Kouvolan ja Kymenlaakson papit ja kanttorit


Guest memze

Recommended Posts

Meidät vihitään kesällä Elimäellä, itse asumme Kouvolassa. Mietinnässä on nyt pappi joka meidät vihkisi, en vaan tunne kovin montaa ja Elimäeltä en ainuttakaan, joten kaipaisin mielipiteitä lähialueitten papeista  :)

Link to comment
Share on other sites

Elimäen papit ovat kaikki oikein mukavia ja ns. keskellä kansaa ja hoitavat työnsä varmasti hyvin. Kirkkoherra Osmo Puhakka on pidetty ja hyvin suosittu vihkipappi. Kappalainen Päivi Sipponen on hyvin lämminhenkinen ja selväsanainen pappi. Nuorisopappina siellä toimii Niko Ryynänen, joka on nuorekas ja erittäin mukava. Eli aivan turvallisin mielin voitte valita pappinne Elimäeltäkin  :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Avasin uuden aiheen kun huomasin, ettei Kymenlaakson papeista ja kanttoreista ole keskustelua.

Kertokaahan siis kokemuksia alueen em. henkilöistä (tervetulleita kokemukset niin vieraan, morsiusparin kuin ihan vain jumalanpalveluksessa papin saarnan kuulleen henkilön osalta). Emme ole asuneet Kouvolassa kauaa ja pappi olisi hakusessa, mutta ketään emme tunne. Siispä hyvät naikkari-siskot valaiskaahan tietämystänne! :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 3 months later...

Itse olen kotoisin Elimäeltä ja jos haluaa nuoren, hauskan ja rennon papin, suosittelen niko Ryynästä (jos hän vielä toimii Elimäellä). Osmo Puhakasta itselleni on jäänyt hieman vanhollinen, mutta mukava henkilö-kuva mieleeni. Itseäni ärsytti hänen kiireys pappani siunauksessa. Muista papeista ei ole kokemusta - paitsi Mikko Wirtasesta, ja hänkin on todella ihana ihminen! Riippuu niin siitä, millaista henkilöä haette papiksi :)

Puhakka on kuuleman mukaan jäämässä eläkkeelle hiljalleen tämän vuoden aikana.

Muokattu: , käyttäjä: Yazz
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 9 months later...
  • 1 year later...

Nostellaas tätä aihetta! Meillä myös pappi mietinnässä, joten laitelkaahan hyviä pappivaihtoehtoja tänne!! Kenestä ootte pitäneet? miksi?

Menemme siis naimisiin Elimäen kirkossa, mutta välttämättä ei elimäen pappivaihtoehdot innostaneet. Mustonen kastoi toisen lapsemme ja vaikka olikin ihana ihminen, niin jäin kaipaamaan jotain henkilökohtaisempaa siihen kasteeseen. Jotenkin ehkä "rempseämpää" ja rennompaa otetta kaivattais. :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...