Jump to content
Naimisiin.info

Kukkapuskista kaasolla!


Johanna80

Recommended Posts

  • Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Minusta on jotenkin hassu ajatus, että kaasolla olisi oma kukkakimppu. Millä hän sitten tarvittaessa pitäisi morsiamen kimppua (ja olisi hääpäivänä apuna muissakin käytännön jutuissa)? Jos kaaso haluaa vieheen tai kukkia hiuksiinsa, niin se on eri juttu. Pitääpä kysyä kaasolta :) ja sopeuttaa kaason mahdolliset kukat suhteessa morsiamen kimppuun ja kaason pukuun sekä kampaukseen.

Link to comment
Share on other sites

Viehe meidänkin häissämme, samaa kukkaa kuin mun morsiuskimppuni.

Ja Violettelle: Riippuu toki pukujen materiaaleista, mutta ei kai viehe naisen pukua sen pahemmin pilaa kuin miehenkään? Siis esim. frakin satiiniset kaulusliepeet ovat ihan yhtä lailla allergisia neuloille, ja vastaavasti taas monet naiset käyttävät kukkaa painavampiakin rintakoruja. No, meillä olikin vieheissä neulojen sijaan magneetit, niin ei tarvinnut murehtia.

Link to comment
Share on other sites

Viehe on huomattavasti käytännöllisempi. Eräissä häissä meillä kaasoilla rannekukat sai pitkin päivää tosi paljon "kolhuja" ja terälehdet irtoilivat, että alkuillasta kaikki näyttivät jo aika ankeilta.

Mullakin ollut rannekukka kopsahteli joka paikkaan, jopa tippui, ruusu nuupahti ja terälehdet irtosivat yksitellen. En sitten pitänyt sitä loppuillasta, koska jäljellä olis enää ollut lähinnä ruusun sisäosa, siis se keskiö.

Edit: Kannattaa muuten ihan tosissaan ottaa huomioon se, onko kaaso allerginen hartsille tai nikkelille! Rannekukan "koruosa" tehdään rautalangasta (joka 99% varmuudella sisältää nikkeliä) ja se peitetään kukkateipillä, joka sisältää aina hartsia. Vaikka ei olisi "kovin" allerginen, niin oireet voi tulla jälkijunassa, mullekin iski aivan järjetön ihottuma parin päivän päästä. Hartsiallergian tietää siis siitä, että on allerginen vaikkapa laastareille, siis ne kutittavat kauheasti ja saavat aikaan punoittavaa ihottumaa laastarin teippialueelle. Nikkeliallergian kyllä tunnistaa se, jolla sitä on.

Muokattu: , käyttäjä: Malssi09
Link to comment
Share on other sites

^ Hyvä huomio, malssi! Tuo tieto taisikin olla viimeinen varmistus sille, että mun kaasolle ei tule rannekukkaa.

Mitään pikkukukkakimppuja en osaa hänellä myöskään kuvitella, mutta jotenkin tahdon hänet kukittaa. Jos bestman ja morsiamen isä saavat kantaa viehettä, niin kyllä äidit ja kaasokin jonkun kukan ovat ansainneet. Tasa-arvoa! :girl_haha: Naisille sopii mun mielestä vieheet siinä missä miehillekin, toki ehkä hieman kevyempänä tai muuten sirompana, jotta istuvat pukuun kauniimmin. Kaasolle ajattelin kuitenkin jotain kukkaa hiuskoristeeksi, koska hän on sellainen ihana luonnonlapsi, että kukat hiuksissa sopisi hyvin tyyliin.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...