Jump to content
Naimisiin.info

Minkälainen elämäntilanne häitä suunnitellessa


maddy

Recommended Posts

Asutaan paritalossa vuokralla. Itse olen työttömänä, ilman minkäänlaista koulutusta. Tuleva mieheni tekee osa-aika työtä vielä toistaiseksi, hän omaa koulutuksen, vaikka ei teekkään sen alan töitä tällä hetkellä =)

Lapsia minulla on kaksi entisestä avoliitosta. Olemme myös tulevan mieheni kanssa suunnitelleet lapsia yrittävämme tuossa jokusen vuoden päästä, kun hän on valmis =) Olemme myös keskustelleet koiran hankkimisesta.

Olemme suunnitelleet ostavamme talon( tai rakentavamme oman) kunhan talous sen sietää =)

Olemme seurustelleet kohta 2 vuotta, hääpäivänämme olemme olleet 2 vuotta kihloissa.

Itse olen tuolloin 26 vuotias ja nuori sulhoni 22 vuotias =) " ikä ei ole numero vaan mielentila" =)

Link to comment
Share on other sites

Minä opiskelen ja mieheni käy töissä, olemme seurustelleen 2 vuotta, jos vuoden asuneet yhdessä. Häät ovat reilun 2 vuoden päästä.

Link to comment
Share on other sites

Heippa!

Meillä mieheni kanssa yhteiseloa n.3vuotta. Joista 1,5v kihloissa ja nyt heinäkuussa on häät. Hääpäivä on sovittu jo kaksi vuotta sitten, eli hääjärjestelyt on alkanut hyvissä ajoin.

Meillä on myös 2kk ikäinen poika =)

Link to comment
Share on other sites

Seurustelu aloitettiin 16.02.2003

Yhteen muutettiin heinäkuussa 2003

Kihloihin mentiin16.01.2004

Lapsi syntyi 05.06.2006

Naimisiin mennään 11.11.2011

Niin ja on tässä vielä yksi kissakin.

Olemme molemmat vakituisessa kokopäivätyössä.

Link to comment
Share on other sites

Meillä häät heinäkuussa 2011, silloin ollaan oltu yhdessä 5 vuotta, joista asuttu yhdessä 4. Olemme lapsettomia ja työelämässä :)

Link to comment
Share on other sites

Olemme olleet yhdessä uudesta vuodesta 2008, meillä on kohta vuoden ikäinen tytär, mies on työelämässä ja minä opiskelen tosin nyt olen hoitovapaalla. Koulunpenkkiin olisi tarkoitus palata juuri ennen häitä ja häitä tanssitaan elokuun 28. päivä 2010.

Link to comment
Share on other sites

Meillä häät toukokuussa 2011. Tuolloin sekä minä että sulho 24v. Tavattiin marraskuussa 2007 ja häihin mennessä seurusteltu vähän vajaa 3 ja puoli vuotta, josta kihloissa oltu tuolloin vajaa 3 vuotta ja yhdessä asuttu reilu kolme vuotta. Molemmat ollaan opiskelijoita ja opiskelut jatkuvat häiden jälkeenkin molemmilla ainakin vuoden. Lapsia ei ole, mutta kaksin kappalein kissoja löytyy.

Link to comment
Share on other sites

Mennään naimisiin heinäkuussa 2010. Molemmat ollaan silloin 21v. Seurusteltu 5,5 vuotta, toinen kihlapäivä tuli just tammikuussa. Molemmat ollaan opiskelijoita vielä, mutta maksetaan kuitenkin häät suurimmilta osin omasta pussistamme.

Link to comment
Share on other sites

Meillä tulee hääpäivään 31.7.2010 mennessä tiivistä yhteiseloa 4 vuotta ja 7 kk. Mieheni on 32 v. ja minä 27 v. Meillä on pieni tytär, nyt 1,5-vuotias ja hääpäivästämme on tasan kuukausi hänen 2-vuotissynttäreihinsä. Yhteinen talous meillä on ollut jo yli 4 vuotta ja kihloissakin on oltu vuoden 2007 kesäkuusta asti. Eli kai tässä on jo aika sanoa toisillemme virallisesti "tahdon", vaikka olemmekin tahtoneet olla yhdessä tiiviisti koko seurustelumme ajan. Tällä hetkellä mies on töissä isänsä firmassa ja sukupolvenvaihdos tapahtunee tässä kevään aikana, mies alkaa yrittäjäksi. Minä ehdin palata äitiyslomalta töihin, kunnes puolen vuoden työrupeaman jälkeen jouduin yllättäen työttömäksi. Samalla jouduin keskeyttämään yliopisto-opintoni, joita tein työn ohessa, joten kukkaron nyörit on paukkuneet kun hääbudjettia on suunniteltu. Jospa tässä piakkoin pääsisin jo tienaamaan niitä "etukäteen käytettyjä" rahoja. :D Itse maksamme häät, kun kummallakaan ei ole ollut tapana roikkua vanhempiemme kukkaroilla. Onnelliset olemme yhdessä :-X ja ensi heinäkuussa sen sitten todistaa n. 100 ystävää ja sukulaistakin.

Link to comment
Share on other sites

Ollaan oltu yhdessä viisi vuotta ja meillä on tytär 6 kk, häitten aikaan elokuussa tyttö on paria viikkoa vajaa 1 v. Molemmat käydään töissä ja asutaan omassa (pankin) talossa. Kissoja asustaa 3 ja 1 koira.

Link to comment
Share on other sites

Me on oltu yhdessä tänä vuonna 7 vuotta ja häät kesällä 2011. Kihloissa on oltu n.5,5 vuotta. pieni lapsi on ja molemmilla vakituinen työpaikka :)

Link to comment
Share on other sites

häät kesäkuussa 2010 morsian tuolloin 25 vuotta, sulhanen 39 vuotta. yhdessä olemme olleet tuolloin tasan vuoden ja yhteistä taloa ylläpidetty tuolloin 9 kuukautta. Olemme siis tunteneet toisemme jo useamman vuoden, nyt kun kolahti niin kohautetaan kerralla. Minulla on 6 vuotias lapsi, miehelläni ei yhtään.

Link to comment
Share on other sites

seurustelua takana nyt reilu 5 vuotta, viime heinäkuussa kihloihin ja ens heinäkuussa häät. minä 23v ja mies 25v. kumpikin vakitöissä, mulla vaan ei koulutusta,joten jossain vaiheessa ois tarkoitus sellanenkin hankkia. vielä ei oo lapsia, mutta yksi koira löytyy. vuokralla asutaan vielä, mutta varmaan häiden jälkeen aletaan kattelee sit omaa taloa ja niitä lapsiakin vois sit tulla... :wub:

Link to comment
Share on other sites

Meillä häät 28.8.2010. Olemme hääpäivänä olleet yhdessä vajaa neljä vuotta. Molemmat opiskelemme vielä ja palautamme gradumme syksyllä. Sellainen elämäntilanne on, että paljon muutoksia tiedossa. Muutamme eri paikkakunnalle keväällä, syksyllä tarkoituksena jo ruveta "vakihommiin" ja gradu sitten viimeistellä sen ohessa. Vauva olisi myös tervetullut milloin tahansa, tosin häiden jälkeen kuitenkin. Ihanaa, jännittävää aikaa. :-X

Link to comment
Share on other sites

Meidän häitämme vietetään 18.09.2010. Hääpäivänämme olemem olleet yhdessä 6vuotta ja 6 kuukautta. Olemme reilu parikymppisiä tuolloin. Mies on vakkarityössä ja minulla määräaikainen työ lokakuuhun asti, mutta varmasti minulalkin tulee töitä jatkossakin olemaan.

Meillä on oma (pankin=asuntolaina) rivitalokaksio, ja häiden jälkeen jos alkais tosissaan miettimään omakotitaloa. Meillä on kaksi koiraa, joista toinen nyt kuukauden päivät ollut meillä! :girl_smile: Seuraavaksi on varmaan vauvan vuoro! :)

Muokattu: , käyttäjä: Marsi
Link to comment
Share on other sites

Minä aloitin nyt tammikuussa opiskelun (ikää silti jo 30v.) ja kun häät reilun vuoden päästä ovat, olen edelleen opiskelija. Mies on töissä ja jos hyvin menee, on sitten häidenkin aikaan. Nykyään vaan ei oikein mistään voi varma olla.

Link to comment
Share on other sites

Menemme naimisiin tulevana kesänä ja olemme molemmat silloin 30. Seurustelua on takana 13 vuotta. Molemmilla on vakityö, ja elämäntilanne on muutenkin sellainen, että naimisiinmeno tuntuu hyvältä ratkaisulta. :)

Link to comment
Share on other sites

häät syyskuussa 2010. silloin yhessä reilut 4vuotta, jotka asuttu käytännössä alusta asti yhessä. oma (tai vielä pankin, eli paljon lainaa) talo, ja yks lapsi joka häiden aikaan todnäk just oppinu käveleen:) molemmat duunarihommissa, ikää morsmaikulla vähän enemmän kun sulhasella:)

Link to comment
Share on other sites

meillä häät syksyllä 2010,kaksi yhteistä lasta,toinen koulussa ja toinen vielä pieni,minä olen kotona tällä hetkellä ja mies töissä.omakotitalo etsinnässä kun myytiin oma rivarin pätkä tän vuoden alussa,on sitä hommaa tälle keväälle ja syksylle :girl_smile:

kihloihin mentiin -08.

Link to comment
Share on other sites

Meillä häät ensi heinäkuussa, hääpäivänä tulee täyteen 6,5v yhteiseloa, josta yhdessä ollaan asuttu 4,5 vuotta ja kihloissa 2,5 vuotta. Omakotitaloa rakennetaan ja toivottavasti siellä häitä juhlitaankin. Ei lapsia, morsian 29v ja sulhanen 26v.

Link to comment
Share on other sites

Häät syyskuussa 2010, jolloin ollaan seurusteltu vähän reilu kolme vuotta. Morsian 25 ja vakituisessa työssä, sulhanen 26 ja opiskelija vielä 3-4vuotta häiden jälkeenkin. Kaksi koiraa, ei lapsia. Vuokrakämppä.

Link to comment
Share on other sites

Naimisiinmennessä olemme olleet yhdessä hiukan yli neljä vuotta, josta kihloissa puolitoista.

Kummatkin alkaa pikkuhiljaa kirjoittamaan gradua, katsoo nyt palautanko gradun neitinä vai rouvana! :)

Link to comment
Share on other sites

Me mennään naimisiin elokuun 28. 2010.

Olemme molemmat silloin 21-vuotiaita ja yliopisto-opiskelijoita, onnellisina vuokrayksiössä.

Yhteistä tietä on kuljettu häiden koittaessa 4 vuotta, joista 2 asuttu yhdessä ja 1,5 oltu kihloissa.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...