maddy

Minkälainen elämäntilanne häitä suunnitellessa

915 viestiä aiheessa

Me ollaan seurusteltu ensi kesään mennessä (hääpäivä vielä hakusessa, mutta se on viimeistään ensi kesänä) 3-vuotta, josta vuosi kihloissa :-X

Molemmat täyttää ensi vuonna 28-vuotta. Vakituiset työpaikat löytyy ja yhteinen asunto ostettiin viime keväänä.

Lapsia ei ole, eikä ihan heti tule, mutta 3 koiraa ajaa saman asian :girl_blum:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä häät tammikuussa 2010 :-X

Häiden aikaan ollaan oltu kihloissa 4.5 v. ja seurusteltu 5v. Meillä on 3v tyttö ja 1 v. poika ja talokin tässä ajassa rakennettu.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olemme tavanneet ja alkaneet seurustella vuonna 2003 ja häät ovat 2010 kesällä. Nyt olemme 24-vuotiaita, häiden aikaan 25-vuotiaita.

Meistä minä olen se, joka on aina heittelehtivissä tilanteissa: työttömyyttä, pätkätyötä jne. Heikko koulutus ei auta asiaa sen enempää. Nyt kuitenkin olen yli vuoden ollut työsuhteessa, joka loppuu varmuudella 31.12.2009. Koko tämän ajan olen säästänyt rahaa nimenomaan häitä varten ja sinänsä hyvältä näyttää, jos vaikka jäänkin työttömäksi taas vuodenvaihteen jälkeen. Miehellä on vakaa tilanne töiden jne. suhteen.

Suhteemme on ollut suurimmaksi osaksi vakaa, eikä sen puolesta huolta ole. Se kantaa hyvin hääpäivään asti. Voin kuitenkin itse vain toivoa, että töitä saan heti talvella ja keväällä. Helpottaisi monia asioita.

Työikäisiä siis molemmat, ei lapsia heti edes suunnitteilla. Oma asunto seuraava haaveemme.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on häät 24.7.2010. Silloin ollaan oltu miehen kanssa yhdessä suunnilleen 10 vuotta ja yksi kuukausi ja nukuttu samassa paikassa se 10 vuotta. Kihloihin mentiin jo 4 kk seurustelun aloituksesta, mutta häiden kanssa ei ole ollut mitään kiirettä koska olin silloin vielä niin nuori. Ensi kesänä ikää minulla on 27 ja miehellä 34.

Häät päätettiin pitää vuonna 2010 tai ei sitten koskaan. Hääpäväkin oltiin jo sovittu, kun kesällä esikoisemme ilmoitti tulostansa. Hänen pitäisi syntyä, jos kaikki meneen hyvin, niin ensi vuoden maaliskuun alussa.

Yhteistä asuntolainaa ollaan nyt makseltu pari vuotta ja viimeistään ensivuoden keväällä tähän kämppään pitää tehdä täysi kattoremontti, josta onneksi osa menee edellisen omistajan piikkiin. Projektia ja rahareikää siis riittää tulevaisuudessa mikä on haastelllista noiden häiden kannalta. Olemme keränneet kyllä rahaa talteen ja jouluna tulee isot veronpalautukset, joilla maksetaan paljon hääkuluja, mutta kyllähän sitä joutuu jostain asioista noiden häiden suhteen nipistämään. Ei niin paljon koristeluja, mutta en minä niistä niin välitäkkään. Onneksi minun vanhempani haluavat järjestää tyttärelleen perinteiden mukaan kunnon häät ja emmekä me tietenkään pistä hanttiin rahallisen avustuksen suhteen. :girl_smile:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Häät on heinäkuussa 2010, siihen mennässä ollaan oltu yhdessä 8v3kk, kihloissa 6v6kk.

Perheeseen kuuluu tuolloin (häiden aikaa) 5v ja 2v prinsessat, 2 koiraa, kissa ja käärme.

Asuntolaina ja muut yhteiset :girl_haha:

Tuleva morsian on tulloin 24v (täyttää 25v) ja sulhanen 30v.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä häät toukokuussa 2011. :-X Yhdessä ollaan silloin oltu 3 vuotta ja yhdessä asuttu lähes sama aika. :girl_wink: Tuntui vain parhaalta ratkaisulta meille. Itse olen valmistunut ja vakituisessa työssä, mies valmistuu juuri ennen häitä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Menemme naimisiin vasta 11.6.11, joten häihin on vielä aikaa. Ensimmäinen suunniteltu päivä oli 10.7.10, mutta päätimme siirtää juhlia vuodella eteenpäin :)

Elämäntilanteemme on hieman erilainen kuin monella muulla, olemme molemmat menossa toista kertaa naimisiin, ja molemmilla on myös lapsia, eli olemme uusperhe. Lapsia on yhteensä viisi :) Mies on nyt 36, minä tulen perässä ihan parin kk päästä :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Menemme naimisiin talvella 2010. Miehellä vakityö, minä määräaikaisessa työsuhteessa ensi kesään asti. Sen jälkeisistä töistä ei vielä tietoa. Yhdessä ollaan asuttu 1,5 vuotta. Muutettiin yhteen samana keväänä kun kumpikin valmistui. Häiden aikaan ollaan oltu yhdessä 7 vuotta, joista jo useampi vuosi kihloissakin. Asuntolainaa ei ole eikä muitakaan isoja lainoja. (häitä varten ei onneksi tarvitse ottaa lainaa). Vuokralla asutaan, kun on vielä epävarmaa, mistä suunnalta mulle seuraavaksi löytyy töitä. Perhettä ei aiota ihan vielä perustaa. En halua lapsia ennen naimisiinmenoa ja parasta olisi, jos saisi vakituisen työpaikan ennen kuin lapsia yritetään. Mutta aika näyttää, kuinka käy... B)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Häät ensi vuoden heinäkuussa jolloin oltu yhdessä hieman vajaa 9 vuotta :-X Mun pitäis valmistua ennen joulua ja mahdollisesti aloittaa tohtorinopinnot siitä sit suoraan, katotaan nyt :girl_sigh: mies on töissä ja omistusasunto alla, lapsia sitten joskus häiden jälkeen.

Ollaan molemmat allergisia niin omia lemmikkejä ei ole, halutessannme saadaan kyllä yhtä puppea lainaan sulhon vanhemmilta (niitä on neljä, hehe). Mut ihan hyvä niin, matkustellaan sen verran että lemmikkien hoitamisen kanssa tulisi kuitenkin ongelmia..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olemme opiskelijoita ja seurustelleet yli neljä vuotta.

Muokattu: , käyttäjä: Diora

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

- kihloihin 4.6.09 ja naimisiin 13.11.09

- '09 syntynyt poika

- omakotitalo ostettu 2008

- mies lomautettu ja minä äityyslomalla.

..lyhyesti kerrottuna :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän hääpäivä 13.2.2010 :-X ,niillä main tulee 4 vuotta ensitapaamisesta. Hääpäivänä sulhanen on 31v ja melkein 26v.

Meillä on reilun puolen vuoden ikäinen poika,mies on töissä ja minä äitiyslomalla.Taloa ollaan ostamassa,tarjousta pitäis rueta antamaan,ruuhkavuosi iski päälle:)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä opiskelen ilta- ja viikonlopputöiden ohella, mies vakituisessa työsuhteessa. Tosin hänkin hakee parhaillaan opiskelemaan (ensimmäinen osa pääsykokeista takana, seuraavaan osaan odottelemme vielä kutsua). Meillä on oma koti (=yhteinen asuntolaina) ja kaksi koiraa. Olemme molemmat muutaman vuoden päälle kahdenkymmenen ja asuneet yhdessä liki 3vuotta. Lapsia ei ole.

Näillä mennään nyt, tosin jos ja kun mieheni pääsee kouluun kirjoille, tilanne muuttuu melko radikaalisti.. Tiedossa olisi tuolloin ainakin vuoden verran etäsuhdetta. Opinnot alkaisivat n. kuukausi häiden jälkeen 400km:n päässä. :girl_sigh: Tuolloin nostan viikkotuntimäärää töissä jolloin asunnon maksaminen sujuu ongelmitta. Omat opinnot ovat siinä vaiheessa, että pystyn hyvin suorittamaan kurssit etänä/ kirjatentteinä. Molempien ei kannata muuttaa, sillä mies saisi koulun puolesta katon päänsä päälle, ruuat, ym. Mutta näistä kuvioista tiedämme lisää loppuvuoteen mennessä.. :rolleyes:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä hääpäivä 17.7.2010, johon mennessä olemme olleet 3v3kk kihloissa ja seurustelleet 4v4kk. Ikää häiden alla minulla on 22 ja sulhasella paria viikkoa vaille 22. Molemmilla on ammatti ja vakituiset työt. Lapsia ei vielä ole, mutta kaksi kissaa ja yhteinen asuntolaina löytyy:)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Vietämme häitä 14.8.2010, olen tuolloin täyttänyt 26 ja sulhanen 28. Olemme olleet kuusivuotta yhdessä joista ensi keväänä kaksi kihloissa. Molemmat vakiduuneissa ja yhteinen asuntolaina löytyy. Lapsia olisi toiveissa saada lähivuosina :flirt:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me olimme sairauseläkkeellä, mieheni alkoi häiden jälkeen opiskella ja etsii töitä. Mies 27, minä 34. Rahat tiukilla ja minä edelleen sairauseläkkeellä. Itselläni takana pitempiä suhteita, 6,5 vuoden avoliitto yms. Miehelle ensimmäinen pitkä suhde. Seurusteltu 11kk ennen häitä, niistä 7kk asuttu yhdessä. Ei lapsia, mutta suunnitteilla. Vuokra-asunto, lemmikkejä. Rahat tiukilla. Minulla häissä 4 vierasta, sulhasella 27.

Muokattu: , käyttäjä: Elli-Nelli

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä häät 20.3.2010. Mies kosi jouluna -08 ja ajateltiin, ettei kumpikaan jaksa kauaa odotella häitä. Alkukeväästä alettiin etsiä sopivaa juhlapaikkaa ja unelmien juhlapaikka löytyi melko helposti. Hääpäivää mietittiin pitkään ja hartaasti, lopulta päädyttiin edellä mainittuun,kun emme halua perinteisiä kesähäitä, vaan jotain erilaista. Syksy ei ollut mahdollinen siksi, että -09 syksy tulisi niin nopeasti ja -10 syksyyn on liian pitkä aika :) Tuo päivämäärä on sellanen, et ilalsta tulee pimeä, nii voi polttaa kynttilöitä, jotka on ihan ehdottomia meille. :)

Tapasimme 2005, kun aloitimme ammattikorkeakoulussa samalla luokalla. Yhteen muutimme keväällä -06. Yhteistä taivalta on häihin mennessä siis noin viisi vuotta. Lapsistakn on ollut puhetta, mutta Tahdotaan ensin ;)

Häät järjestämme ja maksamme itse, vaikka ainakin minun vanhempani ovat sanoneet kustantavansa mielellään jotain. Rahat on jo säästössä, tosin edelleen säästetään häämatkaa varten. Yllättävän helppoa ollut säästäminen, kun ei opintojen jälkeen ole paljon isommilla kuluilla elelty, vaikka molemmat ovat tällä hetkellä työssä. Ei olla kovin paljoa "ylimääräistä" osteltu, mutta ei ole mistään tarvinut pihistelläkään. :)

Muokattu: , käyttäjä: morsmaikku_2010

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Häät 08/2010, jolloin morsian 25, sulhanen 27. Tuolloin sulhanen työelämässä, morsian äitiyslomalla :)

Hääbudjetissa yritetään säästää kaikin mahdollisin tavoin. Omaisuutta ei ole, eikä sitä kyllä kaivatakaan :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Häät 7.8.2010.

Silloin sulhanen töissä ja minä toivottavasti menossa koulunpenkille. Oma rivarinpätkäkin olisi kiva. :girl_smile:

Nyt olen äitiyslomalla. Mies töissä. Molemmat 23v ja poika 8kk.

Häät maksamme itse ja säästetään kaikessa missä voidaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Näillä näkymin häitä vietetään kesällä 2011. Molemmilla on silloin opinnot vielä kesken eri paikkakunnilla ja todennäköisesti joudutaan pitämään kahta asuntoa jonkin aikaa. Häiden aikaan seurustelua on takana 5 vuotta joista kihloissa on oltu 3. Minulla tulee olemaan ikää 21 vuotta ja sulholla 25. Budjettiin luonnollisesti vaikuttaa se, että ollaan molemmat opiskelijoita, mutta toivon mukaan vanhemmat avustaa sen verran, että mukavat juhlat saadaan aikaan :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Häitä suunnitellaan vietettävän 2.10.2010. Teemme tosin molemmat keikkaluontoista työtä eli olemme varautuneet myös siihen, että hääpäivämäärä saattaa vielä muuttua.

Häiden aikaan olemme olleet yhdessä tasan 3 vuotta, joista 2,5 vuotta kihloissa. Mies on 27 ja morsian 26. Hui.. olipas hassua sanoa (lue:kirjoittaa)se ääneen ensimmäisiä kertoja . :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Häitä vietetään lokakuussa 2010, jolloin olemme sulhaseni kanssa seurustelleet n.3,5 vuotta. Yhdessä olemme asuneet vähän alle kaksi vuotta. Kihloissa ehdimme olemaan vähän yli vuoden ...ja siitä se loppu elämä yhdessä sitten alkaa.:kiss3:

Ikää löytyy 30+ eli tilaus perheenlisäyksestä laitetaan vetämään heti häiden jälkeen.

Asumme omistusasunnossa. Itse olen yrittäjä, mies vakityössä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Häät 17.7.2010. jolloin morsmaikulla ikää 23 ja miehellä 28. Molemmilla opiskelut takana ja vakityössä. On oma asunto, johon mahtuu ainakin se ensimmäinen lapsi syntymään. Lasta aletaan yrittämään heti häiden jälkeen, vaikka hääyönä saisi jo alkunsa :)

Seurusteltu ollaan vuodesta 2003 lähtien, yhteen muutettiin vuonna 2005, kihloihin 2006 ja naimisiin 2010. Eli 7 vuotta yhteistä elämää takana kun kellot kumisee =)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hääpäivänä 25.7.2010. seurustelua takana melkein kolme vuotta, kihloissa n. 1,5 vuotta, yhdessä asuttu käytännössä 2,5 vuotta. Minä opiskelen, mies on juuri päässyt armeijasta ja aloittaa amk-opiskelut syksyllä. Mulla ikää 19 ja miehellä 20.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me ollaan menossa naimisiin elokuussa 2011. Silloin ollaan seurusteltu 6 vuotta. Silloin mä oon 27 vuotta ja sulhanen 28 vuotta. Meillä on jo kaks lasta ja asuntolaina. Molemmilla ammatti ja työ (siis toivottavasti siinä vaiheessa mullakin kun mammikselta palaan ^_^ )

Häät pyritään maksamaan kokonaan itse, mutta en pane hanttiin jos vanhemmat tahtoo osallistua :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään