Jump to content
Naimisiin.info

Mitä palkinnoksi tieto-visaan??


Piia!

Recommended Posts

Elikkä ongelmana on mitä keksiä palkinnoksi tieto-visaan?? Kun sen pitäisi olla kuitenkin jotain pientä ja hauskaa eli ei mitään totista tms...Mitä teillä muilla on ollut tai tulee olemaan?

Link to comment
Share on other sites

Meille ei tuskin tulee minkään sortin tietovisaa, eikä niin ollen palkintoakaan, mutta seuraavat tuli nopeasti ajateltuna mieleen:

Kaktus, kondomeja, chilintaimi, purkkatatuointeja, 4 cl:n viinapulloja, magnum-pullo skumppaa, hyppynaru, hääautoksi koristeltu leikkiauto, leffalippuja, seurapeli, kaarnavene, lahjakortti ravintolaan / kasvohoitoon / risteilylle, puutarhatonttu, karkkipussi, onkivapa, cd-levy, Hankkija-lippalakki, ihan mitä vaan mulletoi.comista, Europehousesta tai vastaavasta liikkeestä, "palkinto maksetaan luonnossa" eli kilo perunoita, ystäväkirja, jossa valmiina hääparin tiedot, dvd, Viivi ja Wagner -sarjakuvakirja, kaljatuoppi / kolpakko / skumppalasi / viinilasi / lautanen tmv hääparin nimillä ja päivämäärällä, tikkataulu, kylpyankka, mies- ja naisaiheiset vitsikirjat...

Kaikki ylläoleva tietenkin riippuen siitä, millaiset ovat vieraat ja häät, ja millä budjetilla liikutaan. Ei siis aloiteta keskustelua siitä, onko soveliasta jakaa kondomeja lestadiolaishäissä tai onko kaikilla halua ja varaa antaa lahjakortti ravintolaan tmv :girl_wink:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meillä on häävisailuissa/kisailuissa palkintona drinkkilippuja, joilla voittajat saavat baarista siideriä/kaljaa/bacardi breezeriä/limsaa. Meillä häät paikassa, jossa on a-oikeudet.

Link to comment
Share on other sites

Meillä oli häävisa joukkueittain (jokaisessa 4-8hlöä), voittajille annettiin palkinnoksi yksi pullo alkoholillista skumppaa ja yksi pullo alkoholitonta skumppaa --molemmat tulivat nopeasti juotua :)

Siksi haluttiin molemmat pullot, koska kaikissa joukkueissa oli myös alkoholittomia osallistujia. Skumpat olivat samoja kuin alkumaljoissakin.

Link to comment
Share on other sites

Miten olisi jotain aineetonta?

Esimerkiksi kutsu juhlistamaan teidän ekaa hääpäivää / ekaa kuukautta naimisissa tms. vaikka grillailun merkeissä?

Meillä oli yhdessä kisassa 12 tyyppiä, joista yksi putosi kerrallaan, ja jokainen pudonnut sai mukaansa tehtävän, jolla piti ilahduttaa hääparia aina kerran kuussa. Yhden vieraan kanssa lettuja heinäkuussa, mustikkaretki toisen kanssa elokuussa, parisuhdevinkki-ilta maaliskuussa...;) Näistä siis 11 pudonneen tehtävä oli järjestää meille, voittajalle meidän tehtävänä on tarjota illallinen sitten vuoden päästä häistä. Aivan valtavan ihana idea, josta myös tehtäviä saaneet vieraat olivat innoissaan.

Link to comment
Share on other sites

Nuo drinkkiliput on hyvä idea, jos juhlapaikassa on a-oikeudet ja vieraat kustantavat juominkinsa itse.

Me ollaan suunniteltu kilpailupalkinnoiksi arpoja; Ässäarpoja, Casinoita, Onnensanat jne. mitä näitä kaikkia onkaan. Istuis hyvin siihen, että hääkarkkirasian päälle rullataan satiininauhalla jokaiselle vieraalle lottorivi.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...