heinämorsian 2010

Missä vaiheessa valmistelut ovat?

275 viestiä aiheessa

^ pitopalvelukin kannattaa varata todella hyvissä ajoin, suositut ja hyvät menevät nopeasti, 1½-2 vuotta etukäteen parhaassa tapauksessa. Ja jos on tietty bändi mielessä niin toki sekin kannattaa varata, koska ei bändi voi ottaa kuin yhden keikan per ilta. Eihän siitä mitään haittaa ole, että ajoissa varaa. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Meillä on häät elokuussa 2010. Ensin kaavailtiin heinäkuuta, mutta kirkkoon soittaessani (viime viikolla), heillä olivat jo kaikki päivät täynnä. Opinpahan sen, että pitää näköjään olla ajoissa liikkeellä. Täällä jotkut aikovat jo varata kampaajaa ja meikkiä kesän aikana. Olenko auttamattomasti siinäkin myöhässä, kun ajattelin jättää niiden varaamiset talveen? Entäs pitopalvelut, bändit yms?

Siis mä varaan ne kampaajan ja meikin ihan vaan siksi että oon _aina_ ihan hullun ajoissa kaikessa ja jos näyttää siltä että kaikki suositut paikat on varattuja niin luultavasti luopuisin koko touhusta! :girl_haha: Eli ehkä se riittää jos ne eh... tän vuoden puolella varaa! :blush: Joten nou hätä...

(Tosin on mulla sekin syy etten töiden takia ehdi ennen toukokuuta panostaa varmaan pa*kaakaan häihin, muuta kun pakollisten kutsujen ja pukujen verran.)

Pitopalvelut ja bändit saattaa kyllä jo mennä kesänkin aikana, joten niiden suhteen olisin jo liikkeellä, riippuen tietysti kaupungista. Mitä tärkeämpi ja suurempi asia, sen enemmän siihen kannattaa panostaa ajallisesti ja rahallisesti. Tällä logiikalla me mennään!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ite en ainakaan saanut ketään kampaajaa tekemään varausta syksylle 2010 :D Kuulema tammikuussa onnistuu.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Häät melko tarkalleen vuoden päästä. Tällä hetkellä juhlapaikka alustavasti varattuna, kirkkoa alan varaamaan huomenna. Toiveissa olisi tuttu pappi, mies saa hänelle soiton hoitaa kun enemmän tuttu on. Kutsut on mielessä valmiina, mies on mukavasti osallistunut niidenkin suunnitteluun. Bändiä vasta mietitään, jotain tartteis senkin eteen tehdä, ettei mene sivu suun.

Nyt kun päivä on päätettynä, on oikein tosissaan alkanut jännittämään, minä naimisiin!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meilläkin häät elokuussa 2010. Juhlapaikasta on jo ennakkovaraus ja pitopalvelu tulee sieltä, joten siitä ei tarvitse huolehtia.

Pienimuotoista paniikkia aiheuttaa kuitenkin kirkon varaus. Huomasin että osa on jo saanut varattua kirkon reilun vuoden päähän, mutta itse aisaa selvitellessäni ainakaan niistä kahdesta seurakunnasta, joista haluasimme kirkon, ei saa varattua kirkkoa kuin korkeintaa vuotta ennen vihkipäivää ja toisesta vasta syyskuussa..

Eli aika näyttää saammeko kirkkoa samalle päivälle juhlapaikkamme kanssa :)

Sormuksia ollaan jo käyty katselemassa ja kutsuista ja menusta on tehty koevedokset, eli värimaailma alkaa olla jo selvillä. Hääpukuakin olen menossa jo hieman vilkuilemaan tällä viikolla, mutta saa nähdä kuinka vaikeaa päätöksenteko onkaan :D

Tuntuu että pieni hääpanikkii iskee jo nyt, vaikka aikaa on vielä yli vuosi! Tosin uskon sen helpottavan jos ja kun saamme kirkko-asian pois stressaamasta mieltämme. Eiköhän ne hommat siitä eteen päin sitten taas hoidu.

Ja jos ei kirkko onnistu toivotulla tavalla, niin sitten sovelletaan!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä häät heinäkuussa 2010.

Sormus on ollut jo kihloista asti, ostettiin kaikki kerralla ;)

Juhlapaikka varattu, ruoat tulee sieltä.

Vieraslista suurin piirtein mietitty.

Valokuvaaja varattu.

Kaason tuttu on lupautunut tekemään kampauksen ja meikin.

Häävalssi päätetty, vaikkei tanssia osatakaan ;)

Niin ja tietty avustajat valittu, kysytty ja lupautuneet ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on tällä hetkellä varattuna juhlapaikka ja kirkko, häämenu keskusteltuna ja lukkoon lyötynä pitopalvelun kanssa, valokuvaaja varattu, osa korttitarvikkeista ja koristelujutuista ostettuna, vieraslista tehty (ja alustava istumajärjestys), puku valittu ja muuta sekalaista. Ja häät heinäkuussa 2010.

Edit: Ai niin, hotellihuone on kans jo varattu, kutsukorttitarvikkeet hankittu (suklaanruskea silkkinauha on tänäkin kesänä kiven alla, joten se piti tilata erikseen.....) ja kaikki tarvittavat askartelutarvikkeet.

Muokattu: , käyttäjä: Malssi09

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä kirkko ja juhlapaikka varattu. Kauheeta kun luen näitä sivuja kuin paljon ihmiset on jo kerenny tekemään :girl_impossible: Ite ottanu asian ihan rauhallisesti, huomenna pakko soitella pitopalvelua :girl_smile: On meillä kyllä valokuvaaja, bestmanit ja kaasot pyydetty.. Värimaailma selvillä, koristelu kunhan sais ostettua. Vieraslistaa ollaan suunniteltu. Et aikas alkutekijöissä ollaan :girl_sad: Mies on kyllä ollu lähiaikoina niin paljon töissä 1,5viikkoa putkeen niin eipä myö olla nähtykkään. Jee vloppuna jopa 2pvä nähdään ja taas työt kutsuu.

Mut mä pyörin netissä ja suunnittelen mielessä. Kaikki on mulle kyllä selvää, tiedän millasen hääpuvun haluan pitää vain löytää se oikea, morsiuskimppu on päätetty ja sormuskin aikalailla mut vielä ei ollu sitä oikeaa vastaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Häät joulukuussa 2009 eli 4kk aikaa. Kirkko ja juhlapaikka on varattu, hääpuku ostettu, kutsukortit suunnittelun tasolla.. kaikki muu pahasti vaiheessa vielä!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on kirkko ja jatkopaikka varattu. Hotellihuone on myös varattu. Pitopalveluihin ollaan laitettu tarjouspyyntöjä.. Häiden teema on päätetty ja illan soittolistaa mietitty. Vieraslista tehty. Kutsuja aletaan seuraavaksi suunnittelemaan :) Et ihan hyvällä mallilla, häät syyskuussa 2010. Sormuksista ja puvusta on kans jo jonkinlainen käsitys, mitä haluan. Nettiä selaillu, sieltä saa hyviä ideoita :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ollaan mekin jonkin verran saatu järjestelyitä eteenpäin: Me ollaan lyöty menu lukkoon pitopalvelun kanssa. Vielä pitää lihat hommata, ollaan ajateltu kokonaista possua, mutta tiedetään jo mistä kysytään. Lisäksi sormuksesta ja puvusta on minun osaltani jonkinlainen käsitys. Loppukuusta on ensimmäinen palaveri kaasojen (2 kpl) kanssa.

Värit melkein päätetty ja kukkia oon miettiny. Sulhaseni oli kysellyt äidiltään apua pöytäkoristeissa (tulee vissiin kukista ja kynttilöistä sekä luonnon kivistä) :girl_sigh: . Jokin ajatus pöytien koristuksestakin on, mutta en vielä tiedä onko meillä sulhasen kanssa yhtenäinen mielikuva siitä :girl_blum: Ja juhlapaikasta on muutama ajatatus, nyt pitäis laittaa tarjouksia sisään. Hyvässä mallissa, kun häistä on tiedetty noin 3 kk. :girl_wink: (Meillä siis häät heinäkuussa 2010)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Häät on heinäkuussa 2010.

Tammikuussa 2009 varattiin juhlapaikka, ja toukokuussa kirkko (juhlapaikka on melko suosittu, niin siksi niin ajoissa). Kirkkoonkin oli varaushetkellä jo yksi vihkiminen samalle päivälle tuntia ennen meitä. Soitin papille, jonka toivoisin olevan meidän vihkipappina, mutta koska hän on eri seurakunnasta, ei osannut sanoa vielä varmaksi näin ajoissa pystyykö tulemaan.

Bändin kanssa on jo alustavasti sovittu päivämäärästä. Hääpukuja olen menossa katsomaan kaasonin kanssa tällä viikolla, mutta tuskin varaan, kartoitan vain vaihtoehtoja :)

Tarjoilut ruuasta alkoholiin tulee juhlapaikan puolesta, joten sitä ei erikseen tarvitse varata, ja menusta sovitaan niiden kanssa sitten muutamaa kuukautta ennen häitä. Kampauksesta, meikistä ja kynsistä olen jutellut ystäväni kanssa, hän luultavasti hoitaa ne. Teemaväri on päätetty ja koristeluita suunniteltu jo hieman (pöydille ja pihapiiriin).

Hääautona on todennäköisesti isäni 60-luvun jenkki.

Paikkakortti / hääkarkkirasia on ideoituna, mutta toteutuksen miettiminen on vielä vähän vaiheessa :)

Siinäpä ne, mitä tällä hetkellä on sovittuna ja suunniteltuna (tai ainakin mitä yhtäkkiseltään tulee mieleen).

Muokattu: , käyttäjä: Kesämorsian*2010

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä juhlia alettiin valmistella toukokuussa, jolloin varattiin kirkko ja juhlapaikka. Häät lokakuussa ja nyt siis aikaa vajaa pari kuukautta. Kesäkuussa ostin hääpuvun ja pikkujuttuja tehty kesän mittaan, mutta oikeastaan vasta tällä viikolla aletaan enemmän valmistella. Juhlapaikalla poikettiin eilen ja suunniteltiin koristeluja, huomenna mm. sormuksia katsastamaan, kirkkoherranvirastoon, kenkiä etsimään, sulhaselle pukua katsomaan jne.

Juomat pitää vielä hankkia ja kirkkoon miettiä musiikki. Koristeluun pitää haalia kynttilöitä jne. ja pöytäliinat pitää jostain kehitellä. Eniten hommaa on tietenkin sillä häitä edeltävällä vkolla. Meillä tosin ei askarrella mitään hääkarkkisysteemejä tai paikkakortteja, joten niihin ei tarvitse varata aikaa, kun sellasia ei tule. Mutta onhan toki paljon muuta vielä tehtävänä. Mutta hyvin ehtii :girl_dance:

Ja meillä häistä tietää tällä hetkellä ainoastaan yksi sellainen ihminen, joka pystyy auttamaan, joten muuten järkkäilemme kaiken itse. Ei siis mitään suureellisia juhlia odotettavissa. Yllätys paljastuu muille sitten vasta lähempänä ajankohtaa :girl_haha:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä häät ovat heinäkuussa 2010 ja tähän mennessä on varattuna kirkko ja juhlapaikka (saattaa kyllä vielä vaihtua) pitopalvelua kyselty alustavasti, malli kutsukortista väkerretty ja teemavärit päätetty. Nyt vähän taukoa suunnitelusta, mutta kohta pitäisi jo ruveta kyselemään kuvausta yms.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

MEillä häät helmikuussa 2010. Kirkko, juhlapaikka, puvun tekijä, ruoka varattu valmiiksi. Samoin minulle kampaaja. Muuta ei vielä ollakaan tehty. Mutta kyllä tässä vielä kerkiää. :) Miehelle on puku onneksi juuri ostettu. :) Pitäisi soittaa papille yms. tässä lähiaikoina.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me mentiin kihloihin viime sunnuntaina :-X ja häitä on suunniteltu jo helmikuulle 2010.

Mitään ei siis vielä oo varsinaisesti tehty, paitsi vihkisormuksen valkkasin jo samalla kun ostettiin kihlat.

No on meillä vieraslista aika pitkällä, eli about tiedetään suuruusluokka kutsuttavien määrästä, ja tällä viikolla olis tarkoitus saada päätettyä tuo päivä, 20.2.2010 on aika vahva kandidaatti nyt. Mut soitellaan läpi noita paikkoja ja kirkkoa ym. että saako sille päivälle vielä tarvittavat varaukset, muutkin helmikuun päivät on vielä mahdollisia.

Niin ja miehellä on kyllä frakki ennalta, aikoo käyttää sitä, joten miehen vaatetus on about kunnossa.

Saas nähdä mimmonen kiire tässä vielä tulee, taloakin ollaan juuri ostamassa... onneks meillä molemmilla on paljon kokemusta isojen tilaisuuksien järjestämisestä (ei häiden, mutta muunlaisten), joten eiköhän tämä tästä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Häät 14.8.2010

- Juhlapaikka varattu alustavasti jo viime talvena (juuri oikeaan aikaan, tungosta jo silloin)

- Vierasmäärä suunnilleen tiedossa

- Hotellista hääpaketti varattuna

- Värimaailma tiedossa ja pöytäliinat+kaitaliinat hommattu+servetit (äiti toi ranskasta)

- 2x hääkenkiä tilattu Briteistä ja odottelee kaapissa

- Laukkukin jo odottelee ja sulhasen liivi+plastron

- Koristelukin kukkia myöden päässä pohdittuna, katotaan muuttuuko vielä

- Bändi, jokou isäpioleni bändeistä (paljon kokemusta häistä) tai sitten kootaan lähisuvusta (paljon musikaalisia)

- Ruuat tehdään todennäkösesti itse ja levonnaiset+kakut sulhasen äidin töistä

Kirkon saa varata aikaisintaan joulukuun ensimmäinen päivä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on häät 23.1.2010 Eli aika pian :girl_blum::girl_impossible: . No valmiina on

- Kutsukortit

- Juhlapaikka varattu

- Väri skaala päätetty

- Koristeet ym ostettu

- Morsiuspuku tilattu ym tiara jne ostettu

Ainoastaan puuttuu sulhasen puku ja Ruuat ja pari pussii ruusunlehtii. Ai niin ja hoksinpa tuos et sormukset pitää käydä viel ostaan :girl_impossible:

Onneksi meillä on pienet häät about 25 henkee tulos.

Mitäs mielt ootta pienistä häistä?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on kolme päivää häihin. Tuntuu että sitä mukaa kun listalta lähtee tehtyjä asioita pois, niin aina niitä tekemättömiä vaan tulee lisää! :girl_impossible:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^kolme päivää... KÄÄÄK! :girl_impossible::D

Meillä häihin vielä yli 10 kk aikaa ja valmistelut siinä vaiheessa että:

-vieraslista tehty

-budjetti (hyvin suurpiirteinen tosin) tehty

-kirkko varattu

-juhlapaikka varattu

-vihkisormus ostettu (miehen mahdollinen ostamatta)

-kuvaaja buukattu

-kutsut valittu, vielä teettämättä (eli tämän myötä myös väriteema, juhlapaikan koristelu päätetty)

Eli näitä tällaisia isompia juttuja häsäilty... mukana seuraa sitten varmasti miljoona pientä juttua ja enenevässä määrin mitä lähemmäs päivää päästään :) Toisaalta oon koittanut valinnoillani vaikuttaa siihen että kaikkea pientä säätöä olisi mahdollisimman vähän, eli aika paljon tulee valmiina "samassa paketissa" jotta välttyisin liialta stressiltä, koska saan sen kehitettyä vaikka lankunpätkästä jos niikseen tulee :girl_haha:

typoooooooo

Muokattu: , käyttäjä: pétillant

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei kaikki,

kerrompa meidän tämän hetkisestä tilanteesta:

kirkko on varattu

pitopalvelu on varattu

tiara tilattu

värimaailmaa ja teemaa muutenkin mietitty, mutta ei lukkoon lyöty

kukkia mietitty

huomenna pidän ensimmäisen palaverin kaasojen kanssa ja menen samalla katselemaan tarjontaa yhdestä liikkeestä (ja saatanpa samalla reissulla kokeilla elämäni ensimmäistä pukua :girl_sigh: )

Juhlatilasta on laitettu parikin kyselyä

Siskoni lupasi ostaa minulle kengät, joten niitä pitäis lähteä hieman katselemaan ja mikä PARASTA: mieheni on alkanut innostumaan häiden suunnittelusta ja tuntuupa tuo "hössötyskielto" pikkuhiljaa purkaantuvan :girl_haha: Parin viikon päästä pitäis mennä kokeilemaan yhtä pukua, jonka löysin näiltä sivuilta.

Muokattu: , käyttäjä: heinämorsian 2010

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tänään tämä morsmaikku kävi kokeilemassa elämänsä ensimmäistä kertaa hääpukuja, ne kaikki oli ihania, mutta mikään ei ihan iskennyt syvälle ja lujaa. Sovittaessa pukuja tuli tunne, että olen oikeesti menossa naimisiin. :girl_sigh:

Luulin, että jännittäisin sitä kovasti, mutta en sitten jännittänytkään niin paljon kuin kuvitelin. Yhdet kengät menen varmaan sieltä ostamaan tässä jossain vaiheessa. Onko muuten liikaa maksaa kengistä 130 euroa? Kengät voi juhlien jälkeen värjätä ja näin niitä voi käyttää viellä monta kertaa. :girl_blum::girl_sigh:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Häät 5.6.2010

-Juhlapaikka varattu (vihitään siellä, joten kirkkoa ei tarvitse varata)

-Pitopalvelu varattu

-Hääpuku ostettu

-Värimaailma valittu

-Vieraslista laadittu (istumajärjestystäkin jo mietitty)

-Osa koristeista väkerrelty

-Bestmanit ja kaasot valittu

Kaikkea mahdollista kukista kutsukortteihin ja musiikkiin on aika pitkällekin mietitty :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Häät 7.8.2010

- Tuomarin kanssa sovittu vihkipäivä ja -aika (tulee juhlapaikalle vihkimään)

- Juhlapaikka pitopalveluineen varattu

- Vieraslista valmis, monille jo ilmoitettukin alustavasti päivästä

- Valokuvaaja varattu

- Muutama ajatus uhrattu värimaailmalle ja kutsukorteille

Hiljaa hyvä tulee? ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Häät 15.5.2010

- kirkko varattu

- juhlapaikka varattu (pitopalvelu tulee juhlapaikasta)

- menu päätetty

- vieraslista laadittu

- hääpuku ostettu

- kengät & laukku hankittu

- vihkisormus ostettu

- kaaso & bestman pyydetty

- koristeluja suunniteltu melko pitkälle + suurin osa koristeista hankittu

- bändi varattu

- valokuvaaja varattu

- kutsukorttien teko aloitettu

- kampaus- ja meikkiaika varattu

Olikohan tuossa kaikki - no joka tapauksessa hyvällä mallilla meillä suunnitelmat. Tosin minä olen ihminen joka suunnittelee ja tekee kaiken hyvissä ajoin :girl_smile:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään