Kaikilla ei vain löydy huumoritajua tälläisiin ohjelmiin. Voiko kukaan 50 min ohjelman takia päätellä onko morsian onnellinen. Mielestäni oli upein pari ikinä ja erillaiset häät kuin ennen.

Link to comment
Share on other sites

Oli tänään upeimmat häät ikinä! Upean näköinen nuori pari, nuoria on vaan niin ihana katsoa, ja varmasti morsiamen sairastelu vaikutti ilmeisiin. Uskon tähän pariin

Samaa mieltä, miten ihmiset voi keksiä näinkin upeista häistä moitittavaa, Aivan kun joku tältäkin palstalta saisi upeammat häät:)

Kaunis morsian ja upeat hiukset ja ihana puku, sulhanenkin suloinen

Link to comment
Share on other sites

Loppuikos Meidän häät?

Joku olisi voinut mainita Satuhäiden sulhaselle, että blastron kuuluu liivin alle, eikä päälle. Ei se sentään mikään ruokalappu ole ;) Ymmärrän kyllä, ettei parikymppiset poitsut noista niin tiedä, mutta luulisi että siellä 160 vieraan häissä olisi joku ollut joka tietäisi.

Mutta niin, kai mäkin oon vaan kateellinen :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

Näin äkkiä en keksi yhtäkään asiaa mistä voisin eiliselle parille olla kateellinen...ehkä duracel-siskosta joka pisti tuulemaan. Ilman häntä nuoret söpöstelijät eivät häitään varmaan olisi saaneetkaan. Liian arkaa, hiljaista, hidasta, jotenkin tehotonta, sitä ei edes nuoruus selitä...teki mieli karjua välillä. Ja ihan liikaa muovikukkia minun makuuni...mutta tehokkaasti sisko kääri häät pakettiin, täytyy sanoa!

Link to comment
Share on other sites

en lukenut kommentteja eilisestä satuhäistä, mutta laitan tänne nyt omani.

olin suihkussa satuhäiden aikaan ja kun tulin pois, oli puolisoni ihan kypsänä morsiamen siskoon joka teki kaiken, suunnitteli kaiken ja kaikki oli siten kuin HÄN halusi: "mä en tiedä vielä haluunko mä tän näin...", "joo, tää on hyvä, tästä mä tykkään". mutta kaikkein huvittavinta mielestäni oli papin puhe! siis ei sisällössä mitään, mutta oliko se jotain ihme murretta joka sai sen kuulostamaan humalaiselta?! :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

Musta se sisko oli niiin rasittava ja tekopirteä (ne verho-ostoksetkin, voi elämä). Hääpari oli kyllä ihan suloinen ja epäilemättä toisilleen sopiva pari. Vaikka aina vähän epäilyttää nämä "yhteiseen kotiin vasta avioliiton jälkeen" -tyypit...

Ja ihan varmasti meidän omat häät tulevat olemaan upeammat, sillä ne on itse suunnitellut ja valmistellut. Ei tarvitse olla mistään kateellinen, sillä en tuollaisia häitä haluaisi ;).

Link to comment
Share on other sites

Huomenta! Meidän häät jatkuu onneksi hamassa tulevaisuudessa... Eilinen Satuhäät-jakso kirvoittanee vielä monet kommentit täällä. Pakko sanoa, että monttu auki tässäkin taloudessa tuijotettiin morsiamen sisarta.

Kateutta en tuntenut, kun katsoin tätä tehopakkausta jolla hymy ei näyttänyt hyytyvän oikein missään kohtaa. Esim. mainostoimiston setä ihan selkeästi v****li kyseiselle rouvalle, mutta siinä jatkuvassa tohinassa sekin taisi (onneksi) mennä tältä tätiltä ohi. Ainakin hänellä pitää pokka hyvin. :-X

Mutta asiaan, minusta myös näytti kovasti siltä että morsian ei rakkaudesta hehkunut. Aivan varmasti kiire, stressi muutosta ja lopulta kuume tekivät tehtävänsä mutta jotenkin.... en osaa varmaan sanoa tätä nätisti enkä kyllä haluaisi ihan mollatakkaan. Noh, minusta morsiamen ilme oli toisinaan aika kylmä :girl_impossible: mutta oletan ja jopa toivon että jännitys teki tepposet ja siksi naaman oli niin vakava.

Hienot häät he saivat ja iso kiitos kuulunee juurikin touhukkaille siskoille. Itsestä se vaan tuntui niin oudolta, omiin häihin haluaisin kyllä vaikuttaa aika paljonkin. Ja oma siskoni ei kyllä noin isoa roolia saisi, todellakaan :) Mutta kuten morsian totesi, heillä se on tapana. Ja olihan tuossa niin monta juttua päällekkäin että varmasti siinä järkeäkin oli.

Jäin kyllä miettimään että jos olisivat muutaman vuoden jaksaneet odottaa.... olivat vissiin hyvin nuoria? Minulta meni ainakin alku ohi, joten en kuullut mikä oli heidän ikänsä.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...