Jump to content
Naimisiin.info

Villa Andania (Helsinki)


Guest Riina78

Recommended Posts

Hei,

Onko moni juhlinut häitään Villa Andaniassa? Kävimme tutustumassa paikkaan muutama viikko sitten ja vaikuttaa todella idylliseltä paikalta. Netistä löytyy hieman huonosti infoa ja nettisivut ovatkin kuulemma uudistumassa... Hinnat eivät ole aivan halvimmasta päästä, mutta toisaalta ei sellaista laatua varmaankaan kovin halvalla irtoakaan;) Pelkästään jo paikka, meren läheisyys sekä catering ja palvelu vaikuttavat ainakin ulkopuolisen silmiin erinomaisilta...

Mutta jos jollakin on omia kokemuksia kuulisin niitä mielelläni:) Mutta aika varmasti kyllä varaamme Villa Andanian häihimme:)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 2 months later...

Heippa,

Suunnittelemme häitä kesälle 2011 ja olemme kyselleet mm. Villa Andaniasta tarjousta ja lisätietoja paikasta. Andaniaan on mahdollista järjestää omat juomat, koska paikassa ei ole A-oikeuksia. Myös kakun voi tuoda itse. Juhlijoita tilaan mahtuu max 80. Juhlapaikalle on mahdollista järjestää myös kuljetus vesitse (n. 1400€). Tilan vuokra on myös noin 1400€. Buffet vaihtoehdot vaikuttivat hyviltä. Kannattaa laittaa kyselyä nettisivujen kautta, jos paikka kiinnostaa. Meillä Villa Andania on tällä hetkellä ykkösvaihtoehto. :-X

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Hei,

Me olemme järjestämässä myös häitä heinäkuussa 2010 Villa Andaniassa. Ollaan oltu paljon yhteydessä myyntipalveluun, jossa palvelu on ollut todella hyvää ja joustavaa. Tarjoilut voi itse valita mielensä mukaisiksi, buffetlistat ovat heiltä vaan ehdotelmia. Me ainakin saimme mieleisemme menun sovittua. Samoin kävimme tutustumassa paikkaan ja ihastuimme siihen. Erityisesti siihen sijaintiin. Paikan hääjärjestelijä vaikutti myös todella ammattitaitoiselta ja mukavalta. Me ollaan ainakin hyvin varmoja valinnastamme. Mutta mielellään myös kuulen kokemuksia tosilta kyseisestä paikasta.

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...
Guest Vieras xx

Hei,

Olin vieraana Villa Andaniassa. Paikka ihan yes, ruuat hyvät. Vieraita mahtui n. 70, pöydissä vähän ahdasta, mutta menetteli. Mutta se paikan löytäminen oli vaikeinta. Kertokaa vieraillenne, että Kallvikintie 1 on tosi pitkällä rannassa, sikäli kun tulevat autolla. Veneellä sinne kai olisi ollut helpompi löytää. Navigaattori nimittäin ei tuntenut osoitetta.

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Hei,

nostelenpa tätä ketjua ylöspäin, josko löytyisi lisää Villa Andaniassa juhlansa itse/vieraina viettäneitä?

Itse olemme menossa ensi viikon perjantaina katsomaan paikkaa. Vuokra kesälle 2012 on mielestäni melko tyyris, 1550€ lauantai-illasta, mutta ainakin ulkoapäin paikka vaikutti aivan mahtavalta!

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...
Guest Morsmaikku

Hei! Onko kellään kokemuksia vesibussikuljetuksesta Kauppatorilta Villa Andaniaan? Meillä tulossa häät loppukesästä Villa Andaniassa ja ajattelimme järjestää vieraille kuljetuksen meriteitse juhlapaikalle, kun vihkiminen on keskustassa. Muutenkin olisi kivaa kuulla muiden viime aikaisista kokemuksista Villa Andanian suhteen. Paikka on mielestäni ihana!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 3 weeks later...

Me varattiin Villa Andania ensi kesän häillemme. Vuokra on tosiaan sen 1550€ ja juhlia saa klo 02 asti, tosin puolenyön jälkeen tarjolijat kustantavat kolmenkertaisesti (paikalle jäisi 1-2). Mahdollista on jatkaa bileitä myös rantasaunalla, jonka vuokra on 250€+7€/pyyhe. Cateringinä toimii Theron catering, joka on iso firma ja ovat järjestäneet tarjoiluja useamman tuhannen vieraan juhliin. Menuissa laaja valikoima, joita voi muokata mieleisekseen, hinnat n. 29€-49€. Omat juomat saapi tuoda ja kakun valita mistä haluaa.

Kuvat eivät mielestäni anna oikeutta paikan todelliselle luonteelle, joten ehdottomasti kannattaa käydä katsomassa tilat paikanpäällä. Kyseessä on 1900-luvun alun vanha puurakennus, eikä tunnelmaa ole saatu kuviin välitettyä. Talossa tuoksuu vanha puu (vuoristorata :) ) ja puulattiat narisee hieman kummitustalomaisesti. Tilan vihreät seinät ovat mielestäni tummemmat kuin kuvissa, mikä siis hyvä asia. Tuolit sopivat lattiaan eivätkä pomppaa samalla tavalla silmiin kuin kuvista.

Pääkaupunkiseudun juhlapaikkoja on tullut selailtua tolkuton määrä ja Villa Andanialla on ehdottomasti paras sijainti omalla niemenkärjellä pienellä kukkulalla. Ympärillä on oma, rauhallinen piha-alue ja merinäköalat kolmeen ilmansuuntaan. Luonto tulee sisään ikkunoista ja erityisesti buffet-pöydälle varattu lasitettu veranta tuntui olevan täysin luonnon keskellä. Meillä tulee olemaan siviilivihkiminen paikanpäällä, joka voidaan toimittaa kalliolla Villan pihassa tai läheisellä, rauhallisella rannalla.

Vielä erityismaininta hyvin toimivalle asiakaspalvelulle. Soiton jälkeen sain tarjouksen meiliin heti seuraavana päivänä ja Villassa vierailu sovittiin seuraavalle viikolle. Kuvien perusteella arvelin, ettei tästä tule meidän hääpaikka, mutta toisin kävi. :) Tähän astisen kokemukseni perusteella suosittelen lämpimästi!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Olin noin kuukausi sitten juhlimassa tuttavan häitä Villa Andaniassa ja täytyy tulla oikein tänne kertomaan kun näin ketjun. Olen mieheni ammatin puolesta nähnyt lukuisia häitä ja nämä häät olivat kauneimmat, täydellisimmät ja parhaat häät missä olen tähän mennessä ollut!

Paikka oli aivan mieletön! Ensivaikutelmani paikasta oli (kun ajoimme pihaan) että ai tälläinen.. mutta näin voi ensivaikutelma pettää :D. Hääpari vihittiin paikan päällä kallioilla ja hääväki (n. 80) kerääntyi hyvin lähelle tiiviisti. Ilma oli kaunis ja paikka toimi loistavasti. Morsian laskeutui isänsä kanssa kartanosta kun sulhanen odotti ulkona. Vihkiminen jälkeen (en tiedä pitopalvelua) oli ruokailu, jossa alkupalat tarjoiltiin pöytiin ja pääruoan haimme ulkoa. Mielestäni toimi loistavasti ja ruoka oli täydellistä! Ruokailemaan mahduimme hyvin. Kakku oli joku älyttömän hyvä design-kakku jostakin leipomosta, hyvää tämäkin.

Oli ihanaa kun vieraat voivat vapaasti kulkea kallioilla ja katsella maisemia ja välillä käydä sisällä tanssimassa. Mitään suurta bändiä paikkaan ei mahdu, mutta näissä häissä oli koskettimet (lauloi samalla), kitara ja läskibasso (sellainen uusi ja laiha). Tanssilattia saatiin aikaiseksi siirtämällä kaksi pöytää pois tilasta.

Mitään lapsihäitä en välttämättä paikkaan lähtisi järjestämään, sillä vanhempien aika menee siihen kyttäämiseen että lapset ovat vielä hengissä eivätkä hukkuneena, mutta näin aikuisporukalla toimi. Ja toinen miinus oli tuon paikan huono löytyvyys. Kannattaa tosiaan ohjeistaa vieraat hyvin, sillä sinne oli oikeasti aika vaikea löytää. Parkkipaikkakin oli aika kaukana, joten mummut kannattaa tuoda oven eteen, kun maasto on kuitenkin vähän vaikeakulkuista.

Niin ja paikka on valokuvauksellisesti todella kaunis :). Suosittelen siis :)

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

Meidän häitä vietettiin Andaniassa, ja en voi kuin kehua paikkaa. Paikan yhteyshenkilö on todella mukava ja asiantunteva, ja hänen kanssaan asiointi oli helppoa. Huvila itsessään on todella tunnelmallinen, sellaista vanhanajan saaristolaisfiilistä parhaimmillaan. Meri ympäröi huvilan niemeä siis joka puolelta, ja lisäksi saimme upeita kuvia läheisellä hiekkarannalla. Tarjoilijat hoitivat homman aivan viimeisen päälle ja olivat erittäin, erittäin ammattitaitoisia. Laseja (myös vettä!) täytettiin koko ajan, kaikki erikoisannokset toimitettiin oikeille henkilöille, ja muutenkin homma sujui heidän puoleltaan kuin tanssi. Myös catering-firmaan olin todella tyytyväinen: ruoka oli hyvää ja kakku aivan erityisen hyvää (otimme kakun siis cateringiltä, mutta muualtakin sen saa tuoda). Meillä vieraita oli noin 50 ja tilat toimivat tällä vierasmäärällä oikein hyvin. Varmasti 10-15 vierasta olisi mahtunut hyvin lisää, mutta sen jälkeen saattaisi tunnelma käydä liian tiiviiksi. Neljän hengen bändimme mahtui tilaan hyvin kun paria pöytää siirrettiin/raivattiin pois illallisen jälkeen. Lisäksi meillä oli illalla baari lasiverannalla, ja tämä toimi oikein hyvin. Meillä vieraat kuljetettiin sekä juhlapaikalle (vesibussi) että sieltä pois (bussi), joten paikan löytämisen kanssa ei ollut ongelmia, vaikka siis navigaattorit eivät tosiaan osoitetta välttämättä löydä.

 

Suosittelen Andaniaa siis todella lämpimästi! Kuten ylempänäkin on todettu, nettisivun kuvat eivät tee täyttä oikeutta paikalle ja sen tunnelmalle. Mikään ihan halpa paikkahan tämä ei tietenkään ole, mutta tosiaan tunnemme saaneemme rahoillemme vastinetta jopa enemmän kuin uskalsimme odottaa. Laatu maksaa, mutta laadusta myös maksaa mielellään. :)   

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Onko kenelläkään tämän kesän kokemuksia Andaniasta? Kävimme heinäkuun alussa tutustumassa Andaniaan ja alusta asti oli todella vaikea saada vastausta sähköposteihin. Yhteyshenkilö lupasi puhelimitse kerta toisensa jälkeen tarkistaa onko paikka vapaana ja lähettää infopaketin sähköpostitse, mutta siihen meni sitten monta viikkoa ja monta muistutuspuhelua ennen kuin saimme ne. Yhteyshenkilö pahoitteli tilannetta ja sanoi, että se johtui siitä, että heinäkuu on heillä lomakuukausi ja hän joutui yksin tekemään kaiken. No, tämä rauhoitti mieltämme ja teimme alustavan varauksen ja pyysimme varausmaksulaskun. Sitä ei kuulunut. Lähetin kuukausi sen jälkeen sähköpostia ja kysyin sitä taas - ei vastausta. Sitten oli paljon muita kiireitä, joten seuraavan sähköpostin lähetin kuukausi tästä vielä eteenpäin - ei vastausta. Nyt yritin soittaa numeroon, johon yhteyshenkilö oli aikaisemmin vastannut, mutta numeroon ei saada yhteyttä. Eli alkaa ja olla vähän huolestuttavaa!

 

Harmittaa kun olimme niin ajoissa liikkellä, että olisimme saaneet minkä paikan tahansa, mutta valitsimme Andanian, koska se oli paikkana niin viehättävä. Nyt alkaa vaikuttaa siitä, ettei tähän paikkaan todellakaan voi luottaa. Ja tässä vaiheessa voi olla että meidän muut vaihtoehdot ovat jo varattuija. :(  Onko muilla vastaavanlaisia kokemuksia Andaniasta? (Tai muista hääjuhlapaikoista?)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

kirjoittelin tähän ketjuun jo aiemminkin kun varaus paikkaan olii tehty. Nyt juhlat juhlineena, en ollut täysin tyytyväinen. Pääasiassa tyytymättömyys johtuu epäammattimaisista tarjoilijoitsa. Yhteyshenkilön kanssa sovimme kaikki yksityiskohdat, aikataulun ym. Ruokailuun oli varattuna yhteensä 2,5h, mutta todellisuudessa se venyi 4,5h. Pöytää tanssilattian alta ei siivottu pois ennenkuin erikseen kävin pyytämässä. Aikataulun venyminen vaikutti myös muun ohjelman venymiseen, luonnollisesti. Osa vieraista ei jaksanut odottaa edes kakkua.

 

Olimme sopineet kaason ja morsiammen pukemisen huvilalle. Juhlia suunnitellessa tarjouduimme auttamaan paikkakorttien ym. laitossa. Yhteyshenkilö sanoi meille, että tarjoilijat hoitavat kaiken pöytiin liittyen, paikkakortit, menukortit ym. Eli voi rauhassa pukea ja ottaa lasin skumppaa ja rentoutua.  Todellisuus oli kaukana tästä. Kun juhlapäivänä pääsimme paikalle, ensimmäisenä tajoilija tulee kysymään mitä tulimme tekemään. Hän ilmoitti, että heillä on niin kova kiire, ettei kerkeä kattauksia saamaan valmiiksi ennen vieraiden tuloa! Luonnollisesti tämä aiheutti suunnatonta stressiä ja illasta nauttiminen oli vaikeaa.Osa vieraista (läheisiä sukulaisia) tuli jo tuntia eiemmin juhlapaikalle ja auttoi kattauksissa. Aikatauluongelmien päälle vielä yksi tarjoilijoista tuli illan aikana avautumaan, kun on ollut niin kova kiire ettei edes kahvia ole kerennyt juomaan. Saman tarinan hän kävi myös selittämässä sulhaselle.

 

Toisin kuin jonkun toisen kokemuksessa, meillä ei täytetty viini- tai vesilaseja kuin kerran. Oli sovittu, että ensimmäinen viinikaato kaadetaan, sitten pullot jätetään pöytään. Illan edetessä viinipuollot eivät kuitenkaan pöytään asti päässeet, vaan ne sijoitettiin sivupöydälle. Vieraille ei asiaa kerrottu, mikä johti siihen, että osa jäi ilman santsiviiniä kun ei osannut sitä sivupöydältä hakea.

 

Onneksi yhteistyö yhteyshenkilön kanssa ennen ja jälkeen juhlien on toiminut moitteettomasti. Hänen kanssaan myös kävimme jälkipuinnin juhlistamme ja hän selvitti asiaa catering-firman kanssa. Vaikuttaa siltä, että juhlien onnistuminen riippuu paljolti siitä, ketä tarjoilijoita sattuu paikalle.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Tiedoksi Villa Andanianian osalta - loppuvuonna 2014 paikan omistaja Helsingin kaupunki on päättänyt myydä huvilan tulevan kevään aikana. Näin yksi Helsingin hienoimmista hääpaikoista poistuu käytöstä - ellet päätä ostaa huvilaa häitäsi varten (tarjouksen saa jättää kaupungille ensi keväänä). 

Kesälle 2014 varauksen tehneille on löydetty tai pyritään löytämään korvaava paikka mahdollisimman joustavin järjestelyin.

Villa Andanian toiminnasta lähes 20 vuotta vastanneena haluan tässä välittää kiitokset upeista ja ihanista hetkistä ja kokemuksista teille sadoille Villa Andaniassa häitänne viettäneille hääpareille!

Henkilökuntamme toki jatkaa tämän jälkeenkin - järjestämme juhlia vaikkapa laivoilla, Suomenlinnassa tai muissa juhlatiloissa.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
  • 2 weeks later...

Hei! 

 

Onko kenelläkään tietoa Villa Andanian tämänhetkisestä tilanteesta? Onko paikka jo myyty ja jos on, kenelle? Onko yhä vuokrattavissa? Suuri kiitos kaikista paikkaa koskevista tiedoista jo etukäteen! :)

 

Vieläkin kyselisin uteliaana/epätoivoisena Andanian tilannetta. Tietääkö kukaan, onko paikka saanut jo uudet omistajat ja jos on, vieläkö vuokrataan juhlatilaksi? En ole saanut Helsingin Saaristolaivat Oy:ltä mitään vastausta sähköposteihin ja myöskään netissä ilmoitettu puhelinnumero ei tunnut toimivan.

 

Olisi kiva tietää tämän paikan tilanne. Harmittaa, kun joistakin juhlatiloista ei löydy päivitettyä infoa omistaja- ym. asioista, vaikka kuinka googlettelisi.

Link to comment
Share on other sites

Kiitos ystävällisesti meitä valaisseiden ihmisten, selvisi, että Andania on todella päätetty Helsingin kaupungin toimesta myydä, mutta mitään asian suhteen ei ole sen koommin kuulunut. Tällä hetkellä Andania ei ainakaan vuokrauskäytössä ole eikä kaupungilla myöskään ollut asian etenemisestä vielä mitään tiedotettavaa.

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...
  • 2 months later...
  • 3 months later...

Kävin muutama vuosi sitten Villa Andaniassa ystäväni kanssa ja ihastuin silloin paikkaan ikihyviksi. Onko kellään tietoa järjestävätkö siellä nykyään häitä tai sopiiko teidän mielestänne paikka hääpaikaksi noin 100 hengen häille? :) Itse ihastuin paikkaan kovasti ja toivoisin sen saavani ensi kesänä hääpaikaksemme.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...