Jump to content
Naimisiin.info

Bestman toisella puolella Suomea...


Hilleri25

Recommended Posts

Meillä mies pyysi bestmaniksi veljeään, joka asuu toisella puolella Suomea. Näyttää uhkaavasti siltä, että tätä BM:ä ei juhlissa näy kuin vasta hääpäivänä, huonolla tuurilla juuri ennen vihkimistä. Toisaalta tää ärsyttää, koska se ei johdu "pakosta". Voiko tällaiseen puuttua...? Ja sanoa, että on tultava aikaisemmin... (tai muuten... :girl_cray2: ) Toivoisin tätä jo käytännön asioidenkin takia, olisi paljon helpompi sopia yhdessä kaasojen ja bm:n kanssa asioista. :girl_sigh: Ja oishan se mukava, jos samalla kyydillä tulevat appi ja anoppikin saisivat olla mukana edellisen illan tohinassa. En toivo heitä siksi, että saisimme enemmän apua :girl_haha: vaan ihan vaan yhdessäolon takia.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Häissä joissa oli kaasona oli sama ongelma.

BM tuli vasta edellisenä iltana, enkä ollut häntä koskaan ennen nähnyt....

No siinä sitten olin kaasona keksinyt koko juhlapäivän ohjelman tosin hääparin ystävällisellä avustuksella, mutta ongelma tuli puheen aikana kun osa BM:n ja kaason puheesta oli sama (ohjeita hääparille), siinä sitten kesken puheen nolona selvittämään, että jätänkin nyt tämän osion pois kun äsken tuli jo nuo samat ohjeet. Joten jos kaaso ja BM aivan eri paikkakunnilta, painottakaa yhteistyötä ! Tähän maailman aikaan ei pitäisi olla hankalaa kun on netit ja kännykät.

Link to comment
Share on other sites

Joten jos kaaso ja BM aivan eri paikkakunnilta, painottakaa yhteistyötä ! Tähän maailman aikaan ei pitäisi olla hankalaa kun on netit ja kännykät.

Meidän kaksi seremoniamestariamme asuivat lähes 500 kilometrin päässä toisistaan ja tapasivat vain kerran ennen häitä (kun kävimme porukalla tutustumassa juhlapaikkaan) - mutta niin vain osasivat keskenään ja ihan ilman mun tai sulhasen paimentamista hoitaa järjestelyt sähköpostilla ja puhelimella. Hääaamuna olivat sitten molemmat paikalla laittamassa koristeita paikalleen ja huolehtimassa viimeisistä yksityiskohdista.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...