Sonina

Toiset häät - mitä päälle?

60 viestiä aiheessa

meillä häät eivät ole vielä ajankohtaiset, mutta niistä on alettu pikkuhiljaa puhua. me olemme molemmat toisella kierroksella.

ekoissa häissäni minulla oli viininpunainen puku mustalla tyllillä ja upea puku olikin. tykkäsin siitä kovasti, mutta näin ns. aikuistuneena en enää samaa mekkoa päälle laittaisi. haluan täysin erilaiset häätkin nyt eikä sellainen puku sopisi tämän tyyppiseen juhlaan. tällä kertaa haluan ehdottomasti valkoisen puvun ja olen unelmani jo löytänytkin. harmi vain, että se on jotain vuoden 2008 mallistoa ja siinä vaiheessa, kun meille tulee oikeasti ajankohtaiseksi tuo avioituminen (eli aikaisintaan joskus parin vuoden päästä), ei kyseistä mallia löydä varmasti enää mistään. mutta onpa tässä toisaalta aikaa muuttaa mielensäkin moneen kertaan :girl_wink: .

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

minulla toinen kierros menossa, miehellä eka. Ensimmäisen miehen kanssa naimisiin mentiin hänen painostamanaan vauvan ollessa 3kk ikäinen valvoen kaikki yöt.................. Olisin halunnut odottaa vielä vuoden, ja vähän jo silloin epäilin että mahtaako olla tarvetta vuoden päästä. Samaa taisi mies epäillä kun niin voimakkaasti painosti kunnes suostuin vain päästäkseni nukkumaan. Juhlapaikka ja kirkko oli varattu jo yli vuotta aikaisemmin mutta juhlapaikkakin olisi ollut valmis siirtämään varauksemme vauvan vuoksi. Alttarilla ajattelin että ainahan sitä voi erota, ja koskakohan pääsen seuraavan kerran nukkumaan. Häät olivat pitohäät isolle porukalle kaikkine krumeluureineen, kaikki aivan niin kuin mies halusi, ja kun hänen perheensä maksaa niin hänen perheensä päättää... en siis päättänyt muuta kuin hääpuvun, ja sekin oli ensimmäinen mitä sovitin. Oli ihan kiva, ja pystyin imettämään joka sillä hetkellä oli tärkeintä minulle. Mies siitä narisi, olisi halunnut ihan erilaisen mutta kun sain hepulin ja huusin että sinäkö riisut ja puet minut uudestaan tunnin välein joka imetyksen vuoksi antoi periksi. :girl_cray:

Nyt ihanan ihanan rakkaani kanssa suunnittelemme meidän näköisiä häitä, juuri sellaisia kuin me molemmat haluamme, juuri silloin kuin me molemmat haluamme :-X Yhdessä mietimme ja suunnittelemme, välillä suukottelemme ja hoidamme lapsia, sekä minun isompaa että pientä yhteistämme joka häiden aikaan on niin iso että antaa äitin ja isin keskittyä muuhunkin kuin häneen :grin: Nyt minä olen onnellinen, eikä eroaminen tule kysymykseenkään, ikinä...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

ja vasta huomasin että mulla jäi tuo puku-asia kesken innostuttuani purkautumaan :girl_wink:

Eli tosiaan ekalla kerralla kävin kuukautta ennen häitä pukuvuokraamossa josta vuokrasin ensimmäisen puvun jossa pystyin imettämään ja jotenkuten sopi itselleni. Nyt vuotta ennen Häitä selaan innoissani netistä pukusivuja ja pudotan vauvakiloja (vieläkin!) jotta saan ihanan puvun joka istuu päälleni. Eka puku oli valkoinen, leveä ja hörselöhihainen, nyt etsin olkaimetonta a-linjaista pukua jossa on jokin juttu... en halua kokovalkoista, vaan puvussani pitää olla myös väriä! Ihanaa omenanvihreää tai herkkää lilaa, ne kun ovat teemavärimme :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jotain vaaleanpunaista tai pinkkiä mekkoa tai jakkua  meinasin :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä löysin itselleni komean tulipunaisen olkaimettoman iltapuvun muhkeahkolla helmalla. Eihän minua mikään periaatteessa estä pukeutumasta valkoiseen, mutta joku minussa tappelee sitä vastaan, joten valitsin lempivärini. Ensimmäisissä häissä käyttämäni tiaran laitan kanssa tukkaani, Inssille se sopi ja haluan käyttää kaunista tiaraa vielä kerran. Muutenkin meidän häät poikkeaa todella paljon ensimmäisistäni, mennään maistraatissa vihille ja juhlitaan sitten hyvin rennosti ja pienimuotoisesti meillä kotona.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ekat häät meni hyvin perinteisellä A-linjaisella olkaimettomalla ivoryn värisellä puvulla (olin aluksi ostanut kapealinjaisen valkoisen puvun, mutta sukulaisten painostuksesta vaihdoin pukua loppumetreillä). Nyt olen viimeisilläni raskaana ja olo on kaikkea muuta kuin hehkeä, joten maistraattiin mennessä pukeudun todennäköisesti suoriin housuihin ja johonkin kivaan puseroon johon mahan kanssa mahdun. girl_haha.gif

Katsotaan jossain vaiheessa josko hankittaisi kirkollinen siunaus, sitten kun saan raskauskiloja vähän sulateltua. Sitten haaveissa olisi joku graafinen tumma punainen tai rusehtava iltapuku, kampaus ja meikki. Juhla voisi olla kesällä ja omalla pihalla vaikka. :) Ei kyllä ihan vielä tänä kesänä varmaankaan.. Ellei yhdistetä siihen kun täytän pyöreitä. ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mun ekat häät olivat ihan pikkuiset, vihkiminen maistraatissa ja juhlassa 14 vierasta. Mulla oli kyllä valkoinen hääpuku huntuineen mutta olin sen puvun kanssa sillä asenteella, että aivan sama millainen on kun ei tässä nyt muutenkaan mikään ole kuten haluaisin (ööö ja silti menin naimisiin, oi kyllä...). Ostin puvun näkemättä sitä etukäteen enkä käynyt kertaakaan morsiusliikkeissä sovittelemassa tai katselemassa.

Tällä kertaa aion ottaa vahingon takaisin :grin: Eli ihan valkoiseen hääpukuun aion sonnustautua, muu ei ole käynyt mielessäkään. Puku tulee varmasti olemaan aivan eri tyylinen kuin eka mutta ei siksi, että olisi "pakko" vaan siksi, että enhän mä tykännyt sen tyylisestä silloinkaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ekalla kerralla oli se valkoinen laahusunelma. Tällä kertaa olen suunnitellut jotain ihan muuta. Jokin polvipituinen juhlamekko ja ehdottomasti ruskea, joka on mun lempiväri ja näissä häissä myös muuten väriteemana. :oD

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

No toista kierrosta itsekin menossa..

Ensimmäinen avioliitto alkoi huonosti ja päättyi ikävästi. Viikkoa ennen häitä olisin vielä halunnut perua koko kemut. Kutsut oli tietenkin jo aikoja sitten lähetetty ja kaikki valmista, eipä siinä auttanut kuin hymy naamalla mennä kohti alttaria.

Hääpäivästä en muista juurikaan mitään. Olin ollut parissa leikkauksessa ennen häitä ja lääkitys niin sanotusti kohdallaan. Yhdeksän jälkeen oli pakko päästä nukkumaan kun lääkkeet vei voiton. Häävieraat jäivät juhlimaan, tosin vaikka toisin oli sovittu niin ravintola oli vienyt boolin pois meidän lähdettyä joka varmaan hieman latisti tunnelmaa.

Ei olisi pitänyt mennä silloin naimisiin, tiedän. Vaikea se on rakentaa avioliittoa ihmisen kanssa jota ei rakasta tavalla jolla aviomiestä tulisi rakastaa. Minä olin rakastunut toiseen koko ajan. Ja sen ihmisen kanssa olen nyt menossa naimisiin :-X

Olisin halunnut naimisiin maistraatissa, jäänyt hieman sellainen kammo ensimmäisistä juhlista, tai lähinnä siitä tunteesta. Mies on vaan menossa nyt ensimmäistä kertaa naimisiin ja haluaa juhlia sitä, sanoi että kun on niin kaunis morsian niin haluaisi taluttaa ihan alttarille asti :flirt: En halua viedä toiselta unelmaa vain siksi että olen itse tehnyt vääriä valintoja. On tietysti paljon sellaisia asioita jotka ahdistaa; monet eivät tiedä minun menneisyydestä, joten herättääkö se ihmetystä jos kävelen alttarille yksin ( tuntuu ironiselta että isäpuoli luovuttaa minut toistamiseen )?, haluaisin hunnun jota ei ensimmäisellä kerralla ollut, polttareita on myös vähän hölmö pitää kun ne on tavallaan jo kerran ollut ( tosin ei niissä pahemmin kehuttavaa ollut, ja hauskaa en pystynyt pitämään johtuen lääkkeistä ), häälahja? minun perhe on sellaisen jo kerran antanut..

Minä olen kuitenkin nyt menossa naimisiin ihmisen kanssa jota olen rakastanut monen monta vuotta. Ei ole ollut helppo päästä tähän asetelmaan missä nyt ollaan, tie on ollut todella kivinen ja kuoppainen. Olen enemmän kuin onnellinen siitä että hän pyysi minua menemään kanssaan naimisiin. Ainoa mikä tässä hiertää on menneisyys. Sekava tarina/tuotos, mutta niin on kirjoittajakin.. :girl_blum:

Ja mitä pukuun tulee; aion mennä naimisiin hääpuvussa, valkoisessa tai ivoryn värisessä.. :flirt:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ensimmäinen puku oli hyvin perinteinen valkoinen laahuksellinen hääpuku.

Nyt toista kertaa kun vihitään niin selvää oli alusta asti että mulle tulee musta puku. Suunnitelmien edetessä ja hääpäivän valikoituessa Iron Maidenin keikka päivälle niin hakusessa on musta rock henkinen halterneck puku, jossa voi myös keikalle mennä ilman että ihmiset kiinnittää hirveästi huomiota.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ostin itselleni edullisesti viininpunaisen iltapuvun, maksoi 70 egeä ja on ihan kaunis.

Silti olisi hauska käydä sovittelemassa tylliunelmia ja jostain syystä olen vähän väliä selaamassa eri nettisivuja ihaillen kauniita pukuja.

Muutenkin tykkään häistä ihan mahdottomasti, ne on ihanat juhlat ja puvut, ne puvut. Lupasin itselleni, että jos eteen tulee todella edullinen puku, johon ihastun sillä sekunnilla niin okei. Siihen asti mennään tuolla viininpunaisella ja mustalla tyllialushameella. Eihän sitä koskaan tiedä minne päin se mieli vielä muuttuu.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Toista kertaa, mutta ensimmäinen kerta kun saan häät jotka ovat minun näköiset ja itseni päättämät joten pukuni on myös valkoinen ja todellinen tylli unelma. :girl_smile:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä haluaisin oikein kunnon hääpuvun. En aio mitään jättää mahdollisissa tulevissa häissämme tekemättä sen takia, että olen sen jo joskus tehnyt..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tämä on meille molemmille toinen kerta, mutta ensimmäinen yhteinen, joten haluamme juhlia kunnolla kirkkovihkimisineen ja kaikkineen :)

Olen jo ostanut ihanan valkoisen hääpuvun ja sulhaselle tulee saketti! Myös ensimmäisellä kerralla minulla oli kaunis hääpuku :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ensimmäisellä kerralla, ostin käytetyn puvun, muokattiin pikajutuilla pienessä ajassa ja minä tyydyin lopputulokseen.

Toinen kertani...ja mä haluan olla huoliteltu. En halua tyytyä, miksi pitäisi? Sulhaseni ei uskonut aikoinaan edes menevänsä naimisiin..mutta minun kanssa mieli muuttui. Katson siis että hän on ansainnut vain parasta vierellensä. Ei sen väliä, onko käytettyä, valkoista, mustaa, huntua/eihuntua, prinsessaa tai mitä vain..kunhan mulla on OIKEESTI hyvä olla ja mies hymyilee nähdessään minut. Se sanoo että olisi iloinen vaikka kävelisin pyjamapöksyissä alttarille vierellensä, mutta enköhän mä paremmaksi pistä. ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minäkin tulen tänne mukaan. Olen avioitumassa toiseen kertaan ja sulhaseni ensimmäiseen kertaan. Ajatuksena olisi pukeutua valkoisen sijaan fuksiaan, mutta kuitenkin hääpuvun kaltaiseen mekkoon. Altarille aion isäni sijaan kulkea yhteisen lapsemme kanssa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minäkin olen menossa naimisiin toisen kerran... ja saman miehen kanssa :D Yhdessä olemme olleet  liki 30 v. ja joutuneet eroamaan siksi että pankki ilmoitti että saisimme säästämämme ( vapaaehtoiset eläkesäästöt joista olivat hukanneet jo liki 25% ) rahat pois että toinen meistä kuolee tai on tullut ero..no, se tuli ja syksyllä aikaisintaan on uudet häät :D
Nyt on mahdollisuus pitää suuremmat häät kuin ekalla kerralla junnuina ja pukukin voi olla enemmän mieleinen kun ei ole pakko miettiä miten sen halvimmalla saisi.

Nyt sinne kutsutaan ystävät..ekalla kerralla siellä oli kaikki sukulaiset. Häämatkakin jäi ekalla kerralla tekemättä, mutta nyt sekin on mahdollinen :)

Ja aion laittaa valko/kerma värisen pitkän puvun ( on muuten nyt sellainen "prinsessapuku" )  :D ( Poikani joka nyt on jo aikuinen, ilmoitti että puvun pitää olla valkoinen kun ehdotin jotain muuta  väriä:D )

Juhlat kyllä järjestetään ..ystäville  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ekoissa häissäni minulla oli kunnon hääpuku, pitkällä laahuksella. Tällä kertaa haluan myös kunnon hääpuvun, mutta mermaidtyylisen, lyhyellä laahuksella. Jopa lyhyttä miettinyt, mutta mies haluaa, että minulla on pitkä hääpuku, toivoo myös siihen vähän blingblingiä, kun itse olisin voinut ottaa ilman kummempia koristuksia. :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jatkona tänne, vuosi sitten kirjoittanut tuonne aiemmin...nyt voin kertoa. Ivoryn värinen kokopitsinen A-linjainen puku, tulee lyhyt huntu ja turkoosit kengät. ^^ Eikä oo yhtään hullu fiilis..päinvastoin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulla ei ollut ekoissa häissä minkäänlaista mekkoa kun lähes arkivaatteilla käytiin maistraatissa. Nyt haluan kunnon häämekon vaikka maistraatissa mennään tälläkin kertaa. Tarkoitus on järjestää vihkimistä seuraavana päivänä hääjuhla ja sinne sitten laitan mekon. Maistraattiin sitten jotain juhlavaa muttei mekkoa..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Toista kertaa menossa naimisiin, sekä minä että rakkaani. Häitä suunnitellaan yhdessä, kummallakaan niin ei ollut ekalla kierroksella. Nyt tulee ivoryn värinen ihanuus minulle päälle (ekalla kerralla ei näin ollut) ja kaikkea ihanaa häähömpötystä järjestelty :) Kaikki tehdään kuitenkin sen mukaan, mikä tuntuu "meidäntyyppiseltä" :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

meillä häät eivät ole vielä ajankohtaiset, mutta niistä on alettu pikkuhiljaa puhua. me olemme molemmat toisella kierroksella.

ekoissa häissäni minulla oli viininpunainen puku mustalla tyllillä ja upea puku olikin. tykkäsin siitä kovasti, mutta näin ns. aikuistuneena en enää samaa mekkoa päälle laittaisi. haluan täysin erilaiset häätkin nyt eikä sellainen puku sopisi tämän tyyppiseen juhlaan. tällä kertaa haluan ehdottomasti valkoisen puvun ja olen unelmani jo löytänytkin. harmi vain, että se on jotain vuoden 2008 mallistoa ja siinä vaiheessa, kun meille tulee oikeasti ajankohtaiseksi tuo avioituminen (eli aikaisintaan joskus parin vuoden päästä), ei kyseistä mallia löydä varmasti enää mistään. mutta onpa tässä toisaalta aikaa muuttaa mielensäkin moneen kertaan :girl_wink: .

ooh, mun KOLME vuotta vanha vastaus!!! en suotta pitkään ole tätä avioitumista odotellut :girl_haha: !

nyt olen toisen kierroksen pukuni löytänyt ja ostanut ja se on mielestäni tyrmäävä :jere: . kyllä, se on valkoinen ja siinä on tylliä niin maan pirusti eli on varmasti ehta morsiuspuku, mutta se on myös luonteeseeni sopivan räväkkä ja ehkä hieman seksikäskin eli ei mikään hento prinsessapuku.

olen jopa miettinyt täyspitkää huntua sen kaveriksi. ihanat toiset häät :-X !

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ekalla kerralla oli maistraattihäät eikä ollut "oikeata" hääpukua (eikä juhlia), mutta nyt toisella kerralla (jälleen maistraatissa) virallinen vihkiminen iltapuvulla (hakusessa vielä) ja sitten parin viikon päästä avioliiton siunaus ja hääjuhla värillisellä hääpuvulla. Hääpuku on siis jo hankittu ja mikä oli mukavinta se oli eka liike johon vapaapäivänäni kaupungilla ajattelin mennä vaan katselemaan :girl_haha: pukuja.... no myyjä oli niiin ihana että pisti mut kokeilemaan ja SE OLI SIINÄ. Puku istu täydellisesti ja siinä on myös muokkausmahdollisuuksia jos haluaa. Ja se oli ensimmäinen ostos koko häähommaan :give_heart: . Nyt kun vaan malttaisin odotella kevääseen kun pukua aletaan muokkaamaan mahdollisesti...tekis niin mieli välillä nykästä se päälle jo nyt... :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ensimmäisissä häissä oli valkoinen prinsessa puku. Mietinnässä on värillinen puku nyt. Vielä en ole löytänyt pukua mistä pitäisin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään