Sanu

Millainen sää USAn länsirannikolla Tammikuussa?

4 viestiä aiheessa

Eli millainen säätila on tammikuussa Los Angelesissa, entä San Franciscossa?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me olimme lomamatkalla reilu vuosi sitten tammi-helmikuun vaihteessa jenkeissä ja muutamat viimeiset päivän Los Angelesissa. Siellä oli kyllä ihan t-paitakeli! Rannalla oli hieman liian tuulista, että olisi voinut ihan aurinkoa ottaa, mutta muuten tosi kiva ilma.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ota lyhythihaisten paitojen, shortsien seka farkkujen tms lisaksi mukaan ainakin yksi pitkahihainen pusero (kylmemmille tai tuulisille saille) ja mielellaan tuulta seka sadetta kestava ohut takki.

LA on tietenkin lampimampi kuin SF alue, mutta SF:n alueella jos varaudut etta kylmin iltalampotila saattaa olla noin + 10 c niin etkohan parjaa. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ja oma seutuni, Seattlen luona, on liki jatkuvaa harmaata sadealuetta Tammikuussa. Eli ei bikinikeliä havitteleville! :) Heinä- elokuussa taas täällä on Suomen tapaan useimmiten hellekesä.

Bonuksena, tästä ajaa noin 2h (+30-60 min rajalla) Vancouveriin Kanadan puolelle, joka on ravintolaelämältään ja shoppailupaikoiltaan todella suositeltava. Tosin monessa Kanadalaisessa hotellissa on lude-epidemioita, joten ei kannata ottaa hienoimpia vaatteita mukaan. British Columbian alue Kanadassa on muutenkin kivaa seutua (laskettelupaikkojakin on), mutta kesällä parempi, jos muistaa sateiset "talviolympialaiset".

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään