Jump to content
Naimisiin.info

Polttarit JYVÄSKYLÄSSÄ, KUOPIOSSA...


Guest Polttari Prinsessa

Recommended Posts

Guest Polttari Prinsessa

Mitä ohjelmaa pystyisin näillä paikkakunnilla harrastamaan/ tekemään? onko kenellekään tietoa esim missä olisi jotain ruuan tekemistä, kondiittorissa maisteluja siis ihan mitä vain?

Onko Jyväskylä/ Kuopio seudulla mahdollista levyttää?? Entä onko kenelläkään ideoita iskulauseeksi munkkia kaupittelevalle nunnalle? Tai mitä muuta nunna- asuinen polttarisankari voisi tehdä?

Kaikki muutkin ideat otetaan ilolla vastaan!!!! Kiitos avusta jo etukäteen... :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Jyväskylässä on uusi makee kuntokeskus Fiilis aivan keskustassa, jossa on mahdollista saada ohjattua ryhmäliikuntaa koko porukalle. Me ollaan menossa meidän polttariporukan kanssa kesäkuussa alkupäivästä treenailemaan (rennosti tottakai) Fiilikseen, jossa päivänsankarille on tiedossa treenin jälkeen hemmottelua hierovassa tuolissa ja hierovassa poreammeessa. Fiiliksestä tarjottiin myös mahdollisuutta hyödyntää yläkerrassa sijaitsevan kauneushoitola Punahuulen palveluita mutta ne ei sopinu enää sitten meidän aikatauluun. Jos teillä on vähänkään liikunnallisempi/liikunnasta innostunut polttariporukka tiedossa, niin luulen et Fiiliksessä päivä alkaa aika jees.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Nyt on hätä täälläkin. Tarkoitus oli mennä seinäkiipeilemään hutunkiin ja kun soitin ja yritin varata sitä niin kertoivat ko.paikan olevan kesällä viikonloppuisin kiinni.

Löysin kyllä firmoja jotka järjestävät ulkona kiipeilyä ja kalliolaskeutumista, mutta hinnat menee meidän budjetin yli. Seinäkiipeily olisi maksanut ohjattuna 80 € joten mitä muuta tuolla rahalla saisi?

Olisi tietysti ollut kiva että kaikki olisi voinut yhdessä tehdä jotain mutta nyt ollaan kyllä valmiit uhraamaan koko raha siihen että itse juhlasankari saa jotain kivaa.. mutta mitä??

Link to comment
Share on other sites

Mukavaa polttaritekemistä löytyy ainakin Jyväskylän Karting centeristä (saa siis ajaa kartingia radalla joko koko porukalla; varatkaa aika etukäteen tai sitten menemällä paikanpäälle ja tsekkaamalla tilanne montako seuraavaan kisaerään mahtuu ajamaan --> lisätietoa asiasta löytyy netistä) sekä Varjolan tilalta Laukaasta. Voin suositella, itse nuo paikat testanneena!! :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

Juu Varjolan tilalla voi mennä koko porukan kanssa koskenlaskuun. Ja morsiamen voi laittaa ylittämään kosken köydessä roikkuen :girl_haha:

Kivaa, joten suosittelen! Hyvä paikka :)

Muokattu: , käyttäjä: raji
Link to comment
Share on other sites

Jyväskylän kupeessa (n. 10min) Vaajakoskella Kanavuoressa pääsee pelaamaan paintballia tai kokeilemaan sumopainia. Gamex Oy:llä on luolastoissa viihteellinen painttihalli ja ulkona rakennettu pelikenttä. Sisällä on myös äänentoisto ja asiakastilat sohvineen.

Link to comment
Share on other sites

Laukaaseen polttareita viettämään!!! Miltä kuulostaisi "morsmaikkusauna"?? Saunotetaan tuleva morsian savusaunassa ja tehdään asiaan kuuluvat taiat (ohjatusti) ja sitten katsotaan tarotkorteista tulevaa!!! Tai jos sittenkin ihan tavallista saunaa ja kylpypaljua yrtein varusteltuna. Kaiken jälkeen syödään sitten saunaevästä. Muutakin ohjelmaa saapi, mitä vaan Eräpohjolan emäntä keksii!! Hinta ei päätä huimaa! Käykää katsomassa sivut www.erapohjola.fi

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Simulaattorimaailma Jämsässä oli mukava yllätys. Siellä oli aivan mahtavat ajosimulaattorit joilla pääsi ajamaan keskenään kisaa 6 henkeä kerrallaan. Sitten oli liikkuva rallisimulaattori jolla vedettiin kovat kisat. Erillisessä tilassa oli kaksi laajakangasta joissa voi ampua ampumasimulaattorilla ja lisäksi oli vaikka mitä pelejä. Karaokeakin hieman luikautettiin, mutta saunaosasto jäi vielä testaamatta. Paikka on lähellä Himosta entisen Patalahden Esson alakerrassa, taitaa olla nykyään ST1. Luulenpa että firmamme pikkujoulut tullaan pitämään täällä.

http://www.simulaattorimaailma.fi/

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...