Jump to content
Naimisiin.info

"Yllätyskihlat" miehelle


pampuliina

Recommended Posts

Täällä on vähän sama fiilis kuin sulla pampuliina! Et saas nähä mitä toi yks mun tempauksesta meinaa, hän kun ajattelee että kun mennään kihloihin nii sit pitäis jotain lapsiakin alkaa tekee :wacko: ja niinhän asia ei ole, olen sanonut hälle et mä en ennen 25 vuoden ikää lapsia tee :D eli siihen nyt on kolme vuotta et jos sitä ennen mentäis vaik naimisiin, mut ei se tajuu, se on kyl ihan pahvi :girl_haha: Mut mä en oo kyl edes mitään ns. lupauksia saanu tolta yhdeltä, sitoutumiskammoinen, prkl :D

Mä ajattelin kans jos ens viikonloppuna tempais sormukset taskusta, jos vaan nyt omani sieltä ehtisi tulee... Luntakin tuli puol metriä lisää et toivottavasti kaikki ei sulaisi pois!

Nyt näin minäkin unta kihlautumisesta, ei kai se mitenkään vaivaa?! :girl_haha: Mut oltiin siinä kyllä tosi onnellisia kun mentiin vihdoin kihloihin :tender:

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 140
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Joo, ei noilla miehillä ole helppoo kun ne ei ymmärrä omaa parastaan, onneks on tälläsiä avuliaita naisia jotka auttaa! :girl_haha:

Meillä kyllä menee nämä rytmit ihan sekasin, mies on minua jonkun verran vanhempi ja näinollen hänellä TULISI olla vankka halua vakiintua, toisin kuin minulla jonka tulisi olla vielä suhteellisen sitoutumiskammoinen! En suotta ole pohdiskellu tätä asiaa turhan paljon...

Hää- ja kaikkeasiltäväliltä-juttuja on nyt tullut hyvin tiiviisti tässä viikon ajan, ja kpinät lenteli eilen sen takia. Mies kertoi sitten että alkanu ahdistamaan, kun luvattiin mietintätauko, ja nyt sen mietintätauon aikana ei muusta puhutakkaan. Lupasin sitten tukkia suuni täysin asian tiimoilta nyt ja pyysin olla ottamatta paineita että on pakko suostua... Eihän ne rinkulat mitään periaatteessa muuta, ja asiasta tulee paljon täydellisempi, jos mies tekee sen omasta halustaan eikä sen takia, että minulle tulisi paha mieli :) Kerroin myös jo tässä vaiheessa (kun ilmeisesti jonkinsortin ressi suhteellisen arvokkaista sormuksista on) että hän saa pitää sormukset itsellään "lupauksen esilupauksena", ja iskeä pöytään kun siltä tuntuu... Kauheaa avautumista, mutta kun johonkin pitää! :huh:

Link to comment
Share on other sites

Nyt saapui tänään munkin sormus! Ja olikin todella hieno ja juuri sopiva ehkä ihan hitusen olis voinu suurempi tai en oikeen tiiä :D ei ainakaan putoa eikä tunnu inhottavalta ja tuo titaani on kyllä uskomattoman kevyttä, ihan kuin ei olis mitään sormessa. Nii tosiaan pitihän sitä heti salaa koitella :girl_haha: Nii ja eiks tuo ukkeli sit nähny ton postin seassa mut sanoin et varmaan jonkun lehden tilaajalahja (tietää et olen tilannu muutaman lehden) eikä sit sen enempää kyselly :D

Nyt sit voin järjestää viikonlopun yllätyksen jos uskallan :D Jotenkin niin luulen tietäväni et tulee rukkaset mut jotenkin sitä vaan luulee tietävänsä et tulis suostumus :blink: en mä tiiä :D tuo mies ei kyl osaa yhtään odottaa ku olen ihan tyystin rauhottanut kaikki hääkeskustelut, jotain pientä aina välillä ;)

Pampuliina, koska sun sormuksien pitäis tulla? Ilmottele sit heti miten siellä päässä edistyy, pidän peukkuja! Nii ja meilläkin muuten on 6 vuotta ikäeroa ja tuo mies on se vanhempi ja lähentelee tuota 30 kriisiä! Et sama tilanne tääl, itte haluisin jo pysyvää mut tuo ei sit oikeen "uskalla"...

Muokattu: , käyttäjä: jennaal
Link to comment
Share on other sites

Joo mä tiedän ton tunteen että muka aavistaa sen vastauksen, ja sitten pitää muka itsensä realiteeteissä :D Jotenki siinä haaveillessa ja tilannetta kuvitellen todellisuudentaju hämärtyy.

Mäkin unohdin tässä ootellessa ihan vallan miehen karmeen pelon äkkinäisille päätöksille. Mielikuvissani me onnellisesti kyynelehdittiin molemmat ja hypeltiin kukkakedolla sen jälkeen käsi kädessä huudellen "oi taahdon voi iiihanaaa!" TÖKS! :girl_pinkglassesf:

Hyvä että oot saanu rauhotettua hääpuheet, se ilmeisesti auttaa tohon mieslajikkeeseen :D Mut ehkä kantsii D-Dayna vihjata jotain ihan pientä, että pysyy kuitenkin kyydissä...

Nyt sit vaan kauhea rohkaisu päälle ja viikonloppuna kysymään!

Ja piruvie - ne mun sormukset on edelleen missälieneekin. Tänään tuli 3 viikkoa, eli maksimi valmistusaika, täyteen. Ei oo vahvistussähköposteja kuulunu että oisivat laittaneet ne postiin :( Saattaa tietysti olla että ne on vaan unohtaneet laittaa sähköpostia.. Tai sitten mua on kusetettu pahemman kerran! Oottelen nyt vielä ensi keskiviikkoon saakka.

Mä oon urheana tyttönä pystyny olemaan täysin suu supussa h**-aiheista, ei sanan sanaa. Välillä meinaa tulla sammakoita suusta, mut pysäytän ne ennen ulostuloa. Eilen aloin höpöttelemään viime hetkellä silppurista ku mulla tuli hyvä somistusidea ja se oli ensimmäinen minkä näin ku yritin vaihtaa puheenaihetta!! :D

Link to comment
Share on other sites

Ilmeisesti tämä minun tempaus tuli ihan puskista... Ja sitten kun se on miehen tehtävä. Nooh, kuulema tuo ukkeli ei viime yönä nukkunut vaan miettis asiaa ja tänään päivällä se sitten haki mun sormuksen ja pujotti sen mun sormeen :-X Ja kyllähän se äidilleen siitä kertoi :girl_haha:

Nii ja se mun ostama sormus kokoa 21,5 oli aivan liian suuri :girl_mad: Nyt se pitää keskisormessaan mut siitäkin se tahtoo tippua...

Link to comment
Share on other sites

Voi, ihanaa!! Onneksi olkoon! :-X

Kyllä kannatti :)

Meillä täällä edelleen mietintätauko käynnissä. Välillä tuntuu että mies alkaa jo sopeutumaan asiaan... Puhuu ihan oma-aloitteisestikin aiheesta ja viikonloppuna sujautti nimettömääni leikkisormuksen ja juoksi äkkiä pois ja sanoi että ei ollu tosissaan :D (ai 30-vee aikuinen?!)

Sormuksia edelleen odotellessa...

Link to comment
Share on other sites

Heh, joo kiitos. Nyt sit pistin vähän kysymystä tuolle mika mäkiselle josko hän pienentäisi titaanisormuksia. Ja omaan sormukseen ehkä haluan pikku timantin :)

Aika ihme käytöstä aikuiselta mieheltä, laittaa nyt leikkisormus sun sormeen... Nooh, jos sit ku sun sormukset saapuu saat omasi myös sormeen ;) toivottavasti ne nyt tulisi pian!!!

Link to comment
Share on other sites

Voisinpa kertoa omaa stooriani :flirt: .

N. 9kk seurustelun jälkeen vuonna 2004 tää tyttö sanoi ukkelille, että haluaa vain hänet ja olla yhdessä ikuisesti. Sitten Meli kosaisi ja sai lapasesta :girl_impossible: . Tätä ennen oli ollut juuri samanmoista keskustelua, jossa hänenkin mielipiteensä tuli tuosta ikuisesta yhdessäolosta :blink: .

Noh, seuraavalla lomalla kun ukkeli tuli luokseni, niin makoiltiin sängyllä ja hän kysäsee, että miksi haluan juuri hänen kanssaan naimisiin. No tää likkahan vetäs romaanin siinä vaiheessa ja ukkeli sanoi, että ei meidän naimisiin menolle mitään estettäkään ole, mutta häntä saattaa välillä vaan ahdistaa tämmöset jutut. Lopputulos oli se, että etittiin tyyliin Hoopeeltä jotkut halvat rinkulat ensi hätään :girl_haha: .

Tässä mun eka kihla(se tummui rumaksi lyhyessä ajassa, niinkun ukkelinkin oma ja sitten satsattiin kultasiin):

image_2128.jpg

Meilläkin ikäero on melko iso ja mies on 30v. Häntä ahdistaa vieläkin aina välillä hääpuheet, mutta mä rajoitan niitä useimmiten :girl_sigh: . Ahdistus on lähinnä siitä kun joutuu huomion keskipisteeksi, ukkelihan oli paniikissa jo mun YO-juhlista viime keväänä :girl_impossible: . Päätös pienistä juhlista(15hlö) avitti tuota itse alttarille menoa ja ite asiassa niin onkin parempi :girl_smile: .

Link to comment
Share on other sites

Meli hyvä, meillä on ihan sama tilanne tuon miehen kanssa. Hän ahdistuu todella helposti niin kuin kävi tässä minun kosintatempauksessa. Hän siis mietti koko yön asiaa tuijottaen kuulema vaan kattoa. ja aina välillä nukahti ja näki unta siitä antamastani sormuksesta.

Kaikkein pahin hänelle on esim. joulun aikaan kauppaan menokin. Mut meitä on moneksi ja onneksi nytkin kaikki kääntyi parhain päin!

Koska minun ostamani sormukseni oli hänelle aivan liian suuri ja omaani en vaan ollut tyytyväinen niin hän sanoi että käydään ostamassa mulle uusi, että hän maksaa :) ja hän on nyt ihan itse oma-aloiteisesti katsellut lehtiä ja miettinyt missä välissä kerkiäisimme yhdessä kauppaan. Eli kun sen yhden kynnyksen yli päästiin niin jo alko homman rullaa :D Niin ja mä aijon ostaa hänelle uuden sormuksen vaikka hän sanoi ettei mun tarvii...

Link to comment
Share on other sites

Mitenkäs minä täällä edistyn.. hmm. Tosiaan mailasin sormusäijälle tiistaina että mikä on meininki, hän laittoi takas että laittaa sormukset postiin keskiviikkona ja mailaa mulle tarkemmat postitustiedot. No eipä ole mitään kuulunut!

Ilmeisesti koko puljun väki on lähtenyt jo Egyptiin tai Venukseen louhimaan tätä kallisarvoista palladiumia, eikai tässä muuten kuukautta ois mennyt :mad:

Äijäkkekin on tietoinen tästä sormuskriisistä, ja vaikuttaa siltä että oottelee myös jollain tasolla niitä (varmaan illuusio vaan). Oli pakko jekuttaa että sormuksia ei lähetetäkkään vaan rahat on tullut takas tilille.

Kuulemma surustui tästä vähän, raukka! Oli pakko heti korjata että se oli kyllä vaan vitsi.... :blush:

Suuria odotuksia ei kyllä ole. Kuulemma on vähän mennyt myönteisellä kannalla eteenpäin... Päädyttiin eilen molemmat siihen lopputulokseen että mies edustaa kyllä perisuomalaista jääräpäistä junttia; kaikkea muutosta vastaan täytyy ainakin vähän vängätä vastaan! :D

Link to comment
Share on other sites

No voi höhöhöö tuo sun sormus asia! Ebaystäkö sä ne ostit? Toivottavasti ne nyt tulisivat ja saisitte ne sormiin! Tuohon viimeiseen lausahdukseen kyllä yhdyn täysin, pakko on ina vähän vängätä vastaan :D Mäkin kuulin sillon lauantaina jotain mutinaa että tää on miehen tehtävä ja eiks me olla jo asiasta keskusteltu. Mut silti nyt ollaan niin ylpeitä sormuksista ja esittelee kaikille; nää on valkokultaa :girl_haha::blush:

Link to comment
Share on other sites

Joo, sormukset ostin Ebayn kautta mutta ko. pulju on ihan fyysisesti Britanniassa oleva ja palautekin näytti kaikinpuolin positiiviselta. Eilen laittoi mailia että paketti on lähetetty viime viikolla, mutta jäänyt Brittien tulliin (???!!), mikä kuulostaa aika oudolta sillä mun tietääkseni EU:n sisällä paketit liikkuu ihan tullivapaasti. Plaah...

Ja eipä niillä sormuksilla ole kiirekkään nyt sitten, ei miestä kiinnosta kihlautuminen tässä vaiheessa. Kuulemma luottaa muhun 100%, mutta ei voi olla varma että haluanko vielä seuraavana päivänä olla yhdessä ikuisesti. :rolleyes:

Mun mielestä "meillä on koko elämä aikaa"-ajattelu on turhaa. Tässähän se elämä on, tässä ja nyt? En mä ainakaan haluaisi että talonosto, naimisiinmeno, vakkarityöpaikka ja lapset tuuppais samalle viidelle vuodelle. Senhän siitä elämästä tekee mieluisan, että pääsee saavuttamaan omia unelmiaan, yksi kerrallaan.

Olettekos te, Medinilla jo sopinu jotain hääpäivän/vuoden suuntaan vai onko vielä keskustelun alla? :)

Muokattu: , käyttäjä: pampuliina
Link to comment
Share on other sites

Voi, höh! Siskoni asuu tuolla briteissä ja sanoo usein että posti kulkee hyvin hitaasti ku postit lakkoilee siellä päin TODELLA usein. esim jos mä lähetän täältä sinne päin jotain nii voi kestää pari viikkoa ennen kuin menee perille kun postit on lakossa :( kun taas joskus voi olla että menee vain muutama päivä!

Kyllähän me ollaan vähän suunniteltu tuota kesää 2012. Tuleva kaasoni lähti austraaliaan opiskelemaan ja hän tulee sieltä takaisin jouluksi 2011. Voitaisiin tosiaan vaikka heti tänä kesänä mennä mutta minulle on todella tärkeää että ystäväni on mukana :-X

Kyllä ollaan kovasti puhuttu ystäväni kanssa ja suunniteltu hääpukuja ja kaikkea :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...