maddy

Minkälainen elämäntilanne häitä suunnitellessa

915 viestiä aiheessa

Siippa ehtii juuri ennen häitä täyttämään 26 ja minä häiden jälkeen sitten 27. :) Minä vakkaritöissä toimistotätinä ja mies koneistaja. Vuokralla asutaan ihan keskustassa täällä päin ja vielä ei hinkua omaan kun ei samalta alueelta kuitenkaan vielä pystytä ostamaan. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me ollaan häiden aikaan 27 ja 29 vuotiaita, yhdessä ollaan oltu kolmisen vuotta ja meillä on 1-vuotias lapsi. Asutaan Helsingissä rivarikolmiossa, joka ostettiin puolitoista vuotta sitten. Vakkaritöissä ollaan molemmat, juristi ja luokanope, minä tosin tällä hetkellä hoitovapaalla vielä ainakin ensi talven.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me ollaan häiden jälkeen täyttämässä 23 ja 27 vuotta (häät siis vajaan vuoden päästä), mulla pitäisi olla amk-opintoja enää puoli vuotta silloin jäljellä ja mieheni taas valmistui juuri tänä kesänä amk:sta. Asutaan tällä hetkellä vuokralla kerrostalokaksiossa, mutta oman asunnon osto on ollut jo jonkin aikaa harkinnassa mutta sitten joskus häiden jälkeen vasta ajankohtaista... ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä häiden aikaan 27, mies 26. Yhdessä ollaan häiden aikaan oltu reilut 2,5 vuotta ja tunnettu vajaa 4 vuotta. Asuttu yhdessä vajaat 2 vuotta. Kummatkin opiskelijoita, minä valmistun häiden aikaan yliopistosta ja miehellä jäljellä pari vuotta. Asunto siipan omistuksessa ja tähtäimessa yhteinen koti, kunhan allekirjoittanut saa säästettyä tarpeeksi :) Ja lapsi saisi niin kovasti tulla myös, kunhan taloudellisesti uskaltaisi joskus..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Häiden aikaan itse olen 26vuotias ja mieheni 27vuotias, häät ovat kesällä 2015. Syynä tähän on ihan rahatilanne, mieheni on syksyllä valmistumassa insinööriksi (pätkätyöt ovat olleet todellisuutta tähän päivään asti) ja itse maksan omaa opintolainaa pois (pitikin mennä ottamaan sellainen). Itse olen vaikituisessa työssä. Tällä hetkellä olemme lapsettomia, enkä tiedä kuinka pitkään tämä tila jatkuu. Asutaan tosiaan Espoossa, ja tarkoituksena on vuoden kahden sisään ostaa täältä päin asunto. Meidän on säästettävä siis häihin ja asuntoon saman aikaisesti, jonka takia koimme realistiseksi pitää häät vuonna 2015. Toki voihan olla, että siirrämme häät kuitenkin jo ensi vuodelle, jos vanhempani maksavat häämme niin kuin aikoinaan lupasivat. Isälleni tällainen on kunnia kysymys, jonka takia en voi kieltäytyä vaikka haluaisin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Häiden aikaan itse olen 28 vuotias ja mies 36 vuotias. 9 vuotta silloin yhteiseloa takana. Meillä on kaksi lasta, joista toinen 7v. ja toinen 6v. Yhteinen asuntolaina pankissa. Mies vakityössä, samoin minä, mutta opiskelen myös työn ohessa eli olen osan aikaa vuodesta opintovapaalla.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Naimisiin ollaan menossa 27.6.2014, joka on tasan 14 siitä kun ruvettiin alunperin seurustelemaan. Ollaan tässä välissä oltu pari vuotta erossa ja kihloissakin kaksi kertaa. Uudelleen rakkaus syttyi 27.3.2010 ja kihloihin mentiin 21.12.2012. Kaksi lasta, 8-vuotias tyttö ja 2v 8kk poika.
Asutaan vuokralla, ei tarvitse vielä pitkiin aikoihin haaveilla omasta talosta,eikä sille oikeastaan ole hinkuakaan.
Häät kustannetaan itse, joka kuukausi säästetään tunnollisesta, katsotaan millainen budjetti saadaan aikaan :)

Olemme molemmat 29-vuotiata, ikäeroa viikko,joten kolmikymppiset taitaa jäädä juhlimatta(tai sitten ne juhlitaan häiden yhteyessä)

Minä vakityössä ja aloitan nyt syksyllä työnohessa opinnot,mies on tällä hetkellä töissä,toivottavasti työt jatkuu häihin asti ja ylikin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä häät tiedossa vasta 6.2.2016. Vuosi tuntui oikealta, koska silloin olemme olleet yhdessä 10 vuotta. Ikää molemmilla on häiden aikaa 28 ja tyttäremme on tuolloin 4 vuotias. Hirveä hinku häitä on kuitenkin jo suunnitella! :) 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän häät on 14.6.2014 ja ollaan siinä vaiheessa oltu yhdessä 4,5 vuotta. Häiden aikaan minä olen 28 ja mies 30 v.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on häät 2.8.2014 ikää molemmilla tuolloin 22 ja yhteisiä vuosia takana 7.5, joista kihloissa 2. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on myös kaavailtu häitä kesälle 2016, sillä tarvitaan jonkin verran aikaa, että saadaan säästettyä tarpeeksi juhlia varten. Silloin itselläni olisi ikää 27 vuotta ja sulholla 28. Siihen mennessä olen toivon mukaan valmistunut ylipistolta ja ollut pari vuotta töissäkin. Sulho aloitti työt jo tänä vuonna. Parin vuoden päästä joudumme muuttamaan nykyisestä asunnosta pois, joten katsotaan sitten saadaanko ostettua asunto vai jatketaanko vuokralla. Oman asunnon hankinta on kuitenkin tavoitteena. Seurustelua olisi häihin mennessä takana noin 8 vuotta, joista yhdessä asuttu 6 ja kihloissa oltu 3.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on häät kesällä-14. Häiden aikaan minä olen 35, mies 29. Yhdessäoloa silloin 6v, kihloissa 5v. Yhteisiä lapsia 2 (silloin ovat 4v ja vajaa 2v). Molemmilla vakituiset työt. Minun (ja pankin) omistamassa talossa asutaan ja isommasta haaveillaan.   

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Häät syksyllä 2014. Minä olen silloin 32-vuotias ja mies 33. Tuolloin olemme olleet yhdessä noin 12 vuotta. Meillä on yhteinen omakotitalo, pari lemmikkiä, ei lapsia. Vakituiset työpaikat molemmilla. Kaveripiirissämme olemme viimeiset naimisiinmenijät, mikä tässä on ehtinyt kismittää vuosien varrella kohtuullisen paljon ( :skilletgirl: ) mutta nyt tuntuu, että tämä on ollut meille sopivin ratkaisu. Elämässä on ehtinyt tapahtua kaikenlaisia surullisia myllerryksiä, ja nyt tuntuu että on hyvien asioiden aika. :girl_pinkglassesf:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Häät ovat keväällä 2014. :) Itse olen tuolloin 25-vuotias ja mies 24-vuotias. Yhdessä olemme tuolloin olleet 6 vuotta (tosin tästä edelliset 6 vuotta olemme olleet ystäviä.) Mieheni on tuolloin valmistunut koulusta (toivottavasti :D) ja suorittaa siviilipalvelusta, samalla kun itse olen kotiäitinä 2v poikamme kanssa. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meilläkin häät keväällä 2014. :) Ikää on kertynyt siihen mennessä mulle 27 vuotta ja miehelle 30. Yhdessä olemme häiden aikaan olleet reilut kuusi vuotta, joista kihloissa vajaat neljä. Vakituiset työt molemmilla, ja vaikkei oma työni koulutustani vastaakaan, niin onpahan ainakin töitä. Omasta kodista haaveillaan, mutta vuokralla asutaan vielä toistaiseksi.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Naimisiin ollaan menossa syksyllä 2014. Minulla ikää häiden aikaan 23 ja miehellä 21. Seurusteltu pikkusen vajaa viis vuotta, yhdessä vuokralla asuttu melkeinpä koko aika ja kihloista häiden aikaan kaks vuotta ja 9 kuukautta. Itse oon töissä ja mies intissä. Kotiin mies tulee joulukuussa, sitten ois suunnitelmissa töitä ja opinnot vielä eessä. Itekin haluaisin kyllä vielä opiskella vähän lisää, mutta saa nähdä.. Lapsia toivottais häiden jälkeen, mutta saattaa kyllä siirtyä miehen opiskelujen takia useammalla vuodella. Oon valmistunut vasta vuosi sitten, mutta ollaan saatu rahat häihin jo säästettyä! :) Kaikki maksetaan itse.

Muokattu: , käyttäjä: Veivi

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Menemme naimisiin heinäkuussa 2014, jolloin olemme olleet yhdessä vähän vajaa 9 vuotta ja asuttu yhdessä 6 ja puoli vuotta. Ikää molemmilla on pari vuotta vajaa 30 vuotta ja kihloissa ollaan hääpäivänä oltu 2,5 vuotta. Vakityöpaikat löytyy, mutta minä opiskelen vielä siinä sivussa, joten tekemistä varmasti riittää ensi keväänä :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä häät kesällä 2014, jolloin itse olen 21 ja mieheni 20. Olemme tuolloin olleet yhdessä 3½vuotta, mutta hyvinkin varmoja siitä, että haluamme yhteisen loppuelämän. Tällä hetkellä asumme vuora-asunnossa ja meillä on kolme lemmikkiä. Mieheni on armeijassa ja itse aloittelen uuden työn tyytyväisin mielin. Kustannetaan juhlat täysin itse, ellei mieheni halua kertoa isovanhemmilleen aikeistamme ennakkoon, jotta voisivat mahdolisesti auttaa. (Itselläni isovanhemmista vain yksi elossa enkä kaipaa häntä elämääni enään tässä vaiheessa, kun pärjännyt ilman tähänkin asti.) Meillä on hieman säästöjä ja haemme lainaa, jotta saadaan juhlat kasaan toivotulla budjetilla. Oma äitini on innoissaan juhlista, mutta anoppini ei ehkä niinkään, joten tämäkin on asia, jonka kanssa saamme taistella tässä suunittelun ohella. Meillä on siis vielä aika sekaisin kaikki, mutta emme silti aio luopua suunitelmistamme. Ensi kesää odotellessa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä nyt 26, mies 32. Kun häitä 2015 kesällä tanssitaan niin molemmat kaksi vuotta vanhempia. Tuolloin yhteis elämää on takana 3,5 vuotta ja niistä asuttu koko aika käytännössä  yhdessä. Molemmilla vakityöpaikat tällä hetkellä ja katon pään päälle tarjoaa miehen lapsuuden koti jota kahdestaan rempataan. Kotona meidän lisäksi koira ja kissa ja tämä on ihan sopiva paketti toistaiseksi, no okei, toinen koira olis kiva. :D

Häät pyritään kustantamaa alusta loppuun itse ja apuna käytetään mun vanhempia ja sukulaisia sillä miehen puolelta saisi vääränlaista apua. Anoppini on ihminen joka ei ymmärrä sanaa EI, tai sitä että me kaksi ihmistä tehdään nämä päätökset yhdessä ilman hänen pakottamiaan asioita.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Häiden aikaan mä olen 29 ja mies 28, Seurustelua takana  7 vuotta, koira ja pari kissaa ja yhteinen asuntolaina. Molemmat ollaan vakituisesti töissä ja itse maksetaan häät. Päätettiin ihan tuostakin syystä pitää pienet perhehäät kotona. Samalla saadaan juhlittua tavallaan tuparit ja mun kolmekymppisetkin. Aluksi puhuttiin että mentäis vaan maistraatissa käymään, mutta toisaalta tällaisen asian haluaa jakaa perheen kanssa. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ollaan häiden aikana 26. Seurustelua tuolloin takana melkein 10 vuotta, kihloissa oltu noin 3,5 vuotta ja saman katon alla asuttu noin 5 vuotta. Asutaan vielä vuokralla, mutta oma koti  haaveissa häiden jälkeen.. molemmat valmistuneet jo ammattiin ja töissä, minulla tosin tällä hetkellä osa-aikainen työ.. kesällä otettiin kissa ja haaveissa olisi josssain vaiheessa koirakin.. mitäs vielä, niin ja häitä siis vietetään ensi helmikuussa

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän häitä tanssitaan lauantaina 13.9.2014 ja itselläni on silloin ikää 22 -vuotta ja miehekkeellä 24 -vuotta. Yhdessä olemme siihen mennessä ehtineet olla 4,5 vuotta ja kihloista tulee kuluneeksi hieman vajaat vuosi ja yhdeksän kuukautta (sormuksen sain siis jouluaattona 2012). Sulho käy työssä ja tienaa leipää pöytään samalla, kun minä suoritan ahkerasti ammattikorkeakoulututkintoa. Yhdessä asustellaan vuosi sitten ostetussa omassa rivitalokolmiossa (sitä ennen ehdittiin vuoden päivät asua yhdessä vuokralla) ja häiden jälkeen olisi toivottavaa, jos jälkikasvuakin alkaisi kuulumaan! Can't wait!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hääpäivä päättämättä, ensisijaisesti rahat sijoitetaan viisumihakemuksiin ja sitten lento- ja rahtikuluihin. Koska olemme 24- ja 22-vuotiaita velkaantuneita opiskelijoita, on suunnitelmat aika maltilliset (mm. "jaa ei kai me mitään häitä sitten..."). Yhdessä 9 vuotta, kaapitta 3 vuotta. Ennen häitä edessä on muutto Amerikkaan koiran ja muumimuki-kasan kanssa, joka sitten pelottaakin aivan sairaasti. Äitiä tullut ennenkin ikävä maailman tuulissa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Menemme naimisiin elokuussa 2014. Itse olen tuolloin 24v ja mies 25v. Häiden aikaan olemme olleet yhdessä 7,5v josta erossa 10kk, olemme nyt toistamiseen kihloissa mutta nyt on varmempi olo. Tauko teki hyvää :) Asumme opiskelujen vuoksi eri paikkakunnilla mutta onneksi viikonloput ja muut lomat on keksitty.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kesähäät 2014, jolloin olemme olleet vajaa 7vuotta yhdessä. Ikää meillä tuolloin 34 ja 35

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään