Minkälainen elämäntilanne häitä suunnitellessa


maddy

Recommended Posts

Häät toukokuussa 2013, mies silloin 24 ja minä 23. Yhdessä oltu häiden aikaan n.3vuotta, kihloissa n.2 vuotta ja yhdessä asuttu oikeastaan heti siitä asti, kun aloimme seurustella. Minulla vakityö, mies valmistuu todennäkäisesti tämän vuoden lopussa ja toivottavasti löytää pikaisesti töitä. Hänen alaltaan pitäisi kyllä löytyä töitä helposti. Lapsia ei ole vielä suunnitelmissa, meidän jackrusseli-höppänä riittää vielä tässä vaiheessa hyvin.

Link to comment
Share on other sites

Häät 2014 alkuvuodesta jolloin minä 25 ja mies melkein (paria viikkoa vaille) 30. Elikkäs silloin tulee yhteiseloa 3.5v. Itse nyt keväällä valmistunut sairaanhoitaja ja ylläripylläri määräaikaisena (mutta tuskin työt loppuu tältä alalta). Mies on vakiduunissa. Asutaan miehen omakotitalossa. Ainakaan vielä ei ole velkaa (talon laajennus joskus mielessä). Kotona nyt 2 kissaa, koira ja hamsteri. Toivottavasti ennen häitä myös toinen koira. Lapsi ei ole. Niiden tekemisen ajankohdasta ei ole ollut puhetta. Sitten kun siltä tuntuu.

Link to comment
Share on other sites

Meidän häät ovat joulukuussa 2012. Ikää minulla on nyt 22 vuotta ja saman ikäinen olen vielä joulukuussakin ;) Mieheni on 24-vuotias.

Itse opiskelen yliopistossa kolmatta vuotta, samoin mieheni. Minä en käy töissä, keskityn vaan ihan täysillä siihen, että saisin noi opinnot päätökseen vuoden päästä :) Mieheni taas työskentelee vakituisesti. Taloudellinen tilanteemme on ihan hyvä.

Yhteiseloa meillä on takana 2 vuotta ja seurusteltu ollaan häiden aikaan melkein 3,5 vuotta. Lisäksi pientä perhettäme on ilahduttanut seurankipeä kissa jo yhden vuoden ajan :)

Link to comment
Share on other sites

Mies kosi minua kun yhdessä oltiin oltu pikkasen vajaa 4 vuotta, joista saman katon alla varmaan reilu 3 vuotta. Muutimme siis yhteen todella nopeasti (ainakin omasta mielestäni), koska niin oli parasta. Häät on suunnitteilla loppukesästä 2013, silloin siis täynnä melkein viisi vuotta ja olen silloin itse 25 ja mies 26. Häät saattavat toki lykkääntyä koska lähistöllä kaikki riittävän suuret juhlapaikat ovat uskomattoman kalliita ja oma ylpeyteni ei kestä vanhemmilta rahan pyytämistä :( Häiden suunnittelun lomassa suunnitellaan perheen pääluvun kasvattamista yhdellä koiralla :)

Link to comment
Share on other sites

Häät tulossa parin vuoden päästä. Kimpassa ollaan taaperrettu nelisen vuotta, josta yhdessä ollaan asuttu kaksi. Tällä hetkellä me asustellaan vuokrakolmiossa yhdessä kissan kanssa. Joka toinen viikonloppu meillä asuu myös miehen tytär entisestä (avo-)liitosta. Lapsi meillä on ollut toiveissa jo vuoden ajan, sitä vaan ei ole meille vielä suotu... Töissä ollaan molemmat, mies on yrittäjä.

Link to comment
Share on other sites

Me ollaan oltu yhdessä about 1,5v joista kihloissa viikko :) Asuttu ollaan yhdessä lähes samantien käytännössä, virallisesti tuo mies muutti minun luokse keväällä. Kissoja meillä on kolme, kaksi minun vanhaa palleroa ja yksi tuore yhteinen tapaus :D

Molemmat ollaan vakiduuneissa. Minun isompi asunto on vuokrattu, miehen pienempi omistusasunto on nyt vuokrattuna yhteiselle kaverille. Keväällä ajateltiin alkaa katselemaan jos ostettaisi yhteinen koti :)

Häät on kesällä 2014, juuri ennen minun 28 ja miehen 29 syntymäpäiviä ja yhdessä vietettyä aikaa tulee hääpäivänä olemaan tasan 3v.

Lapsia yritetään tehdä sitten joskus häiden jälkeen.

Link to comment
Share on other sites

Minä ja mieheni olemme molemmat sairaanhoitajaopiskelijoita, valmistuminen toivon mukaan 12/2013. Molemmat teemme työtä opiskelujen ohella, mutta toki opinnot ovat tehneet taloudesta tiukan. Tällä hetkellä asumme vuokralla, mutta valmistumisen ja työllistymisen jälkeen haaveena olisi oma asunto tai mieluiten talo ja kenties myös perheenlisäystä. Häitä vietämme elokuun alussa 2013, jolloin yhteiseloa on koossa lähes 3v.

Yhteinen elämä on ollut ihanaa, vaikka taustalla onkin ollut paljon raskaita tapahtumia mm. oman parantumattoman sairauteni takia. Olemme päättäneet selviytyä elämän haasteista ja onnellisina tanssia häitämme ensi kesänä. :-X

Link to comment
Share on other sites

Häät elokuussa 2013, jolloin yhteistä taivalta takana jo lähes 14 vuotta. Ikää mulla vähän päälle 30 ja miehellä vähän enemmän. Vakiduunissa ollaan oltu molemmat jo pitkään. Kaksi lasta ja yhteinen asuntolaina niin eiköhän jo ole aikakin mennä naimisiin:)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meillä on häät kesäkuussa 2014. Yhdessä ollaan oltu pari kuukautta ja kihloissa pari viikkoa, yhdessä ollaan asuttu käytännössä yhtä kauan kun ollaan seurusteltukin. Tällä hetkellä minä olen töissä (oppisopimuksella) ja mies on työttömänä (etsii töitä). Palkka ja tuet ei päätä huimaa, mutta kunhan mies löytää töitä ja mä valmistun helmikuun lopussa ja pääsen sitten parempipalkkasempaan duuniin isälleni, niin toivottavasti saadaan vähän enemmän rahaa säästöön kun mitä nyt on. Meillä ei sen kummempia haaveita omistusasunnosta ole, vuokralla oleminen sopii meille kivasti ja jos vaan mahdutaan niin varmaan pysytellään tässä asunnossa pidempäänkin. Lapsia ei olla ennen häitä hankkimassa, koska halutaan että kaikilla on sama sukunimi. Häiden jälkeen tosin aiotaan niitä lapsia todennäköisesti aika lailla heti alkaa yrittämään, meille on molemmille selvää että niitä lapsia kyllä hankitaan kunhan sama nimi saadaan. :)

Link to comment
Share on other sites

Ihka ensimmäinen viesti tälle foorumille, iik. :girl_smile:

Ollakseni 37-vuotias, työssäkäyvä, seurustelleena sulhaseni kanssa yli 12 vuotta, joista reilut kaksi on asuttukin yhdessä, olen tyttömäisen innoissani nyt tänä syksynä alkaneesta hääsuunnittelusta.

Häitä on tarkoitus viettää ensi syksynä. Elo- tai syyskuussa, päivää ei ole vielä päätetty.

Olen onnellinen. :girl_in_love:

Link to comment
Share on other sites

Tervetuloa joukkoon Maple Nut! Itsestä tuntuu että innostusta on vaan enemmän, jos on pidempi suhde takana, ja asiaa kerennyt miettiä jo pidempään. Sitten kun se hetki viimein koittaa että häitä saa alkaa suunnitella ja järjestää niin se fiilis on aika makea :) Mukavaa suunnittelua, kannattaa hyödyntää täältä foorumeilta saatua infoa, esim juhlapaikkaketjuja, tai vastaavasti esimerkiksi häät elokuussa 2013 -tyylisiä ketjuja, niistä saa hyvää käryä missä vaiheessa muut on ja että mistä kannattaa aloitella. :girl_wink:

Link to comment
Share on other sites

^ Kiitoksia. :)

Täytyy myöntää, että tunne on hetkittäin jopa hieman ylitsepursuava. Sulhanen koettaa suitsia pahinta tohkeiluani ja on sitä mieltä että vasta vuodenvaihteen jälkeen aletaan järjestelemään "tosimielellä". Mutta sehän ei estä minua haaveksimasta ja suunnittelemasta omassa pikku päässäni kaikenlaista jo nyt.. :D

Aion ja olenkin jo tonkinut tätä foorumia, tuntuu laajimmalta aihepiiriä käsittelevistä.

Mikä vitsi muuten siinä on, että joillain lukee morsian tuossa avattaren alla?

Ja onkohan täällä yleisiin käyttökysymyksiin keskittyvää ketjua.. täytyypä etsiä. :grin:

Link to comment
Share on other sites

^ Kannattaa sulholle muistuttaa, että kaikki nyt jo tehty, esimerkiksi varaukset juhlapaikkojen, kirkon ja valokuvaajan suhteen on sitten ensi kesän stressistä pois. AIkainen lintu madon nappaa :girl_haha: .

Mutta tuosta statuksesta niin avatarin yläpuolella olevat nimikkeet kehittyvät suoraan sen mukaan kuinka monta viestiä olet tänne näpytellyt. Avatarin alapuolella olevat väritetyt statukset (morsian, rouva jne) pitää erikseen pyytää. Täältä löyty siis erillinen ketju jossa näitä statuksia pitää anoa. Niiden saamiselle ehtona on se että on foorumin viesteissä tehnyt selväksi sen että häät on tosiaan tulossa ja viestejä pitää olla kirjoitettuna tietty määrä.

Ketju löytyypi täältä:

Ja täältä löytyy ketjuja foorumin käyttöön liittyen: http://www.naimisiin.info/yhteiso/index.php/forum/89-kysymykset-ohjeet-ruusut-ja-risut/

Link to comment
Share on other sites

Mukavaa suunnittelua, kannattaa hyödyntää täältä foorumeilta saatua infoa, esim juhlapaikkaketjuja, tai vastaavasti esimerkiksi häät elokuussa 2013 -tyylisiä ketjuja, niistä saa hyvää käryä missä vaiheessa muut on ja että mistä kannattaa aloitella. :girl_wink:

Olen ihan puusilmä, mutta en löydä tuollaisia ajankohtaan sidottuja keskusteluketjuja. :girl_cleanglasses:

Link to comment
Share on other sites

Lapsia ei olla ennen häitä hankkimassa, koska halutaan että kaikilla on sama sukunimi. Häiden jälkeen tosin aiotaan niitä lapsia todennäköisesti aika lailla heti alkaa yrittämään, meille on molemmille selvää että niitä lapsia kyllä hankitaan kunhan sama nimi saadaan. :)

Ihan pakko tulla sanomaan, että päätettiin ohittaa nimikysymys (suom. minä annoin periksi, heh) ja alkaa sittenkin vauvailemaan (tai ainakin yrittämään!) :grin: eli tilanne onkin se, että häissämme voi hyvinkin olla pienokainen menossa mukana! Korkeintaan 10 kk ikää tulee olemaan nappulalla riippuen yrityksen kestosta. B)

Muokattu: , käyttäjä: Amone
Link to comment
Share on other sites

Elämäntilanne: mielenkiintoinen. Opiskelen viimeistä vuotta lähihoitajaksi, sekä teen sijaisuuksia hoitotyössä. Ukko on tällä hetkellä työtön työnhakija. Meillä on kaksivuotias kolli ja pikku perheemme suureni elokuussa myös koirakakaralla. Muutimma juuri "landelle". Tein tänään lumitöitä ensimmäistä kertaa n. kymmeneen vuoteen ja oon iloinen.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...