Jump to content
Naimisiin.info

Minkälainen elämäntilanne häitä suunnitellessa


maddy

Recommended Posts

Me ollaan häiden aikaan oltu vasta 7 kuukautta yhdessä. Minä oon 27v ja mies 36v. Hiukan sellanen salamarakastuminen :) Tällä hetkellä ei oo enää edes ehkäsyä käytössä eli vauva on tervetullut koska vaan. Mulla on itsellä yks tyttö ennestään, jonka isä on kuollut.

Asutaan mun vuokraamassa kolmiossa mies, minä, mun tyttö, mun koira, miehen koira ja kissa. Oma yhteinen asunto rakennetaan tai ostetaan vasta kun mies on saanut oman asuntonsa myytyä. Tontti olis kyllä katseltuna.

Näin meillä. Todella nopeeta toiminta, mut minkäs teet kun onnen löydät :-X

Link to comment
Share on other sites

Viime vuonna syntyi poika ja ensi vuonna ollaan oltu yhdessä jo 10 vuotta, joten sehän on sopiva vuosi hääpäivälle. Yhdessä ollaan asuttu jo seitsemän vuotta. Eihän se naimisiinmeno tätä arkea muuta, mutta jotenkin on semmonen fiilis, että sitten vasta ollaan perhe. Nyt kun puhun miehestä, niin en oikeen tiedä, että miksi häntä kutsuisin. ei ehkä enää poikaystävä, kun on yhteinen lapsi muttei vielä mieskään ;) Noh, ensi vuonna ei tarvi enää miettiä.

Link to comment
Share on other sites

Meillä asuntolainaa, kummallakin vakityöpaikka,kummallakin aikaisemmasta suhteesta lapsia. Yhdessä oltu (kun pääsemme naimisiin)n.5v. :-X

Link to comment
Share on other sites

Meillä häät ovat heinäkuussa 2011 :gpari: Kihloihin mentiin joulukuussa 2009 ja esikoisemme syntyi helmikuussa 2010. :-X Tällä hetkellä asutaan vuokralla rivitalossa, omaa taloa suunnitellaan sitten häitten jälkeen. Miehellä on vakinainen työpaikka ja itse olen tällä hetkellä vielä äitiyslomalla ja sitten jään hoitovapaalle vielä joksikin aikaa.. Saa nähdä olenko työelämässä vai hoitovapaalla häiden aikaan..

Link to comment
Share on other sites

Tällä hetkellä mies on töissä pitkän lomautuksen jälkeen ja toivottavasti saa ollakin töissä niin pitkään kuin vain mahdollista. Itse aloitan syksyllä opinnot korkeakoulussa ja häiden aikoihin (heinäkuu 2012) olen edelleen opiskelija.

Asumme vuokralla (eikä välttämättä ihan pian asuntoa olla ostamassakaan, kun mies haluaa rakentaa iha oman omakotitalon (joka sekään ei aivan heti ole tapahtumassa), eikä ostaa kerros- tai rivitaloasuntoa).

Lapsia kumpikin haluamme kovin, mutta olemme päättäneet, että ensin menemme naimisiin ja opiskelen itselleni ammatin, ennen lapsia.

Tälläinen tilanne meillä. :)

Link to comment
Share on other sites

Kun häät kesällä 2011 koittavat olemme olleet yhdessä 7 vuotta ja rapiat, joista 6 vuotta kihloissa. Ja myös kuusi vuotta asuttu yhdessä. Lapsi syntyi nyt kesäkuussa.

Mies töissä, minä kotosalla.

Link to comment
Share on other sites

Ainiin, aivan kokonaan unohdin kertoa lyhkäsesti tämän meidän suhde"historian. :)

SIIS: olemme olleet nyt reilu 6 vuotta yhdessä joista puolet kihloissa ja yhdessä ollaan asuttu syksyyn mennessä 3 vuotta.

Link to comment
Share on other sites

Me ollaan oltu reilu 10 vuotta yhdessä, ja nyt ollaan menossa vihdoin naimisiin! Taloudellinen tilanne ei kyllä näin hääjärjestelyjen alla oo paras mahdollinen, sillä asuttiin lähes vuosi ulkomailla töitä tehden ja reissaten, johon kulutettiin kaikki säästömme, ja itse oon nyt etsimässä töitä, miehelläni on onneks vakityö :)

Link to comment
Share on other sites

Meillä häät toukokuussa 2011, kihloihin mentiin joulukuussa 2009. Häiden aikaan ollaan oltu yhdessä päälle 5 vuotta. Molemmat ollaan nykyään töissä. Nuoreksi itseni (24) tunnen, mutta puolisoni (28) alkaa olla jo naimaiässä :)

Link to comment
Share on other sites

Meillä häät heinäkuussa 2011. jolloin olemme olleet yhdessä 6,5 vuotta. Molemmat olemme vielä opiskelijoita, minä 26v ja mies pari vuotta vanhempi, lapsia meillä ei ole.

Link to comment
Share on other sites

Häät on lokakuussa 2010 ja silloin on oltu yhdessä noin viisi ja puoli vuotta joista neljä ja puoli asuttu saman katon alla. Minä olen 26 ja mies 30. Olen valmistunut diplomi-insinööriksi kaksi vuotta sitten ja olen töissä, siinä sivussa kasailen hissuksiin väitöskirjaa. Mies puolestaan on ikuisuusopiskelija. Velkoja ei ole ja asutaan vuokralla opiskelija-asuntosäätiön kaksiossa. Lapsia ei ole eikä myöskään tule, ei ikinä.

Muokattu: , käyttäjä: KaisaU
Link to comment
Share on other sites

Me olemme olleet molemmat nyt vuoden verran työelämässä eli opinnot on molemmilta hoidettu. Oma koti ja koirakin löytyy :)Häitä tanssitaan vuoden päästä, haluttiin molemmat ensin valmistua ennen kuin aloitetaan hääsuunnittelut.

Link to comment
Share on other sites

Ollaan oltu reilu 2 v yhdessä (häihin mennessä reilu 3 v) josta lähes yhtä pitkä aika asuttu samassa osoitteessa. Nyt ollaan ostettu tän vuoden helmikuussa ensimmäinen yhteinen asunto johon päästään muuttamaan tän vuoden loppupuolella. Töissä ollaan ja taloustilanne on kunnossa, lapset saa tulla (toivottavasti ainakin) sitten häiden jälkeen jossain vaiheessa.

Link to comment
Share on other sites

Yhdessä on oltu neljä ja puol vuotta, kihloihin mentiin kesäkuussa, naimisiin 2012 kesällä, kun taloudellinen tilanne niin sallii. Ensvuonna olisi tarkoitus valmistua työelämään ja sitten etsiä se eka oma asunto ennen häitä.

Link to comment
Share on other sites

Me tulemme varmasti olemaan molemmat vielä opiskelijoita. Sen takia aionkin aloittaa säästämiset hyvissä ajoin. Tosin meille on tulossa pienet ja vaatimattomat häät, joten rahaa ei tule paljon menemään. Ja kyllähän tässä tulee kesäisin tehtyä töitä joten sillä tavalla saa myös ylimääräistä rahaa säästöön.

Link to comment
Share on other sites

Molemmat (ainakin toistaiseksi) vakitöissä, keväällä ostettiin talo maalta (asuntolainaa jäljellä enää 21 v 9 kk :D ) Yhdessä ollaan oltu noin 3,5 vuotta ja kihloissa joulukuusta 2008, häät kolmen viikon kuluttua...

Link to comment
Share on other sites

Meillä häät ensi kesäkuussa 2011, hääpäivänä ollaan oltu yhdessä tasan 11 vuotta ja kihlautumisesta tuolloin kulunut 4 vuotta! Lapsemme silloin 3- ja 1- vuotiaat ja aion olla kotina vielä tuolloinkin lasten kanssa (oikein hyvää aikaa suunnitella ja hössöttää häitä siis ;) )! Ihanaa, että viimeinkin saatiin sovittua hääpäivä ja nyt ollaan kyllä aika tohinalla näitä häitä jarjestelty jo, vaikka aikaa niihin vielä onkin :D!

Link to comment
Share on other sites

Häiden aikaan (elokuussa 2011) olemme olleet yhdessä vähän yli 3,5 vuotta. Ja silloin tyttäremme on melkein 2v 3kk, ja me melkein 28v ja 29v.

Tällä hetkellä asumme miehen omistamassa rivitalokolmiossa, mutta toiveena olis löytää omakotitalo, mahdollisesti jo seuraavan vuoden aikana.

Muokattu: , käyttäjä: Kirsikk.a
Link to comment
Share on other sites

Hääpäivän koittaessa heinäkuussa 2011 olemme olleet vajaat kaksi vuotta yhdessä ja puolitoista vuotta kihloissa. Tällä hetkellä minä käyn töissä ja morsian opiskelee.

Link to comment
Share on other sites

Tasan vuosi häihin! Sitten olemme olleet yhdessä kuukautta vajaa viisi vuotta ja kihloissa melkein kolme vuotta. Esikoinen on 1,5-vuotias ja toisen olis tarkoitus syntyä tammikuussa. Onneksi saatiin hääjärjestelyt käyntiin toden teolla jo ennen tietoa uudesta vauvasta, itseni tuntien olisin taas vaan siirtänyt asioita tulevaisuuteen.

Hoitovapaalla olen ja mies töissä, asunto on oma mut kyllähän sitä suuremmasta jo haaveilee taas..

Link to comment
Share on other sites

Me ollaan oltu nyt yhdessä n. 8vuotta. Lapsia on, n.4v poika ja n.1v tyttö. Kihlauduttiin tänä kesänä ja suunnitellaan häät ensi kesälle. Yhteinen elämä siis jo hyvin käynnissä, että johan on aikakin avioliitolle.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...