Jump to content
Naimisiin.info

Pitkät hiukset miehellä


Recommended Posts

Oma sulhoni, jolla on sellainen puolipitkä tukka, uhkailee ajavansa pään kaljuksi häihin... itse kyllä tykkään kovastikin noista hänen hiuksistaan ja toivon, ettei toteuta uhkaustaan. Tai leikkuuta edes mitenkään radikaalisti. Auki hän tukkaa tuskin kuitenkaan tahtoo jättää, mutta musta pelkkä ponnari on ihan jees. Voihan siihen yrittää ujuttaa jonkun kukan koristeeksi... ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Omalla miehellä on hiustenkasvatusoperaatio menossa, vaikka eiväthän ne kovin pitkiksi varmaankaan häihin mennessä ehdi. Joku tuolla alussa niitä vampyyrityylin kuvia pyysi, ja vaikkei siitä heille enää hyötyä olekaan, niin mulle tuli samantien mieleen Brat Pitt Veren vangeissa. Vähän huonosti niitäkin kuvia löytyi, mut tässä nyt ois yks (tai sit pitää kattoa kyseinen [aivan loistava] leffa): http://www.moviepicturedb.com/pictures/10_11/1994/110148/l_110148_9b9235b6.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Täällä on sulhasella paksut, tummanruskeat hiukset, jotka hieman lainehtivat ja puoleen selkään pitkät. Jätetään kyllä ihan auki, koska niin normaalistikin niitä pitää ja soljuvat luonnollisesti.

Joskus käyttää siivotessa ponnaria, mutta tuskinpa suostuisi häihin niitä vangitsemaan. Itse asiassa minustakin ne ovat kauniimmat/komeammat auki (harjattuina!).

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Meillä myös miehellä takapuolen päälle olevat, luonnostaan todella vaaleat ja paksut hiukset. Mies haluaisi pitää auki (inhoaa ponnareita ja nutturoita) ja minä haluaisin taas vähän jotain siistimpää ja hiukset pois silmiltä.. Tällä hetkellä kompromissina ollaan puhuttu ns. Legolas- kampauksesta, eli jonkinnäköiset letit ohimoille tai hiukset vedetään edestä taakse letille :) 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Hui että, nyt vasta tajusin että onpahan omallakin miehekkeellä pitkät ja todella paksut hiukset, joissa ei meinaa ponnari pysyä niin millään. Onneksi tuo ei kaihda lettejä, joten varmaan jotain sen suuntaista sitten, saapi nähdä. Laittelen myöhemmin lisäideoita kun niitä mahdollisesti ilmaantuu. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Täällä on myös miehellä pitkät, paksut hiukset (arvatkaa olenko kateellinen siittä paksuudesta  :girl_cray2: ), ja tuo ihan itse mainitsi, että hiukset voisi sillon olla auki, muuten kun ne on aina ponnarilla. Letit on 99,9% varmuudella nounou, ehdotin sitten että jos niitä hiuksia jotenkin kiinni laitetaan, niin teemaan sopivasti sinisellä nauhalla. Juu ilmeisesti ei ollut hyvä ehdotus kun naama venähti sen näköisesti.

Mutta ajattelin nyt tätä ketjua lukiessa, että taidan hänet istuttaa kaason (joka minunkin hiukset laittaa) eteen laitettavaksi, ihan sama sitten vaikka vaan harjattaisiin ja jotain pientä, mutta että olisi sitten siististi laitettu :D Oikeastaan noi tuommoset kuvat missä on osa hiuksista kiinni näyttäis minun silmiin kovin hyvältä, mutta se sitten on eri asia mitä tuo jästipäinen mies on mieltä. Ei siinä, en kyllä valita jos hän suostuu pitämään hiuksia kokonaan auki, edes sen aikaa kun kuvia otetaan.  :girl_blum:

Muokattu: , käyttäjä: DaughterOfTheMoon
Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Mun sulhasella oli nyt ah niin muodikas "man bun" eli miesnuttura (niitä näkee tosi paljon ihan katukuvassa pitkähiuksisilla miehillä), sellainen pieni, tiivis, suht. ylös koottu samuraihenkinen.

Minä koitin tämmöstä nutturatyylistä ehdottaa, mutta ei kelvannut, yllättäen  :girl_sigh:

Eli tuolla että osa jää auki, en todellakaan osaa kuvitella tuolle semmosta kokonaan kiinni olevaa, ikinä kun hänen hiukset ei ole kokonaan ylhäällä kiinni olleet niin kuinka törpöltä näyttäisi  :girl_haha:

 

LETO-BUNS_2913259b.jpg

 

Meidän kompromissi oli nyt sitten tähän tyyliin, mutta tuskin jää tuohon eteen noita pieniä aukinaisia suortuvia. Kaaso saa sitten tämänkin näpertää :P

 

28f0baf8ad2f4e0b4c6b88cb184ed6f5.jpg

Muokattu: , käyttäjä: DaughterOfTheMoon
Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Nosto, lisää vinkkejä ja inspiraatiokuvia kaivattaisiin pitkähiuksisille miehille! Tai siis minä kaipaisin. ;) Siispä mahdollisesti myöskin siihen, miten suostutella sulhanen tekemään hiuksille jotain. Yleensä pitää niitä ponnarilla tai auki, jälkimmäinen on kyllä kovasti mieleeni arkena, ja ehkä juuri siksi että omatkin hiukseni ovat melkein aina auki/laittamatta niin edes minimaalinen kampaus toisi hiukan juhlan tuntua. Lettikampauksista ei taida juurikaan innostua...

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

Pitkähiuksinen sulhanen mullakin :) Suosittelin, että se teettäis ihan perus ranskalaisen letin hääpäiväksi, ei siis mitään Legolas-lettiä, vaan ylhäältä alas letti. Hiusten pituus on yläselkään, vähän lapojen ylle. En osaa itse tehdä sellaista katseenkestävää enkä muutenkaan kestävää lettiversiota. Mietinnässä on vielä, kuka miehelle sen kampauksen hääpäivänä tekisi.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...