maddy

Minkälainen elämäntilanne häitä suunnitellessa

915 viestiä aiheessa

Elämäntilanne: molemmat työssä, minä keikkatyöläinen ja mieheni vakityössä. Meillä on talo remppaa vielä hyvä tovi edessä. Toivottavasti ensi kesänä remontti on valmis, ja haluaisinkin alusta lähtien oveen yhden, yhteisen nimen.

Häiden jälkeen jälkikasvu on lämpimästi tervetullut... :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä semmonen tilanne, että tällä hetkellä (häät 7/2011) minä olen 23 ja mies 24 (eli naimisiin mennessä ollaan 25 ja 26). Molemmilla vielä amk-opiskelut kesken, mies valmistuu vuoden kuluttua, itse parin vuoden.. En aio pitää kiirettä valmistumisen suhteen.

Miehellä vakituinen osa-aikatyö ja itse juuri alottamassa töitä ja opiskelut siirtyy työn ohelle.

Asutaan yhteistä vuokra-asuntoa, tarkoituksena aloittaa häiden aikaan oman talon rakennus. Suunnittelu jo kovasti käynnissä :) Siihen saakka asustellaan suosiolla vuokralla, että oma koti valmistuu sitten joskus, tod. näk. 2012, jos kaikki menee hyvin.

Seurustelua takana 3,8v. josta 1v. kihloissa ja 2,9v. avoliitossa. Lapsista haaveillaan, mutta ensin naimisiin, sitten tuota taloprojektia suunnittelemaan ym. Tässä vielä monenlaista opiskelu- ja työrintamalla ennen häitä :)

Muokattu: , käyttäjä: Edeea

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me ollaan seurusteltu kohta 5vuotta, josta avoliitossa 3vuotta, ja kihloissa pari kk.

Häät 7/2011, silloin minä 26v, ja mies 27v.

Itsellä vakituinen työpaikka, miehellä oma firma.

Oma asunto, eli kivat lainat niskassa.

Ei lapsia, ei lemmikkejä.

Ainoa mikä hidastaa hää-säästämistä on tuleva putkiremontti :girl_mad:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Häiden aikaan (07/2010) olemme seurustelleet sen päälle 4 vuotta, kihloissa 3 vuotta ja virallisesti avoliitossa 3½ vuotta. Olen itse -87 ja mies -84 syntynyt. Tällä hetkellä asumme vuokralla kaksiossa kanipariskunnan ja hamsterin seurana. Lasta ei ole mutta emme ole ajatelleet enää montaa vuotta odotella. :blush:

Meillä tällä hetkellä on se tilanne että mies aloittaa 4 vuotta kestävät insinööriopinnot ja itse olen tällä hetkellä työtä hakemassa. Se, mikä tilanne on vajaan vuoden päästä, on vielä itselleni ihan mysteeri... :girl_sigh: Toivon parasta että se ura tästä aukenee kun maailmankin tila tasoittuu, toivottavasti aikaisemmin.

Muokattu: , käyttäjä: dsc

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on sinänsä jännä tilanne, että mies (20 v.) tuli kesällä pois armeijasta, missä oli vuoden ja nyt muutti Turkuun opiskelemaan ja minä (18 v.) asun vielä vuoden vanhempieni luona ja kirjoitan ylioppilaaksi keväällä. Eli joudutaan olemaan enemmän ja vähemmän erossa toisitamme jo toista vuotta :( Seurusteltu ollaan kolmisen vuotta ja yhteen muutetaan sitten vasta häiden jälkeen (mikä tosin on ollut tarkoituksena vaikka mentäisiin kymmenenkin vuoden päästä naimisiin) :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me olemme menossa naimisiin molemmat ensimmäistä kertaa 100410. Molemmat ollaan yli kolmekymppisiä ja lasten aika on sitten häiden jälkeen, jos niitä meille suodaan. Hääpäivänä olemme olleet yhdessä vähän yli 2 vuotta. :girl_haha:

Muokattu: , käyttäjä: StarEyes

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Häät ovat syyskuussa 2011, jolloin ollaan yhdessä oltu 3 vuotta, kihloissa kaksi vuotta ja yhdessä asuttu kaksi ja puoli vuotta. Tunnettu ollaan silloin kahdeksan vuotta. Yhteinen aso-koti sekä kaksi koiraa. :) Lapsien aika on häiden jälkeen.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä häät helmikuussa 2010. Minä 19 ja mies kohta 20-vuotias. Minä olen töissä vakitöissä ja samoin mieheni myös. Asumme kumpikin omassa asunnossa. Yhteen muutetaan vasta naimisiin, kun mennään, mikä on ollut aina meille päivän selvä asia. Eli tällainen elämäntilanne. Jälkikasvu tietysti todella tervetullutta häiden jälkeen. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me menemme naimisiin 12.6.2010 ja yhdessä ollaan silloin oltu reilu kaksi vuotta. Tunnettu ollaan kuitenki pitempään ja rankkojen vaiheiden kautta lopulta saatiin olla yhessä :)

Minä olen hääpäivänä 25-vuotias ja sulhanen 22-vuotias. Kuulostaa karmealta, mutta oikeasti meillä on vaan kaks vuotta ikäeroa :D

Sulhanen työskentelee ja morsian opiskelee, gradua vaille opettaja siis ensi kesänä.

Sellaista meillä. Teen töitä opiskelujen ohella, millä kustannetaankin iso osuus häistä. Ei ongelmaa, kunhan aloittaa kaiken hankinnan ajoissa, niin ei tule kerralla kamala rahantarve :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ollaan menossa naimisiin heinäkuussa 2010. Silloin morsian 30 ja sulhanen melkein 29. Molempien pitäis olla silloin valmistuneita ja vakityö on molemmilla ollut jo jonkin aikaa. Seurusteltu ollaan häiden aikaan n. 2.5 vuotta.

Nyt ollaan aloittelemassa rakennusprojektia, joka on häiden aikaan varmasti vielä pahasti kesken. Molemmilla on omistusasunto, joista mun on isompi ja siinnä nyt asutaan :) Ollaan sovittu, että hääyö vietetään uudessa talossa makuuhuoneen kohdalla, oli se sitten sammallattialla tai styroksikasojen päällä nukkumista silloin :D

Koira ja lapset hankitaan sitten kun talo on valmis.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Naimisiin mennään heinäkuussa 2010, minä olen tällöin 25 ja mies 27. Seurustelua on häiden aikaan takana himpun vaille 8 vuotta ja yhdessäasumista 7 vuotta. Minä olen valmistunut ja vakitöissä, tosin työnkuvaani kuuluu väikkärin teko, joten tavallaan olen myös opiskelija :girl_wink: . Mies viimeistelee töiden ohella opintojaan tavoitteenaan valmistua heti häiden jälkeen. Asutaan vielä vuokralla ja kasvatetaan pesämunaa, jotta päästäisiin pian häiden jälkeen rakentamaan omaa taloa. Lemmikkejä ei allergioiden vuoksi ole, mutta lapsesta haaveillaan ja jälkikasvu onkin tervetullutta mahdollisimman pian :girl_smile: .

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Aika tavalla sama tilanne meillä, kun Citronalla.

Naimisiin mennään kahen viikon päästä, minä 18 v,opiskelen vielä reilu puoli vuotta. Valmistun ammattikoulusta kevään korvilla -maalis-huhtikuussa näillä näkymin. Mies 19, tällä hetkellä töissä, minä jään sotaleskeksi sitten heti tammikuussa. Vuokralle muutetaan häitten jälkeen, ihan tarkotuksella meilläkin näin.

Kaksistaan ei asuta senkään jälkeen, miehen koira ja mun terraarioelukka muuttaa mukaan :) Seuraavaksi on sitten vuorossa terraarion isontaminen ja viimeks lapset.

Seurustelua siis takana enempi tai vähempi, riippuu keneltä kysyy. Virallista alotus päivää, kun meillä ei ole. Tunnettu ollaan yläasteikäsestä, ja samassa ammattikoulussa sitten enemmän. Vakaa tarkotus kiikuttaa keinutuolia samassa vanhainkojissa, ku tämä samistelu on alotettu :girl_haha:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Yhdessä on oltu häiden aikaan heinäkuussa 2010 tasan 4 vuotta, joista 2 kihloissa. Mies on hieman päälle 30 ja mä muutaman vuoden alle. Mun pitäisi valmistua just ennen häitä ja mies on ollut jo vakitöissä monta vuotta. Lapset olisi enemmän kuin tervetulleita, mutta toisaalta en halua jäädä heti valmistumisen jälkeen kotiinkaa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hääpäivä on 28.8.2010, ollaan silloin seurusteltu reilut 1½vuotta. Vauva syntyy, jos kaikki menee hyvin, ensi keväänä :-X Mies vakitöissä, ja minullakin töitä hoitoalalla riittää :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä olen vakitöissä, yötyöläisenä vielä. Mies opiskelee, jouluun mennessä olisi tarkoitus valmistua. Hääpäivä on 24.7.2010 se vaan kuullosti niin söpöltä että on vähän niinku oman elämän joulu jo heinäkuussa ;) ollaan siis oltu kihloissa viime joulusta asti sitä ennen seurusteltu vuosi ja ennen seurustelua oltu ystäviä 3 vuotta. Oma yhteinen asunto (ja asuntolaina) alla. Myös yhteinen koira ja yhteinen tili. Molemmilla ajoittain kovakin vauva kuume, ja ollaan molemmat tosi lapsirakkaita ihmisiä niin välillä tekee tiukkaa pitää kiinni siitä että masuasukin yritys aloitetaan vasta häiden jälkeen. Päätös tästä oli alunperin mun vaikka mies oli erimieltä aluksi asiasta. Perustelin asiaa kuitenkin sillä että aion mennä elämässäni vain kerran naimisiin. Saada juuri sellaiset juhlat joissa saan juhlistaa meidän parisuhdetta ystävien ja läheisten kesken kursailematta. Mutta siinä vaiheessa kun on se oma taapero siinä kainalossa niin ei ehkä ensimmäinen rahareikä ole miettiä sitä että saa hienot pöytäkoristeet häihin, vaan taapero tulee silloin kaikessa etusijalla. tällainen meidän tilanne.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä häät parin kuukauden kuluttua. Seurusteltu on nelisen vuotta, yhdessä asuttu kolme vuotta ja tyttäremme on puoli vuotta. Minä valmistuin juuri ennen vauvan syntymää ja mies valmistuu vuoden kuluttua. Häiden aikaan olemme 25 (minä) ja 26 (mies) vuotiaita.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on häät about puolen (-toista, jos saan oman tahtoni läpi :P ) vuoden kuluttua, seurusteltu ollaan semmoiset 3 vuotta, josta 2 asuttu saman katon alla. Lapsia ei ole eikä tule, mutta eläimet ovat tervetulleita. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä häät 12.6, silloin olemme olleet reilu 2 vuotta yhdessä joista 1,5 vuotta kihloissa ja yhdessä asuttu. Tuleva mieheni, tuolloin 24v, opiskelee amk:ssa, ja minä, tuolloin 21v, olen vakityössä. Koira meillä on jo, ja toinenkin olisi mukava :) Lapsia ei suunnitelmissa vielä vuosiin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kun naimisiin mennään, ollaan oltu yhdessä 7,5 vuotta, joista 6,5 asuttu samassa torpassa ja 2 vuotta kihloissa. Töissä olemme molemmat ja ihanat koirapojat tekee perheessämme vauvojen virkaa. Eikä lapsia ole toistaiseksi suunnitteilla.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me ollaan naimisiinmennessä (eli kesällä 2010) seurusteltu noin 4,5 vuotta, josta ollaan asuttu yhdessä noin 3,5 vuotta ja kihloissa oltu silloin noin 2,5 vuotta. Vakitöissä ollaan molemmat, vaikka mies ei olekaan virallisesti saanut kouluaan (amk) loppuun. Yhteistä asuntolainaa on, lemmikkejä ei ja lapsia ei ole edes suunnitelmissa. Hääpäivänä mies on 30-vuotias ja minä 29-vuotias.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me ollaan seurusteltu tällä hetkellä reilut 3,5 vuotta ja yhdessä asuttu reilut 2,5 vuotta.

Häiden aikaan siis tulee olemaan yhteisoloa takana vähän vajaat 5 vuotta. Kihloissa ollaan oltu viime helmikuun alkupuolelta :)

Mulla amk menossa, mies on vakitöissä omalla alallaan. Lapsia ei ole - vielä. Toiveissa kyllä jossain kohti. Lemmikkejä onkin sitten kolme :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Työ miehellä, laina, yksi lapsi, minulla työ + esimieskoulutus. Eli projektin tynkää piisaa. :) Viis vuotta tulee helmikuussa 2010 täyteen.

Tässä tarina lyhyesti.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä olen opiskelija (tosin samanaikaisesti teen myös osa-aikaista työtä, jotta saadaan häät kasaan :girl_wink: ) ja sulho on tällä hetkellä työtön työnhakija (paitsi ei välttämättä kauaa, oli nimittäin tossa muutama päivä sitten työhaastattelussa ja paikan saanti selviää nyt täs lähipäivinä :girl_smile: )

Häitten aikaan seurustelua tulee täyteen kolme vuotta, joista kihloissa 1 v. Emme asu yhdessä, muutamme yhteen vasta häitten jälkeen. :kiss3:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Häiden aikaan (2011) ollaan oltu yhdessä 3,5 vuotta, noin kaksi vuotta kihloissa ja saman katon alla piirun alle 3 vuotta.

Minä tällä hetkellä ja häiden aikaan päätoiminen opiskelija (vähäistä työntekoa siinä sivussa). Sulhanen on tällä hetkellä työtön, toivottavasti ei loputtomiin. Osittain aateltiin häät kahden vuoden päähän juuri taloudellisista syistä. Olisi ollut mukavaa tanssia häitä jo ensi kesänä, mutta no can do tällaiselle tilanteelle :)

Lapsia ei ole, eikä ole ennen mun valmistumista (johon menee vielä se 4-5 vuotta) ja työelämään vakiintumista tulemassakaan. Karvaisia kavereita löytyy neljä: 2 chinchillaa (jotka mies sai kaupan päälle mun kanssa ;) ) ja kaksi yhdessä hankittua koiraa.

Vuokralla asutaan, yhteinen oma asunto ja asuntolaina lähinnä haaveasteella, mutta suunnitelmissa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me ollaan häiden aikaan ehditty seurustelemaan n. 2 vuotta, ja kihloissa olla reilu vuosi. Kuulostaa ehkä lyhyeltä ajalta, mutta minä olen hääpäivänä 25 ja mies 38, joten kumpikaan ei olla enää ihan leikki-ikäisiä. ;) Tällä hetkellä asutaan Lontoossa,. Mies on täällä töissä, ja minä teen opintojani (kandin tutkielmaa) etänä. Asutaan kivassa vuokrakolmiossa kohtuu lähellä Lontoon keskustaa, ja ihan ok elämäähän tää on, joskin kummatkin odotetaan kovasti sitä, että päästään muuttamaan takasin Suomeen helmi-maaliskuun vaihteessa.

Sitten itse hääpäivän elämänvaiheeseen, tai ainakin kuinka kuvittelisin asioiden 90% todennäköisyydellä 25.9.2010 olevan. Itse olen maisterivaiheen opiskelija HY:llä tuossa vaiheessa, ja mies käy ihan normaalisti töissä. Koiria on kaksi (tai kolme, jos ensi kesän pentusuunnitelma toteutuu :) ), ja kaikenlaista muutakin elukkaa löytyy.

Kämppä on vuokralla, mutta meillä on asuntosäästötili, jossa on jo ihan kiva säästönalku, ja oman kämpän hankinta onkin ajankohtaista ehkä noin vuoden (tai kahden) sisään hääpäivästä. Oma velaton auto jo löytyy (eikä onneksi mikään romu :) ). Lapsia on ajateltu jo kovasti, ja ollaan "valmiita" kummatkin lapsen saamiseen, mutta sen verran vielä toppuutellaan, että ensinnäkin nyt päästään ensin papin aameneen asti, ja siihen että saan kandin tutkinnon ulos 2011 keväällä/kesällä, ja gradun alkuun. Sitten voi jättää ehkäisyn pois ja lapsi tulee kun on tullakseen. <3

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään