Minkälainen elämäntilanne häitä suunnitellessa


maddy

Recommended Posts

Meillä häät ihan kohta, elo-syyskuun vaihteessa. Yhdessä on oltu reilu viisi vuotta, yhdessä asuttu neljä vuotta ja kihloihin mentiin 8 kk sitten. Molemmat pääsi vakityöhön tän vuoden tammikuussa ja asutaan vuokralla, säästetään ASP-tilille. Lapsia tai eläimiä ei vielä ole.

Link to comment
Share on other sites

Mehän ollaan siis häiden aikaan (21.9.2013) oltu yhdessä virallisesti 1v ja 2kk, joista kihloissa näillä näkymin virallisesti sellaset 10kk. Yhteen muutetaan niin pian kuin se vaan mahdollista on, mutta epävirallisesti asutaan yhdessä jo nyt. Molemmat valmistuu tänä keväänä, joten vielä opiskellaan.

Link to comment
Share on other sites

Yhdessä ollaan oltu 2008 syksystä, tunnettu oltiin jo monta vuotta, mutta silloin vasta huomattiin että viihdytään hyvin yhdessä ja molemmat oli vapaita. Mies rupes pyörimään mun nurkissa periaatteessa melkein samantien, olin just kesällä ostanut kämpän itselleni. 2010 lopussa se osti omakotitalon jota remontoitiin ja muutettiin oikeasti yhteen. 2011 juhannuksena mies kosi, aivan täytenä yllätyksenä. Olihan se ennemmin jo kysellyt että eikö kihlaus ookkin lupaus liitosta eikä vain niin että ollaan kihloissa maailman tappiin.. Nyt on aloitettu suunnittelemaan ensikesän vihillemenoa.

Lapsia ei ole, mutta miehellä ainakin kova vauvakuume. Kohta pitäisi järkipäätös tehdä jos niitä meinataan hankkia, mulle ei näytä kuumetta tulevan.. Molemmilla vakityöt, tupa, autot ja prätkät on jo. Häiden aikaan minä oon 34 ja mies 32. Elämä on nyt hyvällä mallilla, ehkä sitä pitäisi aikuistua ja muutenkin ajatus rouviintumisesta on ok. Tuon miehen kanssa oon valmis olemaan lopunaikaa yhdessä :-X

Link to comment
Share on other sites

Meillä on häät 20.10.2012. Aloimme seurustella 20.10.2006. Eli olemme seurustelleet melkeen 6 vuotta,kihloihin menimme 03/07. Kihloissa ehdimme olla siis 5 vuotta kun päätimme 5 vuotis kihlapäivänä että menemme naimisiin. Olemme asuneet yhdessa vuodesta 2009 asti ja ensimmäinen lapsi syntyi 02.02.2011 ja toinen on tulossa ja hänen olisi tarkoitus syntyä 9.4.2013 :) Niin ja ikää meillä on minulla 21 ja miehellä 24. Minä opiskelen kätilöksi ja mies on raksahommissa :)

Muokattu: , käyttäjä: marlanne
Link to comment
Share on other sites

Me ollaan seurusteltu virallisesti syksystä 2007, yhteen muutettiin syksyllä 2008 ja kihloihin mentiin kesällä 2011, häät nyt vajaan kuukauden päästä elokuun lopussa (2012). Ikää on avioliittoon astuessa molemmilla 22, tosin synttärit on sitten häämatkalla edessä. Eli häiden aikaan ollaan seurusteltu vajaa 5 vuotta ja oltu kihloissa reilu vuosi. Mies on tällähetkellä työelämässä (pitkiä sijaisuuksia) ja minä osa-aikatyöntekijänä ja opiskelija (amk) vielä ainakin jouluun asti. Perheeseen kuuluu lisäksi yksi koira. Omasta kodista vasta haaveillaan, kun ei vielä ihan edes osata päättää että mistä kaupungista sitä kotia sitten ostaisi. Lapsia tulee sitten joskus mahdollisesti, katsoo sitten.

Jonkun mielestä ollaan liian nuoria naimisiin menemään, mutta itsestä tuntuisi hölmöltä vuosikausia odotella, kun kuitenkin tiedän että se on tässä. Plus on ihan kiva olla sitten niissä kuvissa vielä nuori ja hoikka ja onhan se vaan plussaa että mahdollisimman moni vanhemmista ja isovanhemmista pääsee meidän juhlaan, vaikka jo nyt tulee juhlista puuttumaan ainakin kaksi isovanhempaa ja yksi vanhempi.

Link to comment
Share on other sites

Senverran pitää vielä kommentoida, että mulla oli tosiaan vähän sama kuin Pähkinäisellä, jotenkin en osannut nähdä nuorempana _itseäni_ vaimona ja rouvana. Paljon kavereita avioitui parinkympin jälkeen, mutta se ei tuntunut omalta mulle. Vaikka exän kanssa oltiin melkein 10v yhdessä ja kihloissakin, silloin ei kertaakaan puhuttu enemmän vakavissaan naimisiinmenosta. Hääpäivää ei mietitty ollenkaan, se jäi ajatuksena tasolle "joskus sitten". Ja lopunviimein hyväkin niin.

Nykyisen miehen kanssa mun on niin hyvä olla, että pikkuhiljaa oon kypsynyt ajatukseen rouviintumisesta. Enää se ei aiheuta ajatusta siitä että sitten oon "ikäloppu". Tiesin jo pitkään ennenkuin mies kosi, että sen kanssa haluan olla lopunikääni, sen kanssa voin nähdä itteni istumassa kiikkustuolissa. Jonkinnäköistä ikäkriisiä mulla varmasti on, kun en millään meinaa saada itseäni uskomaan että oon jo näinkin vanha, yli kolmenkymmenen vaikka tuntuu parikymppiseltä. Nyt vasta tuntuu että mä elän, nykyisen miehen kanssa oon vasta oikeasti sitä mitä oon. Exä jotenkin latisti mut, näin jälkeenpäin sen vasta huomannut.

Link to comment
Share on other sites

Häät ovat ensi vuonna eli 2013 jolloin minä olen 25 ja sulhanen 28 vuotta. Tavattiin ja seurustelu aloitettiin 2008 ja siitä vuoden päästä eli 2009 kihloihin. Häät nyt sitten vuonna 2013.

Itse opiskelen vielä(kandiksi olisi tarkoitus päästä jouluun mennessä) ja miehellä on vakituinen työpaikka. Meillä on juuri oma kämppä ostettuna, mutta tuntuu ettei tämä nykyinen kaupunki meitä varten ole... saa nähdä minne elämä vie sitten kun itsekin maisteriksi valmistun :) Häistä olen itse haaveillut jo pitkään, mutta miehen mielestä ensi vuosi on sopiva ajankohta. Tästä asiasta ollaan väännetty ja käännetty jo monta kertaa, mutta nyt tuntuu että ollaan jo vihdoin samoilla linjoilla :)

Link to comment
Share on other sites

Meillä häät heinäkuussa 2013, jolloin minä olen 27 ja mies 32. Tavattu ollaan 2010 jouluna, yhteen muutettin virallisesti elokuussa 2011. Kihloihin mentiin heinäkuussa 2012. Molemmilla vakityöt, miehen omassa kerrostaloasunnossa asutaan, omakotitaloa ollaan jo katseltu ja harkittu. Kova vauvakuume on jo myös, josko sitten häiden jälkeen.. :)

Link to comment
Share on other sites

Meillä häät syyskuussa 2013. Nyt mies opiskelee ja minä hoitovapaalla, lapsi reilu 8 kk, vuokralla asutaan. Häiden aikaan mies toivottavasti jo valmistunut ja töissä, minä tilanteen (lähinnä raha-sellaisen) salliessa vielä kotona. Mulla haaveissa oma koti pihalla ja saunalla :girl_smile:, mutta niiden aika on sitten kun tulot on hieman varmemmalla pohjalla (ja paremmat).

Link to comment
Share on other sites

Häät syksyllä 2013, ollaan silloin oltu yhdessä 6 vuotta joista asuttu yhdessä 5 ja oltu kihloissa 3 vuotta. Minä nyt 28, mies 25.

Tällä hetkellä mä olen vielä koeajalla nykyiseen työpaikkaani, vakinaistaminen tapahtuu oletettavasti lokakuun loppupuolella. Mies viittä vaille insinööri, valmistunee aikataulua edellä vuodenvaihteessa. Asumme vuokralla, tarkoitus ostaa tämä samainen asunto jahka mä saan vakkaripaperit ja mies valmistuu (ja toivottavasti saa heti töitä).

Link to comment
Share on other sites

Menemme naimisiin lokakuussa 2013. Silloin olemme olleet yhdessä reilut 4,5 vuotta ja kihloissa nippa nappa 4,5 vuotta. Meillä on tytär joka tulee olemaan silloin melkein 2,5 vuotias. Miehellä vakityö ja minä olen silloin opiskelija. Olemme hääpäivänämme molemmat 22 vuotiaita, tai mieheni melkein 23. :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...