Jump to content
Naimisiin.info

Vieraat, jotka eivät ole vastanneet kutsuun (yhdistetty)


nelli&risto

Recommended Posts

Meillä on pari päivää jäljellä ja muutamat eivät ole vielä ilmoittaneet tulostansa. Laitan sitten viestiä perään ja kyselen tilannetta. Kieltämättä aika ärsyttävää, mutta ei yllättävää.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kun meidän ilmoittautumisaika tuli täyteen, oli edelleen noin 10 vierasta vastaamatta.

Kun kyseltiin perään, melkein kaikki olivat unohtaneet ilmoittaa. Eräs ihminen ei perään kyselynkään jälkeen ole vastannut mitään. Vaikka pyysin ilmoittamaan, että pääseekö paikalle vai ei. Hieman kieltämättä ärsyttävää, ettei vastata mitään. Ja tämä on mielestäni kaverini. :girl_mad: Saa nähdä ilmestyykö häihin vai ei.

Link to comment
Share on other sites

^ Onpas ärsyttävää, jos ei kyselyynkään vastaa mitään. Menee kyllä reippaasti huonon käytöksen puolelle.

Meillä ilmoittautumisaika päättyi hiljattain, ja seuraavina kahtena päivänä soiteltiin/viestiteltiin läpi ne muutamat, jotka eivät vielä olleet vastanneet. (2 vierasta ja muutama puoliso, joista ei ollut tietoa.) Kaikilta saatiin lopulta vastaus, vaikka viimeisin kyllä laittoi aika tiukalle meidän deadlinen kanssa. (Ilmoitti 5 min ennen kuin tieto piti saada eteenpäin.)

En kokenut, että olisi noloa joutua soittelemaan. Enemmän nuo vieraat olivat pahoillaan, kun ilmoittautuminen oli jäänyt.

Muokattu: , käyttäjä: Lakme
Link to comment
Share on other sites

^ Onpas ärsyttävää, jos ei kyselyynkään vastaa mitään. Menee kyllä reippaasti huonon käytöksen puolelle.

Meillä ilmoittautumisaika päättyi hiljattain, ja seuraavina kahtena päivänä soiteltiin/viestiteltiin läpi ne muutamat, jotka eivät vielä olleet vastanneet. (2 vierasta ja muutama puoliso, joista ei ollut tietoa.) Kaikilta saatiin lopulta vastaus, vaikka viimeisin kyllä laittoi aika tiukalle meidän deadlinen kanssa. (Ilmoitti 5 min ennen, kuin tieto piti saada eteenpäin.)

En kokenut, että olisi noloa joutua soittelemaan. Enemmän nuo vieraat olivat pahoillaan, kun ilmoittautuminen oli jäänyt.

Nyt tämä henkilö sitten vastasi. Kaksi viikkoa vastauspyynnön jälkeen. :hysteric: Enemmän raivostuttaa tuollainen käytös, kuin iloitsisin siitä, että ystävä pääsee osallistumaan juhlan. Saimme juuri suunniteltua valmiiksi istumajärjestyksen ja pöydät on mietitty aikaisemmalla henkilömäärällä. Nyt joutuu sitten korjailemaan, koska ko henkilö oli kuulemma liian kiireinen, ettei ehtinyt vastata ajoissa. :skilletgirl:

Link to comment
Share on other sites

Meilläkin on yksi kutsuttu aveceineen, jotka eivät ole kyselynkään jälkeen vastanneet mitään tulostaan. Tein myös istumajärjestyksen olettaen etteivät saavu ja toivon etteivät saavukaan, koska sitten menisi todella vaikeaksi istumajärjestyksen säätäminen :girl_mad:

Link to comment
Share on other sites

Meillä on kyllä vielä kolmisen viikkoa aikaa ilmoittautua ja vajaasta 200 kutsutusta on ilmoittautunut 45 tähän mennessä. Odotan ja katson, kuinka paljon vielä ilmoittautuu ja ainakin sitten soittelen ne läpi, jotka ovat aikaisemmin puhuneet siihen tyyliin, että tulisivat. Meilläkin kuitenkin on istumajärjestys ja pitopalvelulle pitää ilmoittaa tarkkaa syöjien määrä, joten kyllä ilmoittautumisilla oikeasti on väliä...

Ilmoittautumisen deadline oli ja meni ja kyllähän ne ihmiset viime tippaan jättivät ilmoittamisen, mutta suurin osa onneksi ilmotti itsestään. Omista sukulaisistani vain kaksi jätti ilmoittamatta mitään, mutten aio heille soitella vaan oletan, etteivät tule. Sulhon sukulaisista puolet jätti ilmoittamatta mitään ja sulho päätti, ettei soita kaikkia läpi, vaan soittaa parille, joiden oletti olevan tulossa.

Jos joku tulee siitä huolimatta, ettei ole itsestään ilmoittanut eikä siten ole istumajärjestyksessä eikä pitopalvelun syöjämäärissä, niin meillä on kyllä yksi tyhjä pöytä varattuna näitä varten, syövät viimeisenä, jos ruokaa riittää.

Link to comment
Share on other sites

Jaha, viikon päästä voi tähänkin ketjuun tulla mahdollisesti avautumaan: viikko ilmoaikaa jäljellä ja tiedämme ehkä 15/120 ihmisen saapumisesta. Muutamista tiedän etteivät he tule mutta sekin tieto on tullut sisareni (kaasoni) kautta. Ei siinä mitään, mutta ne on sellaisia "No ei me ehkä päästä tulemaan mutta jos näin ja näin käy niin sitten voidaan tulla mutta koska tuo ja tämä ei tiedä vielä mitä tekee niin ei voi tietää vielä että voiko tehdä niin ja näin." No, viikko on armonaikaa. Sen jälkeen saatan lähettää tekstiviestejä tai sitten en...

Muokattu: , käyttäjä: Yvory
Link to comment
Share on other sites

Meillä ilmottautumisaika on mennyt umpeen. Kutsuttuja oli 130kpl ja niistä 20 eivät ole vastanneet mitään.

FB:n kautta olen laittanut muutamille kyselyä perään ja vielä ainakaan ei ole tullut heiltä vastausta. Muitten perään en ala soittelemaan. Purkoon kynsiä ja nieleskelköön sylkeänsä jos juhliin viitsivät ilmaantua ilman ilmottautumista.

Aikuiset ihmiset...Argh.

Muokattu: , käyttäjä: se oikea
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Mun mielestä on niin törkeää käytöstä olla ilmoittamatta mitään! :hysteric: en koskaan itse kehtaisi tehdä niin. Mä ainakin ajattelin, että jos ja kun meidän kohdalla käy niin, että jotkut eivät ilmoita mitään niin soitan perään ja kysyn ihan suoraa, että mikä on homman nimi. ja aion mainita, että se on tärkeää saada tietää ketä on tulossa. En nyt aio ilkeä olla tai muutenkaan käyttäytyä rumasti, mutta mielestäni siitä saa antaa sellaisen kuvan, että en ole mielissäni tilanteestä, että joudun perään soittelemaan. (pidätte mua varmaan ihan hirveänä nyt, oikein Justiina :skilletgirl::girl_haha: )

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Enemmän olen skeptinen niiden suhteen, jotka heti kutsun saatuaan sanoivat tulevansa, tottakai. Mietityttää, että jos se mieli muuttuu, niin ilmoittavatkohan sitten siitä... Mutta ihan oikeasti uskon, että näitä on turha kovasti murehtia ennen kuin se vp on tosiaan takana. Moni aktivoituu vasta viime tingassa. Itsekin kirjoitan aina kalenteriin merkinnän, että ilmoittaudu viimeistään huomenna! ... Ja muistan sen usein vasta, kun kalenteri kääntyy oikealle viikolle. ;)

Komppaan! Itse olen juuri se tapaus että jos en ilmota heti kutsun tultua laatikossa, joudun soittamaan nolona seuraavana aamuna hädissäni tai lähetän tekstarin tyyliin kello 23:58...

Häihin en ole onneksi vielä unohtanut ilmottautua. Minäkin tulen itse sitten soittamaan perään ja panostan kutsussa vastausten tärkeyttä.

Toisaalta häihinkin on vielä sata vuotta...

Jommankumman iltalehden sivuilta pitäisi löytyä lahjalistan tyyppinen lista ilmottautumisia varten, kukaan tutustunut??

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

No, meillä oli muutama ketkä eivät ilmoittautuneet ja perään sai sitten kysellä, mutta nämä olivat sellaisia tapauksia jotka kyllä aavistimme etukäteen. Esim. eräs enoni, joka ei ole naimisissa eikä muutenkaan ikinä mitään suurempia juhlia järjestänyt, ei vaan ilmeisesti jotenkin osaa käsittää sitä, että sillä ilmoittautumisella on jotain merkitystä...

No, sitten on yhdet miehen kummit, ketkä eivät vieläkään ole vastanneet mitään, vaikka laitettiin pari viikkoa ilmoittautumisajan päättymisestä tekstarit ja kysyttiin ovatko tulossa. No heille emme tietenkään lähde ruokia varaamaan, mutta jos nyt sattuvat tupsahtamaan paikalle niin mietittiin, että kyllä heidät jonnekin saadaan tungettua. Kypsää kyllä tuollainen käytös.

Link to comment
Share on other sites

mua kans jännittää moniko sulhasen sukulainen ilmoittaa jollekin ns. asiaan kuulumattomalle kun kutsussa lukee ilmoittautumisten vastaanottajana vain ja ainoastaan morsian (en luota siihen että sulhanen muistaa kysyä kaikki erikoisruokavaliot, ja lasten iät kun kasvavat niin vauhdilla etten muista menevätkö kaikki 0-5v vai 6-12v hinnalla ja lisäksi en tiedä kaikkien puolisoiden ja lasten sukunimiä kun kaikki eivät ole naimisissa, nekin pitää kysyä ilmoittautuessa pöytäkarttoja varten) monellekohan saan soittaa perään...

Link to comment
Share on other sites

sitäpaitsi kutsussa lukee selkeäsi että "ilmoitathan tulostasi X.X mennessä" jonka lisäksi "juhlaohjesäännössä" lukee ensimmäisenä, että "ensinnä ilmoittautuneet saavat eniten ruokaa ja parhaat paikat"

meille on tulossa nimikoidut paikat ja pitopalvelusta varataan ruoka lautasperiaatteella (eli varaamme tietyn määrään lautasia).

kuokkavieraat on huomioitu tyhjillä pöydillä, joihin tulee valospotti ja lisäksi tarjolla on vettä ja näkkäriä

eli tervetulleita ovat, mutta ruokaa ei valitettavasti ole varattuna.. tai ehkä ruokkaa riittäiskin, mutta lautaset kyllä loppuu sitten kesken :girl_haha:

Hahahaa! Mahtava idea! :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

Meillä osa oli sitä mieltä, et jo ei oo tulossa, ei kutsuun tartte reagoida. :P

Kaikki eivät selvästikään ymmärrä vastauspyynnön ja ilmoittautumisen eroa...

Me varataan reilusti aikaa viimeisen vastauspäivän ja häiden väliin, että ehditään soitella kaikille jotka eivät ole muistaneet ilmoitella itsestään. Meille tulee istumajärjestys, enkä halua varata turhaan tyhjiä istumapaikkoja vastaamatta jättäneille.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Meidän vp. päivän jälkeen oli ilmoittamatta noin 30hlöä. Laitettiin viestiä perään, mutta osa ei siltikään vastannut. Osa vastas että tulee jos saa kyydin. Ja osa laittoin että ehkä tulee se ja se :skilletgirl: Kiva sitten maksaa noista EHKÄ-tulijoista...

Link to comment
Share on other sites

Meillä ilmoittamatta jätti 80 kutsutusta n.puolet. Vaikka selkeästi kutsussa pyysimme ilmoittautumaan meille jommallekummalle, oli yllättävän moni sulhasen puolelta ilmoittanut tulostaan sulhasen äidille ja isälle. :skilletgirl:

Oma "mokamme"oli se, ettemme pyytäneet poissa jääviä ilmoittamaan esteestä, vaan jouduimme soittamaan kaikille ilmoittamatta jättäneille. Opin kuitenkin tästä sen että jos meidän IKINÄ kutsutaan kenenkään häihin emmekä pääse, ilmoitan esteestä- riippumatta siitä toivooko pari erikseen sitä :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

Me varmasti tekstarilla laitetaan perään vastauspäivän jälkeen kyselyä niille keistä ei ole kuulunut mitään.

Ihan syynä se, että kaksi kutsua on postissa kadonnut ( tai sitten alzheimer-pappa on heittänyt sen roskeiin eikä muista :girl_haha: ).. mutta kuitenkin :) Kerran viestiä perään ja sen jälkeen mennään millä mennään :)

Meillä vp 1.8:tta ja häät vasta kyseisen kuun lopussa, joten ehtii hyvin senkin jälkeen kerran huhuilemaan :)

Link to comment
Share on other sites

On TOSI ärsyttävää kun ihmiset ei ilmottaudu!!! Miksei voi ilmoittautua heti kun kutsu tulee? Koska kun kutsu tulee niin sitähän heti katsoo kalenterista että koska häät on ja pääseekö, samantien voisi heti ilmottautua. Koska kyllä aika moni varmaan heti tietää just onko lomalla, pääseekö ja näin. Meillä oli vähän päälle kymmenen hlö jotka ei rsvp:hen mennessä ollu ilmottautunu ja niitä piti sitten alkaa kyselemään perään. Edelleen on yks pariskunta joka ei kyselyistäkään huolimatta vastaa!!!

Muokattu: , käyttäjä: nuttykitty
Link to comment
Share on other sites

Haluaisin vaan sanoa tähän väliin että esim. hoitoalalla vuorot tulevat usein kuukaudeksi eteenpäin ja niistä ei todellakaan tiedä ennen sitä. Toisaalta tiettyjä päiviähän voi toivoa vapaaksi :)

Link to comment
Share on other sites

^Sitten vois ainakin ilmoittaa, että en tiedä työvuoroistani vielä, mutta ilmoitan teille 8.7. tms. Ja kaipa niitä työvuoroja usein saa järjesteltyä.

Kutsut lähtee tänään postiin ja nään jo sieluni silmin ihmiset, jotka eivät ilmoita mitään ja sitten ne, jotka tuovat lapsensa mukaan, vaikka näitä ei ole kutsussa nimeltä mainittu :skilletgirl:

Link to comment
Share on other sites

Minäkin vuorotyössä olevana ymmärrän kyllä, että työvuorojaan ei voi 100 % varmaksi sanoa, mutta eiköhän useimmissa paikoissa jonkun viikonlopun saa vapaaksi, jos sitä pyytää jo pari kuukautta ennen ko. päivää. Ja jos listojen tekijä silti laittaa töitä sille viikonlopulle, monesti joku työkaveri kuitenkin suostuu vaihtamaan viikonloppuja.

Meillä meni niin, että sukulaiset ja tärkeät ystävät saivat kutsut hyvissä ajoin ja viimeinen ilmoittautumispäivä oli 1 ½ kuukautta ennen hääpäivää. Tämä siitä syystä, että juhlapaikka on sen verran pieni, että halusimme osviittaa siitä oliko mahdollista kutsua vielä lisää ihmisiä. Onneksi moni "ei saapuva" ilmoitti asiasta hyvissä ajoin, joten saatiin kesäkuussa laitettua vielä muutamat kutsut (häät elokuussa). Saatiin lopulta kutsuttua kaikki jotka haluttiin, kun alkuperäisistä kutsutuista useampi jättää tulematta. Nämä tosin arvattiin ennalta heidän maantieteellisen sijaintinsa tai terveydentilansa takia. Tietty prosentti kutsutuista jätti tietysti ilmoittamatta aikeistaan, joten mekin jouduttiin soittelemaan useamman ihmisen perään (jostain syystä miehen sukulaisten ja ystävien).

Meillä kävi samoin kuin monella muullakin naikkarilla: miehen sukulaiset ilmoittautuivat anopilleni, omat sukulaiset minulle. Ja vp:ssä oli vain minun ja mieheni numerot. On se kumma etteivät aikuiset ihmiset osaa ilmoittautua siihen numeroon ja niille henkilöille jotka on ilmoitettu : :mad: Kummallista oli myös, että muutama tyyppi ilmoittautui tähän tyyliin "no tultais mielellään mutta kun on yks asia mikä ehkä joudutaan tekemään silloin eikä tiedetä sitä ku vasta viikkoa ennen häitä mutttajossitäeituleniintullaan". Argh! Jollei voi ilmoittaa itsestään vp päivään mennessä tai edes paria viikkoa ennen hääpäivää (mikä on siis pitopalvelun puolelta ehdottomasti viimeinen päivä), niin sitten pitää kyetä sanomaan, että valitettavasti emme pääse. Kummaa jahkailua!

Link to comment
Share on other sites

Minusta perää kyseleminen ei ole ollenkaan huono juttu, koska itse olen niin tohelo kaikkien kans, että unohdan heti kaikki tällset päivät (samaten kun tiedän puolet äitini sukulaisista olevan :girl_smile: .. Onneksi äitini on pariin kertaan kysynyt ennen omaa ilmoittamistaan, että ilmoittaako meidätki samalla.. Ja kun olimme menossa serkkuni häihin isäni oli ajatellut ettei hänen tarvitsee ilmoittaa, koska ei meillä kellään ole erityisruokavaliota.. Kutsu oli hiukan siihen malliin muotoiltu, että siitä sai käsityksen, että ruokavaliot vain pitää ilmoittaa..

Tuohon täytyy vielä sanoa, että jos on joku sukulainen joka ei kuulu aivan lähipiirin esim. täti jonka luona käydään kerran vuodessa, ja muuten ei väliaikoina soitella voi kokea helpommaksi ilmoittaa omalle siskolleen, jonka kanssa on enemmän yhteydessä..

Muokattu: , käyttäjä: kaizu
Link to comment
Share on other sites

No mites näiden jahkailijoiden kanssa sitten? Meillä häät 1,5 viikon päästä ja edelleenkin mieheni kummit lapsineen, eli koko poppoo 8 henkilöä, eivät tiedä pääsevätkö, kun voi olla ehkä töitä tai sitä tai tätä, siis mitä? Ja ei, siellä ei kumpikaan tee vuorotyötä, joten en tiedä mitä töitä on ja muutenkin. Niin ärsyttävää! Tänään soitan vielä ja jos jahkailee, niin sanon, että parempi sitten varmaan olla tulematta. :hysteric:

Link to comment
Share on other sites

Lähden oletuksesta, että kutsuun vastaamatta jättäneet eivät ole juhliin tulossa. Eli istumajärjestykseen tulee paikat vain ilmoittautuneille.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...