Jump to content
Naimisiin.info

Minkälainen elämäntilanne häitä suunnitellessa


maddy

Recommended Posts

Häitä suunnitellaan keväälle 2011, jolloin molemmat vielä opiskelee. Tällöin jo hyvä tovi yhteiseloa ja kihloja takana. Valmistutaan molemmat häiden jälkeisenä keväänä jolloin päästään talon ostoon.

Link to comment
Share on other sites

Tällä hetkellä allekirjoittanut on työtön, ja asia harmittaa aivan hirveästi, koska ei ole tuloja, joista voisi edes vähän laittaa säästöön. (+ työttömyys alkaa muutenkin ärsyttää...)

Parempi puolisko opiskelee ja valmistuu 2011 keväällä, mutta tarkoituksena olisi sen jälkeen vielä jatkaa opiskelua, ellei

tule työtarjousta, josta ei vaan yksinkertaisesti voi kieltäytyä.

Link to comment
Share on other sites

Minä opiskelen ja tarkoitus olisi valmistua keväällä 2011. Mies on tällä hetkellä työelämässä, mutta hakenut opiskelemaan ja saa keväällä tietää, pääseekö ensimmäisellä yrityksellä kouluun. Koska miehen opintojen tulevaisuus on yhä epäselvä, emme ole voineet vielä päättää häiden tarkkaa ajankohtaa. Toisaalta odottaminen ärsyttää, mutta toisaalta on mukavaa suunnitella hääasioista kaikessa rauhassa, ilman dead-linea.

Muokattu: , käyttäjä: siipileikki
Link to comment
Share on other sites

menemme naimisiin 31.7. 2010 Tuolloin mieheni on vakituisessa työssä ja minä hoitovapaalla/yrittäjä. Meillä kaksi lasta ja oma rivitalonpätkä. Maksamme häämme itse ja olemme ottaneet aina säästöön joka kuukausi vähän.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Me menemme naimisiin ensi kesänä, jolloin tulee 3 vuotta seurustelua täyteen. Niistä olemme asuneet yli 2,5 vuotta yhdessä. Lapsia ei vielä ole, mutta niitäkin olisi tarkoitus pyöritellä. ^_^ Olemme molemmat vakitöissä ja meillä on yksi rasittava kissa. :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Me olemme naimisiin mennessä tunteneet 4 vuotta, siitä asuneet yhdessä vähä alle 3. Miehelläni on vakityö, minä olen opiskellut vasta vuoden omaa, vielä 5 opiskeluvuotta jäljellä..:) Asumme vielä vuokralla (haaveissa siintää omakotitalo sitten joskus..), eikä meillä ole lapsia eikä kotieläimiä, vaikka molempia haluaisimme.

Link to comment
Share on other sites

Olen tällä hetkellä työtön, työmarkkinatuella meinaavat laittaa minut harjoitteluun ensi kuussa. Syksyl takas koulunpenkille, eli oon taas opiskelija häiden koittaessa :)

Mies on vakkarityössä, ajaa rekkaa :) Meillä on pieni kaksio, joka on kuitenkin oma (ja pankin) <3 Laina tosin miehen nimissä, vaikka molemmat maksetaan.

Link to comment
Share on other sites

Meillä seurustelua takana 7vuotta ja yhteinen tai siis pankin omakotitalo :girl_smile: Molemmat vakituisissa työsuhteissa ja kaksi onnellista koiraa pörrää jaloissa...

Link to comment
Share on other sites

Meillä tulee ensi kesänä, kun menemme naimisiin, yhteistä elämää 10 vuotta. Olemme molemmat vakuisesti töissä ja asumme omassa kaksiossa koiramme kanssa. Lapsien aika on häiden jälkeen, jos luoja suo. =)

Link to comment
Share on other sites

Moi!

Molemmat ollaan valmistuneita, itsellä melkein vakiduuni ja miehellä oma yritys/vakiduuni. Omaa asuntoa ollaan nyt katsomassa ja vauva on tervetullut sitten häiden jälkeen, onhan tässä kovaa vauvakuumetta ollut jo jonkin aikaa, mutta päädyin sitten siihen, että yrittäminen aloitetaan vasta häiden paikkeilla, koska kaikki järjestelyt, polttarit yms. muu sujuu varmasti helpommin ilman pientä vauvaa/raskaana oloa. :) Niin ja yhdessä on oltu nyt 10 vuotta ja sitten hääpäivänä 2011 jo 12 vuotta :)

Muokattu: , käyttäjä: nuttykitty
Link to comment
Share on other sites

Meillä hääpäivän tienoilla tulee kuusi vuotta, niistä kihloissa 4 vuotta. Mies valmistuu nyt syksyllä, toivottavasti pääsee töihin, jotta säästäminen vois kunnolla alkaa. Itse opiskelen nyt ja vuoden vielä häiden jälkeenkin. Töissä käyn lomilla ja joskus viikonlppuisin. Lapsia ei oo mutta koira löytyy. Lapsi kyllä tervetullut kunhan koulun saan käytyä :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

Molemmat ns. oikeissa töissä, oma yhteinen asunto, auto ja vene. Ei lapsia vielä, mutta toivottavasti vuoden tai kahden päästä. Häät on tulevana kesänä ja silloin yhdessä 7v ja risat.

Link to comment
Share on other sites

Syksyllä häiden koittaessa ollaan yhdessä oltu 7 vuotta, kihloissa 1. Asutaan vuokralla rivarissa, mies on töissä ja toivottavasti sitten minäkin. Valmistuin joulukuussa ja nyt oon työttömänä.

Link to comment
Share on other sites

Häät on 28.08.10

Pakerran paraa aikaa opinnäytetyötä, ja valmistun nyt keväällä ( itseasiassa maaliskuun alussa pitäisi jättää tarkastettavaksi työ :grin: ). Sitten on vähän auki, että opiskelisko lisää, vai meniskö töihin. Kiinnostais vielä opiskella, mutten jaksaisi opiskelijaelämää; opintotuella kituuttamista, ei voi tienata päämääriäni varten, vuokra-asunto....pöhpöh :blink: Työelämään olisin niin valmis kuin ihminen voi olla, mutta haluaisin ehkä itsenäisemmän työn, jossa kannan itse vastuu tekemästäni työstä, eikä mulla olis itseäni ylempiä (ei mua siis haittaa olla alainen siinä mielessä, mut itsenäinen työskentely on enemmän muo).. Oma talo olis haaveena :-X

Siippa opiskelee häiden jälkeen vielä kevääseen, ja sitten menee luultavammin suorittamaan isänmaan palveluksen loppuun, tulispa upseerina takas (=salainen haave :wub: ). Korpin nastat sillä jo on...

Ei lapsia, koira & lisko löytyy :)

Muokattu: , käyttäjä: Sesilia88
Link to comment
Share on other sites

Meillä tulee just neljä vuotta yhdessäoloa täyteen ennen hääpäivää 18.9.2010, minä melkein 31 v ja mies 38 v joten tuntui tässä iässä että ei tarvii enempää odotella. Yhdessä ollaan asuttu käytännössä alusta asti ja kohta pari vuotta omassa yhteisessä asunnossa. Kummallakaan ei aiempia liittoja eikä lapsia, ollaan valmistuneita ja vakityössä.

Link to comment
Share on other sites

Hääpäivänä tulee seurustelua täyteen 2 vuotta, joista toinen oltu kihloissa, mutta kavereita ollaan oltu siinä vaiheessa jo 13 vuotta. Itse olen valmistunut, mies on vielä kirjoilla, mutta ei juuri opiskele... Kummallakin määräaikainen työsuhde, oma vieläpä tuota pikaa päättymässä, jatkosta ei varmaa tietoa. Vuokrakämppä, kaksi kissaa ja hirmuinen Visa-lasku, vaikka kyllähän tuo oma asuntokin polttelisi. Häiden kannalta hankalinta on oman työtilanteen epäselvyys, häämatka vaatisi lomaa, mutta sitä ei voi toivoa, kun ei ole sinne asti työsuhdetta. Ja luultavasti kaikki vakkarit on jo vieneet kesälomapaikat siltä viikolta. Tämä aikataulujen suunnittelun vaikeus rassaa kaikkein eniten. Raha ei ole isoin kynnyskysymys, kun juhlia ei ole sen kummemmin tarkoitus viettää, Visalla mennään ja maksellaan sitten myöhemmin...

Link to comment
Share on other sites

Meillä mies on vakituisessa työssä ja asumme hänen omistamassaan asunnossa. Itse valmistun opettajaksi muutama kuukausi häiden jälkeen. Oman työllistymisen kanssa on vähän niin ja näin, ainakaan kesäksi ei opettajan töitä ole tarjolla. Ei lapsia eikä lampaita, vaikkakin kyllä tilauksessa ja toiveissa (lapsi siis ;)).

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...