Jump to content
Naimisiin.info

Minkälainen elämäntilanne häitä suunnitellessa


maddy

Recommended Posts

Häiden aikaan, maaliskuuss 2011, reipas kuusi ja puolivuotta yhteistä elämää takana. Asustamme omassa/pankin rivitalon pätkässä, kahden marsun kanssa. Miehekkeellä vakituinen työpaikka, minä käyn iltakoulua ja toivottavasti siihen mennessä olisin saanut töitä. Lapsen ei vielä pariin vuoteen tarvitse tulla, mutta maailma ei siihen kaadu, vaikka toisin kävisi.

Link to comment
Share on other sites

Olemme molemmat häiden aikaan 30-vuotiaita, yhteiseloa takana 7,5 vuotta. Olemme 7 vuotta asuneet yhdessä, ja meillä on 1,5-vuotias lapsi. Olemme molemmat vakitöissä.

Link to comment
Share on other sites

Ollaam molemmat 32 -vuotiaita, ihana lapsemme on puolivuotias. Takana yhteiselo reilut kolme vuotta ja yhdessä on asuttu alusta saakka. Häät muutaman kuukauden kuluttua. Niin ja pankkilainakin on jo. :)

Link to comment
Share on other sites

Häiden aikaan olemme olleet yhdessä noin 4½-vuotta, joista kihloissa noin 3½ :girl_smile: molemmilla on vakituinen työpaikka ja oma rivitalokolmio eli siis asuntovelallisia ollaan :girl_haha: ja lapsemme täyttää juuri ennen häitä 2-vuotta :-X olemme 23 ja 22 :gpari:

Link to comment
Share on other sites

Olemme molemmat suunnilleen kolmikymppisiä, minä viimeistelen opintojani ja tuleva puolisoni on työelämässä. Alavalinnoillamme vakivirkoja on turha toivoa, mutta tähän asti töitä on riittänyt molemmilla. Omaa asuntoa ei ole, perhe koostuu lisäksemme kahdesta kissasta, ja muutosta tilanteeseen tuskin on tulossa.

Link to comment
Share on other sites

Häiden aikaan (helmikuu 2011) olemme olleet kihloissa reilut kaksi vuotta ja seurusteltu reilut 8 vuotta. Molemmat ollaan valmistuttu reilu pari vuotta sitten ammatteihimme. Ja häiden aikaan ollaan 27v ja 29v.

Link to comment
Share on other sites

Yli kolmekymppisiä ollaan ja yhdessä ollaan oltu vuodesta -98 ja kihloissa -06. Vuokralla asustellaan nyt ja varmaan tulevaisuudessakin, ei haluta naimisiin pankin kanssa. Yhteisenä intohimona ja harrastuksena matkailu. Lapsia ei ole mutta toiveissa vuoden tai parin päästä.

Link to comment
Share on other sites

Meillä molemmat ovat jo lähempänä neljääkymmentä kuin kolmea. Lisäksi takana on elettyä elämää - ehkä siitä syystä nyt tuntuukin todella hyvältä kun on löytänyt onnen.

Link to comment
Share on other sites

Minä häiden aikaan 27, sulho 26. Sulho täysipäiväisesti töissä, minä hoitovapaalla vielä häiden aikaan ja opiskelen samalla. Yhdessä häiden aikaan oltu 6,5 vuotta, joista 2,5 vuotta kihloissa. Meillä on pian yksivuotias poika :-X ja kaksi kissaa ja koira. Asumme omakotitalossa, joten asuntolainakin löytyy. :girl_wink:

edit.kirjotusvirheet

Muokattu: , käyttäjä: Miisa
Link to comment
Share on other sites

Juhlimme häitämme 10.7.2010, jolloin minä olen 28 ja sulho 26. Yhdessä ollaan oltu vähän vajaa neljä vuotta, joista kolme asuttu yhdessä. Kihloihin mentiin virallisesti 2.7.2009, vaikka kosinta tapahtuikin jo huhtikuussa 2008 :) . Halusin vaan alkaa heti kihlautumisen jälkeen suunnitella häitä ja häät ei ollu ajankohtaisia aiemmin.

Oma asunto, yhteinen asuntolaina ja auto on. Molemmilla on koulut takana ja työelämässä ollaan oltu jo vuosia. Lemmikkejä tai lapsia ei vielä ole, haaveissa olisi koira lähitulevaisuudessa. Lasten aika on ehkä sitten myöhemmin.

Link to comment
Share on other sites

Naimisiin helmikuussa 2011. :gpari: Yhdessä ollaan oltu reilu kymmenen vuotta, häiden aikaan 11 vuotta. :girl_in_love: Yhdessä on asuttu nyt reilu seitsemän vuotta ja neljä niistä omassa kodissa. Molemmat opiskelee ja on töissä. Itse valmistun ennen häitä ja toivottavasti sulhanenkin. :girl_sigh: Ikää molemmilla 30+. Lemmikkinä kolme koiraa. Lapsia saa sitten tulla häiden jälkeen jos on tullakseen. :girl_smile:

Hääpäivä on siis sovittu ja suunnitelmat pitkällä, mutta ei olla vielä(kään) kihloissa... miehet :girl_impossible:

Muokattu: , käyttäjä: majafi
Link to comment
Share on other sites

Naimisiin mentäessä (kesä 2012) olemme seurustelleet pian 6 vuotta ja olleet kihloissa vajaa kolme vuotta. Tulloin minä olen 25 v. ja mieheni 30 v. Tällä hetkellä olen opiskelija ja mieheni töissä, mutta tuolloin 2012 olen valmistunut ja toivottavasti jo (vakituisessa)työssä:)

Link to comment
Share on other sites

Häiden aikaan elokuussa 2011 olemme seurustelleet tasan 10 v :-X:first_move:

Silloin sulho täyttämässä 27 ja minä 26. Olemme olleet vuoden kihloissa ja reilu vuoden asuntovelallisia:flirt: ja molemmat valmistuneita ja vakitöissä, paras mahdollinen ajankohta elämämme tärkeimmälle päivälle!

En malta odottaa, vaikka tämä suunnitteluvaihekin on aivan ihana!! :wub:

Muokattu: , käyttäjä: ladylovely
Link to comment
Share on other sites

Me ollaan oltu yhdessä nyt reilu 3 vuotta joten ensi syksynä naimisiin mennessä tulee neljä ja puoli vuotta yhteiseloa. Ei lapsia, lemmikkejä eikä asuntolainaa (vielä) :) molemmat käymme vakitöissä ja iältämme minä 32 ja mies 33.

Link to comment
Share on other sites

Yhdessä häiden aikaan 7 vuotta, ja kaksi lasta, yhteinen asuntolaina. Mä oon kotona lasten kanssa ja mies käy töissä.

Mulla on tulevaisuuden suunnitelmina vielä aloittaa opiskelut, kun vanha ala ei enää kolmen vuoden tauon jälkeen kiinnosta..

Ikää nyt mulla 26 ja mies 34 vuotta.

Link to comment
Share on other sites

Yhdessä häiden aikaan oltu 10 vuotta joista kihloissa noin 2. 1 lapsi, yhteinen omakotitalo ja 2 autoo. Molemmat on vakitöissä ja haaveissa on vielä perheenlisäystä.

Link to comment
Share on other sites

Päädyimme (monien yllätykseksi :D) yhteen elokuussa 2008. Yhteisen asunnon ostimme syksyllä 2009. Kihloihin menimme 4.12.2009. Häät ovat 23.7.2011, jolloin minä olen melkein 27v ja mieheni melkein 28v. Vakitöissä olemme ja lapsia haluamme joskus tulevaisuudessa. Nyt nautimme toisistamme :flirt:

Link to comment
Share on other sites

Yhdessä hääpäivään mennessä oltu viis-kuus vuotta. Kihloissa siitä ajasta 3-4 vuotta. Yhteinen omakotitalo ollut silloin 2-3vuotta. Ja koiruliini 3-4vuotta. Lapsia ei vielä. Miehellä vakityö ja toivottavasti myös minulla.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Häiden aikaan (07/2010) olemme seurustelleet sen päälle 4 vuotta, kihloissa 3 vuotta ja virallisesti avoliitossa 3½ vuotta. Olen itse -87 ja mies -84 syntynyt. Tällä hetkellä asumme vuokralla kaksiossa kanipariskunnan ja hamsterin seurana. Lasta ei ole mutta emme ole ajatelleet enää montaa vuotta odotella. :blush:

Meillä tällä hetkellä on se tilanne että mies aloittaa 4 vuotta kestävät insinööriopinnot ja itse olen tällä hetkellä työtä hakemassa. Se, mikä tilanne on vajaan vuoden päästä, on vielä itselleni ihan mysteeri... :girl_sigh: Toivon parasta että se ura tästä aukenee kun maailmankin tila tasoittuu, toivottavasti aikaisemmin.

EDIT: Ja niinhän se omakin koulutusurakka amk: ssa nyt näin vuoden kuluttua alkaa :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

Menemme naimisiin ensi talvena, jolloin olemme olleet 1v 2kk yhdessä. Minä 32v., mies 37v., joten ei tässä iässä enää montaa vuotta viitsi miettiä, kun oikealta kerran tuntuu. Lapsia toivomme saavamme. Omistusasunto ja vakityöt meillä on, mutta se ei ole koskaan ollut minulle mikään tavoite, joka pitäisi saavuttaa ennen avioitumista.

Link to comment
Share on other sites

Häiden aikaan (12/2011) olemme olleet ystäviä melkein kahdeksan vuotta, seurustelleet 2,5 vuotta, asuneet yhdessä kaksi vuotta ja olleet kihloissa vajaat kaksi vuotta. ^_^

Tällä hetkellä olemme kumpikin vakkarityössä Tampereella, miä osa- ja sulho kokoaikaisena. Ensi kesänä on edessä muutto meille kummallekin uuteen kaupunkiin, josta sulhaseni sai jo opiskelupaikan ja nyt metsästän itselleni paikkaa syksyn 2010 ja/tai kevään 2011 haussa. Halusimme pitää vielä tämän yhden välivuoden, jotta saamme kerättyä rahaa häitä ja muuta elämää varten. Kummallakin on aiemmin takana vuosi AMK-opintoja, jotka jäivät kesken kun ala ei tuntunut ollenkaan omalta.

Meillä ei ole lapsia, mutta perheenlisäys on haaveissa vaikka pian häiden jälkeen. Toistaiseksi meillä on aivan hyvä olla näin kahdestaan, mutta nelijalkaista perheenlisäystä saattaa tulla jo ennen häitä tai sitten yhteisen häälahjan muodossa, jos koirakuume iskee kovin pahasti!

Link to comment
Share on other sites

Meidän tilanne näin häiden alla on, että kaksi lasta, mies on vakityössä ja itse opiskelen vielä. Omakotitalossa asustellaan ja kihloissa olemme olleet aika tarkalleen 4,5 vuotta. :-X

Link to comment
Share on other sites

Häiden aikaan minä olen melkein 23 ja mies 25. Vuokralla asutaan, molemmilla töitä riittää. Tosin mä yritän koko ajan päästä kouluun opiskelemaan lisää. Asuntolainan ottamista ollaan harkittu, mutta se nyt ei oo niin ajankohtainen. Tällähetkellä yhdessä ollaan oltu viisi ja puoli vuotta :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...