Jump to content
Naimisiin.info

Vieraat, jotka eivät ole vastanneet kutsuun (yhdistetty)


nelli&risto

Recommended Posts

2 viikkoa ilmottautumisaikaa jäljellä. Tähän mennessä tulostaan on ilmoittanut YKSI pariskunta ja poisjäännistä toinen. Onhan tässä vielä aikaa, mutta olen 100% varma, että saan soitella perään aika monellekin henkilölle..

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Meille tuli vaikka kuinka monta ilmoittautumista VP-päivän jälkeen vaikken hätyytellytkään ketään. Serkkuni vaimoineen sen sijaan on jättänyt kokonaan kertomatta mahdollisesta tulemisestaan. Oletan siis, etteivät ole tulossa. Eivät ole mitään innokkaita juhlijoita.

Ja niin, mun mummokaan ei ole kertonut mitään. Tietää vasta hiukan ennen h-hetkeä, että jaksaako lähteä viiden tunnin automatkalle suuntaansa koska on ollut ajoittain ikävän heikossa kunnossa. 88-vuotias! Jos tulee, niin tottakai saadaan mummollekin istumapaikka juhlaan :-X

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Meillä kävi samoin kuin monella muullakin naikkarilla: miehen sukulaiset ilmoittautuivat anopilleni, omat sukulaiset minulle. Ja vp:ssä oli vain minun ja mieheni numerot. On se kumma etteivät aikuiset ihmiset osaa ilmoittautua siihen numeroon ja niille henkilöille jotka on ilmoitettu : :mad:

Samma här... voi että ottaa pattiin, että ihmiset, joita me olemme henkilökohtaisesti kutsuneet eivät voi joko

1) soittaa (kummankin numerot olivat kutsussa)

2) kirjoittaa sähköpostia (kummankin mailiosoitteet olivat kutsussa)

3) edes laittaa tekstiviestiä (vaikka ei ehkä aivan etiketin mukaista, mutta ainakin halvempaa kuin soittaminen)

meille, jotka järjestämme häitä, vaan saamme tiedot heidän tulostaan muiden sukulaisten kautta... huoh...

Muokkaus: Tarkennuksena siis että olemme lähettäneet kutsut hyvin aikaisessa vaiheessa koska järjestämme häitä ulkomailta käsin ja pyrimme varmistamaan että meillä olisi vähän extra-aikaa tehdä tiettyjä asioita.

Muokattu: , käyttäjä: Marjasin
Link to comment
Share on other sites

Me emme saaneet mitään vastausta yhdeltä pariskunnalta. He odottavat lasta ja raskaus on ollu kaikin puolin vaikea, joten on varmasti mahdoton arvioida missä kunnossa muutamien viikkojen päästä olisi ollut. Laskuissamme ajattelimme parin jättävän juhlat väliin, kuten sitten kävikin. Yksi ilmoittamatta saapunut pari ei tosin olisi sotkenut kotona pidettyjen juhlien järjestelyjä ja sen varaan pariskunta olikin laskenut. Jos juhlat olisi pidetty ravintolassa olisimme varmaan sopineet parin kanssa toisenlaisesta järjestelystä.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Meillä todella moni jätti ilmoittautumatta määräpäivään mennessä. Yhden setäni perheestä kaikki neljä serkkuani jättivät ilmoittautumatta setäni lisäksi. Yksi serkku ilmoittautui päivän myöhässä, ja häneltä kysyinkin, että tietääkö sisaruksistaan tai venhemmistaan jotain. Tämän jälkeen sain sedältäni viestin, ettei ollut tajunnut, että pitää ilmoittaa myös jos ei pääse, vaikka olimme nimenomaan kirjoittaneet kutsuun "ilmoitathan myös jos et pääse". Aargh! No, yhdeltä serkultani en sitten monen viestin jälkeenkään saanut mitään vastausta, joten oletan, ettei hän ole viisihenkisen perheensä kanssa tulossa. Toivottavasti ei tule, sillä paikkoja ei pöydistä tule löytymään.

Koomisin ilmoittautumisjuttu oli kuitenkin se, että yksi kavereistamme laittoi kännykkäänsä muistutuksen viimeiselle ilmoittautumispäivälle. Kysyimme häneltä, että miksei samalla vaivalla laittanut sitä tekstiviestiä sulhasen äidille vaan odottaa ensin sen kuukauden ennen kuin ilmoittautuu. Hän sitten ilmoittautui heti tämän jälkeen. :D

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Meillä aika monet ilmoittautuivat vasta pari päivää viimeisen ilmoittautumisen jälkeen. Viikon kuluttua ilmoittautumisajan päättymisestä aloimme hätyytellä niitä, jotka eivät ilmoittaneet itsestään mitään. Eniten ärsyttää se, että he eivät ole vastanneet näihinkään viesteihin. Joukossa mm. kaksi tätiäni, ja pelkään onko nyt kyse jostain loukkaantumisesta, kun kutsuvieraista jouduttiin rajaamaan mm. kaikki serkkuni (eli heidänkin aikuiset lapsensa) pois, kun muuten budjetti olisi karannut ihan tähtiin.

Minusta on oikeastaan tosi epäkohteliasta olla ilmoittamatta mitään, vielä kun erikseen kysytään :(. Jos pääsy on vielä epävarmaa, niin ilmoittaisivat edes sen. Kuukauden verran vielä tässä on onneksi joustovaraa ennen kuin pitopalvelulle pitää lyödä väkimäärä lukkoon. Jotenkin nolottaa, jos pitää vielä alkaa soitellakin perään, kun viesteihinkään ei vastata. Pitäisikö vaan olettaa, että eivät ole tulossa, jos eivät itsestään ilmoita?

Link to comment
Share on other sites

Häävieraan näkökulmasta voi olla moniakin syitä, jotka viivyttää ilmoittautumista. Kuten joku oli jo aiemmin maininnutkin, ei välttämättä voi tietää työvuoroja kovin pitkälle eteenpäin.

Jos ei tunne hääparia kovin hyvin tai ollenkaan (tällaisissakin häissä olen ollut avecina), niin voi olla että hetki pitää miettiä, lähteekö juhlimaan. Erityisesti jos häät ovat kauempana, jolloin pitää pitää miettiä kuljetusta, yöpymistä ym.

Link to comment
Share on other sites

Yksi perhe eo vastannut, laitoin viestin perään eikä mitään vastausta. Kyseessä 6 henkinen perhe joten en varaa heille paikkaa. Jos tulevat saavat jäädä aperolle.

Link to comment
Share on other sites

Oma "mokamme"oli se, ettemme pyytäneet poissa jääviä ilmoittamaan esteestä, vaan jouduimme soittamaan kaikille ilmoittamatta jättäneille. Opin kuitenkin tästä sen että jos meidän IKINÄ kutsutaan kenenkään häihin emmekä pääse, ilmoitan esteestä- riippumatta siitä toivooko pari erikseen sitä :girl_smile:

Sama täällä. Yksi pariskunta sanoikin vastaamatta jättämisen syyksi sen että "he eivät tienneet että pitää ilmottaa jos EI pääse tulemaan" *facepalm*

Muuten tuli ihan hyvin vastauksia ennen viimeistä päivää. Tosin n.50% ihmisistä ilmottautu 2-3 päivää ennen RSVP päivää. Joillekkin kavereille piti laittaa tekstaria että tuutteko vai ette. :) Vain yksi kutsu oli kadonnut postiin.

Link to comment
Share on other sites

Meillä on ilmoittautumispäivämäärä mennyt jo yli kuukausi sitten umpeen ja häät ovat parin viikon päästä. Vieläkin on yksi sulhasen kaveri, joka ei ole ilmoittanut osallistuuko. Sulho on kysynyt asiaa kaverilta jo monta kertaa eikä vastausta tule. Ilmoitimme jo juhlapaikkaan vierasmäärän ja oletamme että tämä kaveri ei nyt sitten tule. Myös minun yksi kaveri ilmoitti vasta viikko sitten että ei pääse kun on töitä... Joo. Ihan hyvä että eivät tule jos ei kerran kiinnosta. Mutta olisi todella kohteliasta ilmoittaa ettei pääse vastausajan puitteissa. Onneksi osasimme jo varautua tähän, eikä istumajärjestykset ym muut jutut menneet sekaisin.. Niin.. Kummini ei ilmoittautunut perheineen ollenkaan, joten jouduimme kyselemään että ovatko tulossa. Vastaus oli, että ovat tietenkin tulossa ja olivat vain unohtaneet ilmoittautua, joten puhelimet vain käteen ja kyselemään!

Tuli vähän sekava teksti ..

Link to comment
Share on other sites

Meillä on vp sunnuntaina ja nyt yli 100 vieraasta noin 50 on ilmoittanut pääsevätkö tulemaan vai ei. Pitää varmaan ensi viikolla ottaa luuri käteen ja soittaa vastaamatta jättäneet läpi. Meilläkin on onneksi vielä 3 viikkoa aikaa ennen kuin tarvitsee ilmoittaa pitopalveluun tarkka lukumäärä, että saadaan mattimyöhäsetkin istumaan :girl_mad:

Link to comment
Share on other sites

Meillä on sellainen tilanne, että tämän viikon perjantaina on viimeinen ilmoittautumispäivä ja ilmoittamatta jättäneitä on vielä 10 kpl. Ei siis mitenkään hirveästi :) Mäkin oon ajatellut, että en kysele perään, jos eivät vaivaudu ilmoittautumaan, mutta kaipa se on sitten kyseltävä heiltäkin. Onneksi ei ole niin paha tilanne kuin monella muulla täällä! Tsemppiä vaan teille.

Link to comment
Share on other sites

Meidän viimeinen ilmoittautumispäivä oli 15.7. Lähetimme 59 kutsua, ja ilmoittamatta jätti noin kymmenen kutsun saanutta. Suurimmalta osalta varmistimme facebookin kautta tilanteen, ovatko he tulossa. Muutamilta emme kysyneet, ovatko tulossa. Jätämme häihin muutamia tyhjiä paikkoja sekä muutaman pöydän niin, että saamme nopeasti kasattua heille paikat.

Link to comment
Share on other sites

Meillä ilmottautuminen on 1.8. mennessä ja juhlaohjesäännössä selkeästi luki, että ilmoitettava on pääseekö vai ei. Noin puolet on tähän mennessä ilmottautunut ja kutsut kuitenkin lähetettiin n. 1kk sitten. Onhan tässä vielä reilu viikko aikaa, mutta saa nyt nähdä kuinka monelle joutuu soittelemaan perään...

Link to comment
Share on other sites

Meillä jätti ilmoittautumatta viisi porukkaa. Kaksi porukkaa ilmoittautui itse heti seuraavana päivänä kun huomasivat päivän menneen ohi. Kolmelle porukalle piti laittaa viestiä perään. <_< Ja nämä olivat kaikki sellaisia, joiden oletimme olevan tulossa, joten oli pakko varmistaa, jotta voimme varata jokaisella paikan ja ruokaa.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Luulisi maalaisjärjenkin jo sanovan että pitää ilmoittaa myös siitä että EI tule, vaikka kutsussa ei sitä erikseen mainittaisi. Kuinka tampioita ihmiset oikeen ovat?! Meillä viimeinen ilm.päivä 8.8 ja häät 1.9. Kutsut lähetettin n. kuukausi sitten. Suurin osa on vielä ilmoittamatta. Ans kattoo pitääkö perään alata soitella... Miehen mielestä ei tarvi josei kuukausi ole riittävä aika. Ja ei: kenelläkään ei ole sellaista työtä joka estäisi tulemisen. Lastenhoitoasiatkin luulisi saavan tuossa ajassa kuntoon jos eivät ota mukaan. Kyllä sitä vaan alkaa ressaamaan vaikka vielä viikko aikaa jäljellä. On tässä muutakin tekemistä...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Meilläkin jätti osa ilmoittamatta vastauspäivään mennessä, niin että piti kysellä perään. Osa oli niin läheisiä ystäviä ja sukulaisia, että olivat käytännössä olettaneet että "kyllähän ne tietää että ollaan tulossa" :rolleyes: Loput sitten taas sen verran kaukaisia tai kiireisiä, että oli vain päässyt unohtumaan - osa on tulossa, osa ei.

Ehkä eniten ärsyttää pari miehen sukulaispariskuntaa, jotka edelleen "miettii", ovatko tulossa! Siis okei, ei se nyt katastrofi ole jos varataan heille paikat eivätkä tulekaan, MUTTA eivät siis itse edes ilmoittaneet mitään, vaan miehen äiti soitteli perään... Ja vp oli kumminkin jo 15.8., luulisi että tajuaisi että meidän pitää tietää ketä on tulossa ja ketä, mielestäni tosi epäkohteliasta :girl_mad:

Muokattu: , käyttäjä: Ainis
Link to comment
Share on other sites

Meillä ainakin kävi miehen ystävän häihin mennessä, että ihan kokonaan unohtui tuo päivä mihin mennessä piti ilmoittaa että tullaanko. Kutsu tuli n. 4 kk ennen häitä, joten minusta tämä on ihan ymmärrettävää. Meillä oli koko ajan tarkoitus häihin mennä, mutta yrittäjänä jouduin asiaa vähän järjestelemään, joten heti kutsun tultua tätä ei voitu tehdä. Pari päivää myöhässä hoksasin, että ilmoittautuminen piti tehdä jo... Mies sitten sanoi että sulhanen oli soittanut ja tarkistanut jo. :)

Link to comment
Share on other sites

Miten tulkitsette ihmisiä, jotka vain KIITTÄVÄT kutsusta, mainitsematta sanallakaan ovatko tulossa vai eivät? Meillä lähti kutsut postiin maanantaina ja tähän mennessä jo kolme ihmistä on kiittänyt kutsusta. Ei muuta. Onko tämä nyt "kiitos kutsusta, tulen mielelläni" vai "kiitos kutsusta, mietin asiaa"? En nyt ihan ilmoittautumiseksikaan uskalla laskea tuollaisia vastauksia. Hämmentävää. En ollut yhtään varautunut, että vastauksia pitäisi yrittää jotenkin tulkita... :hysteric: No, en nyt ajatellut lähteä vielä tenttaamaankaan, kun vastausaikaa on kuitenkin reilusti jäljellä. Ehkä tarkentavat myöhemmin?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Meille tulee kutsuun ilmoitus, että vastaamattomille on aivan erikoinen paikka varattuna häissä ja että saavat varautua pahimpaan ;). Eli ne jotka eivät vastaa, ja tulevat silti paikalle, saavat istua kylpytiloissa oikean tilan vieressä, ja ruoaksi on varattu näkkileipää ja vettä. Saattaa kuullostaa ilkeältä mutta oma on mokansa :)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Meillä jätti vastaamatta loppujen lopuksi neljä henkilöä. Emme tule varaamaan heille paikkoja emmekä ruokaa. Jos kutsussa lukee selkeesti, että v.p 15.3, niin olettaisin, että huhtikuun alkuun menessä jokainen ois tajunnu tuon päivän menneen jo. Parasta on se, että yksi näistä on sulhasen kummi vaimoineen... (olemme kuitenkin 99% varmoja etteivät ole tulossa)  :skilletgirl:

Link to comment
Share on other sites

Meilläkin jätti 4 henkilöä vastaamatta, he olivat varmaankin olettaneet ettei tulematta jättämistä tarvitse ilmoittaa, sillä kun tiedustelin viestillä ovatko tulossa, sain kieltävän vastauksen.

Link to comment
Share on other sites

Meillä kutsut lähtee reilun kahden viikon päästä ja olemme päättäneet, että ne, jotka eivät ole vastanneet vastauspäivään mennessä, eivät ole sitten tulossa. :skilletgirl: Muutamille saatan laittaa perään viestin heidät tietäen ja tuntien, mutta muutoin näin. Juhlatilaan mahtuu kyllä kutsuttu määrä ihmisiä, mutta koska menu ja tietenkin sen kustannukset määräytyvät väkimäärän mukaan, emme voi lähteä sille linjalle, että jos he sitten kumminkin tulevat.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...